Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Βλεπε και καμπια κιτρινη εχει πολλες πρωτεινες και ειναι ζουμερη.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ελα φτανουν τα επιχηρηματικα τωρα....ας μιλησουμε για πουτανες

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
, έστω 2 μέρες απο Παττάγια, αν δεν πας θα εχεις παντα την απορία τι στο καλό είναι αυτή η Πατταγια.
Σωστα.
Να συμπληρωσω οτι το χρυσο τριγωνο ειναι πατταγια κο τσαγκ βκκ,
Γιατι τα εχεις ολα χωρις να εισαι αποκομενος οπως στο πουκε.
Και τελος, πως ειναι δυνατον να πας Ασια χωρις να μεινεις λιγες μερες σε μια ασιατικη μεγαλουπολη οπως η βκκ,
Ειναι σα να κανεις το γυρο της αμερικης χωρις να πας Νεα Υορκη η να κανεις τζατζικι χωρις σκορδο.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
κωστακη καμια σχεση αυτο που λες.
Δηλαδη καποιος αν ερχοταν ελλαδα επρεπε να παει πρωτα Αθηνα και μετα στα νησια μας.
Ισχυει για ολες τισ χωρες που εχουν νησια.Ενα παραδειγμα εφερα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγώ θα το μοιραζα 25-25-50 Μπανγκοκ-Παταγια-Πουκετ.

Ετσι παιρνεις μια ιδεα απο ολα και στο επομενο ταξιδι εστιαζεις εκει που εσενα προσωπικα σου αρεσει περισσοτερο.

Επισης πιστευω οτι το παραπανω μοντελο προυποθετει μινιμουμ παραμονη 3 εβδομαδων.

Παντως αυτη η χωρα εχει την ιδιαιτεροτητα να σου δινει καθε φορα που την επισκεπτεσαι οτι ειναι η πρωτη σου φορα εκει.

Ειναι ενας απο τους λογους που καποιοι κολανε με τη χωρα οπως υπαινιχθηκαν παραπανω και οι φιλοι.

Τους αλλους τους βρισκει ο καθενας μονος του. :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Απο μια ''standard'' δικιά μου, στη Bangkok που μίλησα xuew στο Skype έμαθα ότι ο τουρισμός είναι αρκετά πεσμένος φέτος στη Ταιλάνδη, ακόμη και τώρα που είναι High Season.

Φαντάζομαι αυτό θα σημαίνει και αντίστοιχη μείωση στις τιμές τόσο στα ξενοδοχεία όσο και στις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Ισως στις αρχές του Low Season μέσα Μάρτη, αρχές Απρίλη του 2016 να είναι μια καλή περίοδος για το επόμενο ταξίδι στη LOS.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μειωσεις μην περιμενεις μαιντ.....τα ατομα ειναι τοσο βλητα που και να λυσσοπεινανε τα ιδια θα ζητανε..ασχετα τι θα περνουν στο τελος
τα ξεν/δοχεια ναι ισως να εχουν λογο του οτι ανηκουν σε ξενους

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Απο μια ''standard'' δικιά μου, στη Bangkok που μίλησα xuew στο Skype έμαθα ότι ο τουρισμός είναι αρκετά πεσμένος φέτος στη Ταιλάνδη, ακόμη και τώρα που είναι High Season.

Φαντάζομαι αυτό θα σημαίνει και αντίστοιχη μείωση στις τιμές τόσο στα ξενοδοχεία όσο και στις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Ισως στις αρχές του Low Season μέσα Μάρτη, αρχές Απρίλη του 2016 να είναι μια καλή περίοδος για το επόμενο ταξίδι στη LOS.

Εδώ μιλούν για άνοδο  600.000 περισσότερους  του 2013  που ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά.
Από 26.4 εκατ (2013)  σε 27 εκατ (2015)  μάλιστα  περιμένουν  μεγαλύτερη άνοδο  μιας και  υπολείπονται των στοιχείων 1 μήνας  από την  λεγόμενη  full season με  αφίξεις  που  κινούνται  σε 1 εκατομμύριο  το 10ημερο.
Ποιός να κάνει λάθος;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εδώ μιλούν για άνοδο  600.000 περισσότερους  του 2013  που ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά.
Από 26.4 εκατ (2013)  σε 27 εκατ (2015)   μάλιστα   περιμένουν  μεγαλύτερη άνοδο  μιας και  υπολείπονται των στοιχείων 1 μήνας  από την  λεγόμενη  full season με   αφίξεις  που  κινούνται  σε 1 εκατομμύριο  το 10ημερο.
Ποιός να κάνει λάθος;

Δεν αμφισβητώ τα στοιχεία που παραθέτεις.

