Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 445
- Πόντοι
- 36
Σου ειπα, εξαρταται απο ποιο πεζοδρομιο θα παςαπο soi 11 για nana εκανα ρε συ 10 λεπτα περιπου με ποδια αν θυμαμε καλα.
Απο το zen που ειναι cowboy κοντα θελει κανα 20 το λιγοτερο.
Σου ειπα, εξαρταται απο ποιο πεζοδρομιο θα πας
Eγω παντως εχω κλεισει μεταξυ αλλων και αυτο Hope Land Hotel & Residence Sukhumvit 8 το οποιο ειναι το επικρατεστερο να μεινω (και εμενα η διαμονη εξαρταται απο τα οικονομικα). Εχω κλεισει, φυσικα με δωρεαν ακυρωση, σε 4-5, απο το Miami στο σοι 13 και το Νανα στο σοι 4, μεχρι το Grand Sukhumvit και το Jasmin. Ολα βεβαια με δωρεαν ακυρωση.Φίλε γέρο το έχω δει αλλά δύσκολα θα ξεκολλήσω από 11. Έχω μείνει στο Citadines του soi 16 που για μένα είναι το καλύτερο.Γενικά πάντως είναι νωρίς για κλείσιμο,συνήθως κλείνω στο δίμηνο πριν πάω.
Για μένα 3 ξενοδοχεία παιζουν όλα στο 11 .
Αν τα οικονομικά είναι καλά θα κλείσω με κλειστά μάτια στο Μercure.
Ελπίζω να το βρω γύρω στα 65 ευρώ.Ειχα μείνει όταν ήταν President Palace και μου άρεσε πολύ. Τωρα που ανακαινίστηκε έχει γίνει η πρώτη μου επιλογή,
Δεύτερη επιλογή το Grand Swiss που έχω μείνει 3 φορές.Πολύ ωραία δωμάτια αλλά τα φθηνότερα είναι σκοτεινά.Αξίζει όμως πολλά το πρωινό του.Θες σόδες στις 10 το πρωί.Στα συν και η ήσυχη πισινουλα του για μεσημεριανό καφεδάκι και βουτίτσα.Τριάντα μέτρα από Sukhumvit.Tιμή γύρω στα 55 με πρωινό.
Τρίτη επιλογή πάντα το Citadines του 11 για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω.
Ειδομεν.....
εχεις καιρο να παςΧαχα εγω διαλεγω φτωχα issanakia ταπεινα και δεν μιλαν πολλα.χαρτζιλικι,φαγακι και κανα κλαμπακι παμε και ειναι ευτυχισμενα.
Αλλα για φετος δεν ξερω πως θα εξελιχθει και πως θα επιβιωσω 37 ημερες και αφηνοντας τελευταια την bangkok.
Παντως το σιγουρο ειναι οτι θα εχω 100 ευρω ανα μερα για να τρωω απο την αρχη εως το τελος χωρις τα χοτελ και τα αεροπορικα φυσικα.
Δυσκολακι να βγω με αυτα που ζηταω.θα δειξει.
μη ξεχασεις τα αρβυλαStefan να παρω και κανα σακακι μεσατο ασπρο για Βκκ?
το μωρο τα σπαειΑντε επηδει εχω να παω καιρο και σημερα ειμαι λιγο ανεβασμενος ας βαλω καμια φωτο να δωσουμε λιγο χρωμα απο patong στο φορουμ.Ρομαντικες νυχτες.!
μη ξεχασεις τα αρβυλα
εγω με φανελακι μινερβα ,βερμουδα μαγιο και σαγιοναρα και εσυ με ασπρο μεσατο σακακι ,παντελονι τσακιση και ημιαρβυλο εξοδουχου
λοβ μακμακ
σαγιοναρα και βερμουδα απ τα κινεζικα στη γιαννιτσωνΠου πα ρε βλαχοοο!!!
ηντα ακόμα Δεν Τον έθαψαν αυτών 1 χρονος πέρασε δεν φτάνει πού την πατήσαμε πέρσι θα την πάθουμε Και φέτος....Και για οσους ταξιδεψουν στο τελος του μηνα για Ταυλανδη, να ξερουν οτι ειναι η κηδεια του Βασιλια, και πιθανον να κλεινουν νωρις καποια μαγαζια, η να μην ανοιγουν καθολου, για καμμια δεκαπενταρια μερες.
Tον ειχαν ενα χρονο για λαικο προσκυνημα. Τωρα θα τον θαψουν.ηντα ακόμα Δεν Τον έθαψαν αυτών 1 χρονος πέρασε δεν φτάνει πού την πατήσαμε πέρσι θα την πάθουμε Και φέτος....
το σημειωσα ευχαριστώΠηγαινε Patong beach που ειναι ολα μαζι συμμαζεμενα και μεινε κεντρικα.