Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Το Banthai είναι αυστηρά non guest friendly.Σε ενημέρωνουν στο check in ότι δεν επιτρέπεται να φέρεις γκομενάκια.Το τσεκάρισα και με τηλέφωνο. Μακριά....
δηλ για πθο αλλο λογο να παει καποιος ταυλανδη?σολο..αλλο αν ειναι ζευγαρι..η χαζομαρα σπαει κοντερ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
δηλ για πθο αλλο λογο να παει καποιος ταυλανδη?σολο..αλλο αν ειναι ζευγαρι..η χαζομαρα σπαει κοντερ
καλα ρε φιλε απο τα 1564765497 μερη της ταυλανδης οπου μπορεις να φερεις οποτε και οσες θες τζαμπα , στο ενα που δεν μπορεις η στα 10 εστω οπου πελατες εχουν οικογενειες με βαρεια πορτοφολια και δε θελουν λυσσασμενους για γαμιση σεξοτουριστες αναμεσα τους , κολας και βγαζεις συμπερασμα?
ψαξε λιγο μπες σε φορουμ με αυτο το θεμα των χοτελ σερφαρισε λιγο , ασχολησου

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1

Μπα η κατασταση είναι τελείως άλλη σε αρκετά μέρη. Βάζει το ξενοδοχείο φτηνές τιμές στο agoda/booking κλπ και πάει ο άλλος εκεί μέσα στην τρελή χαρά ότι βρήκε φτηνό δωμάτιο. Ε δεν θα φέρει καμιά γκόμενα όμως, θα τον βαρέσουν εκεί.

Να σου πω μερικές περιπτώσεις που μου έχουνε τύχει, πάω σε ένα ξενοδοχείο 4στερο στο Πουκέτ, μαζί με φίλους μου ζευγάρια και εγώ είμαι ο φαναριώτης της υπόθεσης. Σε μένα μόνο δίνουν χαρτί ότι ξέρουν ότι θα φέρω πουτάνες και θέλουνε μερίδιο. Δεν είχα σκοπό να φέρω τίποτα εκεί βέβαια, αλλά μόνο σε μένα λένε να υπογράψω χαρτιά ότι αν φέρω πουτάνες θα πρέπει να τους δώσω λεφτά.

Σε άλλο ξενοδοχείο, Pattaya, 3στερο, έχω κλείσει για 2 μέρες για να είμαι με μια συγκεκριμένη κοπέλα, είχα γράψει και τα 2 ονόματα όταν έκανα check in, αλλά δεν ήρθαμε μαζί. Το βράδυ, με βλέπει ο φρουρός μαζί με την κοπέλα, πάμε να ανέβουμε πάνω, με αρχίζει να πας στη ρεσεψιόν, να πληρώσεις κλπ κλπ. Του λέω, μαζί είχαμε πει ότι μένουμε και τον γράφω στα παπάρια μου, λέει επίσης διάφορα στα Ταιλανδέζικα στην άλλη (και η άλλη τον γράφει), μου λέει τα δικά της η ρεσεψιονίστ, της λέω στο δωμάτιο έχουμε τα διαβατήρια μας, την γράφω και πάμε πάνω.

Σε άλλο ξενοδοχείο Pattaya 4στερο (ο Θεός να το κάνει 4στερο, πως σκατά πήραν το rating που ήταν και καινούριο) πάω εγώ και μετά από 2 ώρες έρχεται η κοπέλα, που τους έχω πει και έχω γράψει το όνομα της να την γράψουν ότι θα μένει εκεί. Της ζητάνε ταυτότητα πρώτη μέρα. ΟΚ λέω θέλουν την ταυτότητα όπως σε μένα το διαβατήριο. Επόμενη μέρα πάμε να ανέβουμε πάνω, ζητάνε ταυτότητα, τους τη δίνει και λένε σε μένα πλέρω. Τους λέω τι πλέρω ρε μαλάκες, αφού σας είχα πει ότι εμείς οι 2 μένουμε εδώ δείτε και χτες. Οh solly solly. Επόμενη μέρα άλλος στη ρεσεψιόν το βράδυ, πάλι τα ίδια.

Υπάρχουν πάντως κάποια resorts που επειδή δουλεύουν με οικογένειες (ακόμα και στην Pattaya) δεν θέλουνε να φέρνεις γυναίκες μέσα. Αλλά αυτά συνήθως είναι στην άκρη του κόσμου, οπότε λίγο δύσκολο να μπλέξεις με αυτά.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36

Συνημμένα

• Walking-Street-death.jpg
    Walking-Street-death.jpg
    44,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1

Για το guest house που λεγαμε walking street,αστο καλυτερα.

Ο άνθρωπος πήρε ναρκωτικά και στην παλαβομάρα του μέσα πήδηξε (ή έπεσε) από το μπαλκόνι.