Η αίσθηση όμως που έχουν απο την κίνηση στις τουριστικές περιοχές, εκτός απο τη κοπέλα που ξέρω, και κάποιοι άλλοι φίλοι που πρόσφατα γύρισαν απο Ταιλάνδη είναι ότι η κίνηση είναι πολύ πεσμένη.

Οσον αφορά τη ''σύνθεση''. Πολύ λιγότεροι Ευρωπαίοι και Ρώσοι, περισσότεροι Ινδοί, Πακιστανοί, Ιρανοί. Αυτή την εικόνα μου δείνουν.

Δεν καταλαβαίνω λοιπον τι συμβαίνει.

Η δική σου προσωπική αίσθηση, πέρα απο τα επίσημα στατιστικά, ποιά είναι ?? Συγκριτικά με άλλες χρονιές εννοώ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
μειωσεις μην περιμενεις μαιντ.....τα ατομα ειναι τοσο βλητα που και να λυσσοπεινανε τα ιδια θα ζητανε..ασχετα τι θα περνουν στο τελος
τα ξεν/δοχεια ναι ισως να εχουν λογο του οτι ανηκουν σε ξενους

Σωστός !!!  :hi: :hi:

Το List Price το καθορίζει η ''πολιτική πωλήσεων'', το Deal price όμως το καθορίζει η προσφορά και η ζήτηση.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δεν αμφισβητώ τα στοιχεία που παραθέτεις.

Η αίσθηση όμως που έχουν απο την κίνηση στις τουριστικές περιοχές, εκτός απο τη κοπέλα που ξέρω, και κάποιοι άλλοι φίλοι που πρόσφατα γύρισαν απο Ταιλάνδη είναι ότι η κίνηση είναι πολύ πεσμένη.

Οσον αφορά τη ''σύνθεση''. Πολύ λιγότεροι Ευρωπαίοι και Ρώσοι, περισσότεροι Ινδοί, Πακιστανοί, Ιρανοί. Αυτή την εικόνα μου δείνουν.

Δεν καταλαβαίνω λοιπον τι συμβαίνει.

Η δική σου προσωπική αίσθηση, πέρα απο τα επίσημα στατιστικά, ποιά είναι ?? Συγκριτικά με άλλες χρονιές εννοώ.
ελα , οποιον και να ρωτησεις νεκρα θα σου πει....3 πελατες στα γκογκο 3 στα μπαρ οτι χωραει αι μπαρ και ινσομνια και φουλ walking dead πακοινδοαραβες να περιπλανιωντε χωρις νοημα στη γουολκιν και μπιτς .....μιλαω για πατταγια τωρα αν ειναι κομπλε στα αλλα μερει δεν ξερω εχω καιρο να παω..φετος μαλλον θα κατηφορησω προς πουκετ να παρω μια γευση....ουτε και μπανγκοκ οσον αφορα τον πολυ κοσμο τους τουριστες ειχε κοσμο , νεκρα και εκει ηταν , νανα  σοι καουμποι και ολα της σουκουμβιτ τα στενα τον τελευταιο μαιο αρχες που ημουν , νεκρα ηταν , ουτε φαρανγκ ουτε καν ρωσοι , ουτε φραγκατους ασιατες , μονο λοιμα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.927
Πόντοι
19.795
Φιλος που ητανε Μπανγκοκ τη περασμενη βδομαδα και Κο-Σαμουι τωρα μου ειπε οτι και στις 2 περιοχες υπαρχει νεκρα.
Οι τιμες ομως στα ξενοδοχεια δεν λενε να πεσουν, ειδικα για Φλεβαρη που κοιταω εγω.(Εχω βεβαια ηδη κλεισει σε πολυ καλη τιμη,αλλα κοιταω μηπως με τις αναδουλειες που εχουν τωρα βρω τιποτα καλυτερο, αντιθετως, ολα ειναι πιο ακριβα).

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αχ   αυτός  ο γνώμονας.

Αν κοιτάζεται το πινακάκι παρακάτω  που παραθέτω, σίγουρα θα δείτε μια στροφή του  τουρισμού προς άλλα ενδιαφέροντα  της χώρας  πέρα των τετριμμένων.

Clip.jpg

Το ότι  υπάρχει αύξηση και στροφή του τουρισμού σε άλλα   ενδιαφέροντα είναι εμφανές,  όπως  εμφανή είναι  και  μικρή προσέλευση Ευρωπαίων  η άλλων  (σεξοτουριστών).
Πολλά  ξενοδοχεία  έχουν ήδη μεγάλη πληρότητα.
Μην κρίνεται  από την  walking steet  η τα συναφή μέρη.
Σε  5 μεγάλα ξενοδοχεία στην περιοχή που μένω,  μου  είπαν  ότι   για  την περίοδο Χριστουγέννων πρωτοχρονιάς  είναι αδύνατον να  βρεις δωμάτιο.
Είναι βέβαια με ποιο γνώμονα  βλέπεις τα  πράγματα.
Μιας  και  πριν λίγη ώρα  βρισκόμουν στο soi LK μπορώ να σας πω  ότι ο  κόσμος σήμερα,  γιατί είχα μέρες  να  βγω, ήταν αρκετός  για την εποχή.

xxxxxx.jpg

Τα  ξενοδοχεία με τον κόκκινο κύκλο  είναι ήδη πλήρης  από  5 Δεκεμβρίου  έως  8  Ιανουαρίου.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Επί του θέματος μιας και εγώ είμαι στο ψάχιμο για ξενοδοχεία το Φλεβάρη. Καταρχήν η γνώμη μου είναι ότι ότι παρόλες τις μαλακίες που λένε υπάρχει πτώση στον τουρισμό τους και μάλιστα μεγάλη ειδικά στους φραγκάτους τουρίστες. Τις παλιές καλές μέρες των φαραγκ και των Ρώσων πιο πρόσφατα είδικά στα τουριστικά θέρετρα του Phuker, του Samui κτλ έχουν αντικαταστήσει ορδές από φτωχο μπινεδιάρηδες Κινέζους. Η μεγάλη δύναμη τους είναι ο αριθμός τους. Τα  τουριστικά γραφεία τους μπορούν άνετα να καλύπτουν με πελάτες τον αριθμό δωματίων που έχουν κλείσει αλλά σε τίμές σχεδόν αστείες. Τα ξενοδοχεία προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο προβλεπόμενο εισόδημα ανεβάζοντας τις τιμές στα sites και στην πόρτα προσπαθώντας να τα αρπάξουν από τους μεμονομένους πελάτες δηλαδή εμάς. Οι Κινέζοι που έχουν πλημμυρίσει την Patong σε ποσοστό 99% χαλάνε λεφτά μόνο σε δύο πράγματα. Στις εκδρομές και τα ψώνια. Από φαγητό ψωνίζουν από τα μεγάλα μάρκετ και τρώνε στα δωμάτια, από πιώμα  μηδέν, από ξόδεμα για καυλάντισμα μηδέν και από γκόμενες αυτές που φέρανε από την  πατρίσα του. Αν περιμένουν από αυτούς τα τουριστικά μαγαζιά, φαγάδικα και μπαρ καλύτερα να τα κλείσουν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά κάθε τόσο στα υπαίθρια καφέ στο Jungceylon που αράζανε καμιά φορά. ένας έπαιρνε καφέ από το μαγαζί και άλλοι πέντε έρχόντουσαν μα κάτσουν κουβαλόντας καφέ από τα Μακντοναλντς που είχε μισή τιμή.
Για πρώτη φορά πέρσι στην high seasson είχε πέσει πείνα στα εστιατόρια. Τα περισσότερα είχαν προσφορές που πολλές φορές ηταν μεγάλυτερες και από αυτές της high seasson.
Με όλα τα παραπάνω γίνεται κατανοητό πως γίνεται όλοι μας να βλέπουμε άδεια εστιατόρια,μπαρ, gogos κτλ και οι Ταϊλανδοί να μιλουν για αύξηση των τουριστών. Το μόνο που θα είχε ενδιαφέρον σε μια τέτοια  στατιστική θα ήταν να ανακοινώσουν το εισερχόμενο συνάλλαγμα με συγκρητικό των προηγούμενων ετών.
Διαβάζοντας χθες τα  ποστ των αγαπητών συναδέλφων τσέκαρα τις τιμές των τοπικών αεροπορικών από το αεροδρόμιο Don Muang και τα εισητήρια για Πουκέτ τις περισσότερες μέρες μέσα στις γιορτές δεν ξεπερνούσαν τα  2800 μπατ πηγαινε έλα  όταν άλλες χρονιές παίζανε από 5 έως 8 χιλιάρικα. Επίσης για αρχές  Φλεβάρη στο Samui κοίταξα ξενοδοχεία και παρότι η συγκεκριμένη εποχή είναι η καρδιά της full season  με λίγο ψάξιμο έβρισκες άνετα πολύ καλά με 30-50 ευρώ δίπλα στην θάλασσα.
Τέλος νομίζω η Bangkok είναι μια άλλη ξεχωριστή ιστορία. Με δώδεκα μήνες σεζόν οι τιμές δύσκολα πέφτουν κάτω από τα προβλεπόμενα. Το ρίσκο για καλύτερη τιμή στην πόρτα του ξενοδοχείου μου έχει βγει ξυνο δύο φορές πληρώνοντας 20% παραπάνω από τις τιμές των sites προ εικοσαημέρου.

