μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.605
- Πόντοι
- 2.646
Δίπλωμα δε μου ζήτησε ποτέ κάνεις,ουτε το ρεντ ούτε η αστυνομία
Άμα γίνει όμως καμιά στραβή (π.χ. ατύχημα) νομίζω μπλέκεις άσχημα αν δεν έχεις διεθνές δίπλωμα.Δίπλωμα δε μου ζήτησε ποτέ κάνεις,ουτε το ρεντ ούτε η αστυνομία
Δίπλωμα δε μου ζήτησε ποτέ κάνεις,ουτε το ρεντ ούτε η αστυνομία
500 είναι το κράνος,αλλά αν φοράς δε σε σταματάνε
Ξεκινα πρωτα απο εδω και εδω ειμαστε για τα υπολοιπα.
τώρα πισίνα θα ήθελα, γυμναστήριο, και πρωινό. Διπλό μεγάλο κρεβάτι
αν έχεις μηχανάκι the senses , αν όχι banthai beach resort.
χρεώνουν αν πάω γυναίκα το βράδυ?To THE GIG είναι ότι καλύτερο ζητας.
Καινούργιο ξενοδοχείο, λιγότερο από 2 χρονών,είναι 150 μέτρα από την bangla road,guest friendly(ήταν τον Αύγουστο που πήγα),ήσυχο γιατί είναι σε στενάκι, μεγάλα δωμάτια με άνετα μπάνια και συνήθως βεράντα. Έχει καταπληκτική πισίνα στην ταράτσα με ωραιά θέα στην θάλασσα, ξαπλώστρες και τραπέζια κάτω από τέντα για καφέ και φαγητό το μεσημεράκι. Γυμναστήριο και σάουνα έχει δίπλα στην πισίνα.
..
Καλύτερη τιμή ξεκινάει στο Agoda αν γραφτείς μέλος ξεκινάει από τα 51 ευρώ τις μέρες που ζητάς.
Το πρωινό που ζητάς το έχουν δοκιμάσει μόνο τα ζευγαράκια και οι Κινέζοι που ξυπνανε πριν τις 10.30. Αρα αν κάνεις αυτά που κάνουμε οι περισσότεροι εδώ το πρωινό θα το προλάβεις μόνο σε φωτογραφίες.
χρεώνουν αν πάω γυναίκα το βράδυ?
έχεις δίκιο. Όμως αρχίζω να καταλαβαίνω ότι το πάνε σιγά σιγά από γαμηστρονα της γης να γίνει θέρετρο για κανονικό τουρισμό. Θα δείξει. Σε ένα άλλο που είχα κλείσει, ανακάλυψα ότι θέλουν 1250 για guest.πολυ ωραίο ξενοδοχείο με σπα κλπ απλά ήταν και λίγο μακριά. Σαν περιβάλλον όμως γαματο.Πολλά ξενοδοχεία την high season (Δεκέμβρη- Μάρτη) αλλάζουν πολιτική στο guest friendly ανάλογα με τις κρατήσεις τους.Για αυτό σου είπα για τον Αύγουστο. Όταν πας ρίξε μια ενημέρωση γιατί για εκεί με βλέπω τον Φλεβάρη. Γιατί για όλους όσους κατεβαίνουν κάθε τόσο πέρα από τα έξτρα κοροιδίστικα λεφτά είναι και θέμα αρχής.
τι να πω......απο το 2004 παω , μισο μπατ δεν εδωσα για να παω γκομενα στο δωματιο , και δεν παω ποτε σε τρυπες η δευτερα , τα μισω