Αν μένεις σε δωμάτιο χωρίς παράθυρο και χωρίς μπαλκόνι πάντως δεν έχεις τέτοιο κίνδυνο.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Ειναι σιγουρο οτι πηρε?Γιατι εκει ξερεις καλυπτουν αρκετα εγκληματα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Και μια ερωτηση γιατι βλεπω να γινεται πολυ της μοδας τελευταια στα δωματια.
Θα ηθελα να ρωτησω,βλεπω σε πολλα μπανια της πορτες να ειναι διαφανες.
Υπαρχει κανα στορι που καλυπτει απο μεσα? η θα χεζουμε και θα μας βλεπουνε τα τιλακ?

Εχω αποριψει δωματια γιαυτον τον λογο.

Συνημμένα

• 34928432.jpg
    34928432.jpg
    53,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Like

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Ειναι σιγουρο οτι πηρε?Γιατι εκει ξερεις καλυπτουν αρκετα εγκληματα.

Κοίταξε είναι αυτό που άκουσα για τον συγκεκριμένο. Ο άνθρωπος σίγουρα έπεσε μόνος του και σίγουρα δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει. Μπορώ να ξέρω 100%; Σίγουρα όχι, αλλά δεν είναι και λίγοι που πέφτουνε από τα μπαλκόνια και στην Ελλάδα ειδικά αν είναι σε τέτοια κατάσταση.

Υπαρχει κανα στορι που καλυπτει απο μεσα? η θα χεζουμε και θα μας βλεπουνε τα τιλακ?

Μπα δεν έχουνε τίποτα, τουλάχιστον δεν κινδυνεύεις όσο κάνεις ντουζ/χέζεις να σου κλέψουν τίποτα!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Ρε συ τεκιλα αυτο δεν ειναι δωματιο κλουβι για καναρινι ειναι η πορτα σε πειραξε;

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
ε τι να κανουμε τωρα,αν ειναι να μας κλεψουν αν ειναι να πεσει το αεροπλανο αν ειναι να φαμε τσοκαρια απο λειντιμποι ας μην παμε και καθολου.Οκ περνουμε οσο καλυτερα μετρα μπορουμε αλλα αν ειναι να παρουμε γιογιο να χεζουμε στο δωματιο μεσα μην μας ξεφυγει το τιλακ η μην μας κλεψει.
Στο κατω κατω εαν περνουμε οτι σαβουρι κυκλοφορει θα τα θελει και ο κολος μας.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Φίλος δεν φαίνεται τίποτα, άντε καμιά σκιά...έχω μείνει σε αρκετά ξενοδοχεία που είναι έτσι

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Βρε σκια θα φενεται αλλα θα εισαι σαν θεατρο σκιων να σκουπιζεσαι και να φενεται η κινηση.
Και εγω εχω μεινει με τζαμι αλλα ειχε και κουρτινουλα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Tι σκια βρε παιδια εδω οι πετσετες φενονται ολοκαθαρα.
Και με την κοπελα σου να πας που δεν υπαρχει φοβος να σε κλεψει θα φενεται σαν αυτο  :shit:

Ασε πες οτι σε κλεβει και η ταιλανδεζα ,τι θα κανεις θα τρεχεις σα χεσμενη μαιμου να την προλαβεις? :tn04:

Συνημμένα

• 34928260.jpg
    34928260.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Like

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
καλα ρε φιλε απο τα 1564765497 μερη της ταυλανδης οπου μπορεις να φερεις οποτε και οσες θες τζαμπα , στο ενα που δεν μπορεις η στα 10 εστω οπου πελατες εχουν οικογενειες με βαρεια πορτοφολια και δε θελουν λυσσασμενους για γαμιση σεξοτουριστες αναμεσα τους , κολας και βγαζεις συμπερασμα?
ψαξε λιγο μπες σε φορουμ με αυτο το θεμα των χοτελ σερφαρισε λιγο , ασχολησου
λοιπόν για να το κλείσουμε το θέμα. Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει πολλά.
Δε υπάρχει 5αστερο κοντά στη μπαγκλα girl friendly και από φέτος σχεδόν κανένα 4στερο.
Απο κει και κάτω υπάρχουν όλο και πιο λίγα.
Υπάρχει ειδικό ξενο Σαιτ που δίνει τις λίστες με αξιολόγηση.
Να με συγχωρέστε οι έμπειροι αλλά κάθε νέα πληροφορία καλοδεχουμενη. Αυτό ισχύει για πουκετ.
Ειδικά φουλ σεζόν βάζουν 1000 βατ καπέλο.
. Ενημερωνω:summer breeze hotel, R Mar resort and spa, yorkshire hotel, l
Patong Hemingway so hotel , Hemingway  silk hotel,  C&N hotel,  ella bed hotel, Hacienda phuket hotel, white Patong hotel , Aspery hotel.
Aυτα όλα κοντά με τα πόδια και joiner free.

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Και κατ βασικό πλέον. Κλείνουμε δίκλινο γι 2ατομα. Αναφέρεις στο Σαιτ γι δύο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom