δηλ για πθο αλλο λογο να παει καποιος ταυλανδη?σολο..αλλο αν ειναι ζευγαρι..η χαζομαρα σπαει κοντερ
Μπα η κατασταση είναι τελείως άλλη σε αρκετά μέρη. Βάζει το ξενοδοχείο φτηνές τιμές στο agoda/booking κλπ και πάει ο άλλος εκεί μέσα στην τρελή χαρά ότι βρήκε φτηνό δωμάτιο. Ε δεν θα φέρει καμιά γκόμενα όμως, θα τον βαρέσουν εκεί.
Να σου πω μερικές περιπτώσεις που μου έχουνε τύχει, πάω σε ένα ξενοδοχείο 4στερο στο Πουκέτ, μαζί με φίλους μου ζευγάρια και εγώ είμαι ο φαναριώτης της υπόθεσης. Σε μένα μόνο δίνουν χαρτί ότι ξέρουν ότι θα φέρω πουτάνες και θέλουνε μερίδιο. Δεν είχα σκοπό να φέρω τίποτα εκεί βέβαια, αλλά μόνο σε μένα λένε να υπογράψω χαρτιά ότι αν φέρω πουτάνες θα πρέπει να τους δώσω λεφτά.
Σε άλλο ξενοδοχείο, Pattaya, 3στερο, έχω κλείσει για 2 μέρες για να είμαι με μια συγκεκριμένη κοπέλα, είχα γράψει και τα 2 ονόματα όταν έκανα check in, αλλά δεν ήρθαμε μαζί. Το βράδυ, με βλέπει ο φρουρός μαζί με την κοπέλα, πάμε να ανέβουμε πάνω, με αρχίζει να πας στη ρεσεψιόν, να πληρώσεις κλπ κλπ. Του λέω, μαζί είχαμε πει ότι μένουμε και τον γράφω στα παπάρια μου, λέει επίσης διάφορα στα Ταιλανδέζικα στην άλλη (και η άλλη τον γράφει), μου λέει τα δικά της η ρεσεψιονίστ, της λέω στο δωμάτιο έχουμε τα διαβατήρια μας, την γράφω και πάμε πάνω.
Σε άλλο ξενοδοχείο Pattaya 4στερο (ο Θεός να το κάνει 4στερο, πως σκατά πήραν το rating που ήταν και καινούριο) πάω εγώ και μετά από 2 ώρες έρχεται η κοπέλα, που τους έχω πει και έχω γράψει το όνομα της να την γράψουν ότι θα μένει εκεί. Της ζητάνε ταυτότητα πρώτη μέρα. ΟΚ λέω θέλουν την ταυτότητα όπως σε μένα το διαβατήριο. Επόμενη μέρα πάμε να ανέβουμε πάνω, ζητάνε ταυτότητα, τους τη δίνει και λένε σε μένα πλέρω. Τους λέω τι πλέρω ρε μαλάκες, αφού σας είχα πει ότι εμείς οι 2 μένουμε εδώ δείτε και χτες. Οh solly solly. Επόμενη μέρα άλλος στη ρεσεψιόν το βράδυ, πάλι τα ίδια.
Υπάρχουν πάντως κάποια resorts που επειδή δουλεύουν με οικογένειες (ακόμα και στην Pattaya) δεν θέλουνε να φέρνεις γυναίκες μέσα. Αλλά αυτά συνήθως είναι στην άκρη του κόσμου, οπότε λίγο δύσκολο να μπλέξεις με αυτά.