Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
.γιατι ειναι δυσκολη και η ρουτινα της ταυλανδης...και φυσικα μπαινω για να θυμαμαι γιατι εφυγα αρχικα χαχα
Παντως γνωρισα πολλα καλα παιδια απο εδω...κριμα που μερικοι απο αυτους σταματησαν να ερχονται και τους εχασα

Μεγάλες αλήθειες σε λίγες γραμμές.

Τώρα τελείως συμπτωματικά όλοι αυτοί οι ασχημονούντες  είναι λάτρεις του  3ου φίλου με η άνευ μπροστινής κίνησης και οπαδοί του πολιτικά του Βασίλη  Λεβέντη,

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εγω παλι φιλε mindreader τη βρισκω να διαβαζω τις σαπουνοπερες των διαφορων γραφικων τυχαρπαστων...οχι να συμμετεχω ομως...που χρονος για τετοια...
Εσυ και αλλιως για πληροφορηση δεν μπαινω εδω...για πλακα μπαινω και για να γελασει λιγο το χειλακι...και ευτυχως οι σαπουνοπερες εδω βγαζουν και γελιο...γιατι ειναι δυσκολη και η ρουτινα της ταυλανδης...και φυσικα μπαινω για να θυμαμαι γιατι εφυγα αρχικα χαχα
Παντως γνωρισα πολλα καλα παιδια απο εδω...κριμα που μερικοι απο αυτους σταματησαν να ερχονται και τους εχασα
ποσαα κομπλεξ κ αποθημενα μπορει να εχετε καποιοι....και καλα αυτοι οι 3-4 κανουν μπαμ με το καλημερα....αλλα για σενα ρε φαντομα ειχα αλλη αποψη,αλλα μαλλον διαψευδομαι...και το λεω αυτο γιατι πρεπει ναχουμε βρεθει στο παρελθον με κοινη παρεα...
Τεσπα up to you ..to them...or to they.....hahaha

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Επειδή πραγματικά  κουράστηκα πέρα  από την πλάκα  θα  γράψω κάτι   για τελευταία  φορά.
Το φόρουμ το διάβαζα σχεδόν από την γέννηση του αλλά ποτέ δεν συμμετείχα.Ο λόγος  η μάλλον η λόγοι  που το διάβαζα
Οι ίδιοι  με αυτούς που  ανέφερε  και ο  Φαντομάς  στο τελευταίο  του μήνυμα .

Αναγκάστικα  να  παρέμβω και μάλιστα  όχι με   πολιτισμένο τρόπο.
Όταν παρακολουθούσα  τα μυνήματα  εδώ ενός  από τα λαμόγια που κολλούσαν σαν τσιμπούρι  σε όποιο ερχόταν   στην χώρα.  Πουλώντας  με πλάγιο τρόπο  εκδουλεύσεις και ανύπαρκτες υπηρεσίες   στους  πρωτάρηδες  η  σε  εκείνους που οι γνώσεις τους δεν ήταν αρκετές  για  να  καταλάβουν το ποιόν τους.
Έβλεπα λοιπόν  το  γνωστό  λαμόγιο  του Πουκέτ  τον Αντωνάκη (lousiano, fusio και  εσχάτως  belsito) και τους αβανταδόρους του μαζί με τον  Δημητράκη  τον γιατρό.
Να πουλάνε ξενοδοχειακές  η άλλες  εξυπηρετήσεις  σε ανθρώπους  που πολλές  φορές  έχασαν τα λεφτά τους σε ανύπαρκτα δωμάτια  που τους  περίμεναν.
Η σε στημένα επεισόδια  ειδικά  με μηχανάκια με την αστυνομία εδώ,  όπου εξασφάλιζαν την απελευθέρωση  μέσω αμοιβής με το αζημίωτο .

Οι  παλιοί  η  οι    παραμένοντες    στο Πουκέτ  γνωρίζουν.
Γιατί σιωπούν;

Μετά το  ξυλοφόρτωμα του  “γιατρού”  από μια Ταΐλανδή κυρία  ιδιοκτήτρια  ενός ξενοδοχείου που και καλά πρακτόρευαν  αλλά  και εκεί είχαν τραβήξει ένα μεγάλο  φέσι.
Πέρα  από τον όποιο  κίνδυνο που εξέθεσαν κάποιους  φίλους, πέρα από την αστυνομία,   αλλά και  σε θέματα  υγείας, μιας και ο ένας  εκ των 2 εμφανιζόταν  με τυπωμένη κάρτα μάλιστα  “Γιατρός” μεγάλου νοσοκομείου στο Πουκέτ και την Μπανγκόκ.
Για τα δανεικά και αγύριστα καλά εκεί δεν  βγάζεις άκρη πόσοι την έχουν πατήσει.
Ξέρω τουλάχιστον 6 άτομα.
Αφού τα βρήκαν εκεί σκούρα, μετακόμισαν στην Παττάγια και ιδιαίτερα στο καφέ μπαρ  απέναντι από το Λούσιφερ  όπου άρχισαν  την ίδια μηχανή.
Δυστυχώς  για αυτούς  η φήμη τους είχε προηγηθεί όποτε  από τους  μονίμους δεν είχαν ελπίδα.
Έτσι στράφηκαν  στα παιδιά που έκαναν το πρώτο η κάποιο από τα πρώτα ταξίδια  του.

