Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Τα ticket τα εβγαλα και πεταω με turkish απο θεσσαλονικη-Κωνσταντινουπολη 2 ωρες αναμονη-Σιγκαπουρη οπου θα κατσω εκει 5 νυχτες μετα θα παω kuala lumpur 3 νυχτες μετα 5 νυχτες samui 7 νυχτες pattaya και 15 Νυχτες Bangkok.
Επιστροφη απο Βκκ-Ιstanbul-θεσνικη.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
εως 35 ευρω δινω την βραδια.προτεινετε κατι καλο κατα 11 η εκει τρυγιρω.
τα ειχα δει και αυτα που με στειλατε πριν καιρο.
Δεν ειναι αναγκη να εχω πισινα.
Υπαρχουν αρκετα ξενοδοχεια στο 11 γύρω στο 35αρι αλλά δεν πρεπει να ξεκινήσεις να τσεκάρεις ακομα γιατι οι τιμες ειναι ψηλα. Στο σοι 11 αν μείνεις προς το τέλος έχεις όλα τα καλά μαγαζια στα πόδια σου. Εκει μετακόμισε η disco insanity
που γινόταν της κακομοίρας τον Αυγουστο. Τρελά μουνιά, πολύ κέφι, και ωραιος χώρος. Καμια 50αρια μέτρα παρακάτω ειναί η level αν και έχει σπάσει από τον πολύ κόσμο αλλά πάντα εχει ωραιες γκόμενες. Στη μέση του σοι είναι το sugar και εκει έχει καλή φάση. Και βέβαια το μπαρ Oskar που μαζεύει κορυφαίες γκόμενες πουτανι και νορμάλ. Επίσης πολλά κυριλέ εστιατόρια αλλά καιπιο φτηνα. Φαι ποτάκι στα 50 έως 100 μέτρα από το δωμάτιο είναι η καλύτερη λύση. Και τέλος 10 λεπτά από Ναna plaza και κάτι παραπάνω για σοι Cowboy.Εννοείται  και ο σταθμός του ΒTS Nana στην αρχή του δρόμου. Αν κάτσεις μέρες και σε φάει η ζέστη θα θέλεις να περιορίσεις τις πολλές μετακινήσεις. Στο 11 μπορείς να τα έχεις όλα, Προσωπική άποψη πάντα,

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Υπαρχουν αρκετα ξενοδοχεια στο 11 γύρω στο 35αρι αλλά δεν πρεπει να ξεκινήσεις να τσεκάρεις ακομα γιατι οι τιμες ειναι ψηλα. Στο σοι 11 αν μείνεις προς το τέλος έχεις όλα τα καλά μαγαζια στα πόδια σου. Εκει μετακόμισε η disco insanity
που γινόταν της κακομοίρας τον Αυγουστο. Τρελά μουνιά, πολύ κέφι, και ωραιος χώρος. Καμια 50αρια μέτρα παρακάτω ειναί η level αν και έχει σπάσει από τον πολύ κόσμο αλλά πάντα εχει ωραιες γκόμενες. Στη μέση του σοι είναι το sugar και εκει έχει καλή φάση. Και βέβαια το μπαρ Oskar που μαζεύει κορυφαίες γκόμενες πουτανι και νορμάλ. Επίσης πολλά κυριλέ εστιατόρια αλλά καιπιο φτηνα. Φαι ποτάκι στα 50 έως 100 μέτρα από το δωμάτιο είναι η καλύτερη λύση. Και τέλος 10 λεπτά από Ναna plaza και κάτι παραπάνω για σοι Cowboy.Εννοείται  και ο σταθμός του ΒTS Nana στην αρχή του δρόμου. Αν κάτσεις μέρες και σε φάει η ζέστη θα θέλεις να περιορίσεις τις πολλές μετακινήσεις. Στο 11 μπορείς να τα έχεις όλα, Προσωπική άποψη πάντα,

Eχω μεινει στο 11 απεναντι απο το zanzibar σε ενα σκατοξενοδοχειο.
Μολις ειδα οτι το insanity μεταφερθηκε εκει και θα το ρωτουσα τωρα.level εχω παει.
Με ειχες προτεινει το smart suites και το  Icheck Inn Sukhumvit.
Bkk θα ειμαι απο τις τις 23 ιανουαριου και μετα.
3 ιανουαριου πεταω.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Περα από αυτά που σου είπα έχει το citicic στην κορυφή του 13 εκει που επικοινωνουν το 11 με το 13. Με υπομονή και αν γραφτεις μέλος στο agoda και στο gala μπορεις να το βρεις στο 35 αρι, έμεινε ο κολλητος μου και μου είπε τα καλύτερα, επισης το Le fenix κάτι παραπάνω απο 30 αλλά δεν έχω γνώμη. Εγώ συνήθως μένω στο Citadines γύρω στο 40αρι το βρίσκω. Διπλα ακριβώς απο το Oskar απέναντι από το level και 50 μέτρα από Insanity και Sugar. Mεγάλο ατού η μπυραρία Mulligans  που έχει από κάτω, Ανοιχτή 24ωρο και καλό φαγάκι. Το καλύτερο παίρνεις μπυρίτσα και αράζεις εξω μόλις σχολάνε οι ντίσκο. Του μουνιού το πανηγύρι,!!!!!! Φορτώνεις άνετα και εννοείται μισοτιμής. Και μόνο το μάτι αξίζει με τα χιλια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.863
Πόντοι
19.795
nana plaza ποσο αποσταση ειναι και soi 11 επισης?
Ψιλομακρια ειναι βλεπω στο χαρτη.
5-6 λεπτα απο τη μερια της Σουκχουμβιτ που ειναι το ξενοδοχειο, 10-12 λεπτα (εξαρταται ποσα κοριτσια θα σε σταματησουν στο δρομο) απο την απεναντι μερια :grin:

Επισκέπτης
Τα ticket τα εβγαλα και πεταω με turkish απο θεσσαλονικη-Κωνσταντινουπολη 2 ωρες αναμονη-Σιγκαπουρη οπου θα κατσω εκει 5 νυχτες μετα θα παω kuala lumpur 3 νυχτες μετα 5 νυχτες samui 7 νυχτες pattaya και 15 Νυχτες Bangkok.
Επιστροφη απο Βκκ-Ιstanbul-θεσνικη.
Τουμπαρε το ΜπανγκΚοκ με την Παταγια, 7 μερες είναι αρκετες στην πρωτευουσα. Την Παταγια δεν την χορταινεις οσο κι αν κατσεις

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.650
Πόντοι
6.256
5-6 λεπτα απο τη μερια της Σουκχουμβιτ που ειναι το ξενοδοχειο, 10-12 λεπτα (εξαρταται ποσα κοριτσια θα σε σταματησουν στο δρομο) απο την απεναντι μερια :grin:
αυτη η διαδρομη ειναι σαν το πρασινο μιλι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.863
Πόντοι
19.795

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.863
Πόντοι
19.795
Eπειδη ξερω οτι εισαι κολλημενος με τα Citadines τσεκαρισε αυτο στο σοι 23, (εχεις μεινει εκει νομιζω), απο αυτο το λινκ. Στα 37 ευρω το δωματιο για την εποχη που το θελεις.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
απο soi 11 για nana εκανα ρε συ 10 λεπτα περιπου με ποδια αν θυμαμε καλα.
Απο το zen που ειναι cowboy κοντα θελει κανα 20 το λιγοτερο.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Eπειδη ξερω οτι εισαι κολλημενος με τα Citadines τσεκαρισε αυτο στο σοι 23, (εχεις μεινει εκει νομιζω), απο αυτο το λινκ. Στα 37 ευρω το δωματιο για την εποχη που το θελεις.

Φίλε γέρο το έχω δει αλλά δύσκολα θα ξεκολλήσω από 11. Έχω μείνει στο Citadines του soi 16 που για μένα είναι το καλύτερο.Γενικά πάντως είναι νωρίς για κλείσιμο,συνήθως κλείνω στο δίμηνο πριν πάω.
Για μένα 3 ξενοδοχεία παιζουν όλα στο 11 .
Αν τα οικονομικά είναι καλά θα κλείσω με κλειστά μάτια στο Μercure.
Ελπίζω να το βρω γύρω στα 65 ευρώ.Ειχα μείνει όταν ήταν President Palace και μου άρεσε πολύ. Τωρα που ανακαινίστηκε έχει γίνει η πρώτη μου επιλογή,
Δεύτερη επιλογή το Grand Swiss που έχω μείνει 3 φορές.Πολύ ωραία δωμάτια αλλά τα φθηνότερα είναι σκοτεινά.Αξίζει όμως πολλά το πρωινό του.Θες σόδες στις 10 το πρωί.Στα συν και η ήσυχη πισινουλα του για μεσημεριανό καφεδάκι και βουτίτσα.Τριάντα μέτρα από Sukhumvit.Tιμή γύρω στα 55 με πρωινό.
Τρίτη επιλογή πάντα το Citadines του 11 για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω.
Ειδομεν.....

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Ωραια ξενοδοχεια! Αν δεν πηγαινα τοσο καιρο θα εμενα και εγω σε ενα καλυτερο αλλα εχω πολλες μετακινησεις για φετος.
Σας εχω ομως εκπληξη για χοτελ που θα μεινω kuala lumpur.Πρωτα ο θεος να παω να μεινω και μετα θα τα πουμε καλυτερα και αναλυτικα.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Συμπαθητικο θα λεγα!!! και κοντα nana

Ρε μαγκες γιατί να διαλέξεις ξενοδοχεία γαμηστρώνες που οι περισσότεροι πάνε για σορτάκια.
Βρε Τεκίλα πως θα φέρεις νορμαλ γκομενάκι σε τέτοιο μέρος.Μόλις καταλάβει  η κοπέλα τι παίζει θα χαλαστεί στα σίγουρα και θα έχεις θέματα. Μην κοιτάς τον γέρο πυροβολάει και χαιρετάει.Εσύ είσαι αισθηματίας.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Ρε μαγκες γιατί να διαλέξεις ξενοδοχεία γαμηστρώνες που οι περισσότεροι πάνε για σορτάκια.
Βρε Τεκίλα πως θα φέρεις νορμαλ γκομενάκι σε τέτοιο μέρος.Μόλις καταλάβει  η κοπέλα τι παίζει θα χαλαστεί στα σίγουρα και θα έχεις θέματα. Μην κοιτάς τον γέρο πυροβολάει και χαιρετάει.Εσύ είσαι αισθηματίας.

Χαχα εγω διαλεγω φτωχα issanakia ταπεινα και δεν μιλαν πολλα.χαρτζιλικι,φαγακι και κανα κλαμπακι παμε και ειναι ευτυχισμενα.
Αλλα για φετος δεν ξερω πως θα εξελιχθει και πως θα επιβιωσω 37 ημερες και αφηνοντας τελευταια την bangkok.
Παντως το σιγουρο ειναι οτι θα εχω 100 ευρω ανα μερα για να τρωω απο την αρχη εως το τελος χωρις τα χοτελ και τα αεροπορικα φυσικα.
Δυσκολακι να βγω με αυτα που ζηταω.θα δειξει.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Να μαντεψω το insanity το μετεφεραν στο 11 λογου οτι θα ειχε μεγαλη πτωση αυτα τα χρονια εκει που ηταν.
Το 2012 με 2013 ιανουαριο τοτε ειχε αισθητα χασει την δευτερη χρονια.Φανταζομαι ως τωρα τι πεχτηκε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom