6/ Γυναίκες (όχι που δεν θα την άφηνα τελευταία την κατηγορία ....)
Εδώ ισχύει, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δεν θα πω πολλά για τιμές και εμπειρίες, καθώς άλλοι συνφορουμίτες με 10+ ταξίδια τα έχουν αναφέρει αναλυτικά σε προηγούμενες σελίδες. Εγώ από το σύντομο διάστημα που έμεινα και τις 5-6 περιπτώσεις, θα ήμουν τουλάχιστον αφελής να αρχίζω να "μοιράζω" γνώση.
Σε κάθε περίπτωση, κάποιες γενικότερες παρατηρήσεις, πάντα υπό το δικό μου πρίσμα:
- Σίγουρα στα γνωστά μέρη που αναφέρεται κάποιος όταν μιλά για ταξίδι στην Ταϊλάνδη (Μπανγκόκ, Πατάγια, Πουκέτ) μπορείς να βρεις σχεδόν το οτιδήποτε και για όλα τα γούστα. Νεαρά κοριτσάκια, ώριμες, "σαύρες", μουνάρες, gf type, ps type, επαγγελματίες ή ημί, από μπαρ, μασατζίδικα, σαιτς, κτλ (οκ, οι ξανθιές είναι ελάχιστες προφανώς για τους λάτρεις). Μπορείς να πηδήξεις όσο θες, ανάλογα βέβαια με τις αντοχές και τα φράγκα σου. Το θέμα είναι με τι είσαι ικανοποιημένος και αν ψάχνεις απλά μια τρύπα ή θες και μια καλύτερη εμπειρία.
-
Είναι κατά μ.ο. το ίδιο όμορφες οι Ταϋλανδέζες σε σχέση με Ελληνίδες ή άλλες Ευρωπαίες (μου αρέσει να βάζω φωτιές, λολ, αλλά να παίρνω και θέση βεβαίως)
Ξεκάθαρα και κατηγορηματικά, ΟΧΙ. Η μέση Ταϋλανδή είναι περίπου στο 1,55 m (δεν με χαλάει και τόσο) με πολύ μικρό στήθος και λίγα ως καθόλου πιασίματα (εδώ Houston, we have got problem). Ακόμα και στο ντύσιμο, την θυληκότητα ή τον "αέρα" μιας γυναίκας, καμία σχέση με Ελληνίδα, Ιταλίδα (καλά εδώ κλαίμε) ή γενικότερα κατά μ.ο. - το τονίζω - μιας δυτικοευρωπαίας/ αμερικανίδας. Και το λέει κάποιος, που μου αρέσουν γενικά οι Ασιάτισες, δεν είμαι υπέρ του δίμετρου ξανθού μοντέλου με τα τεράστια πόδια.
-
Καλά τότε, για ποιό λόγο μαγεύονται τόσοι και τόσοι και πηγαίνουν τόσα ταξίδια και γουστάρουν τρελά εκεί?
Υπάρχουν κάποιοι απλοί λόγοι. Καταρχήν, ότι "χάνουν" από εμφάνιση οι κυρίες, το "κερδίζουν" προφανώς από συμπεριφορά και νοοτροπία. Πολύ πιο φιλικές και πρόσχαρες από τις κατά μεγάλη πλειοψηφία ψωνισμένες ελληνίδες. Δϋσκολα θα βρεις στο δρόμο Ταϋλανδή (πουτάνα ή μη ) με ξινισμένη μούρη. Κακομοίρα μπορεί, με τουπέ σπάνια. Επίσης, αυτό το αίσθημα που νιώθεις (ή σε αφήνουν να νιώσεις) ότι είσαι ο κυρίαρχος και ότι σημαίνεις κάτι για αυτές, ότι θέλουν να σε ικανοποιήσουν γενικότερα σίγουρα γοητεύει τον κάθε άνδρα.
Επιπλέον, είναι το κόστος. Όταν μπορείς να πάρεις αξιόλογο τεμάχιο για όλο το βράδυ στα 1,500-2,000 μπατ (39-52 Ευρώ), εδώ πόσα θα ήθελες? Και μην μου πει κάποιος για αεροπορικά, ξενοδοχεία, κτλ γιατί συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Όπως έχει πει και ο Mindreader, δεν τα πληρώνεις αυτά μόνο για τις γυναίκες, βλέπεις ωραία πράγματα, γεύεσαι διαφορετικά φαγητά, μένεις σε καλά ξενοδοχεία, κτλ. Αν θες να συγκρίνεις, τότε πρέπει να υπολογίσεις πόσα σου κοστίζει να πας αντίστοιχα σε ένα γνωστό ελληνικό νησί 15 μέρες σε καλό ξενοδοχείο και κάθε βράδυ να πηδάς και άλλη....
Και σίγουρα ένα τρίτο στοιχείο είναι το γεγονός της "ελευθερίας" που νιώθουμε όλοι μας στο εξωτερικό, ότι κάνουμε δίχως σκοτούρες ότι γουστάρουμε (δεν μιλάμε για παρανομίες, κτλ), πηδάμε σχεδόν όποια θέλουμε καθώς οι επιλογές είναι αναρίθμητες, λες και είμαστε σε διαρκή πενταήμερη.... μην είμαστε ψεύτες, το κάθε αρσενικό το γουστάρει αυτό.
-
Τελικά, πως διαλέγουμε ποιό κορίτσι θα πάρουμε, τι θα μας συμβούλευες?
Πολύ απλά, τίποτα. Ο καθένας προχωράει ανάλογα με τα γούστα του, το βαλάντιό του και το ένστικτό του.
Προσωπικά, δεν μου αρέσουν (σαν ιδέα)) τα go-go girls, να πάρω μία που χορεύει από την μπάρα ή κάποια από το δρόμο (που πολλές φορές με τραβάει από το χέρι να πάω μαζί της). Πέραν του οικονομικού, αφού αρχικά μου αρέσει εξωτερικά μια κορασίδα (εδώ απαντάω και στον φίλο Stefan, που είχε κάνει σχετική ρώτηση λίγο πιο πίσω), προσπαθώ όσο μπορώ, να την γνωρίσω λίγο, να δω "τι ψάρια πιάνει" και να έχω και λίγο την αίσθηση του "κυνηγού". Για αυτό, ως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, είχα προτίμηση στις μασαζοκοπέλες, που πέραν ότι τις βλέπεις την μέρα και όχι μετά από 2,3 ποτά, στην ώρα του μασάς μπορούσες να "συλλέξεις" πληροφόρηση για αυτήν.
Και επειδή κάποιος εύλογα θα πει, καλά τι μαλακίες "κυνηγός", γνωριμίες και παπαριές λες, αφού όλες πουτάνες είναι, να στα πάρουν θέλουν, να απαντήσω. Δεν έχω, ίσως και λόγω ηλικίας, καμία ψευδαίσθηση. Να βγάλουν το μεροκάματο θέλουν και αυτές. Όμως γιατί να μην προσπαθήσω να επιλέξω αυτή που θα μου συμπεριφερθεί καλύτερα, ερωτικά και μη. Πιστέψτε με, υπήρχαν κοπέλες που σου έλεγαν κατευθείαν την τιμή (και ακατέβατα) και άλλη, που ενώ επέμενα να μου πει με τι θα ήταν ευχαριστημένη, που απαντούσε συνεχώς "it's up to you darling". Εσείς ποια θα επιλέγατε?
- Όπως συμβαίνει παντού, το καλό (τουλάχιστον εμφανισιακά) πληρώνεται. Υπηρχε κοπελίτσα, φαινομενικά gf type που έπινε σε μια γωνιά νερό στο κλαμπ που μου ζήτησε απευθείας 5,000 μπατ (ξέρετε τι πήρε, είπαμε δεν μας αρέσει να μας πιάνουν μαλάκες) ή μια άλλη μουνάρα, που έβλεπα πως απέρριπτε στην αρχή τύπους που την προσέγγιζαν και μόλις έσκασε η παρέα των Αράβων με τα φράγκα, τα μπουκάλια και τα συναφή, έτρεξε αμέσως να πάει δίπλα τους. Ενώ μια αντίστοιχου κάλλους μασαζοκοπέλα (βρέθηκε μετά αρκετού κόπου, οι περισσότερες ήταν σαύρες), αφού το πρώτο βράδυ μου αρνήθηκε λέγοντας ότι κάνει μόνο χειρομάλαξη και αυτή στο μαγαζί, τελικά την επόμενη με ένα μικρό δωράκι, το μασάζ που γνωριστήκαμε και ένα γρήγορο δέιπνο, την έψησα να έρθει να στρώσει τα σεντόνια με το μισό κόστος. Ήταν και κοντά άλλωστε, μόλις 3 λεπτά από το ξενοδοχείο μου ......