Θυμάμαι   το τραγελαφικό θέαμα  των 3  συμπατριωτών, να σέρνουν  τις βαλίτσες τους  9 η ώρα το βράδυ στην Walking street για να τους περιμένουν  εκεί ώστε  να τους  πάνε  στο condo που είχαν προπληρώσει.
Εάν δεν τρέχανε  2   μόνιμοι  να του βρουν με τα χίλια ζόρια ξενοδοχείο   και μάλιστα  Δεκέμβρη μήνα  ακόμα εκεί θα ήταν.  

Ίσως τώρα καταλαβαίνεται γιατί η  δημιουργία  τόσων κλώνων  η  η πρόσκληση  φίλων και συνοδοιπόρων τους  προς αποδόμηση μου.

Τώρα το αγαπητιλίκη στα τραβελάκια  για  να τους πάρουν την είσπραξη  η για να δουλέψουν τσάμπα στο μασατζίδικο του Αντωνάκη ποσώς με ενδιαφέρει.
Ενήλικοι ήταν,  γνώστες της κατάστασης,  καλά να πάθουν, ακόμα και εκείνο που τον είχε στριμώξει στην τουαλέτα  στο μπαρ στο Σόι Crocodile παρ όλο που πρόλαβε να του ρίξει κάποιες τακουνιές.  

Αυτά και άλλα πολλά αλλά  αυτό που με ξένισε πάρα πολύ ήταν ήταν αυτή η ενοχή σιωπή.

Ότι  πολλοί εδώ μέσα  και γνώριζαν αυτά η άλλα πολλά.  Αλλά σιωπούσαν, αφήνοντας  αυτούς  τους κύριους και  κάποιους που  του σιγοντάριζαν παρουσιάζοντας  τους  όχι μόνο γνώστες,  ειδήμονες,  αλλά  και ημίθεους, να δίνουν   λάθος  η   κατευθυνόμενες  πληροφορίες.  
Εξυπηρετώντας  τους συνεταίρους τους εδώ.  
Έτσι έγιναν  εδώ  μέσα,  κάποια ξενοδοχεία τρώγλες, να αναφέρονται σαν must  η  κάποια  club  the best.
Εξασφαλίζοντας πέρα χρηματικής  αμοιβής,  αλλά  και διαμονή και διασκέδαση δωρεάν .  

Με τα  χρήματα των κορόιδων βέβαια.
Τα κορόιδα πλήρωναν  ένα 10%  κάτω από την τιμή πόρτας, όταν η συνήθης έκπτωση ειδικά σε χαμηλή σεζόν έφτανε και το 50%  και  ήταν  και ευχαριστημένοι.
Να μην αναφέρω  την ηλιθιότητα κάποιων επισκεπτών  να συνδυάσουν  τις τροπικές  διακοπές  με ψυχοτρόπες ουσίες, που όλως τυχαίως συλλαμβανόταν λίγο μετά από  την απομάκρυνση από τους  ντίλερ  που τους  συνέστηναν ( μιας και κάποιος  με έχει κατηγορήσει για  χαφιέ η  ότι άλλο).
Μετά παιζόταν το παιχνίδι κάποιον ξέρω, δώσε τόσα, να του δώσω, μήπως  γίνει κάτι,  φυσικά   είχαν και από εκεί το ποσοστό τους

Μετά  από  πολλά χρόνια απουσίας αγαπητοί φίλοι από την χώρα μας,  έχω αποβάλει  ένα από τα κακά της  φυλής μας, τον ωχαδερφισμό.
Έτσι δεν μου επιτρέπετε να κλείνω τα μάτια η να σιωπώ, για να διατηρηθεί ένα   καλό   και ανάλαφρο κλίμα εδώ μέσα.  
Αγαπητοί κύριοι  πέρα από εσάς που έχετε γράψει  χιλιόμετρα εδώ,  υπάρχουν άλλοι που έρχονται διαβάζουν το φόρουμ   και προσπαθούν χωρίς να έχουν  τη δική σας  εμπειρία, να  φιλτράρουν τις πληροφορίες.
Εύκολα,  αφού έστω δια της σιωπής δίνετε βήμα  εδώ σε αυτούς τους  απατεώνες, γίνονται θύματα τους.
Άνθρωποι  που μέσα στην κρίση στην χώρα μας,  με τις  οικονομίες 1  η δυο χρόνων  προσπαθούν να κάνουν αυτό το ταξίδι.
Αν  θέλετε  να  συνεχίσετε  να  σιωπάτε δικαίωμα σας .  

Μένω μονάχος στο παρόν μου
να σώσω οτιδήποτε - αν σώζεται -
κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε.

candon

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Like
16
Πόντοι
0
Επειδή πραγματικά  κουράστηκα πέρα  από την πλάκα  θα  γράψω κάτι   για τελευταία  φορά.
Το φόρουμ το διάβαζα σχεδόν από την γέννηση του αλλά ποτέ δεν συμμετείχα.Ο λόγος  η μάλλον η λόγοι  που το διάβαζα

Όταν παρακολουθούσα  τα μυνήματα  εδώ ενός  από τα λαμόγια που κολλούσαν σαν τσιμπούρι  σε όποιο ερχόταν   στην χώρα.  Πουλώντας  με πλάγιο τρόπο  εκδουλεύσεις και ανύπαρκτες υπηρεσίες   στους  πρωτάρηδες  η  σε  εκείνους που οι γνώσεις τους δεν ήταν αρκετές  για  να  καταλάβουν το ποιόν τους.
Έβλεπα λοιπόν  το  γνωστό  λαμόγιο  του Πουκέτ  τον Αντωνάκη (lousiano, fusio και  εσχάτως  belsito) και τους αβανταδόρους του μαζί με τον  Δημητράκη  τον γιατρό.
Να πουλάνε ξενοδοχειακές  η άλλες  εξυπηρετήσεις  σε ανθρώπους  που πολλές  φορές  έχασαν τα λεφτά τους σε ανύπαρκτα δωμάτια  που τους  περίμεναν.
Η σε στημένα επεισόδια  ειδικά  με μηχανάκια με την αστυνομία εδώ,  όπου εξασφάλιζαν την απελευθέρωση  μέσω αμοιβής με το αζημίωτο .

Γιατί σιωπούν;

Μετά το  ξυλοφόρτωμα του  “γιατρού”  από μια Ταΐλανδή κυρία  ιδιοκτήτρια  ενός ξενοδοχείου που και καλά πρακτόρευαν  αλλά  και εκεί είχαν τραβήξει ένα μεγάλο  φέσι.
Πέρα  από τον όποιο  κίνδυνο που εξέθεσαν κάποιους  φίλους, πέρα από την αστυνομία,   αλλά και  σε θέματα  υγείας, μιας και ο ένας  εκ των 2 εμφανιζόταν  με τυπωμένη κάρτα μάλιστα  “Γιατρός” μεγάλου νοσοκομείου στο Πουκέτ και την Μπανγκόκ.
Για τα δανεικά και αγύριστα καλά εκεί δεν  βγάζεις άκρη πόσοι την έχουν πατήσει.
Αφού τα βρήκαν εκεί σκούρα, μετακόμισαν στην Παττάγια και ιδιαίτερα στο καφέ μπαρ  απέναντι από το Λούσιφερ  όπου άρχισαν  την ίδια μηχανή.
Δυστυχώς  για αυτούς  η φήμη τους είχε προηγηθεί όποτε  από τους  μονίμους δεν είχαν ελπίδα.
Έτσι στράφηκαν  στα παιδιά που έκαναν το πρώτο η κάποιο από τα πρώτα ταξίδια  του.

Θυμάμαι   το τραγελαφικό θέαμα  των 3  συμπατριωτών, να σέρνουν  τις βαλίτσες τους  9 η ώρα το βράδυ στην Walking street για να τους περιμένουν  εκεί ώστε  να τους  πάνε  στο condo που είχαν προπληρώσει.
Εάν δεν τρέχανε  2   μόνιμοι  να του βρουν με τα χίλια ζόρια ξενοδοχείο   και μάλιστα  Δεκέμβρη μήνα  ακόμα εκεί θα ήταν.  

Ίσως τώρα καταλαβαίνεται γιατί η  δημιουργία  τόσων κλώνων  η  η πρόσκληση  φίλων και συνοδοιπόρων τους  προς αποδόμηση μου.

Τώρα το αγαπητιλίκη στα τραβελάκια  για  να τους πάρουν την είσπραξη  η για να δουλέψουν τσάμπα στο μασατζίδικο του Αντωνάκη ποσώς με ενδιαφέρει.
Ενήλικοι ήταν,  γνώστες της κατάστασης,  καλά να πάθουν, ακόμα και εκείνο που τον είχε στριμώξει στην τουαλέτα  στο μπαρ στο Σόι Crocodile παρ όλο που πρόλαβε να του ρίξει κάποιες τακουνιές.  

Αυτά και άλλα πολλά αλλά  αυτό που με ξένισε πάρα πολύ ήταν ήταν αυτή η ενοχή σιωπή.

Ότι  πολλοί εδώ μέσα  και γνώριζαν αυτά η άλλα πολλά.  Αλλά σιωπούσαν, αφήνοντας  αυτούς  τους κύριους και  κάποιους που  του σιγοντάριζαν παρουσιάζοντας  τους  όχι μόνο γνώστες,  ειδήμονες,  αλλά  και ημίθεους, να δίνουν   λάθος  η   κατευθυνόμενες  πληροφορίες.  
Έτσι έγιναν  εδώ  μέσα,  κάποια ξενοδοχεία τρώγλες, να αναφέρονται σαν must  η  κάποια  club  the best.
Εξασφαλίζοντας πέρα χρηματικής  αμοιβής,  αλλά  και διαμονή και διασκέδαση δωρεάν .  

Τα κορόιδα πλήρωναν  ένα 10%  κάτω από την τιμή πόρτας, όταν η συνήθης έκπτωση ειδικά σε χαμηλή σεζόν έφτανε και το 50%  και  ήταν  και ευχαριστημένοι.
Να μην αναφέρω  την ηλιθιότητα κάποιων επισκεπτών  να συνδυάσουν  τις τροπικές  διακοπές  με ψυχοτρόπες ουσίες, που όλως τυχαίως συλλαμβανόταν λίγο μετά από  την απομάκρυνση από τους  ντίλερ  που τους  συνέστηναν ( μιας και κάποιος  με έχει κατηγορήσει για  χαφιέ η  ότι άλλο).
Μετά παιζόταν το παιχνίδι κάποιον ξέρω, δώσε τόσα, να του δώσω, μήπως  γίνει κάτι,  φυσικά   είχαν και από εκεί το ποσοστό τους

Μετά  από  πολλά χρόνια απουσίας αγαπητοί φίλοι από την χώρα μας,  έχω αποβάλει  ένα από τα κακά της  φυλής μας, τον ωχαδερφισμό.
Έτσι δεν μου επιτρέπετε να κλείνω τα μάτια η να σιωπώ, για να διατηρηθεί ένα   καλό   και ανάλαφρο κλίμα εδώ μέσα.  
Αγαπητοί κύριοι  πέρα από εσάς που έχετε γράψει  χιλιόμετρα εδώ,  υπάρχουν άλλοι που έρχονται διαβάζουν το φόρουμ   και προσπαθούν χωρίς να έχουν  τη δική σας  εμπειρία, να  φιλτράρουν τις πληροφορίες.
Εύκολα,  αφού έστω δια της σιωπής δίνετε βήμα  εδώ σε αυτούς τους  απατεώνες, γίνονται θύματα τους.
Άνθρωποι  που μέσα στην κρίση στην χώρα μας,  με τις  οικονομίες 1  η δυο χρόνων  προσπαθούν να κάνουν αυτό το ταξίδι.

Για να γράφεις αυτά τα πράγματα έχουν γίνει σκηνικά και κουστούμια.
Πάντως η γενική αρχή έχει γραφτεί αιώνες πριν σε κάποιον οδηγό εμπορίου της εποχής του Ρήγα Φεραίου,
"όθεν μηδενί ενεπίστευε αλλά δοκίμαζε αυτόν πρώτον, ότι ανήρ ανδρός διαφέρει".

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1

Γιατί σιωπούν;

το Δρομοκαιτιο της Bkk πως λεγεται?...εισαι εξω απο την πορτα του!και δυστυχως  για σενα ο δρομος ειναι χωρις επιστροφη!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Και αυτο κυριοι ηταν ενα ακομη επεισοδια απο τη σειρα PATTAYA the GREEKZ!!
Μια σειρα που ξεκινησε να παιζεται στις αρχες της 10ετιας του 1980 και συνεχιζεται μεχρι και σημερα.
Μια σειρα που εχει στοιχισει πολλα εφαπαξ και πολλες συνταξεις της αλλοδαπης και της ημεδαπης και συνεχιζει ακομη και σημερα.
Μιας σειρας που τα εχει ΟΛΑ, ιντριγκες, απατες, συκοφαντιες, ψεμματα και ανιερες συμμαχιες σε σκοτεινα soi.
Μιας σειρας βουτηγμενης στο σεχ και την ανωμαλια, με γυναικες αλλα και τραβεστι!
Μιας σειρας που ειναι ΥΜΝΟΣ στους ΕΛΛΗΝΕΣ και στο Αθανατο Ελληνικο Πνευμα!
Μιας σειρας που ειναι βγαλμενη απο ΑΛΗΘΙΝΕΣ ιστοριες και μας κρατα καθηλωμενους απο αγωνια για το επομενο επεισοδιο οταν κυκλοφορησει.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ!!!!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
το Δρομοκαιτιο της Bkk πως λεγεται?...εισαι εξω απο την πορτα του!και δυστυχως  για σενα ο δρομος ειναι χωρις επιστροφη!!

Αμφιβάλλω.

Πάντως τα  Samitivej Srinakarin Hospital και το Manarom θεωρούνται  πολύ καλά στον τομέα αυτόν.

'Όμως εσείς  θα   τραβήξετε  γραμμή  για Bang Kwang Central Prison.
(Μην ανησυχείτε  έχουν  πολύ καλά  ψυχιατρικά τμήματα και εκεί εάν  χρειαστείτε).

Σας  υπόσχομαι  να  το φροντίσω, ειδικά  μετά την ευγενή καλοσύνη που είχαν τα παιδιά από το Sira Grande να μου δώσουν αντίγραφο του διαβατηρίου σας.
Αρκετά κύριε  σας ανεχτήκαμε, άλλωστε  υπάρχουν κύριοι εδώ πρόθυμοι να καταθέσουν μηνύσεις εναντίον εσάς και των συνεργατών σας.
Απλώς  δεν είχαν  έως τώρα  τα πλήρη στοιχεία  σας.
Θα τους καλέσω σήμερα, να το κάνουν άμεσα ώστε να τύχετε ιδιαιτέρας υποδοχής άμα τη άφιξης σας.
Δεκέμβριο η Ιανουάριο όπως προείπατε.
Δεν ήθελα  να το φτάσω  ως εκεί αλλά  η συμπεριφορά σας με αναγκάζει.

Τέλος  οπουδήποτε  συνομιλία  μαζί σας όσο και αν προκληθώ.

Υ.Γ. Ξεχασα και το  balos nickname μέσα στα πολλά  που χρησιμοποιήσατε  εδώ.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Και αυτο κυριοι ηταν ενα ακομη επεισοδια απο τη σειρα PATTAYA the GREEKZ!!
Μια σειρα που ξεκινησε να παιζεται στις αρχες της 10ετιας του 1980 και συνεχιζεται μεχρι και σημερα.
Μια σειρα που εχει στοιχισει πολλα εφαπαξ και πολλες συνταξεις της αλλοδαπης και της ημεδαπης και συνεχιζει ακομη και σημερα.
Μιας σειρας που τα εχει ΟΛΑ, ιντριγκες, απατες, συκοφαντιες, ψεμματα και ανιερες συμμαχιες σε σκοτεινα soi.
Μιας σειρας βουτηγμενης στο σεχ και την ανωμαλια, με γυναικες αλλα και τραβεστι!
Μιας σειρας που ειναι ΥΜΝΟΣ στους ΕΛΛΗΝΕΣ και στο Αθανατο Ελληνικο Πνευμα!
Μιας σειρας που ειναι βγαλμενη απο ΑΛΗΘΙΝΕΣ ιστοριες και μας κρατα καθηλωμενους απο αγωνια για το επομενο επεισοδιο οταν κυκλοφορησει.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ!!!!!

Έχετε  παίξει σε αρκετά επεισόδια λόρδε μου;

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Κύριοι....
Η σειρά σας είναι πιό προβλέψιμη και βαρετή, κι απ`τον τελευταίο κύκλο του lost !!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Κύριοι....
Η σειρά σας είναι πιό προβλέψιμη και βαρετή, κι απ`τον τελευταίο κύκλο του lost !!!

Γιατι ρε συ;
Εχει ιντριγκα, σεξ σε διαφορες μορφες, χρημα και προπαντων ξεκατινιασμα ενηλικων και υπερηλικων.
ΤΖΑΜΙ!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ξεκατίνιασμα;
Έτσι το  βλέπεις  αγαπητέ λόρδε;

Εγώ πως πρέπει να  εκλάβω  την σιωπή  όσων γνώριζαν και σιωπούσαν.
Συνενοχή;

Η το πνευματικό  επίπεδο κάποιων  ήταν τόσο χαμηλό,  ώστε να μην αντιλαμβάνονται αυτά που γινόντουσαν γύρω τους, δίπλα  τους.  
Η ο άγνωστος γραψαρχιδισμός, τι με νοιάζει εμένα τώρα, άστους να βγάλουν τα μάτια τους.

Πότε έγινε  κατινιά το να προσπαθείς  να  ανοίξεις τα μάτια κάποιων μελλοντικών θυμάτων;
Από πότε είναι κατινιά να καυτηριάζεις συμπεριφορές;
Η να προειδοποιήσεις  για το ποιόν κάποιων κυρίων;

Για ποιες ίντριγκες   αναφέρεσαι;
Ποιο χρήμα;
Δεν έχω προσωπικά καμία συναλλαγή με τον κύριο και τους συνοδοιπόρους τους και καμιά συναναστροφή, κάποιοι γνωστοί είχαν.
Ας πρόσεχαν θα μου πεις.
Ε δεν πρόσεχαν, τώρα τι θα γίνει, θα τους δώσουμε  συγχωροχάρτι και πάμε γι άλλα;
Θα  τους αφήσουμε  να ασχημονήσουν και να   κραυγάζουν  κατά το γάτος γαμάει και γάτος σκούζει;

Όσο για το σέξ, βαδίζουμε σε άλλους δρόμους από τον κύριο και τους συν αυτόν.
Προσωπικά ούτε ζευγαρώνω την κάλτσα, ούτε χαλαρώνω την βαλβίδα ούτε αρμέγω το φίδι.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τώρα που το είπε newfan πρίν από 4-5 χρόνια κάποιος μοστραριζόταν Πατάγια ως Δόκτωρ Δημήτριος... Υποθέτω πως μιλάμε για το αυτό πρόσωπο... Είχε παραμυθιάσει μέχρι και τον παπά της Ρώσσικης Εκκλησιας που ήθελε να μου τον γνωρίσει! :2funny:

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ξεκατίνιασμα;
Έτσι το  βλέπεις  αγαπητέ λόρδε;

Εγώ πως πρέπει να  εκλάβω  την σιωπή  όσων γνώριζαν και σιωπούσαν.
Συνενοχή;

Η το πνευματικό  επίπεδο κάποιων  ήταν τόσο χαμηλό,  ώστε να μην αντιλαμβάνονται αυτά που γινόντουσαν γύρω τους, δίπλα  τους.  
Η ο άγνωστος γραψαρχιδισμός, τι με νοιάζει εμένα τώρα, άστους να βγάλουν τα μάτια τους.

Πότε έγινε  κατινιά το να προσπαθείς  να  ανοίξεις τα μάτια κάποιων μελλοντικών θυμάτων;
Από πότε είναι κατινιά να καυτηριάζεις συμπεριφορές;
Η να προειδοποιήσεις  για το ποιόν κάποιων κυρίων;

Για ποιες ίντριγκες   αναφέρεσαι;
Ποιο χρήμα;
Δεν έχω προσωπικά καμία συναλλαγή με τον κύριο και τους συνοδοιπόρους τους και καμιά συναναστροφή, κάποιοι γνωστοί είχαν.
Ας πρόσεχαν θα μου πεις.
Ε δεν πρόσεχαν, τώρα τι θα γίνει, θα τους δώσουμε  συγχωροχάρτι και πάμε γι άλλα;
Θα  τους αφήσουμε  να ασχημονήσουν και να   κραυγάζουν  κατά το γάτος γαμάει και γάτος σκούζει;

Όσο για το σέξ, βαδίζουμε σε άλλους δρόμους από τον κύριο και τους συν αυτόν.
Προσωπικά ούτε ζευγαρώνω την κάλτσα, ούτε χαλαρώνω την βαλβίδα ούτε αρμέγω το φίδι.
ρε σεις ο ανθρωπος ειναι παρανοικος...βλεπει παντου φαντασματα,και φυσικα οσα λεει για ναυτιλιακες εταιρειες και condos κλπ,οπως καταλαβαινει ο καθε νοημων ειναι μουφα!απλα μπαινει εδω μεσα  για να ικανοποιει την αρρωστημενη φαντασια του!εγω τον προκαλω να αναφερει ονοματα και να μας πει ποιςος βλακας του εδωσε διαβατηρια....γιατι μονο τετοιος μπορει να ειναι...αλλιως θα μιλησει η urban mafia...και θα ειναι πολυ σκηρο για αυτον...και δυστυχως ή ευτυχως υπαρχουν ορια για ολους και για ολα!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6

Πέρι παρανοϊκού,  ευφάνταστου, μούφα,  αρρωστημένης  φαντασίας και  άλλων χαρακτηρισμών.

Αποσυνδεδεμένος lias

"Παρακολουθώ το forum αυτό εδώ και 2 χρόνια καθώς και πολλά άλλα ξενόφωνα σχετικά με την Ταϊλάνδη από την εποχή που έγινα μόνιμος κάτοικος της όμορφης αυτής χώρας , που ανέχεται παράσιτα σαν και εσένα mr dimitris .
Είχα επιλέξει να μην συμμετέχω γράφοντας οτιδήποτε .
Αλλά :
Διαβάζω διαβάζω και έχω βγει από τα ρούχα μου ....
Βρε "φίλε" Δημήτριε γιατί πας να βγεις και από πάνω ?
Αφού την έχεις κάνει την "λαδιά" σου και σε περισσότερους από του ενός Έλληνες  και οι παροικούντες την Πατάγια και την Πατόνγκ το ξέρουν πολύ καλά .
Όλοι έχουν καταλάβει το ποιόν σου από τα λεγόμενά σου στην παρούσα ενότητα αλλά πιο πολύ από τις κατ' ιδίαν συνομιλίες με σένα στην Πατάγια .
Και εξηγούμε :
Από την ημέρα που εμφανίστηκες έχεις πει στον καθένα και από διαφορετικά ψέμματα .
Ότι είσαι γιατρός και ήσουν και στην Αθήνα (γιατί άραγε δεν σε έχει ο κατάλογος του Ιατρικού Συλλόγου ;  )
Ότι δουλεύεις σε νοσοκομείο εδώ στην Ταϊλάνδη ( πότε αλήθεια εργάζεσαι  ; στα διαλείμματα ανάμεσα στο central και το Soi Buakao ; ) 
Ότι έχεις αμαξάρα και δίνεις κάθε μήνα ένα σκασμό λεφτά για την δόση του ( μα να μην σε έχει δει κανείς με το αμάξι ; )
Ότι έχεις τρελάνει τον κόσμο στις μηνύσεις και τους παίρνεις πολλά λεφτά ( μα να έχουμε δει εμείς οι μόνιμοι έναν από αυτούς  ;  )
Ότι έχεις ροή εισοδημάτων από την πατρίδα που σου εξασφαλίζει άνετη ζωή ( τότε γιατί την "παλεύεις"  δανειζόμενος καθημερινά χιλιαρικάκια απο τους Έλληνες που σε λυπούνται και σου δίνουν ; και λες στον καθένα να μην πει τίποτα σε κάποιον από τους άλλους για να μην σε καταλάβουν )
Σταματώ εδώ , υπάρχουν πολλά ακόμα ,  και σου κάνω μια ερώτηση :
Γιατί έφυγες κακήν κακώς από το phuket ; και άραγε μπορείς να ξαναπάς εκεί ; ( το ίδιο θα συμβεί και εδώ στην Πατάγια  )
Από τις "γνώσεις" και τα γραφόμενα μου πιστεύω ότι έχεις καταλάβει ποιος είμαι , αλλά μην τολμήσεις να έρθεις να μου κάνεις κάποια σκηνή γιατί την πάτησες , εαν θες κανε μου μήνυση , ξέρεις εσύ από αυτά .

Αυτά είχα να πω , συγνώμη εάν έκανα κάτι μη συμμορφούμενο με τους κανονισμούς του forum αυτού παρότι διάβασα τους κανονισμούς .
Δεν θα επανέλθω στο θέμα αυτό και θα συνεχίσω να μην συμμετέχω στις συζητήσεις που γίνονται στο forum .
Καλά να περνάτε όλοι στις διακοπές σας .
Και κουράγιο σε όλους στην Πατρίδα ."

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Πέρι παρανοϊκού,  ευφάνταστου, μούφα,   αρρωστημένης  φαντασίας και  άλλων χαρακτηρισμών.

Αποσυνδεδεμένος lias

"Παρακολουθώ το forum αυτό εδώ και 2 χρόνια καθώς και πολλά άλλα ξενόφωνα σχετικά με την Ταϊλάνδη από την εποχή που έγινα μόνιμος κάτοικος της όμορφης αυτής χώρας , που ανέχεται παράσιτα σαν και εσένα mr dimitris .
Είχα επιλέξει να μην συμμετέχω γράφοντας οτιδήποτε .
Αλλά :
Διαβάζω διαβάζω και έχω βγει από τα ρούχα μου ....
Βρε "φίλε" Δημήτριε γιατί πας να βγεις και από πάνω ?
Αφού την έχεις κάνει την "λαδιά" σου και σε περισσότερους από του ενός Έλληνες  και οι παροικούντες την Πατάγια και την Πατόνγκ το ξέρουν πολύ καλά .
Όλοι έχουν καταλάβει το ποιόν σου από τα λεγόμενά σου στην παρούσα ενότητα αλλά πιο πολύ από τις κατ' ιδίαν συνομιλίες με σένα στην Πατάγια .
Και εξηγούμε :
Από την ημέρα που εμφανίστηκες έχεις πει στον καθένα και από διαφορετικά ψέμματα .
Ότι είσαι γιατρός και ήσουν και στην Αθήνα (γιατί άραγε δεν σε έχει ο κατάλογος του Ιατρικού Συλλόγου ;  )
Ότι δουλεύεις σε νοσοκομείο εδώ στην Ταϊλάνδη ( πότε αλήθεια εργάζεσαι  ; στα διαλείμματα ανάμεσα στο central και το Soi Buakao ; ) 
Ότι έχεις αμαξάρα και δίνεις κάθε μήνα ένα σκασμό λεφτά για την δόση του ( μα να μην σε έχει δει κανείς με το αμάξι ; )
Ότι έχεις τρελάνει τον κόσμο στις μηνύσεις και τους παίρνεις πολλά λεφτά ( μα να έχουμε δει εμείς οι μόνιμοι έναν από αυτούς  ;  )
Ότι έχεις ροή εισοδημάτων από την πατρίδα που σου εξασφαλίζει άνετη ζωή ( τότε γιατί την "παλεύεις"  δανειζόμενος καθημερινά χιλιαρικάκια απο τους Έλληνες που σε λυπούνται και σου δίνουν ; και λες στον καθένα να μην πει τίποτα σε κάποιον από τους άλλους για να μην σε καταλάβουν )
Σταματώ εδώ , υπάρχουν πολλά ακόμα ,  και σου κάνω μια ερώτηση :
Γιατί έφυγες κακήν κακώς από το phuket ; και άραγε μπορείς να ξαναπάς εκεί ; ( το ίδιο θα συμβεί και εδώ στην Πατάγια  )
Από τις "γνώσεις" και τα γραφόμενα μου πιστεύω ότι έχεις καταλάβει ποιος είμαι , αλλά μην τολμήσεις να έρθεις να μου κάνεις κάποια σκηνή γιατί την πάτησες , εαν θες κανε μου μήνυση , ξέρεις εσύ από αυτά .

Αυτά είχα να πω , συγνώμη εάν έκανα κάτι μη συμμορφούμενο με τους κανονισμούς του forum αυτού παρότι διάβασα τους κανονισμούς .
Δεν θα επανέλθω στο θέμα αυτό και θα συνεχίσω να μην συμμετέχω στις συζητήσεις που γίνονται στο forum .
Καλά να περνάτε όλοι στις διακοπές σας .
Και κουράγιο σε όλους στην Πατρίδα ."

τελικα ποιος ειμαι? Ο mr dimitris ο αντωνακης ο fusio, o belsito,o lusiano, o balos ή  o γιατρος?
Φιλε χωρις πλακα βλεπεις φαντασματα παντου..επειγοντος θελεις ψυχιατρο....αυτα που λες ειναι εντελως παραλογα,και λυπαμαι για λογαριασμο σου....βεβαια δεν θα σε ανεχτω και περαιτερω...μαζεψου τραβα βρες ψυχιατρο ,ψυχολογο ή δεν ξερω τι...αλλιως σου ειπα ...urban mafia...

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Εσείς  είστε ο Αντωνάκη  με το μασάζ αγαπητέ, ξεχάσατε τον Δημητράκη  τόση παρέα στο Πουκέτ  πήγε  χαμένη;
Όσο για τις  απειλές, ελάτε με το καλό εδώ, θα το χαρώ και εγώ και πολλοί άλλοι.
Τέλος όποια συζήτηση μαζί σας.
Αυτό που έπρεπε να καταλάβουν κάποιοι το κατάλαβαν, τα υπόλοιπα αφορούν εσάς και την δικαιοσύνη εδώ.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.104
Πόντοι
6.256
Το συμπερασμα ειναι ενα
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Έχει τόσους  στην Ελλάδα  δεν χρειάζεται να τους  βρίσκεται και εδώ.
Ελάτε περάστε καλά  με αυτούς που ξέρετε από πριν και μπορείτε  να εμπιστευθείτε, ομαδικές  παρελάσεις εν είδη μπουρδελότσαρκας μόνο κακό κάνουν.

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εσείς  είστε ο Αντωνάκη  με το μασάζ αγαπητέ, ξεχάσατε τον Δημητράκη  τόση παρέα στο Πουκέτ  πήγε  χαμένη;
Όσο για τις  απειλές, ελάτε με το καλό εδώ, θα το χαρώ και εγώ και πολλοί άλλοι.
Τέλος όποια συζήτηση μαζί σας.
Αυτό που έπρεπε να καταλάβουν κάποιοι το κατάλαβαν, τα υπόλοιπα αφορούν εσάς και την δικαιοσύνη εδώ.
εσυ γιατι θα το χαρεις μωρη λουγκρα?
Επισης να ξερεις οτι τους ρουφιανους στο χωριο μου τους πλακωνουνε με πανιαρα...και τους κακοβουλους ρουφ με πουτσα και πανιαρα...
Τεσπα εγω κατω θα ειμαι 15/1...θα σου στειλω και το τηλ.σε πμ και οποτε θες ελα να τα πουμε...γιατι απο οτι καταλαβαινω δεν με ξερεις...εκτος αν θες ναρθω εγω να σε βρω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom