kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.087
- Πόντοι
- 6.256
Παίζει να ναι και τρίποδο ρε mind?Για τους εξωπραγματικους γοηδες απο το Γκλιιιις μπορει να κατσει και δωρεαν !!!
Για λέγε.
Παίζει να ναι και τρίποδο ρε mind?Για τους εξωπραγματικους γοηδες απο το Γκλιιιις μπορει να κατσει και δωρεαν !!!
Παίζει να ναι και τρίποδο ρε mind?
Για λέγε.
σημειωσε οτι μπορει να την κανει , Η να σε κανει να τη στειλεις , σε 20 λεπταδηλαδη τετοιο μουνι καθεται 5 ωρες με 50 ευρω?φαινεται πολυ δυνατο
ΑΥΤΟ ΕΝΟΗΤΕ!!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!1 Η ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΡΠΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Η ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣΓια τους εξωπραγματικους γοηδες απο το Γκλιιιις, τους "διαποτισμενους" απο το δαιμονιον της φυλής, μπορει να κατσει και δωρεαν !!!
αποκλειετε ρε μαιντ....μηπως τη μπερδευεις με τις αλλες 1000000 εκει φοιτιτριες -πωλητριες-γραμματεις και ποτε κατι αλλο ποιο πονηρο , οι οποιες ειναι ετσι οπως τις περιγραφεις??Οχι μια χαρά γυναίκα είναι !!
Απλά εχει γραψει χιλιομετρα και το εχει κάψει λίγο. Πολύ αλκοόλ !!
Πριν 3-4 χρονια δουλευε στο samphire αν δε κανω λαθος.
Και τοτε ηταν πολύ καλη !!
ΑΥΤΟ ΕΝΟΗΤΕ!!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!1 Η ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΡΠΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Η ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣ
Οχι αυτή ηταν !!αποκλειετε ρε μαιντ....μηπως τη μπερδευεις με τις αλλες 1000000 εκει φοιτιτριες -πωλητριες-γραμματεις και ποτε κατι αλλο ποιο πονηρο , οι οποιες ειναι ετσι οπως τις περιγραφεις??
αυτη αντε να κοπαναει ενα μπουκαλι σαμσονγκ στη καθησια....αφου κανει προθερμαση στο σπιτι με ουισκι απο την κατυσαρολα??(το εχω δει λαιβ σε αλλη περιπτωση)..μη μας τη βγαζεις αλκοολα
αποκλειετε ρε μαιντ....μηπως τη μπερδευεις με τις αλλες 1000000 εκει φοιτιτριες -πωλητριες-γραμματεις και ποτε κατι αλλο ποιο πονηρο , οι οποιες ειναι ετσι οπως τις περιγραφεις??
αυτη αντε να κοπαναει ενα μπουκαλι σαμσονγκ στη καθησια....αφου κανει προθερμαση στο σπιτι με ουισκι απο την κατυσαρολα??(το εχω δει λαιβ σε αλλη περιπτωση)..μη μας τη βγαζεις αλκοολα
Θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση προς τους έμπειρους επισκέπτες της Ταιλάνδης. Δεδομένου ότι έχω ήδη πάει Πούκετ, σε ποιο άλλο σημείο της χώρας θα έπρεπε να πάω την επόμενη φορά; Στην Μπανγκόγκ; Στην Πατάγια; κάπου αλλού; και (κυρίως) ποια τα πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα αυτών; Έχω την αίσθηση ότι η ερώτηση αφορά πολύ κόσμο, κι όχι μόνο εμένα
Αυτό με την κατσαρόλα πολλές το κάνουνε άστα να πάνε!
Η συγκεκριμένη πίνει τα σκώτια της κάθε μέρα πάντως, αλλά το πιθανότερο είναι ότι έχει φτάσει στο σημείο που δεν την πιάνει ιδιαίτερα το αλκοόλ.
αποκλειετε ρε μαιντ....μηπως τη μπερδευεις με τις αλλες 1000000 εκει φοιτιτριες -πωλητριες-γραμματεις και ποτε κατι αλλο ποιο πονηρο , οι οποιες ειναι ετσι οπως τις περιγραφεις??
τα παντα εχουν το ενδιαφερον τους , ειδικα για αυτους που δεν θεωρουν το ταξιδι αυτο σαν μια επισκεψη στο καινουργιο μπουρδελο της παραδιπλα γειτονιας
Μπορεις να δοκιμασεις να πας στο Κραμπι αλλα λιγο πολυ το περιβαλον του πουκετ ειναι.
Επισης πολυ ωραιο νησι ειναι το Σαμουι.
Αν θελεις να δεις κατι διαφορετικο μπορεις να πας βορεια στο Τσιανγκ Μαι που ειναι διοικητικο κσι εμπορικο κεντρο του βορρα αλλα και φοιτητουπολη. Ειχα ποσταρει παλια πληροφοριες και φωτογραφιες απο εκει. Τωρα εχουν χαθει στις απειρες σελιδες αυτου του νηματος. Αν βρω χρονο θα τα ξαναποσταρω στο αλλο thread στο "Η ταιλανδη σε εικονες".
Γενικα η "επαρχια" τους ειναι πολυ πιο φθηνη και αρκετα διαφορετικη απο τα τουριστικα τους μερη.
Για καποιους εχει ενδιαφερον !! Για καποιους αλλους οχι !!