Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Αυτο ειναι το χειροτερο ξενοδοχειο που εμεινα εκει στο soi 11 και γενικα το χειροτερο που εμεινα στην ζωη μου.Οποτε μακρια.

Συνημμένα

• DSC01134 (2).JPG
    DSC01134 (2).JPG
    301,2 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Αντε επηδει εχω να παω καιρο και σημερα ειμαι λιγο ανεβασμενος ας βαλω καμια φωτο να δωσουμε λιγο χρωμα απο patong στο φορουμ.Ρομαντικες νυχτες.! :tn04:

Συνημμένα

• DSC08084.JPG
    DSC08084.JPG
    255,7 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Like
Αντιδράσεις: 968

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.863
Πόντοι
19.795

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
λοιπον επηδει ακουστηκε οτι εκεινη την περιοδο θα ειστε πολλοι στην πρωτευουσα να κανονισουμε μπουκαλακι στο Insanity. :heavymetalbig:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.863
Πόντοι
19.795
Φίλε γέρο το έχω δει αλλά δύσκολα θα ξεκολλήσω από 11. Έχω μείνει στο Citadines του soi 16 που για μένα είναι το καλύτερο.Γενικά πάντως είναι νωρίς για κλείσιμο,συνήθως κλείνω στο δίμηνο πριν πάω.
Για μένα 3 ξενοδοχεία παιζουν όλα στο 11 .
Αν τα οικονομικά είναι καλά θα κλείσω με κλειστά μάτια στο Μercure.
Ελπίζω να το βρω γύρω στα 65 ευρώ.Ειχα μείνει όταν ήταν President Palace και μου άρεσε πολύ. Τωρα που ανακαινίστηκε έχει γίνει η πρώτη μου επιλογή,
Δεύτερη επιλογή το Grand Swiss που έχω μείνει 3 φορές.Πολύ ωραία δωμάτια αλλά τα φθηνότερα είναι σκοτεινά.Αξίζει όμως πολλά το πρωινό του.Θες σόδες στις 10 το πρωί.Στα συν και η ήσυχη πισινουλα του για μεσημεριανό καφεδάκι και βουτίτσα.Τριάντα μέτρα από Sukhumvit.Tιμή γύρω στα 55 με πρωινό.
Τρίτη επιλογή πάντα το Citadines του 11 για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω.
Ειδομεν.....
Eγω παντως εχω κλεισει μεταξυ αλλων και αυτο Hope Land Hotel & Residence Sukhumvit 8 το οποιο ειναι το επικρατεστερο να μεινω (και εμενα η διαμονη εξαρταται απο τα οικονομικα). Εχω κλεισει, φυσικα με δωρεαν ακυρωση, σε 4-5, απο το Miami στο σοι 13 και το Νανα στο σοι 4, μεχρι το Grand Sukhumvit και το Jasmin. Ολα βεβαια με δωρεαν ακυρωση.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.863
Πόντοι
19.795
Και για οσους ταξιδεψουν στο τελος του μηνα για Ταυλανδη, να ξερουν οτι ειναι η κηδεια του Βασιλια, και πιθανον να κλεινουν νωρις καποια μαγαζια, η να μην ανοιγουν καθολου, για καμμια δεκαπενταρια μερες.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Χαχα εγω διαλεγω φτωχα issanakia ταπεινα και δεν μιλαν πολλα.χαρτζιλικι,φαγακι και κανα κλαμπακι παμε και ειναι ευτυχισμενα.
Αλλα για φετος δεν ξερω πως θα εξελιχθει και πως θα επιβιωσω 37 ημερες και αφηνοντας τελευταια την bangkok.
Παντως το σιγουρο ειναι οτι θα εχω 100 ευρω ανα μερα για να τρωω απο την αρχη εως το τελος χωρις τα χοτελ και τα αεροπορικα φυσικα.
Δυσκολακι να βγω με αυτα που ζηταω.θα δειξει.
εχεις καιρο να πας
τα λοβ γιου μακμακ και τα μι σο χορνυ και τα χευ σεξυ μεν πεθαναν
ακου χαρτζιλικι φαγακι....αιφον 7 στην καλητερη και γαλλικο ρεστωραν και το βραδυ εχω πονοκεφαλο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Stefan να παρω και κανα σακακι μεσατο ασπρο για Βκκ?
μη ξεχασεις τα αρβυλα
εγω με φανελακι μινερβα ,βερμουδα μαγιο και σαγιοναρα και εσυ με ασπρο μεσατο σακακι ,παντελονι τσακιση και ημιαρβυλο εξοδουχου
λοβ μακμακ

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
μη ξεχασεις τα αρβυλα
εγω με φανελακι μινερβα ,βερμουδα μαγιο και σαγιοναρα και εσυ με ασπρο μεσατο σακακι ,παντελονι τσακιση και ημιαρβυλο εξοδουχου
λοβ μακμακ

Που πα ρε βλαχοοο!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
που παω ρε στο πριγκιπατο του μονακο η στη γαλλικη ριβιερα η στα ανακτορα του μπακιγχαμ
στη μπαγκοκ και τη βρωμοπαρταλαγια παω , και το μινερβα πολυ τους ειναι

lefterakis01

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Και για οσους ταξιδεψουν στο τελος του μηνα για Ταυλανδη, να ξερουν οτι ειναι η κηδεια του Βασιλια, και πιθανον να κλεινουν νωρις καποια μαγαζια, η να μην ανοιγουν καθολου, για καμμια δεκαπενταρια μερες.
ηντα ακόμα Δεν Τον έθαψαν αυτών 1 χρονος πέρασε δεν φτάνει πού την πατήσαμε πέρσι θα την πάθουμε Και φέτος....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.863
Πόντοι
19.795
ηντα ακόμα Δεν Τον έθαψαν αυτών 1 χρονος πέρασε δεν φτάνει πού την πατήσαμε πέρσι θα την πάθουμε Και φέτος....
Tον ειχαν ενα χρονο για λαικο προσκυνημα. Τωρα θα τον θαψουν.

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Γειά σας μάγκες. Έχω διαβάσει πολλές σελίδες όλα τα χρόνια. Δεν έχω πάει Ασία ποτέ. Θα πάω για δουλειά Κίνα και λέω να πετάχτω 5(μόνο) μέρες στην Ταϊλάνδη να πάρω ανάσα. Ο σκοπός του ταξιδιού φυσικά είναι... Τι άλλο! Οι ταυλανδες.
Να πάω στην Παταγία? Το κάθε αυτό μέρος του σεξοτουρισμου? Ή να πάω πουκετ? Απαντήστε παράκαλω όσοι πιστοί. Θα είμαι εκεί γύρω στις 10 Δεκεμβρίου
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Όποιος συναθλητης παρακαλώ αν βρεθεί εκείνη την εποχή εκεί μπορούμε να βρεθούμε

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Πηγαινε Patong beach που ειναι ολα μαζι συμμαζεμενα και μεινε κεντρικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom