Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
τζαμπα μπαινουν παντου εκτος κατι χιλτον και τετοια
πολυ καλη τιμη για την εταιρια το 140 για 16 μερες λιγο με ψιλοχαλαει μαλλον ....που ειναι αυτο τι ειναι χοτελ , δωματια ,περιοχη?

Ένα μίνι ξενοδοχείο είναι στο κέντρο της πόλης,ούτε πρωινό Ούτε Wi-Fi Ούτε τίποτα,μαλακιες του αδερφού μου  :-(

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ένα μίνι ξενοδοχείο είναι στο κέντρο της πόλης,ούτε πρωινό Ούτε Wi-Fi Ούτε τίποτα,μαλακιες του αδερφού μου  :-(
περαστε καλα και ας ειναι οτι τρυπα θελει , εχει πισινες στο μαικς μολ και στη τζομτιεν με φτηνη εισοδο
προσοχη στα πουστοτραβελα κλεβουν
μακρυα απο παρεξηγησεις και μαγκιες
παντε απο το αντικτιον και δωστε χαιρετισμους στο γιαννη το μανο που εχει το ακροπολη πολυ καλο φαγαδικο και το βαγγελη στο ναιτγουις στο σοι6 ειναι και αλλοι αλλα αυτοι ειναι φιλαρακια μου
αφρος , εκτος απο τα αγκογκο , εχει στα γνωστα ινσομνια αι μπαρ λουσιφερ και μαριν (εκει εχει και τραβελους προσοχη)
βρισκεις ομως και στα μικροτερα μπαρακια ακομα και στην παραλια ΝΩΡΙΣ
κρατατε τιμες απο 1500 μεχρι 2000 ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ και να επιμενουν μη τις κανετε τη χαρη
ποδαροδρομο , βαθεια τσεπη , υπομονη , και υψηλο ηθικο και θα βρεθει κατι στανταρ καλο , εδω μου γυρνατε στα υπερ-παρακμιακα κωλομπαρα με τις συνταξιουχες του ογα , εκει θα χαθειτε?
ποτα κατα το 90% καθαρα τωρα το λεω εγω που δεν πινω αλλα...
φαι οτι κουζινα γουσταρετε νορμαλ τιμες μη τη πεφτετε σε αηδιες απο τσιγκουνια
καφε σε ολα τα εμπορικα κυριλε σουπερ με wifi , αγορα μαιμου φτηνα οριτζιναλ ψιλοακριβα για ρουχα παπουτσια κανουν ομως και μερες προσφορων που τα δινουν μεχρι και 60-70% κατω
ηλεκτρονικα μονο κατι γκατζετακια ισως και κανενα κλωνο τηλεφωνο η ταμπλετ τα γνησια μακρια πιο ακριβα απο εδω
σουπερφουντς για να το πω επιστημονικα , καμαγκρα να εισαι σφυρι απο φαρμακειο ομως
πολυ ζεστη και υγρασια του σκασμου
αναλυτικες ιστοριες οταν γυρισετε
καλη διασκεδαση καλο ταξιδι

zavaroudikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2008
Like
14
Πόντοι
0
Οπως διαβασα θα ειμαστε πολλοι εκεινη την περιοδο στον παραδεισο.. Τελικα εκλεισα και εγω πεταω 30 Γεναρη. Με Λουφτχανσα 510ευρω μεσω Φρανκφουρτης και πληρωσα αλλα 25 για να εχω καλη θεση στον οροφο στο Α380. Ειχε και με 490 αλλα δεν μ αρεσαν οι μερες. Επιστροφη με Swiss στις 28.2. Για αρχη εκλεισα Μπανγκοκ στο Rouamchit που απ οτι ειδα ειναι μεσα στη δραση με πισινα ταρατσα κτλ. Ωραιο φαινεται. Επειδη δεν μπορω να παλουκωθω οταν ταξιδευω, 5 Φλεβαρη παω Μαλδιβες απο DMK 3 μερες (140 πηγαινε ελα + το χοτελ). Στις 8.2 ξανα γυρναω ΒΚΚ και ελεγα να κατεβω Κραμπι την ιδια μερα να κατσω 4-5 μερες, απο εκει Πουκετ και Πι Πι και μετα πισω Μπανγκοκ και ισως Παταγια μεχρι να φυγω.. Ξερω ακουγονται πολλα αλλα οταν ταξιδευω παντα ειμαι της υπερβολης. Τωρα οποιος θελει και ειναι εκει μιλαει!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Οπως διαβασα θα ειμαστε πολλοι εκεινη την περιοδο στον παραδεισο.. Τελικα εκλεισα και εγω πεταω 30 Γεναρη. Με Λουφτχανσα 510ευρω μεσω Φρανκφουρτης και πληρωσα αλλα 25 για να εχω καλη θεση στον οροφο στο Α380. Ειχε και με 490 αλλα δεν μ αρεσαν οι μερες. Επιστροφη με Swiss στις 28.2. Για αρχη εκλεισα Μπανγκοκ στο Rouamchit που απ οτι ειδα ειναι μεσα στη δραση με πισινα ταρατσα κτλ. Ωραιο φαινεται. Επειδη δεν μπορω να παλουκωθω οταν ταξιδευω, 5 Φλεβαρη παω Μαλδιβες απο DMK 3 μερες (140 πηγαινε ελα + το χοτελ). Στις 8.2 ξανα γυρναω ΒΚΚ και ελεγα να κατεβω Κραμπι την ιδια μερα να κατσω 4-5 μερες, απο εκει Πουκετ και Πι Πι και μετα πισω Μπανγκοκ και ισως Παταγια μεχρι να φυγω.. Ξερω ακουγονται πολλα αλλα οταν ταξιδευω παντα ειμαι της υπερβολης. Τωρα οποιος θελει και ειναι εκει μιλαει!!
πτησεις απο αθηνα ετσι? γιαυτο τετοιες τιμες να το διευκρινιζουμε

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
περαστε καλα και ας ειναι οτι τρυπα θελει , εχει πισινες στο μαικς μολ και στη τζομτιεν με φτηνη εισοδο
προσοχη στα πουστοτραβελα κλεβουν
μακρυα απο παρεξηγησεις και μαγκιες
παντε απο το αντικτιον και δωστε χαιρετισμους στο γιαννη το μανο που εχει το ακροπολη πολυ καλο φαγαδικο και το βαγγελη στο ναιτγουις στο σοι6 ειναι και αλλοι αλλα αυτοι ειναι φιλαρακια μου
αφρος , εκτος απο τα αγκογκο , εχει στα γνωστα ινσομνια αι μπαρ λουσιφερ και μαριν (εκει εχει και τραβελους προσοχη)
βρισκεις ομως και στα μικροτερα μπαρακια ακομα και στην παραλια ΝΩΡΙΣ
κρατατε τιμες απο 1500 μεχρι 2000 ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ και να επιμενουν μη τις κανετε τη χαρη
ποδαροδρομο , βαθεια τσεπη , υπομονη , και υψηλο ηθικο και θα βρεθει κατι στανταρ καλο , εδω μου γυρνατε στα υπερ-παρακμιακα κωλομπαρα με τις συνταξιουχες του ογα , εκει θα χαθειτε?
ποτα κατα το 90% καθαρα τωρα το λεω εγω που δεν πινω αλλα...
φαι οτι κουζινα γουσταρετε νορμαλ τιμες μη τη πεφτετε σε αηδιες απο τσιγκουνια
καφε σε ολα τα εμπορικα κυριλε σουπερ με wifi , αγορα μαιμου φτηνα οριτζιναλ ψιλοακριβα για ρουχα παπουτσια κανουν ομως και μερες προσφορων που τα δινουν μεχρι και 60-70% κατω
ηλεκτρονικα μονο κατι γκατζετακια ισως και κανενα κλωνο τηλεφωνο η ταμπλετ τα γνησια μακρια πιο ακριβα απο εδω
σουπερφουντς για να το πω επιστημονικα , καμαγκρα να εισαι σφυρι απο φαρμακειο ομως
πολυ ζεστη και υγρασια του σκασμου
αναλυτικες ιστοριες οταν γυρισετε
καλη διασκεδαση καλο ταξιδι

Ακριβώς όπως τα γράφεις είναι φιλαράκι,τώρα διάβασα αυτά που έγραψες,πριν τα δω (εχθες) πέρασα από Μάνο, Γιάννη, παραλιακή και τα μπαράκια στη γουοκινγκ Στριτ,χαμός!!!
Πολλά αμερικανάκια με όλη τη σημασία της λέξεως αλλά και πολύ μουνι  στα μπαράκια,έτοιμα για σπέρμα  :happy:

Και μια φωτο από το μαγαζί του Γιάννη  :grin:

Συνημμένα

• 20170913_230924.jpg
    20170913_230924.jpg
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 61

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ακριβώς όπως τα γράφεις είναι φιλαράκι,τώρα διάβασα αυτά που έγραψες,πριν τα δω (εχθες) πέρασα από Μάνο, Γιάννη, παραλιακή και τα μπαράκια στη γουοκινγκ Στριτ,χαμός!!!
Πολλά αμερικανάκια με όλη τη σημασία της λέξεως αλλά και πολύ μουνι  στα μπαράκια,έτοιμα για σπέρμα  :happy:

Και μια φωτο από το μαγαζί του Γιάννη  :grin:
το κοντοπουτανο ειναι , η νες?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Ρουαμσιτ εμεινα εγω περσι, αν κοιμασαι ελαφρα θα εχεις προβλημα με το θορυβο. Κατα ενα περιεργο τροπο, ολα τα δωματια του εχουν φατσα στη Σουκχουμβιτ, ασε που το τραινο περναει στα 30 μετρα μακρια και πρηζει αρχιδια. Η πισινα ομως ειναι ολα τα λεφτα και καθαρη. Στο υπογειο του Ρουαμσιτ ειναι το Θερμαε, ενα απο τα καλυτερα αξιοθεατα της Μπανγκοκ :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
το κοντοπουτανο ειναι , η νες?

Δεν ξέρω ποια είναι αλλά πολύ δυνατό κορμί,ήταν και η άλλη η πορνοστάρ από το Μιανμάρ και ήθελε 3000 μπατ,την είπα να κατέβει στα 2000 αλλά έκανε την κινέζα.τρομερο μουνι η ναν  :takethis:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Α ρε Αζα ...ζηλεύουμε ....

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ρουαμσιτ εμεινα εγω περσι, αν κοιμασαι ελαφρα θα εχεις προβλημα με το θορυβο. Κατα ενα περιεργο τροπο, ολα τα δωματια του εχουν φατσα στη Σουκχουμβιτ, ασε που το τραινο περναει στα 30 μετρα μακρια και πρηζει αρχιδια. Η πισινα ομως ειναι ολα τα λεφτα και καθαρη. Στο υπογειο του Ρουαμσιτ ειναι το Θερμαε, ενα απο τα καλυτερα αξιοθεατα της Μπανγκοκ :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Νες on the stage

Συνημμένα

• 20170915_020834.jpg
    20170915_020834.jpg
    4,2 MB · Εμφανίσεις: 41
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Laidback

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
20
Πόντοι
0
:2funny:
Γειά σου ρε Tequilla παίδαρε!
Για μένα ένα freddo παρακαλώ!

Κι επειδή είσαι καλό παλικάρι κι επιπλέον θα πας κάτω το Γενάρη, δες ένα βιντεάκι με τη Nessy στο Addiction...
:rockon:

Βέβαια, είναι λίγο δύσκολο να σταθεί δίπλα στη θρυλική Nan ή Annlisa ή Monalisa.... Η διαφορά ηλικίας, η εμπειρία, τα "χιλιόμετρα", τα νυστέρια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom