Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Απόψε η νύχτα είναι αρκετά όμορφη, πάμε με τα παιδιά εδώ για κανένα ποτάκι και να δω ένα  φιλαράκι που ήρθε από την Udon.
Aφού θα έρθει το παλικάρι τι να χαλιόμαστε εδώ, θα τα βρούμε από κοντά έχω υπομονή.

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Απόψε η νύχτα είναι αρκετά όμορφη, πάμε με τα παιδιά εδώ για κανένα ποτάκι και να δω ένα  φιλαράκι που ήρθε από την Udon.
Aφού θα έρθει το παλικάρι τι να χαλιόμαστε εδώ, θα τα βρούμε από κοντά έχω υπομονή.
θελω πολυ να γνωριστουμε ρε συ...σε ειχα προσκαλεσει και αλλη φορα στην bkk αλλα κρυφτηκες...
Εχω γνωρισει πολλα νουμερα στη ζωη μου,Ελληνες αλλα και ξενους-μην νομισει καποιος οτι οι ξενοι πανε πισω στην μαλακια,ειδικα Αυστραλοι,Ρωσοι αλλα και Αγγλοι και το λεω αυτο με πληρη επιγνωση ,γιατι με Αγγλους εχω συνεργαστει,και καποιοι βεβαια ηταν αψογοι...αλλαη πληοψηφια!!
Τεσπα...Ελλην επιχειρηματιας στην Βκκ,ασχολειται ολη μερα σε ενα μπουρδελοσαιτ,ισως κ σε αλλα,και το παιζει και καλος σαμαρειτης...τα συμπερασματα δικα σας...

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Για την ταμπακιέρα,  κουβέντα Αντωνάκη.

Ερώτηση μια  και  μόνη.
Σε πόσους έχω φάει χρήματα  η έχω παίξει πουστιές  εγώ και  σε πόσους εσύ Αντωνάκη.
Πολλοί εδώ ξέρουν ας μιλήσουν.
Τα  υπόλοιπα  κουραφέξαλα.  

Όσο τι κάνω όταν φορτώνει καράβι δικό μου  θέμα.
Το έμαθα αργά αγαπητέ μου ότι ήσουν εδώ την είχες  κάνει.
Μάλιστα είχα  κάποιες αμυδρές αμφιβολίες  εάν  ήσουν εσύ παρ όλες τις  διαβεβαιώσεις  φίλων  από το Πουκέτ  που σε γνώριζαν.
Μέχρι  που  πήρα το αντίγραφο του διαβατηρίου σου
Μην ανησυχείς,  τώρα το έχει  και το immigration   μαζί με τις μηνύσεις εναντίον σου, δεν τρέχανε  τσάμπα τα παιδιά στο Chaeng Wattana.
Τι να   σου κάνω που δεν υπάρχει διακρατική συμφωνία  να  σε κάνω να χορεύεις  και  στην Ελλάδα.

Όσο  για  την Μαφία.....
Ζω και επιχειρώ  στην Μπανγκόκ  και στην Παττάγια, και μάλιστα  με  ανθρώπους  του λιμανιού κάθε ράτσας, τι να μου πεις τώρα εσύ για Μαφία.

Άσε  μας αγαπητέ, έχουμε πιει και τα ποτά μας,  έχουμε  φέρει και δυο καλά μωρά στο σπίτι.

img_4895.jpg

Κρίμα που δεν είσαι εδώ.
Τραβέλι με προσόντα ( όπως σου αρέσει) δεν βρήκαμε.
Αλλά δεν πειράζει, κάπως  θα σε  βολεύαμε  πατριώτης  είσαι,  
Θα κάναμε  κάνα  ψυχικό.
Όχι εγώ.  
Δεν είναι του  γούστου μου, αλλά το φιλαράκι εάν είναι για την ψυχή της  μάνας του όπως  λέει,  θα στο έκανε το ψυχικό.

Άσε να  δούμε  και το ματσάκι.

