Ένα μίνι ξενοδοχείο είναι στο κέντρο της πόλης,ούτε πρωινό Ούτε Wi-Fi Ούτε τίποτα,μαλακιες του αδερφού μου :-(
περαστε καλα και ας ειναι οτι τρυπα θελει , εχει πισινες στο μαικς μολ και στη τζομτιεν με φτηνη εισοδο
προσοχη στα πουστοτραβελα κλεβουν
μακρυα απο παρεξηγησεις και μαγκιες
παντε απο το αντικτιον και δωστε χαιρετισμους στο γιαννη το μανο που εχει το ακροπολη πολυ καλο φαγαδικο και το βαγγελη στο ναιτγουις στο σοι6 ειναι και αλλοι αλλα αυτοι ειναι φιλαρακια μου
αφρος , εκτος απο τα αγκογκο , εχει στα γνωστα ινσομνια αι μπαρ λουσιφερ και μαριν (εκει εχει και τραβελους προσοχη)
βρισκεις ομως και στα μικροτερα μπαρακια ακομα και στην παραλια ΝΩΡΙΣ
κρατατε τιμες απο 1500 μεχρι 2000 ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ και να επιμενουν μη τις κανετε τη χαρη
ποδαροδρομο , βαθεια τσεπη , υπομονη , και υψηλο ηθικο και θα βρεθει κατι στανταρ καλο , εδω μου γυρνατε στα υπερ-παρακμιακα κωλομπαρα με τις συνταξιουχες του ογα , εκει θα χαθειτε?
ποτα κατα το 90% καθαρα τωρα το λεω εγω που δεν πινω αλλα...
φαι οτι κουζινα γουσταρετε νορμαλ τιμες μη τη πεφτετε σε αηδιες απο τσιγκουνια
καφε σε ολα τα εμπορικα κυριλε σουπερ με wifi , αγορα μαιμου φτηνα οριτζιναλ ψιλοακριβα για ρουχα παπουτσια κανουν ομως και μερες προσφορων που τα δινουν μεχρι και 60-70% κατω
ηλεκτρονικα μονο κατι γκατζετακια ισως και κανενα κλωνο τηλεφωνο η ταμπλετ τα γνησια μακρια πιο ακριβα απο εδω
σουπερφουντς για να το πω επιστημονικα , καμαγκρα να εισαι σφυρι απο φαρμακειο ομως
πολυ ζεστη και υγρασια του σκασμου
αναλυτικες ιστοριες οταν γυρισετε
καλη διασκεδαση καλο ταξιδι