Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.116
Πόντοι
6.256
Το Μπαλι σε 'πνιγει' σαν μερος, δεν εχει τις 'ανεσεις' της ταιλανδης.
( κανεις δεν ξεφυγε απ την ταιλανδη στεφαν)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.927
Πόντοι
19.795
φιλε εισαι μονιμος ?κι αν ναι που σε ποια περιοχη
για ταιμ λιμιτ επισκεπτη 15μερων ,τι θα προτεινες? :hi: :hi: :hi:
με οικονομικα μετρια προς καλα
Δεν ειμαι μονιμος, κατεβαινω εδω και 8-9 χρονια για δουλεια. Μονο για Μπανγκοκ μπορω να σου πω, δεν εχω παει ουτε Παταγια ουτε Πουκετ. Αν ενδιαφερεσαι για Μπανγκοκ να σου πω.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.927
Πόντοι
19.795
Γέρο πότε είσαι για κάτω;
Εγώ έκλεισα με Qatar πριν δυο τρεις βδομάδες με προσφορά στα 530  για αρχές Φλεβάρη
Αρχες Φλεβαρη 10 με 15 και 20 με 5 Μαρτη θα ειμαι και εγω Μπανγκοκ. Στη συνηθισμενη περιοχη.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δεν ειμαι μονιμος, κατεβαινω εδω και 8-9 χρονια για δουλεια. Μονο για Μπανγκοκ μπορω να σου πω, δεν εχω παει ουτε Παταγια ουτε Πουκετ. Αν ενδιαφερεσαι για Μπανγκοκ να σου πω.
για 15μερες μπορεις να συνδιασεις 2 μερη?πχ μπανγκονγκ κ παταγια?κ πως θα μοιραζες τις μερες?7 κ 7?5 κ 10?το κοδστος εσωτερικων μετακινησεψν πιο ειναι?
λαβε υποψην το ενδιαφερον μου ειναι κ ρηλαξ με ερωτικες παρενθεσεις ,αλλα κ να παρω μια ιδεα πως ειναι η χωρα . :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.927
Πόντοι
19.795
Θα σου ελεγα για πρωτη φορα να ξεκινησεις απο Πουκετ. Εφοσον δεν πας μονο για σεξοτουρισμο. 10 μερες τουλαχιστον και αλλες 5 Μπανγκοκ, νομιζω θα ηταν καλα για να παρεις μια γευση απο τη χωρα. Αν ομως σε ενδιαφερει μονο ο σεξοτουρισμος πηγαινε μονο Παταγια. Για μετακινησεις δες στο σκαισκανερ, ποσο ειναι το Μπανγκοκ -Πουκετ γιατι οι τιμες εξαρτωνται και απο το ποτε θα πας.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Γιατι ρε παιδια στο Phuket δεν εχει σεξοτουρισμο?
Μια χαρα θα βρει και στο Phuket αυτο που θελει.
Οχι φιλε να μην πας pattaya Πρωτη σου φορα στην ταιλανδη ακομη και το σεξτουρισμ να σε ενδιαφερει μονο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.927
Πόντοι
19.795
Γιατι ρε παιδια στο Phuket δεν εχει σεξοτουρισμο?
Μια χαρα θα βρει και στο Phuket αυτο που θελει.
Οχι φιλε να μην πας pattaya Πρωτη σου φορα στην ταιλανδη ακομη και το σεξτουρισμ να σε ενδιαφερει μονο.
Για αυτο του λεω και εγω Πουκετ, αν και δεν εχω παει. Νομιζω τα συνδιαζει ολα.

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Για αυτο του λεω και εγω Πουκετ, αν και δεν εχω παει. Νομιζω τα συνδιαζει ολα.
εχεις κ συ ομως αποψη για ολα... πηγες Thai στα 50 σου κ μονο bkk και τα ξερεις ολα..μπραβο ρε φιλε!!
warnwarn.gif

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ευχαριστω παιδια..μαλλον εχετε δικιο πουκετ ειναι πιο διακοπομερος απ οτι βλεπω στα φορουμ γενικοτερα... :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
μηπως την βγαλω εντελως εκει,,,15μερες ειναι λιγες ετσι κι αλλιως  >:(

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Πάνε Πουκετ, κάνε εκδρομή Πι- Πι, Τζέιν Μποντ νησια, Μάγια Μπει, Κο Λιπε και μια βόλτα Κραμπι.
Πάρε μηχανάκι και γυρνά τις παραλίες του νησιου, θα γεμιζεις την μέρα σου και το βράδυ στη Μπαγκλα θα χαλαρωνεις.
Αν θες να δεις την χώρα ασε την χαοτικη Μπανγκόκ για την επόμενη φορά ,γιατί σίγουρα θα ξαναπας, και ανεβα βορεια Τσανγκ Μαι.

Βέβαια είναι λιγες οι μέρες σου ,οπότε εγώ θα σου έλεγα μετα το Πουκετ να περναγες μια βόλτα, έστω 2 μέρες απο Παττάγια, αν δεν πας θα εχεις παντα την απορία τι στο καλό είναι αυτή η Πατταγια.

Ανοιγεις δρόμους να εχεις υπ'οψιν σου.....δύσκολους  :rockon:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ευχαριστω παιδια..μαλλον εχετε δικιο πουκετ ειναι πιο διακοπομερος απ οτι βλεπω στα φορουμ γενικοτερα... :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
τυπε σε αυτο το θρεντ το σαμουι το εχουμε θαψει, στη συγκριση σαμουι-πουκετ
το σαμουι προσωπικα για μενα κερδιζει,  ειναι πιο χαλαρο, καλυτερες παραλιες (διπλα σε καθε χοτελ)
λαμαι μπιτς και τσανγουινκ  μπιτς εχουν αρκετα μπαρ, και πολυ καλα "κανονικα" και παμφθηνα μασαζ (τσανγουινκ)  :smitten:
βαλτο στα υποψιν

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μεινε πουκετ για πρωτη φορα , πιασε και ενα γραφειο που κανει εκει γυρω τουρ και εισαι μια χαρα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Στεφανε εσυ ποτε θα ξεκολησεις απο μπαταργια?
Οκ πηγες και σιγκαουρη περσι δε λεω αλλα στο επομενο πανε patong ρε παληκαρι μου να χαλαρωσεις λιγακι.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Στεφανε εσυ ποτε θα ξεκολησεις απο μπαταργια?
Οκ πηγες και σιγκαουρη περσι δε λεω αλλα στο επομενο πανε patong ρε παληκαρι μου να χαλαρωσεις λιγακι.
τη βλεπω τη δουλεια για πουκετ - μπαλι

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ισως και ενα πσκ μπαρταγια για να δω αν ολα πανε καλα με τα σουβλατζιδικα μου

Stories

Νέο!