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Επί του θέματος μιας και εγώ είμαι στο ψάχιμο για ξενοδοχεία το Φλεβάρη. Καταρχήν η γνώμη μου είναι ότι ότι παρόλες τις μαλακίες που λένε υπάρχει πτώση στον τουρισμό τους και μάλιστα μεγάλη ειδικά στους φραγκάτους τουρίστες. Τις παλιές καλές μέρες των φαραγκ και των Ρώσων πιο πρόσφατα είδικά στα τουριστικά θέρετρα του Phuker, του Samui κτλ έχουν αντικαταστήσει ορδές από φτωχο μπινεδιάρηδες Κινέζους. Η μεγάλη δύναμη τους είναι ο αριθμός τους. Τα  τουριστικά γραφεία τους μπορούν άνετα να καλύπτουν με πελάτες τον αριθμό δωματίων που έχουν κλείσει αλλά σε τίμές σχεδόν αστείες. Τα ξενοδοχεία προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο προβλεπόμενο εισόδημα ανεβάζοντας τις τιμές στα sites και στην πόρτα προσπαθώντας να τα αρπάξουν από τους μεμονομένους πελάτες δηλαδή εμάς. Οι Κινέζοι που έχουν πλημμυρίσει την Patong σε ποσοστό 99% χαλάνε λεφτά μόνο σε δύο πράγματα. Στις εκδρομές και τα ψώνια. Από φαγητό ψωνίζουν από τα μεγάλα μάρκετ και τρώνε στα δωμάτια, από πιώμα  μηδέν, από ξόδεμα για καυλάντισμα μηδέν και από γκόμενες αυτές που φέρανε από την  πατρίσα του. Αν περιμένουν από αυτούς τα τουριστικά μαγαζιά, φαγάδικα και μπαρ καλύτερα να τα κλείσουν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά κάθε τόσο στα υπαίθρια καφέ στο Jungceylon που αράζανε καμιά φορά. ένας έπαιρνε καφέ από το μαγαζί και άλλοι πέντε έρχόντουσαν μα κάτσουν κουβαλόντας καφέ από τα Μακντοναλντς που είχε μισή τιμή.
Για πρώτη φορά πέρσι στην high seasson είχε πέσει πείνα στα εστιατόρια. Τα περισσότερα είχαν προσφορές που πολλές φορές ηταν μεγάλυτερες και από αυτές της high seasson.
Με όλα τα παραπάνω γίνεται κατανοητό πως γίνεται όλοι μας να βλέπουμε άδεια εστιατόρια,μπαρ, gogos κτλ και οι Ταϊλανδοί να μιλουν για αύξηση των τουριστών. Το μόνο που θα είχε ενδιαφέρον σε μια τέτοια  στατιστική θα ήταν να ανακοινώσουν το εισερχόμενο συνάλλαγμα με συγκρητικό των προηγούμενων ετών.
Διαβάζοντας χθες τα  ποστ των αγαπητών συναδέλφων τσέκαρα τις τιμές των τοπικών αεροπορικών από το αεροδρόμιο Don Muang και τα εισητήρια για Πουκέτ τις περισσότερες μέρες μέσα στις γιορτές δεν ξεπερνούσαν τα  2800 μπατ πηγαινε έλα  όταν άλλες χρονιές παίζανε από 5 έως 8 χιλιάρικα. Επίσης για αρχές  Φλεβάρη στο Samui κοίταξα ξενοδοχεία και παρότι η συγκεκριμένη εποχή είναι η καρδιά της full season  με λίγο ψάξιμο έβρισκες άνετα πολύ καλά με 30-50 ευρώ δίπλα στην θάλασσα.
Τέλος νομίζω η Bangkok είναι μια άλλη ξεχωριστή ιστορία. Με δώδεκα μήνες σεζόν οι τιμές δύσκολα πέφτουν κάτω από τα προβλεπόμενα. Το ρίσκο για καλύτερη τιμή στην πόρτα του ξενοδοχείου μου έχει βγει ξυνο δύο φορές πληρώνοντας 20% παραπάνω από τις τιμές των sites προ εικοσαημέρου.
συμφωνω απολυτα....τα ιδια κ στην  pattaya..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.377
Πόντοι
22.266
κσι εγω που ημουν πριν 15 μερες τυαλνδη για πρωτη φορ μου φανηκαν τα εστιατόρια αλλα και η νανα πλζα εντελως αδεια αλλα εν εχω καλη κριση αφου ητν η πρωτη φορα που πηγα στη ζωη μου ταυλανδη αλλα όχι κ η τελευτια :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ε νταξ ειναι σαν να το βλεπω και το νησι , μια απο τα ιδια ,μονο λιμα και σκετη φυρα ''τουρισμος'' ....οχι οτι εμενα με χαλαει αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom