Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
κοίτα εδώ είμαι στη δουλειά με έναν φιλιππινέζο. Λέει είναι ωραία στις φιλιππίνες για διακοπές. Τον ρωτάω έχουνε ακόμα τα uzi στα χερια οι φρουροί στα εμπορικά κέντρα? E η απάντηση είναι ναι, οποτε δεν είναι και τόσο ασφαλή τα πράγματα.

Και auto είναι για τις φυσιολογικές περιοχές, αν είναι να πάμε πιο νότια θα μας βιάσουνε τα MILF και δεν είναι από τον τύπο MILF που προτιμάμε.

Ξέρω αρκετούς που έχουνε πάει φιλιππίνες πάντως σε Boracay, Manila, Angeles και δεν το θεωρούν λιγότερο ασφαλές μέρος από μια μέση χωρα της περιοχής.

ολα αυτα τα μερη πρεπει να εισαι λιγο περπατημενος για να τα πας, ιδιως την μανιλα τα υπολοιπα ειναι ποιο καλα.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.018
Πόντοι
1.106
Υπάρχουν πολύ χειρότερα πχ Κολομβια.
Θυμάμαι στην Αμερικη τα βράδια ακουγα τουφεκιες λες και είχε γάμους.
Μία φορά στο Κλιβελαντ πήρα το μέτρο. Είχε κάτι χαρακομενους μαύρους και κάτι περίεργες φατσες. Ή Ομόνοια φανταζε κυριλε μπροστά σ αυτά τα μέρη.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
κοίτα εδώ είμαι στη δουλειά με έναν φιλιππινέζο. Λέει είναι ωραία στις φιλιππίνες για διακοπές. Τον ρωτάω έχουνε ακόμα τα uzi στα χερια οι φρουροί στα εμπορικά κέντρα? E η απάντηση είναι ναι, οποτε δεν είναι και τόσο ασφαλή τα πράγματα.

Και auto είναι για τις φυσιολογικές περιοχές, αν είναι να πάμε πιο νότια θα μας βιάσουνε τα MILF και δεν είναι από τον τύπο MILF που προτιμάμε.

Ξέρω αρκετούς που έχουνε πάει φιλιππίνες πάντως σε Boracay, Manila, Angeles και δεν το θεωρούν λιγότερο ασφαλές μέρος από μια μέση χωρα της περιοχής.
ισχυει για τα οπλα
καλα κανουν για να ειναι σουζα κατι κατακαθια σαν αυτα που κανουν παρτυ εδω και στην ευρωπη γιατι θελουμε μη αστυνομευσιμα κρατη , ας ριξουν και στο ψαχνο εγω δεν ειδα κατι κυκλοφορησα αισθανομενος ασφαλης χωρις να ψαχτω παντως
ισχυει και για τα μιλφ ειδικα για τους αντιμιλφ σαν εμενα
ανηκω σε αυτους τους τελευταιους

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εχω κατσει κανα μηνα Μανιλα το 2013 με μια ντοπια. Δεν ειδα κατι επικυνδυνο. Μπορακαυ μια χαρα εκτος απο δεκαδες πωλητες που σου ζαλιζουν τ αρχιδια. Πουερτο Γκαλερα πολυ ομορφα, φτηνα και ευκολη προσβαση απο Μανιλα. Αν ξαναπηγαινα, θα πηγαινα Σεμπου και Παλαουαν.
Αν δε βαριεσαι λιγο ταλαιπωρια, βρισκεις εισητητηριο με 400-
αυτα ειδα κιεγω

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.657
Πόντοι
1.706
Εκει εχουν Ντουτερτε
Ξερει αυτος.....

Εμεις εδω στην ευρωπη εχουμε καταντησει η χωματερη του πλανητη.
Το καθε κατακαθι κ αποβρασμα ερχετε εδω κ τυχαινει απολυτου ασυλου.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Υπάρχουν πολύ χειρότερα πχ Κολομβια.
Θυμάμαι στην Αμερικη τα βράδια ακουγα τουφεκιες λες και είχε γάμους.
Μία φορά στο Κλιβελαντ πήρα το μέτρο. Είχε κάτι χαρακομενους μαύρους και κάτι περίεργες φατσες. Ή Ομόνοια φανταζε κυριλε μπροστά σ αυτά τα μέρη.

Μια και εχω ταξιδέψει πολύ.

Λιγη σημασια εχει η χωρα στην οποια ταξιδευεις. Και αυτο γιατι λιγο πολυ σε ολες τις χωρες υπαρχουν ασφαλή και επικινδυνα μέρη.

Αυτο που εχει σημασια ειναι να ξερεις που πας, πως πας, με ποιον πας, και γιατι πας.

Βεβαια ακομη και προσεκτικος να εισαι σε καποια φαση θα σου κατσει και η αναποδιά. Προσωπικα μου εχουν κατσει 2 σοβαρες "στραβες". Εκει χρειαζεται συνετη αντιμετωπιση και λιγη τυχη. Αλλα αυτο ειναι η εξαιρεση.

Ο κανονας ειναι αυτος που εγραψα παραπανω.

ΥΓ.Δε θελω "μαλακιες" για τη Κολομβια. Η Καρταχενα ιδιως πριν 10-12 χρονια ηταν παραδεισος. :grin: :grin:

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26

Λιγη σημασια εχει η χωρα στην οποια ταξιδευεις. Και αυτο γιατι λιγο πολυ σε ολες τις χωρες υπαρχουν ασφαλή και επικινδυνα μέρη.

Αυτο που εχει σημασια ειναι να ξερεις που πας, πως πας, με ποιον πας, και γιατι πας.

Βεβαια ακομη και προσεκτικος να εισαι σε καποια φαση θα σου κατσει και η αναποδιά. Προσωπικα μου εχουν κατσει 2 σοβαρες "στραβες". Εκει χρειαζεται συνετη αντιμετωπιση και λιγη τυχη. Αλλα αυτο ειναι η εξαιρεση.

ΥΓ.Δε θελω "μαλακιες" για τη Κολομβια. Η Καρταχενα ιδιως πριν 10-12 χρονια ηταν παραδεισος. :grin: :grin:

σιγουρα εχει σημασια η χωρα και τα μερη που κινεισαι.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.961
Πόντοι
38.177
:rockon:

Συνημμένα

• 20170925_004603.jpg
    20170925_004603.jpg
    3 MB · Εμφανίσεις: 35

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Πατε και καμμια Τζακαρτα block M  :grin:

• Like
Αντιδράσεις: Suadam

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Εχω  δουλεψει 3 μηνες στη τζακαρτα φιλε.

Ενταξει οταν λεμε block M εννοουμε Jalan Pelatehan το κεντρικο δρομο που ειναι το oscars  το top gun κλπ.

Αμα φυγεις απο Jalan Pelatehan και μπλεξεις στα σοκακια ολογυρα θα σε βρουν με τα εσωρουχα!! Αν σε βρουν βεβαια !!

Αν μεινεις ομως στα μεγαλα μαγαζια και στο κεντρικο δρομο δεν εχεις προβλημα !! Για αυτο πριν εγραψα πρεπει να ξερεις που πας, πως πας και γιατι πας.

Προσωπικα περασα πολυ καλά εκεί !! Απο ολες τις αποψεις !!

• Like
Αντιδράσεις: Suadam

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

Ενταξει οταν λεμε block M εννοουμε Jalan Pelatehan το κεντρικο δρομο που ειναι το oscars  το top gun κλπ.

Αμα φυγεις απο Jalan Pelatehan και μπλεξεις στα σοκακια ολογυρα θα σε βρουν με τα εσωρουχα!! Αν σε βρουν βεβαια !!

Αν μεινεις ομως στα μεγαλα μαγαζια και στο κεντρικο δρομο δεν εχεις προβλημα !! Για αυτο πριν εγραψα πρεπει να ξερεις που πας, πως πας και γιατι πας.

και τι δουλεια να εχει καποιος στα σοκακια? να κατουρησει? να ψαχτει για καμια σκονιτσα? να το παιξει ραμπο? ε οποιανου τον τρωει ο κωλος ας παει

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Ενταξει οταν λεμε block M εννοουμε Jalan Pelatehan το κεντρικο δρομο που ειναι το oscars  το top gun κλπ.

Συμφωνω και επαυξανω, και εγω εχω περασει πολυ ωραια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.863
Πόντοι
19.795

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αν δεν ειχαμε κριση τα κ
καπη θα ειχαν μετακομισει στη Los.

Συνημμένα

• FB_IMG_1506873749513.jpg
    FB_IMG_1506873749513.jpg
    82,5 KB · Εμφανίσεις: 15

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.018
Πόντοι
1.106
Στην Ινδονησια και στις Φιλιππινες

Το θέμα είναι ότι όταν είσαι λευκός γίνεσαι αμέσως στόχος. Μπορεί για τους ντόπιους να είναι πιο ασφαλή τα πραγματα αλλά για εμάς δεν είναι έτσι

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Γιατί δεν ψαχνεις ξενοδοχειο στο σοι 11?
[/quot

εως 35 ευρω δινω την βραδια.προτεινετε κατι καλο κατα 11 η εκει τρυγιρω.
τα ειχα δει και αυτα που με στειλατε πριν καιρο.
Δεν ειναι αναγκη να εχω πισινα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
εως 35 ευρω δινω την βραδια.προτεινετε κατι καλο κατα 11 η εκει τρυγιρω.
τα ειχα δει και αυτα που με στειλατε πριν καιρο.
Δεν ειναι αναγκη να εχω πισινα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom