Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.898
Πόντοι
6.256
Λες τα κοριτσια να σταματησουν να προσφερουν υπηρεσιες ; Και πως θα παρουν καινουρια αι φον, και μηχανακια στους αγαπητικους;
Το πολυ πολυ να κλεισουν τα αγκογκο για κανενα δυο μηνες και τα κοριτσια να βγουν στους δρομους.
Να αναβαλεις το ταξιδι σου κωλογερε,
Παρε την κυρα και πηγαινε για ιαματικα λουτρα στη β. Ελλαδα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Να αναβαλεις το ταξιδι σου κωλογερε,
Παρε την κυρα και πηγαινε για ιαματικα λουτρα στη β. Ελλαδα
Μπα, δεν αναβαλεται με τιποτα, εχω τις καβαντζες μου στη Μπανγκοκ :grin:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
20 νοεμβρη θα ειμαι κατω και μου γαμησατε την ψυχολογια. Φαση θα εχει να μην λειτουργει τιποτα

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Το πένθος τύπικά κρατάει ένα χρόνο! Υπάρχει αναστολή κάθε ενέργειας διασκέδασης για 30 μέρες. Όποτέ σε Νανά, Soi Cowboy, Ψαροχώρι και Πουκέτ αναμένεται νέκρα μέχρι τις 14 Νοέμβρη.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ανακοινωθηκε πως το πενθος θα διαρκεσει 1 χρονο.
Απο αυριο μεχρι 14 Οκτωβριου 2017..
Οτι γαμησαμε..γαμησαμε..
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Ο ΚΩΤΣΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ
ελα , κατω θα ειμαι 13 νοεμβριου , θα γινω ο καλυτερος παρηγορητης στα πικραμενα κοριτσιστικα ταυλανδεζικα νιατα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Το πένθος τύπικά κρατάει ένα χρόνο! Υπάρχει αναστολή κάθε ενέργειας διασκέδασης για 30 μέρες. Όποτέ σε Νανά, Soi Cowboy, Ψαροχώρι και Πουκέτ αναμένεται νέκρα μέχρι τις 14 Νοέμβρη.
το ειχα κανονισει..;)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.898
Πόντοι
6.256
Καταλαβα.
Θα μπλοκαρουν τα thailovelinks κτλ.
Ψαξτε και για newfan fantoma για παν ενδεχομενο.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Καιρό έχω να γράψω.
Άλλωστε   το έχω πει για τα "Ευαγή Ιδρύματα" έχουν άλλοι εδώ ποιό εξειδικευμένη γνώση.
Ποιό  πολλές είναι οι γνώσεις μου στο τρόπο ζωής και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα εδώ.
Άλλωστε το  τελευταίο διάστημα μοιράζω τις ώρες μου στα εδώ και στα νέα γραφεία στο Χόνγκ Κόνγκ.

Ο θάνατος  του ΒΑΣΙΛΙΑ Bhumibol Adulyadej ατόμου ιδιαίτερα αγαπητού στον λαό  πολύ φοβάμαι ότι θα επιδεινώσει σε μεγάλο βαθμό  την πολιτική κατάσταση στην χώρα.

Ίσως  για αυτό κηρύχθηκε ένας χρόνος πένθους στον δημόσιο τομέα, ώστε να συγκρατηθούν πάθη μεταξύ αντιμαχομένων πλευρών, αλλά και η μη καθολική αποδοχή του διάδοχου Πρίγκιπα Maha Vajiralongkorn.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η θέση που θα τηρήσει η στρατιωτική  πλευρά που βρίσκεται στην εξουσία.
Το ενδεχόμενο επικείμενων εκλογών τις οποίες είχε υποσχεθεί μάλλον απομακρύνεται στο απώτερο μέλλον.

Φοβάμαι επίσης ότι στο νότο  το διάστημα αυτό  θα υπάρξει   ενίσχυσή των κρουσμάτων βίας.
Η  επιλογή του  Hua Hin  τόπου  παραθεριστικής  κατοικίας του Βασιλιά για την βομβιστική επίθεση μόνο τυχαία  δεν ήταν,

Ποια πολιτική θα ακολουθηθεί  τώρα στον χώρο της διασκέδασης  για την ώρα είναι  άγνωστο.  
Πιθανολογώ μιάς  και ο υγιής  τουρισμός τα τελευταία 5 χρόνια  έχει γύρει την πλάστιγγα  σε μεγάλο ποσοστό υπέρ του,  έναντι  στον λεγόμενο σεξοτουρισμό (65% - 35%).
Αποτελεί  δε σημαντικό παράγοντα του ΑΕΠ, θα γίνει πιθανόν γίνει μοχλός πίεσης ώστε τα  πράγματα  εάν δεν επανέλθουν σε κάποιο διάστημα στα σημερινά επίπεδα, να  ευθυγραμμιστούν σε κάποιο  ενδιάμεσο επίπεδο σε διάστημα ενός μηνός η και λιγότερο.

ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΔΕ

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Λες τα κοριτσια να σταματησουν να προσφερουν υπηρεσιες ; Και πως θα παρουν καινουρια αι φον, και μηχανακια στους αγαπητικους;
Το πολυ πολυ να κλεισουν τα αγκογκο για κανενα δυο μηνες και τα κοριτσια να βγουν στους δρομους.

Εδώ υπάρχει το ερώτημα... εγώ ετοιμαζόμουν να έρθω επόμενη βδομάδα. Μίλησα με διάφορες φίλες μου και μου είπαν ότι φεύγουν και πάνε πίσω στα χωριά τους, γιατί το μαγαζί τους κλείνει οπότε τι να μείνουν να κάνουν Πατάγια;
Μπορείς να πεις ότι μερικές που έκλεισε το μαγαζί τους θα βγουνε στην παραλιακή να μαζεύουν πελάτες, ε το πιθανότερο είναι η αστυνομία να αρχίσει να τις μαζεύει μια και δεν θα ταιριάζει αυτό με το πένθος.

Καιρό έχω να γράψω.
Άλλωστε  το έχω πει για τα "Ευαγή Ιδρύματα" έχουν άλλοι εδώ ποιό εξειδικευμένη γνώση.
Ποιό  πολλές είναι οι γνώσεις μου στο τρόπο ζωής και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα εδώ.

Εμείς είμαστε τουρίστες και εσύ είσαι ο μόνιμος και σίγουρα ξέρεις κάποια πράγματα παραπάνω.
Δεν θεωρείς ότι το κλείσιμο (ειδικά αν κρατήσει και ένα μήνα όπως είπαν στην τηλεόραση) είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να καθαρίσει ο τόπος σε μέρη όπως την Πατάγια, όπως οι κυβερνώντες θέλουν να καθαρίσει;
Αρκετά μικρά μπαρ δεν θα αντέξουν έναν μήνα κλειστά και δεν θα ξανανοίξουν, ειδικά αν σκεφτείς ότι θα ψάχνουν για εργαζόμενες/ους. Οι παραδοσιακοί τουρίστες θα αρχίζουν να ακυρώνουν διακοπές και περιμένω όσοι μπορούσαν να αλλάξουν αεροπορικά ή είχαν free cancellation στα ξενοδοχεία να το έκαναν ήδη. Οι οικογενειάρχες πάντως δεν θα έχουν τέτοιες σκέψεις.

Αυτό που είχα ακούσει ήταν ότι στην Walking St θα πέσει γκρέμισμα σε όλη την πλευρά της παραλίας και θα ανοίξει καζίνο εκεί με το που θα επιτρεπόταν από τον νόμο και γνωρίζεις γιατί δεν μπορούσε να περάσει τέτοιος νόμος πιο πριν.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.898
Πόντοι
6.256
Ο διαδοχος του θρονου ζει στο εξωτερικο και εχει δειξει κρουσματα διαφθορας,
Γενικως ειναι μη αξιοπιστο ατομο, αυτο κυριως φοβουνται οι ταιλανδοι.
Ευχαριστουμε νιουφαν  για το ρεπορταζ.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Δεν θεωρείς ότι το κλείσιμο (ειδικά αν κρατήσει και ένα μήνα όπως είπαν στην τηλεόραση) είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να καθαρίσει ο τόπος σε μέρη όπως την Πατάγια, όπως οι κυβερνώντες θέλουν να καθαρίσει;
Αρκετά μικρά μπαρ δεν θα αντέξουν έναν μήνα κλειστά και δεν θα ξανανοίξουν, ειδικά αν σκεφτείς ότι θα ψάχνουν για εργαζόμενες/ους. Οι παραδοσιακοί τουρίστες θα αρχίζουν να ακυρώνουν διακοπές και περιμένω όσοι μπορούσαν να αλλάξουν αεροπορικά ή είχαν free cancellation στα ξενοδοχεία να το έκαναν ήδη. Οι οικογενειάρχες πάντως δεν θα έχουν τέτοιες σκέψεις.

Αυτό που είχα ακούσει ήταν ότι στην Walking St θα πέσει γκρέμισμα σε όλη την πλευρά της παραλίας και θα ανοίξει καζίνο εκεί με το που θα επιτρεπόταν από τον νόμο και γνωρίζεις γιατί δεν μπορούσε να περάσει τέτοιος νόμος πιο πριν.

Σίγουρα οι επιχειρήσεις σκούπα  τουλάχιστον  τον επόμενο μήνα θα  είναι ο κανόνας και όχι η  εξαίρεση.
Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι μια καλή ευκαιρία  να ξεκαθαρίσει  και το status quo στην  Walking Street και όχι μόνο.  
Ιδιαίτερα στην Walking Street  ειδικά από την πλευρά της Παραλίας  πολλά μαγαζιά έχουν κηρυχθεί  επικίνδυνα   για στατικούς η  για  λόγους ασφαλείας.

Νομίζω ότι θα γίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα  στην πλευρά αυτήν.
Όρκο βεβαία δεν παίρνω.
Μιάς και υπάρχουν τεράστια συμφέροντα.
Αλλά σίγουρα δεν θα είναι  η ίδια  εικόνα με σήμερα στο μέλλον.

Στο θέμα ΚΑΖΙΝΟ και ιδιαίτερα τζόγου το καθεστώς αυτήν την στιγμή  είναι αρνητικό  και ιδιαίτερα σκληρό.  
Όσον αφορά τα μαγαζιά   του συγκεκριμένου ενδιαφέροντος, πιθανολογώ  ότι μάλλον  είναι  η ΩΡΑ απομάκρυνση τους  από την παραλιακή  σε  τόπο  βορείως της  τρίτης λεωφόρου η ακόμη καλύτερα στην περιοχή του Dark Side όπως μου είχε πει πριν καιρό  και ένας αντιδήμαρχος εδώ.

Πόσα μαγαζιά  θα αντέξουν;
Άγνωστο!!

Σε  φιλική συνάντηση πρίν από λίγο με έναν ιδιοκτήτη 4  μεγάλων μαγαζιών  τέτοιου ενδιαφέροντος αλλά  και  άλλων με 1  η 2  μαγαζιά  με πληροφόρησαν ότι έδωσαν  μια εβδομάδα  άλλος  15 μέρες, “άδεια” στο προσωπικό και  προσπαθούν να   βρουν άκρη.

Προσεχώς πάντως  και αυτό  δείχνει το κλίμα και την θέληση  για μετακόμιση που υπάρχει, μιας  και οι ιδιοκτήτες του εν λόγο  καταστήματος έχουν  πάντα πολύ καλή πληροφόρηση  και   επαφές. Ένα από τα  μεγαλύτερα  μαγαζιά,  ίσως το κορυφαίο κατά  πολλούς εδώ  και  άλλα 2  μικρότερα των ίδιων ιδιοκτητών,  ετοιμάζεται να μετακομίσει  σε κτίριο που κτίζεται  λίγο ποιο πάνω  από το παλιό  Carefour (Big c).
Aπό τις εργασίες και τον ρυθμό  που γίνονται  αυτές το βλέπω σύντομα.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Απο φιλο στο εξωτερικο ,εμαθα οτι ναι θα ειναι υποτονικα τα πραγματα για ενα μηνα ,τωρα τα μαγαζια πιθανον να ειναι για καμια βδομαδα (οχι ολα ομως)  περιμενουν ομως τους επομενους μηνες εκρηξη τουριστικης κινησης καπου 33 εκατομυρια ολοι αυτοι αν κλεισουν τα μαγαζια <<δικου μας ενδιαφεροντος >> θα φυγουν οποτε......Δεν νομιζω να κλεισουν  μαλλον θα σταματησει λιγο αυτο το πανυγυρι στους δρομους η πορνεια ειναι τεραστια βιομηχανια και κινει μαζι της και αλλες επιχειρησεις (ξενοδοχεια,φαγαδικα,κ.τ.λ.)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πως ειπατε?..1 μηνα?..1 εβδομαδα?..3 ημερες?,κλειστα τα μαγαζια?..
Μπαααα...θα ανοιξουν απο σημερα καποια στη πατταγια στο soi 6..
Δε ξερω αν θα εχει πιωμα,χορους και πανηγυρια,αλλα φορτωτικες σιγουρα...
Καποια ταυλανδα πορνιδια,θα "θρυνησουν" το βασιλια,"καβαλα"..!!

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
φυσικα οι υπηρεσιες παρεχονται τα μασατζιδικα δουλευουν κανονικα ,απλα εκεινο που χορευουν και τραγουδουν οι κοπελιες και σε φωναζουν  στο μαγαζι, για καμια βδομαδα θα ειναι πιο χαλαρα.Ετσι λενε τουλαχιστον αν και εγω πιστευω οτι ολα ειναι για το θεαθηναι,σιγα ολοι τον συμπαθουσαν τον βασιλια??κανανε τουμπεκι επειδη απαγορευεται  να μιλας ενατιον του

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1

Και εδώ είναι που λες τι γίνεται...
Βλέπω ανακοινώσεις που βγάζουν διάφορα μαγαζιά και λένε θα είμαστε ανοιχτά σήμερα. Και στη Walking St και αλλού. Χωρίς μουσική πάντως.
Αλλα μαγαζιά είπανε κλειστά μέχρι Δευτέρα, άλλα κλειστά μέχρι να μας πουνε ότι μπορούμε να ανοίξουμε.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Χωρίς τον παραμικρό υπαινιγμό για κανένα.
Καλό   είναι να μην εξάγουν  βιαστικά συμπεράσματα  εκείνοι   ειδικά που δεν διαθέτουν την απαιτούμενη   γνώση της χώρας.
Το έχω γράψει και το  ξαναγράφω,  το κομμάτι  του σεξουαλικού  τουρισμού   είναι πολύ μικρό  σχετικά με   τον υγιή τουρισμό,   ακόμα  είναι πάρα πολύ μικρό σχετικά με  το ΑΕΠ της χώρας σίγουρα όμως όχι αμελητέο.
Η χώρα διαθέτει   μεγάλη και  βαριά  βιομηχανική, βιοτεχνική,  γεωργική αλλά και τεχνολογική παραγωγή.  
Αν και αρκετά από  αυτά  βρίσκονται στον δρόμο που οδηγεί στην Παττάγια   λίγοι γνωρίζουν όπως  φαίνεται την ύπαρξη τους.
Άλλωστε  δεν είναι όπως  φαίνεται  μέσα στο γνωστικό τους αντικείμενο.

Ο  βασιλιάς και μάλιστα ο συγκεκριμένος, αποτελεί η μάλλον αποτελούσε Ιερό πρόσωπο για την πλειονότητα των κατοίκων σε συντριπτικό ποσοστό.
Οι όποιες επικρίσεις  έχουν γίνει, αφορούσαν και αφορούν  τον διάδοχο του θρόνου.

Στα χρόνια άλλωστε της βασιλείας του αρκετά ήταν τα πραξικοπήματα  αλλά  κανένα   δεν στράφηκε εναντίον του  θεσμού   της  βασιλείας η του προσώπου του βασιλιά.
Από οποιαδήποτε πλευρά και αν διοργανώθηκαν αυτά, στα περισσότερα δε  εξ αυτών και μόνο ο λόγος του βασιλιά ήταν καταλυτικός

Ας πάμε όμως στα καταστήματα ειδικά σε αυτά που ενδιαφέρουν από ότι φαίνεται την πλειονότητα   των συμμετεχόντων στο φόρουμ.
Σίγουρα  με τον ένα  η τον άλλο τρόπο  ιδιαίτερα τα καταστήματα  εκείνα που με πλάγιο τρόπο ανήκουν σε αλλοδαπούς   θα  προσπαθήσουν να    ανοίξουν.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν και εφόσον  θα υπάρξουν συνέπειες.
Φυσικά κάποιες  κυρίες  θα  αποχαιρετίσουν με αυτόν τον τρόπο (καβάλα) τον βασιλιά τους.
Εάν και  αυτές αποτελούν και πρόκειται να  αποτελέσουν   και  ποιο πολύ σήμερα  μια μικρή  μειοψηφία σε σχέση με τον λαό της χώρας.
Όσο  αφορά  τα 33 εκατομμύρια που ανέφερε κάποιος  φίλος, αφορά την ετήσια  αναμενόμενη προσέλευση  για το έτος 2016.  
Σε στατιστική που κυκλοφορεί εδώ, ο σεξουαλικός τουρισμός αναλογεί  στα 4-5 εκατομμύρια σε σχέση με τα 33 εκατομμύρια που ελπίζουν να κλείσει η χρονιά. Μάλιστα  τα τελευταία 5 χρόνια διέρχεται καθοδική πορεία έναντι του λεγόμενου  υγιούς.

Η οικονομική ανάπτυξη,  η σχετικά καλές οικονομικές απολαβές, έδιωξαν μακρυά από τα ευαγή ιδρύματα της  Walking Street την νέα  γενιά.
Σπρώχνοντας την προς  άλλον  επαγγελματικό προσανατολισμό. Δημιουργώντας μια αύξηση στο χώρο της δευτεροβάθμιας  και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που αγγίζει το 35%.
Άλλωστε  οι παλιοί στον χώρο βλέπουν  ότι υπάρχει σε σχέση με το παρελθόν  ποιοτική αλλά και ποσοτική διαφορά στον χώρο.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Ακριβως γιαυτο τον λογο ,οτι δηλ .τα μαγαζια (πολλα) ανηκουν σε ξενους ,αλλα και αρκετες απο τις κοπελες ειναι κατοικοι γειτονικων χωρων δεν συμφερει την κυβερνηση να τα κλεισει.Οι ταιλανδοι ειναι φιλοχρηματοι και εισπρατουν παρα πολλα απο την εν λογω βιομηχανια, πιστευω πως η αναπτυξη οσο και αν ακουγεται περιεργο συνδεεται με την πορνεια ,παρα πολλοι επενδυτες πηγαν και γιαυτον τον λογο (ιαπωνες κινεζοι αυστραλοι)αν σταματησει ολα τα γκογκο ,μπαρ κ.τ.λ. θα πανε σε γειτονικες χωρες αυτο σιγουρα θα παρασυρει παραπολλους επενδυτες.
Οπως εχουν γραψει αλλοι ολο το πακετο ειναι που σε προσελκυει δηλ.σεξ ηλιος θαλασσα μπαρακια  κ.τ.λ.σιγουρα δεν πανε οι ανθρωποι εκει για να γαμησουν (ετσι λενε) αλλα αν λειψει το σεξ πειτε μου γιατι να παει καποιος τοσο μακρια και τοσες μερες να δει ναους και αξιοθεατα οταν μπορει να τα δει και αλλου φτηνοτερα,ασχετα το σεξ οπως και νατο κανουμε αυτη η ατμοσφαιρα που δημιουργει η γουολκιν στρητ,μασατζιδικα ,κ.τ.λ. ειναι που σε κανει να  διασκεδαζεις σου εμπνεει κατι διαφορετικο .Εχω γνωρισει ανθρωπους ειδικα μεγαλυτερης ηλικιας που γαμησαν μια φορα στις 15 μερες και ομολογησαν πως χωρις το σεξ δεν θα πηγαιναν καθολου πηγαινει δηλ για την ολη ατμοσφαιρα

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Από ότι έμαθα τα περισσότερα καταστήματα που ανήκουν σε ξένους αποφάσισαν better safe than sorry οπότε τα κρατάνε κλειστά μέχρι τη Δευτέρα. Κάποιοι άλλοι τα ανοίγουν χωρίς μουσική και λένε ότι είναι εντάξει έτσι. Η φίλη μου, που δουλεύει σε μαγαζί που το έχουν Ταιλανδοί, δουλεύει κανονικά.

Στο μεταξύ το ΤΑΤ έβγαλε ανακοίνωση που στην ουσία λέει μην προκαλείτε, αλλά όλα σχεδόν θα είναι ανοιχτά.
Ο λόγος βέβαια είναι ότι ακόμα και ο οικογενειάρχης τουρίστας θα θέλει να πάει να πιει μια μπύρα με το φαί του και οι πιο νεαροί τουρίστες να πάνε στα μπαρ/ντίσκο. Για τους άλλους βέβαια που έρχονται μόνο για αυτά θα τους έχαναν για όσο καιρό ήταν κλειστά.

Ειδικά για τους λόγους που αναφέρει και ο newfan περίμενα να υπάρξει τουλάχιστον ένα τριήμερο με τα πάντα κλειστά (στην αρχή είχαν ανακοινώσει μήνα άλλωστε).

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.898
Πόντοι
6.256
5 εξωγαμα τρια κανονικα ο νεος κιγκ

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
Ο θάνατος  του ΒΑΣΙΛΙΑ Bhumibol Adulyadej ατόμου ιδιαίτερα αγαπητού στον λαό  πολύ φοβάμαι ότι θα επιδεινώσει σε μεγάλο βαθμό  την πολιτική κατάσταση στην χώρα.

Ίσως  για αυτό κηρύχθηκε ένας χρόνος πένθους στον δημόσιο τομέα, ώστε να συγκρατηθούν πάθη μεταξύ αντιμαχομένων πλευρών, αλλά και η μη καθολική αποδοχή του διάδοχου Πρίγκιπα Maha Vajiralongkorn.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η θέση που θα τηρήσει η στρατιωτική  πλευρά που βρίσκεται στην εξουσία.
Το ενδεχόμενο επικείμενων εκλογών τις οποίες είχε υποσχεθεί μάλλον απομακρύνεται στο απώτερο μέλλον.

Σε γνωστό κινέζικο ιστότοπο ενημέρωσης, διάβαζα χθες-προχθές πως το στρατιωτικό καθεστώς θα στηρίξει και θέλει σίγουρα για νέο βασιλιά τον πρίγκηπα, που όντως αρκετοί Ταϋλανδοί θεωρούν "κακομαθημένο" και "διεφθαρμένο".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom