tony5555
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
που χαθηκες εσυ ρε παιδι?Γέρο πότε είσαι για κάτω;
Εγώ έκλεισα με Qatar πριν δυο τρεις βδομάδες με προσφορά στα 530 για αρχές Φλεβάρη
που χαθηκες εσυ ρε παιδι?Γέρο πότε είσαι για κάτω;
Εγώ έκλεισα με Qatar πριν δυο τρεις βδομάδες με προσφορά στα 530 για αρχές Φλεβάρη
Δεν ειμαι μονιμος, κατεβαινω εδω και 8-9 χρονια για δουλεια. Μονο για Μπανγκοκ μπορω να σου πω, δεν εχω παει ουτε Παταγια ουτε Πουκετ. Αν ενδιαφερεσαι για Μπανγκοκ να σου πω.φιλε εισαι μονιμος ?κι αν ναι που σε ποια περιοχη
για ταιμ λιμιτ επισκεπτη 15μερων ,τι θα προτεινες?
με οικονομικα μετρια προς καλα
Αρχες Φλεβαρη 10 με 15 και 20 με 5 Μαρτη θα ειμαι και εγω Μπανγκοκ. Στη συνηθισμενη περιοχη.Γέρο πότε είσαι για κάτω;
για 15μερες μπορεις να συνδιασεις 2 μερη?πχ μπανγκονγκ κ παταγια?κ πως θα μοιραζες τις μερες?7 κ 7?5 κ 10?το κοδστος εσωτερικων μετακινησεψν πιο ειναι?Δεν ειμαι μονιμος, κατεβαινω εδω και 8-9 χρονια για δουλεια. Μονο για Μπανγκοκ μπορω να σου πω, δεν εχω παει ουτε Παταγια ουτε Πουκετ. Αν ενδιαφερεσαι για Μπανγκοκ να σου πω.
''ημιχρονο'' θα κανω εκειΤο Μπαλι σε 'πνιγει' σαν μερος, δεν εχει τις 'ανεσεις' της ταιλανδης.
( κανεις δεν ξεφυγε απ την ταιλανδη στεφαν)
Για αυτο του λεω και εγω Πουκετ, αν και δεν εχω παει. Νομιζω τα συνδιαζει ολα.Γιατι ρε παιδια στο Phuket δεν εχει σεξοτουρισμο?
Μια χαρα θα βρει και στο Phuket αυτο που θελει.
Οχι φιλε να μην πας pattaya Πρωτη σου φορα στην ταιλανδη ακομη και το σεξτουρισμ να σε ενδιαφερει μονο.
εχεις κ συ ομως αποψη για ολα... πηγες Thai στα 50 σου κ μονο bkk και τα ξερεις ολα..μπραβο ρε φιλε!!Για αυτο του λεω και εγω Πουκετ, αν και δεν εχω παει. Νομιζω τα συνδιαζει ολα.
τυπε σε αυτο το θρεντ το σαμουι το εχουμε θαψει, στη συγκριση σαμουι-πουκετευχαριστω παιδια..μαλλον εχετε δικιο πουκετ ειναι πιο διακοπομερος απ οτι βλεπω στα φορουμ γενικοτερα...
μηπως την βγαλω εντελως εκει,,,15μερες ειναι λιγες ετσι κι αλλιως >
Και χωρις επιστροφη.
μεινε πουκετ για πρωτη φορα , πιασε και ενα γραφειο που κανει εκει γυρω τουρ και εισαι μια χαραευχαριστω παιδια..μαλλον εχετε δικιο πουκετ ειναι πιο διακοπομερος απ οτι βλεπω στα φορουμ γενικοτερα...
μηπως την βγαλω εντελως εκει,,,15μερες ειναι λιγες ετσι κι αλλιως >
τη βλεπω τη δουλεια για πουκετ - μπαλιΣτεφανε εσυ ποτε θα ξεκολησεις απο μπαταργια?
Οκ πηγες και σιγκαουρη περσι δε λεω αλλα στο επομενο πανε patong ρε παληκαρι μου να χαλαρωσεις λιγακι.