Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.605
Πόντοι
2.646
Δίπλωμα δε μου ζήτησε ποτέ κάνεις,ουτε το ρεντ ούτε η αστυνομία

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Δίπλωμα δε μου ζήτησε ποτέ κάνεις,ουτε το ρεντ ούτε η αστυνομία
Άμα γίνει όμως καμιά στραβή (π.χ. ατύχημα) νομίζω μπλέκεις άσχημα αν δεν έχεις διεθνές δίπλωμα.
Παρεμπιμπτόντως, πόσο είναι το κόστος ενοικίασης/μέρα για ένα κατοστάρι παπάκι/σκουτεράκι?

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.605
Πόντοι
2.646
Ανάλογα τις μέρες που θα το πάρεις,από 150 έως 250 συνήθως για χοντα κλικ η γιαμαχα νουβο.Περυσι πήρα ένα νμαξ με 2000 χλμ,27 μερες 270 τη μέρα.Για ατύχημα δεν ξερω,δεν είχα ποτέ

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
500 είναι το κράνος,αλλά αν φοράς δε σε σταματάνε

Με έχουνε σταματήσει αρκετές φορές ενώ είμαι επιβάτης κι ας φοράω κράνος. Προφανώς δεν σταματάνε όλα τα μηχανάκια που περνάνε αλλά μπορεί να σου κάτσει.
Και με αμάξι μας έχουν σταματήσει.

Δεν καταλαβαίνεις το εισπρακτικούς λόγους μου φαίνεται...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
διπλωμα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ,και μαλιστα οχι το δικο μας , διθνες και δικο τους

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
τώρα πισίνα θα ήθελα, γυμναστήριο, και πρωινό. Διπλό μεγάλο κρεβάτι

To THE GIG είναι ότι καλύτερο ζητας.
Καινούργιο ξενοδοχείο, λιγότερο από 2 χρονών,είναι 150 μέτρα από την bangla road,guest friendly(ήταν τον Αύγουστο που πήγα),ήσυχο γιατί είναι σε στενάκι, μεγάλα δωμάτια με άνετα μπάνια και συνήθως βεράντα. Έχει καταπληκτική πισίνα στην ταράτσα με ωραιά θέα στην θάλασσα, ξαπλώστρες και τραπέζια κάτω από τέντα για καφέ και φαγητό το μεσημεράκι. Γυμναστήριο και σάουνα έχει δίπλα στην πισίνα.

..

Καλύτερη τιμή ξεκινάει στο Agoda αν γραφτείς μέλος ξεκινάει από τα 51 ευρώ τις μέρες που ζητάς.
Το πρωινό που ζητάς το έχουν δοκιμάσει μόνο τα ζευγαράκια και οι Κινέζοι που  ξυπνανε πριν τις 10.30. Αρα αν κάνεις αυτά που κάνουμε οι περισσότεροι εδώ το πρωινό θα το προλάβεις μόνο σε φωτογραφίες.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
To THE GIG είναι ότι καλύτερο ζητας.
Καινούργιο ξενοδοχείο, λιγότερο από 2 χρονών,είναι 150 μέτρα από την bangla road,guest friendly(ήταν τον Αύγουστο που πήγα),ήσυχο γιατί είναι σε στενάκι, μεγάλα δωμάτια με άνετα μπάνια και συνήθως βεράντα. Έχει καταπληκτική πισίνα στην ταράτσα με ωραιά θέα στην θάλασσα, ξαπλώστρες και τραπέζια κάτω από τέντα για καφέ και φαγητό το μεσημεράκι. Γυμναστήριο και σάουνα έχει δίπλα στην πισίνα.

..

Καλύτερη τιμή ξεκινάει στο Agoda αν γραφτείς μέλος ξεκινάει από τα 51 ευρώ τις μέρες που ζητάς.
Το πρωινό που ζητάς το έχουν δοκιμάσει μόνο τα ζευγαράκια και οι Κινέζοι που  ξυπνανε πριν τις 10.30. Αρα αν κάνεις αυτά που κάνουμε οι περισσότεροι εδώ το πρωινό θα το προλάβεις μόνο σε φωτογραφίες.
χρεώνουν αν πάω γυναίκα το βράδυ?

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Τεσπα φίλε ευχαριστώ
. Ρώτησα και είπαν ότι υπάρχει χρέωση. Έκλεισα gig hotel. Έχω πάρει superior για 3 άτομα. Θα τους πω ότι θα έρθει η γυναίκα μου... Σύντροφος μου το βράδυ. Θα αφήσει ταυτότητα και κάπως θα τούς μανιπουλαρω. Μου φάνηκε καλή περίπτωση το Gig. Τώρα αν δώσω και ένα πέντε χιλιάρικα ακόμα (που δεν νομίζω).... Δεν γαμιεται. 6 νύχτες έκλεισα με 16000. Μπορώ να ακυρώσω όμως μέχρι και 2-3μερες πριν.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Πολλά ξενοδοχεία την high season (Δεκέμβρη- Μάρτη) αλλάζουν πολιτική στο guest friendly ανάλογα με τις κρατήσεις τους.Για αυτό σου είπα για τον Αύγουστο. Όταν πας ρίξε μια ενημέρωση γιατί για εκεί με βλέπω τον Φλεβάρη. Γιατί για όλους όσους κατεβαίνουν κάθε τόσο πέρα από τα έξτρα κοροιδίστικα λεφτά είναι και θέμα αρχής. :grin:

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Πολλά ξενοδοχεία την high season (Δεκέμβρη- Μάρτη) αλλάζουν πολιτική στο guest friendly ανάλογα με τις κρατήσεις τους.Για αυτό σου είπα για τον Αύγουστο. Όταν πας ρίξε μια ενημέρωση γιατί για εκεί με βλέπω τον Φλεβάρη. Γιατί για όλους όσους κατεβαίνουν κάθε τόσο πέρα από τα έξτρα κοροιδίστικα λεφτά είναι και θέμα αρχής. :grin:
έχεις δίκιο. Όμως αρχίζω να καταλαβαίνω ότι το πάνε σιγά σιγά από γαμηστρονα της γης να γίνει θέρετρο για κανονικό τουρισμό. Θα δείξει. Σε ένα άλλο που είχα κλείσει, ανακάλυψα ότι θέλουν 1250 για guest.πολυ ωραίο ξενοδοχείο με σπα κλπ απλά ήταν και λίγο μακριά. Σαν περιβάλλον όμως γαματο.
Θα μείνουν σε λίγα χρόνια μόνο οι γαμηστρονες Girls friendly. Εσύ ξέρεις πως ήταν. Εγώ μόνο διαβάζω.
Ενδιαφέρει, θα αλλάξει κι άλλο.
Με το καλό όταν γυρίσω θα ενημερώσω.
Κανένας για κάποιο κόλπο στο shenzhen Κίνα?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τι να πω......απο το 2004 παω , μισο μπατ δεν εδωσα για να παω γκομενα στο δωματιο , και δεν παω ποτε σε τρυπες η δευτερα , τα μισω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom