Πέρι παρανοϊκού, ευφάνταστου, μούφα, αρρωστημένης φαντασίας και άλλων χαρακτηρισμών.
Αποσυνδεδεμένος lias
"Παρακολουθώ το forum αυτό εδώ και 2 χρόνια καθώς και πολλά άλλα ξενόφωνα σχετικά με την Ταϊλάνδη από την εποχή που έγινα μόνιμος κάτοικος της όμορφης αυτής χώρας , που ανέχεται παράσιτα σαν και εσένα mr dimitris .
Είχα επιλέξει να μην συμμετέχω γράφοντας οτιδήποτε .
Αλλά :
Διαβάζω διαβάζω και έχω βγει από τα ρούχα μου ....
Βρε "φίλε" Δημήτριε γιατί πας να βγεις και από πάνω ?
Αφού την έχεις κάνει την "λαδιά" σου και σε περισσότερους από του ενός Έλληνες και οι παροικούντες την Πατάγια και την Πατόνγκ το ξέρουν πολύ καλά .
Όλοι έχουν καταλάβει το ποιόν σου από τα λεγόμενά σου στην παρούσα ενότητα αλλά πιο πολύ από τις κατ' ιδίαν συνομιλίες με σένα στην Πατάγια .
Και εξηγούμε :
Από την ημέρα που εμφανίστηκες έχεις πει στον καθένα και από διαφορετικά ψέμματα .
Ότι είσαι γιατρός και ήσουν και στην Αθήνα (γιατί άραγε δεν σε έχει ο κατάλογος του Ιατρικού Συλλόγου ; )
Ότι δουλεύεις σε νοσοκομείο εδώ στην Ταϊλάνδη ( πότε αλήθεια εργάζεσαι ; στα διαλείμματα ανάμεσα στο central και το Soi Buakao ; )
Ότι έχεις αμαξάρα και δίνεις κάθε μήνα ένα σκασμό λεφτά για την δόση του ( μα να μην σε έχει δει κανείς με το αμάξι ; )
Ότι έχεις τρελάνει τον κόσμο στις μηνύσεις και τους παίρνεις πολλά λεφτά ( μα να έχουμε δει εμείς οι μόνιμοι έναν από αυτούς ; )
Ότι έχεις ροή εισοδημάτων από την πατρίδα που σου εξασφαλίζει άνετη ζωή ( τότε γιατί την "παλεύεις" δανειζόμενος καθημερινά χιλιαρικάκια απο τους Έλληνες που σε λυπούνται και σου δίνουν ; και λες στον καθένα να μην πει τίποτα σε κάποιον από τους άλλους για να μην σε καταλάβουν )
Σταματώ εδώ , υπάρχουν πολλά ακόμα , και σου κάνω μια ερώτηση :
Γιατί έφυγες κακήν κακώς από το phuket ; και άραγε μπορείς να ξαναπάς εκεί ; ( το ίδιο θα συμβεί και εδώ στην Πατάγια )
Από τις "γνώσεις" και τα γραφόμενα μου πιστεύω ότι έχεις καταλάβει ποιος είμαι , αλλά μην τολμήσεις να έρθεις να μου κάνεις κάποια σκηνή γιατί την πάτησες , εαν θες κανε μου μήνυση , ξέρεις εσύ από αυτά .
Αυτά είχα να πω , συγνώμη εάν έκανα κάτι μη συμμορφούμενο με τους κανονισμούς του forum αυτού παρότι διάβασα τους κανονισμούς .
Δεν θα επανέλθω στο θέμα αυτό και θα συνεχίσω να μην συμμετέχω στις συζητήσεις που γίνονται στο forum .
Καλά να περνάτε όλοι στις διακοπές σας .
Και κουράγιο σε όλους στην Πατρίδα ."