Σόρρυ  για την απάντηση στον κάφρο πάλι, αλλά λίγο το ποτό, λίγο η γυνή, δίπλα η θάλασσα, μόνο το πυρ  λείπει.

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
καλησπέρα στην παρέα.Ήθελα να με κατατοπίσει κάποιος για ένα ταξίδι που σκέφτομαι να κανω στο chiang mai της Ταυλανδης.Σκοπός η εκμαθηση του thai massage.Ποια τα μεταφορικα και που να μείνω?ποια εποχη ειναι η καλυτερη να παω ωστε το κοστος να ναι λιγοτερο?εχω κανει ηδη την ερευνα μου οσο αφορα τα εισιτηρια κ βλεπω τιμες απο 800 μεχρι 1000 ευρω.Υπαρχει κατι οικονομικοτερο?κ αν ναι που να ψαξω?ευχαριστω καθε πληροφορια θα μου ειναι χρησιμη.καλο μεσημερι σε ολους.ζηταω συγνωμη εαν παραβιασα το θεμα της συζητησης εδω.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μάρτιο και μετά μέχρι Οκτώβριο.
Η καλύτερη εποχή  για  ποιό οικονομικά.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
καλησπέρα στην παρέα.Ήθελα να με κατατοπίσει κάποιος για ένα ταξίδι που σκέφτομαι να κανω στο chiang mai της Ταυλανδης.Σκοπός η εκμαθηση του thai massage.Ποια τα μεταφορικα και που να μείνω?ποια εποχη ειναι η καλυτερη να παω ωστε το κοστος να ναι λιγοτερο?εχω κανει ηδη την ερευνα μου οσο αφορα τα εισιτηρια κ βλεπω τιμες απο 800 μεχρι 1000 ευρω.Υπαρχει κατι οικονομικοτερο?κ αν ναι που να ψαξω?ευχαριστω καθε πληροφορια θα μου ειναι χρησιμη.καλο μεσημερι σε ολους.ζηταω συγνωμη εαν παραβιασα το θεμα της συζητησης εδω.

Κοίταξε εδώ:

Αν ορίσεις την επιλογή ολόκληρος μήνας και αλλάξεις παίζοντας τους μήνες θα βρείς κάποιες καλύτερες τιμές.

800 με 1000 ευρώ μου ακούγονται  τσιμπημένες τιμές.

Οι καλές τιμές είναι 520 - 650 για Αθηνα - Μπανγκοκ, και περίπου 90-130 ευρώ για Μπανγκοκ Τσιανγκ Μαι.

Αν έχεις υπομονή και το ψάξεις αρκετά θα τις βρείς τις παραπάνω τιμές.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Και ο hard ειναι εκει ακομη νομιζω μπορει να σε βοηθησει!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μπαλι απο bkk εχει παει κανεις? η tigerair μου φενεται εχει γραμη και ειναι παμφθηνη και αψογη στην εξυπηρετηση και πτηση και χωρις καμια καθυστερηση
νομιζω για 6-7 μερουλες θα ειναι μια χαρα διαλημμα απο πατταγιες και πουκετ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.900
Πόντοι
19.795
Γραψου και στη Καταρ για να σου στελνει προσφορες. Στις αρχες καθε μηνα, σχεδον παντοτε, βγαζει 3ημερες η 5μερες προσφορες.
Για Μπανγκοκ βεβαια. Κοιτα και στο σκαισκανερ οπως σου ειπανε και παραπανω. Βαλε πολλαπλους προορισμους (επιτελους, εβαλε και αυτη την επιλογη).

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
μπαλι απο bkk εχει παει κανεις? η tigerair μου φενεται εχει γραμη και ειναι παμφθηνη και αψογη στην εξυπηρετηση και πτηση και χωρις καμια καθυστερηση
νομιζω για 6-7 μερουλες θα ειναι μια χαρα διαλημμα απο πατταγιες και πουκετ

Και η AIR ASIA νομιζω εχει, ειναι περιπου 6 ωρες.
Εαν θες πληροφοριες για Μπαλι στειλε πμ.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
4   ώρες  είναι με  Thai.
Όλες  η άλλες  εταιρίες  πετούν με ενδιάμεσους   σταθμούς     και κυμαίνονται από 6  έως 11 ώρες.
Η Tigerair    με  ενδιάμεσο την Σιγκαπούρη   ενώ η AirAsia  την Κουάλα Λουμπούρ.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
4   ώρες  είναι με  Thai.
Όλες  η άλλες  εταιρίες  πετούν με ενδιάμεσους   σταθμούς     και κυμαίνονται από 6  έως 11 ώρες.
Η Tigerair    με  ενδιάμεσο την Σιγκαπούρη   ενώ η AirAsia  την Κουάλα Λουμπούρ.
Stand corrected, οντως επειδη παντα πεταγα με thai νομιζα 6-5 αλλα φταιει και η ηλικια!!  :woldman:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Απλώς το έχω πρόσφατο Λόρδε, έχει  έντονο  ελληνικό επιχειρηματικό  πληθυσμό τα τελευταία χρόνια το νησί.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
thanks για τις απαντησεις πληροφορειες

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
ευχαριστω πολύ παιδιά.από ξενοδοχεία πως να το κοιτάξω εγω που θέλω να κλείσω για ένα μήνα περίπου?να πάω εκεί και να δω πρώτα ή να κλεισω από δω.Έπαιξα με τους μήνες η αλήθεια ειναι μέχρι και 780ευρώ βρήκα από θεσσαλονικη για τσιανγκ μαι.αρκετά  η διαμονή πόσο να μου βγει άραγε για ένα μήνα?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.900
Πόντοι
19.795
ευχαριστω πολύ παιδιά.από ξενοδοχεία πως να το κοιτάξω εγω που θέλω να κλείσω για ένα μήνα περίπου?να πάω εκεί και να δω πρώτα ή να κλεισω από δω.Έπαιξα με τους μήνες η αλήθεια ειναι μέχρι και 780ευρώ βρήκα από θεσσαλονικη για τσιανγκ μαι.αρκετά  η διαμονή πόσο να μου βγει άραγε για ένα μήνα?
Μαθε πρωτα σε ποια περιοχη θελεις να μεινεις, και ξεκινα αναζητηση για ξενοδοχειο, οσο και αν σου φανει παραξενο, απο το viva.gr
η απο το otel.com η και απο το gala.com.Αυτα τα 3 εχουν κατα τη γνωμη τις καλυτερες τιμες σε ορισμενα (οχι ολα) ξενοδοχεια.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
με τουρκις? αρχιζω και την ψιλοφοβαμαι την εταιρια αυτη την εποχη.....εγω θα αλλαξω αυτη τη φορα παντως

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μαθε πρωτα σε ποια περιοχη θελεις να μεινεις, και ξεκινα αναζητηση για ξενοδοχειο, οσο και αν σου φανει παραξενο, απο το viva.gr
η απο το otel.com η και απο το gala.com.Αυτα τα 3 εχουν κατα τη γνωμη τις καλυτερες τιμες σε ορισμενα (οχι ολα) ξενοδοχεια.
φιλε εισαι μονιμος ?κι αν ναι που σε ποια περιοχη
για ταιμ λιμιτ επισκεπτη 15μερων ,τι θα προτεινες? :hi: :hi: :hi:
με οικονομικα μετρια προς καλα

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Γραψου και στη Καταρ για να σου στελνει προσφορες. Στις αρχες καθε μηνα, σχεδον παντοτε, βγαζει 3ημερες η 5μερες προσφορες.
Για Μπανγκοκ βεβαια. Κοιτα και στο σκαισκανερ οπως σου ειπανε και παραπανω. Βαλε πολλαπλους προορισμους (επιτελους, εβαλε και αυτη την επιλογη).

Γέρο πότε είσαι για κάτω;
Εγώ έκλεισα με Qatar πριν δυο τρεις βδομάδες με προσφορά στα 530  για αρχές Φλεβάρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom