Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.071
Πόντοι
6.256
Αυτό που γίνεται στην Μπανγκόγκ δεν έχει προηγούμενο. Χιλιάδες άνθρωποι κοιμήθηκαν στους δρόμους περιμένοντας την κηδεία και την αποτέφρωση του Βασιλιά της Ταϊλάνδης.
Ο Μπουμιμπόλ Αντουλγιαντέζ, πέθανε πριν από έναν χρόνο! Όμως, η κηδεία θα ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

πολυ χρημα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Συνημμένα

• 848e8ab5-ad4c-4b95-a591-aa212874683b.jpg
    848e8ab5-ad4c-4b95-a591-aa212874683b.jpg
    247,3 KB · Εμφανίσεις: 62

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εγω παντως αν ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ορκιζομαι να ανοιξω μπουρδελο με πουτανες αποκλειστικα ταυλανδες

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
εγω παντως αν ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ορκιζομαι να ανοιξω μπουρδελο με πουτανες αποκλειστικα ταυλανδες

Δηλωνω υποψηφιοτητα για διευθυντης "ποιοτικου ελεγχου" της επιχειρησης!! :grin:

Να στειλω βιογραφικο ?? :grin: :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
εφερε στην κηδεια και την γκομενα του ο γιος του :-
τριζουν τα κοκκαλα του Μπουμιντολ :zombie: :S :S :S

Gogas70

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια. Ειχα να μπω πολυ καιρο στο site και αναγκαστηκα να φτιαξω νεο προφιλ γιατι ουτε ου θυμαμαι τους παλιους κωδικους. Βασικα ηθελα να ανακοινωσω στη παρεα εδω, ψαχνω καποιο φιλο να παμε παρεα Παταγια προς τα μεσα Ιανουαριου η για Μανιλα Φιλιπινες (δεν εχω αποφασισει ακομα). Ειχα παει και περσυ μονος αλλα ψιλοβαρεθηκα να μην εχεις καποιο φιλο να πεις μια κουβεντα στα ελληνικα και να κανεις και λιγο χαβαλε. Στοχος μου ειναι κυριως Ladyboys... Αν καποιος συναγωνιστης ενδιαφερεται ας μου στειλει.Ευχαριστω παιδες

manosathens

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Κάποιος πατριώτης τώρα στη Bangkok (ή Ταϋλάνδη γενικά) ή μέσα στις επόμενες ημέρες ;;;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
λοιπόν για να το κλείσουμε το θέμα. Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει πολλά.
Δε υπάρχει 5αστερο κοντά στη μπαγκλα girl friendly και από φέτος σχεδόν κανένα 4στερο.
Απο κει και κάτω υπάρχουν όλο και πιο λίγα.
Υπάρχει ειδικό ξενο Σαιτ που δίνει τις λίστες με αξιολόγηση.
Να με συγχωρέστε οι έμπειροι αλλά κάθε νέα πληροφορία καλοδεχουμενη. Αυτό ισχύει για πουκετ.
Ειδικά φουλ σεζόν βάζουν 1000 βατ καπέλο.
. Ενημερωνω:summer breeze hotel, R Mar resort and spa, yorkshire hotel, l
Patong Hemingway so hotel , Hemingway  silk hotel,  C&N hotel,  ella bed hotel, Hacienda phuket hotel, white Patong hotel , Aspery hotel.
Aυτα όλα κοντά με τα πόδια και joiner free.

Οταν κλεινεις το δωματιο το κλεινεις για 2 ατομα. Η τιμη συνηθως ειναι η ιδια απ οτι αν το κλεισεις για 1 ατομο. Οποτε βαζεις μεσα νομιμοτατα οτι γουστάρεις

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Καλησπερα παιδια. Ειχα να μπω πολυ καιρο στο site και αναγκαστηκα να φτιαξω νεο προφιλ γιατι ουτε ου θυμαμαι τους παλιους κωδικους. Βασικα ηθελα να ανακοινωσω στη παρεα εδω, ψαχνω καποιο φιλο να παμε παρεα Παταγια προς τα μεσα Ιανουαριου η για Μανιλα Φιλιπινες (δεν εχω αποφασισει ακομα). Ειχα παει και περσυ μονος αλλα ψιλοβαρεθηκα να μην εχεις καποιο φιλο να πεις μια κουβεντα στα ελληνικα και να κανεις και λιγο χαβαλε. Στοχος μου ειναι κυριως Ladyboys... Αν καποιος συναγωνιστης ενδιαφερεται ας μου στειλει.Ευχαριστω παιδες

Ladyboysστην Ταϊλάνδη; Με το συμπαθειο αλλα αυτα ειναι η χαρα του κρυφο-πουστη.... Αν ψαχνεσαι θα... φας καλα.... Προπερσι καθομουν στην παταγια σε ενα μπαρ στην walk street σε αυτο απεναντι απο εκει που κανουν κατι νουμερα με φίδια και ταιλανδεζικο καρατε. Διπλα μου καθοταν ενας απι Μπαχρέιν με ενα ladyboy οποτε πιασαμε την κουβέντα  Οταν πηγε τουαλέτα ο αραβας δεν κρατήθηκα και την/τον ρωτησα αν τον εχει κομμένο. Η απαντηση ηταν αυτη που ακριβως περίμενα. "Αν τον ειχα κομμενο, τωρα δεν θα ημουν εδω και δεν θαχα δουλεια"
Καλη επιτυχία λοιπον.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οταν κλεινεις το δωματιο το κλεινεις για 2 ατομα. Η τιμη συνηθως ειναι η ιδια απ οτι αν το κλεισεις για 1 ατομο. Οποτε βαζεις μεσα νομιμοτατα οτι γουστάρεις
ΛΑΘΟΣ.
Μπορεις νομιμοτατα να βαλεις ΜΙΑ..Αυτην που θα δηλωσεις πρωτη.
Την επομενη μερα,αν φερεις αλλη,θα πεσει καπελο.
Βεβαια τη low season καποια ξενοδοχεια κανουν τα στραβα ματια.
Αλλα τη high πεφτει τσεκουρι.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Μενω κυριως σε 4*. Αν δεν βρω στην περιοχή που θελω θα προτιμησω ενα 5* αν υπαρχει από  ενα 3*. Χρόνια στο κουρμπέτι και παντα κλεινω για 2 οπουδηποτε παω. Ουδεποτε ειχα προβλημα και σχεδον ουδέποτε δηλωσα με ποια θα ειμαι. Λεω σχεδον ποτέ  διοτι δηλωνω μονο οταν ειναι γνωστή και θα καθησουμε μερικες μερες εκει. Αυτο το κανω μη τυχον και κλειδωθει εξω οταν εγω θα λείπω για δουλειά. Ποτε λοιπον με τις "αδήλωτες" δεν ειχα προβλημα. Θυμαμαι πριν  2-3 χρονια ειχα μεινει στο LK The Empress στην Παταγια για  καμια 10αρια μέρες. Καθε μερα στο πρωινο κατεβαινα καθ με αλλη και πηρα  χαμπάρι τα κορίτσια στην ρεσεψιον και τις γκαρσόνες που χασκογελουσαν προφανως σχολιαζοντας με. Βέβαια  αν πεσεις σε καμια αγαμητη ή κακογαμημενη ρεσεψιονηστρια ισως σου κάνει  πρόβλημα, αλλα αν δεν μασησεις δεν τους περνα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Μενω κυριως σε 4*. Αν δεν βρω στην περιοχή που θελω θα προτιμησω ενα 5* αν υπαρχει από  ενα 3*. Χρόνια στο κουρμπέτι και παντα κλεινω για 2 οπουδηποτε παω. Ουδεποτε ειχα προβλημα και σχεδον ουδέποτε δηλωσα με ποια θα ειμαι. Λεω σχεδον ποτέ  διοτι δηλωνω μονο οταν ειναι γνωστή και θα καθησουμε μερικες μερες εκει. Αυτο το κανω μη τυχον και κλειδωθει εξω οταν εγω θα λείπω για δουλειά. Ποτε λοιπον με τις "αδήλωτες" δεν ειχα προβλημα. Θυμαμαι πριν  2-3 χρονια ειχα μεινει στο LK The Empress στην Παταγια για  καμια 10αρια μέρες. Καθε μερα στο πρωινο κατεβαινα καθ με αλλη και πηρα  χαμπάρι τα κορίτσια στην ρεσεψιον και τις γκαρσόνες που χασκογελουσαν προφανως σχολιαζοντας με. Βέβαια  αν πεσεις σε καμια αγαμητη ή κακογαμημενη ρεσεψιονηστρια ισως σου κάνει  πρόβλημα, αλλα αν δεν μασησεις δεν τους περνα.
Σε επαληθευω τυπε
Ετσι ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom