Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.718
Πόντοι
26.141
εσυ ελεγες οτι ειναι χαλια , κατι για δρακους και μαγισσες ελεγες
τι τα αλαζεις τωρα

ρε φιλε ειπαμε ότι σε σχεση με τις ευρωπαιες είναι πολύ πιο ασχημες κατά τα γουσταμου αλλα ο τροπος που εχουν στησει την πορνεια και η φιλοσοφια τους στις υπηρεσίες είναι καλυτερες και πιο ωραια στημενη από την στεγνη επαγγελματικη πορνεια στην ευρωπη

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36

Συνημμένα

• Video call snapshot 7.png
    Video call snapshot 7.png
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 33

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
αυτο ακριβως.Θαρρεις και αν ηταν Lb ΘΑ ντρεπομουν να το πω.
Απο κρυα αστειακια αλλα στεφαν αλλο τπτ εδω μεσα.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ρε     μάγκες  κάποιες στιγμές έχετε μεγάλη πλάκα.

Έρxεστε να παίξετε  εκτός έδρας, με ένα αντίπαλο που  προπονείται 16-18 ώρες την μέρα.
Σε ένα παιχνίδι με δικούς τους κανόνες, δική τους εξέδρα, του δικό τους διαιτητή και  θέλετε σώνει και καλά να σκοράρετε.
Οι περισσότεροι  δε, απροπόνητοι, άντε με  5-6 επισκέψεις.
Άσε που θέλετε να  γαμήσετε την ομάδα  και να την πέσετε και στην εξέδρα.
Ρε χαρείτε το παιχνίδι, απολαύστε, όλη την διάρκεια και μην ψάχνεστε για νίκη από το landing είστε  χαμένοι.

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ρε     μάγκες  κάποιες στιγμές έχετε μεγάλη πλάκα.

Έρxεστε να παίξετε  εκτός έδρας, με ένα αντίπαλο που  προπονείται 16-18 ώρες την μέρα.
Σε ένα παιχνίδι με δικούς τους κανόνες, δική τους εξέδρα, του δικό τους διαιτητή και  θέλετε σώνει και καλά να σκοράρετε.
Οι περισσότεροι  δε, απροπόνητοι, άντε με  5-6 επισκέψεις.
Άσε που θέλετε να  γαμήσετε την ομάδα  και να την πέσετε και στην εξέδρα.
Ρε χαρείτε το παιχνίδι, απολαύστε, όλη την διάρκεια και μην ψάχνεστε για νίκη από το landing είστε  χαμένοι.
εσυ που παιζεις?εντος? εκτος? Σε ξερο γηπεδο η με χορτο? η εντος εκτος και επι τ'άυτα?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μη αποκρίνου εις τον άφρονα κατά την αφροσύνην αυτού διά να μη γείνης και συ όμοιος αυτού.

Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα.

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μη αποκρίνου εις τον άφρονα κατά την αφροσύνην αυτού διά να μη γείνης και συ όμοιος αυτού.

Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα.
εισαι και θρησκευομενος..ή μαλλον θρησκοληπτος?..χαχαχα...ποσα απωθημενα μπορει νάχεις απο την μικρη σου ηλικια?πολυξερος θρησκευομενος ξερολας με πολλα απωθημενα,ο οποιος μολις καποιος διαφωνει μαζι του ή  εχει να πει κατι διαφορετικο τον υβριζει και τον χλευαζει...και το μονο που παραθετεις ...κοινοτηπα νεα που ο καθενας μπορει να τα βρει παντου,απο ιντερνετ μεχρι γνωστων του κλπ..και βεβαια να υμνεις και να προβαλεις τον εαυτον σου και τα περουσιακα σου στοιχεια...σε λιγο θαμας αναρτησεις και το Ε9 σου..χαχαχα.
Τεσπα παρολα αυτα την επομενη φορα που θα ειμαι κατω ,περιπου δεκεμβρη γεναρη θαθελα να τα πουμε λιγο,εξαλλου ουτε μου χρωστας ουτε σου χρωσταω...

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Δεν ενδιαφέρομαι ούτε  με συγκινούν τα σχόλια σας.
Κάνω απλώς τον κόπο να σας απαντήσω  για τελευταία   φορά.
Mήπως, λέω  μήπως, το σκεφτείτε καλύτερα και ακολουθήσετε την θεματολογία του  φόρουμ, χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις και έριδες.

Κοινότυπα νέα  που κανείς βρίσκει  στο  ίντερνετ;

Μα στο δίκτυο είμαστε δικτυακά συνδεδεμένοι .
Σε ένα δικτυακό   χώρο είσαστε, εάν δεν το έχετε καταλάβει συνδεδεμένος.
Εδώ  όπου κάποιοι  φίλοι  αναζητούν πληροφορίες από κάποιους άλλους  που μεταφέρουν τις γνώσεις τις  εμπειρίες και τις απόψεις τους.

Προσωπικά αναφέρω ελάχιστα  νέα  από την νυχτερινή   ζωή η άλλα   θέματα  για  τα οποία όπως έχω αναφέρει  δεν κατέχω  μιας  και έχω άλλα ενδιαφέροντα εδώ.
Απόψεις περί της κοινωνικής  μορφής, οικονομικών  η άλλων θεμάτων  και χρηστικές πληροφορίες παραθέτω  οι οποίες  χρειάζονται γνώση.
Εάν την διαθέτετε  βοηθήστε και  εσείς  τους  μη γνώστες
Άλλωστε  καθώς   φαίνεται δεν  ανήκουμε στο ίδιο γνωστικό αντικείμενο  η επίπεδο.

Υμνώ τον εαυτό μου ;  
Το  ότι δεν ανήκουμε στην ίδια  οικονομική κατάσταση η στο ίδιο βιοτικό επίπεδο, δεν με αναγκάζει να μην συναναστρέφομαι άλλα άτομα, εκτός εάν εσείς με βλέπεται  ταξικό αντίπαλο.
Δεν ευθύνομαι  για   την οικονομική  κατάσταση η τις λάθος   επιλογές κανενός.
Άλλωστε  που δεν νομίζω να  γνωρίζεται η να μπορείτε να καταλάβετε.
Όταν στα  24 σου   αναγκάζεσαι  να αφήσεις τα όποια όνειρα έχεις κάνει.
Φίλους και γνωστούς  και να μετοικήσεις  σε μια άγνωστη χώρα.
Χωρίς  γνώση της  γλώσσας  και  κανένα δικό σου άνθρωπο. Σε μια χώρα που δεν ήταν και ο τουριστικός  παράδεισος εκείνη την εποχή μόνο εύκολο δεν ήταν.
Πόσο μάλλον όταν πρέπει να αναλάβεις  και μια επιχείρηση  χωρίς προηγούμενη εμπειρία
Ε9  δεν διαθέτω μιας και δεν έχω περιουσιακά στοιχεία  και δη ακίνητα στην Ελλάδα.

Έχετε παραθέσει κάποιο θέμα  για  συζήτηση  η άποψη και σας  χλεύασα;  
Δεν νομίζω.
Η πλειοψηφία των μηνυμάτων σας και όχι  μόνο προς  εμένα,  εριστικά, ειρωνικά και δεικτικά είναι. Εκτός εάν δεν έχετε την ικανότητα  να τα ξεχωρίσετε η να  υιοθετήσετε έναν άλλο τρόπο  γραφής.

Χωρίς  ίχνος  σκοπιμότητας, προσβολής η χλευασμού,  μιας  και ο σεξουαλικός  προσανατολισμός είναι δικαίωμα του καθενός.  
Δεν  θα  μπορούσε να   καταστεί δυνατή μια συνάντηση μεταξύ μας.
Η  επίσκεψη και η παραμονή  στα  gay  η τα  trans bar της Μπανγκόκ η της Παττάγια   δεν  με ενδιαφέρουν   είμαι φανατικός  ετερόφυλος.
Όποτε σας  αφήνω πεδίον ανοικτό για να   γράψετε στιγμές  δόξης.

Όσο  για το θρησκευόμενος  η   θρησκόληπτος.
Το να διαθέτει κανείς γνώσεις  για γλώσσα του πέρα από το γλωσσικό ιδίωμα  της Τρούμπας και των γύρω περιοχών δεν γνώριζα ότι είναι μεμπτό και τον καθιστά   θρησκόληπτο.
Το μόνο μου απωθημένο είναι ότι η χώρα μου έμεινε στα χέρια και το νοητικό επίπεδο κάποιων μονίμως δυσανασχετούντων που την κατάντησαν περίγελο.

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ενδιαφέρομαι ούτε  με συγκινούν τα σχόλια σας.
Κάνω απλώς τον κόπο να σας απαντήσω  για τελευταία   φορά.
Mήπως, λέω  μήπως, το σκεφτείτε καλύτερα και ακολουθήσετε την θεματολογία του  φόρουμ, χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις και έριδες.

Κοινότυπα νέα  που κανείς βρίσκει  στο  ίντερνετ;

Μα στο δίκτυο είμαστε δικτυακά συνδεδεμένοι .
Σε ένα δικτυακό   χώρο είσαστε, εάν δεν το έχετε καταλάβει συνδεδεμένος.
Εδώ  όπου κάποιοι  φίλοι  αναζητούν πληροφορίες από κάποιους άλλους  που μεταφέρουν τις γνώσεις τις  εμπειρίες και τις απόψεις τους.

Προσωπικά αναφέρω ελάχιστα  νέα  από την νυχτερινή   ζωή η άλλα   θέματα  για  τα οποία όπως έχω αναφέρει  δεν κατέχω  μιας  και έχω άλλα ενδιαφέροντα εδώ.
Απόψεις περί της κοινωνικής  μορφής, οικονομικών  η άλλων θεμάτων  και χρηστικές πληροφορίες παραθέτω  οι οποίες  χρειάζονται γνώση.
Εάν την διαθέτετε  βοηθήστε και  εσείς  τους  μη γνώστες
Άλλωστε  καθώς   φαίνεται δεν  ανήκουμε στο ίδιο γνωστικό αντικείμενο  η επίπεδο.

Υμνώ τον εαυτό μου ;  
Το  ότι δεν ανήκουμε στην ίδια  οικονομική κατάσταση η στο ίδιο βιοτικό επίπεδο, δεν με αναγκάζει να μην συναναστρέφομαι άλλα άτομα, εκτός εάν εσείς με βλέπεται  ταξικό αντίπαλο.
Δεν ευθύνομαι  για   την οικονομική  κατάσταση η τις λάθος   επιλογές κανενός.
Άλλωστε  που δεν νομίζω να  γνωρίζεται η να μπορείτε να καταλάβετε.
Όταν στα  24 σου   αναγκάζεσαι  να αφήσεις τα όποια όνειρα έχεις κάνει.
Φίλους και γνωστούς  και να μετοικήσεις  σε μια άγνωστη χώρα.
Χωρίς  γνώση της  γλώσσας  και  κανένα δικό σου άνθρωπο. Σε μια χώρα που δεν ήταν και ο τουριστικός  παράδεισος εκείνη την εποχή μόνο εύκολο δεν ήταν.
Πόσο μάλλον όταν πρέπει να αναλάβεις  και μια επιχείρηση  χωρίς προηγούμενη εμπειρία
Ε9  δεν διαθέτω μιας και δεν έχω περιουσιακά στοιχεία  και δη ακίνητα στην Ελλάδα.

Έχετε παραθέσει κάποιο θέμα  για  συζήτηση  η άποψη και σας  χλεύασα;  
Δεν νομίζω.
Η πλειοψηφία των μηνυμάτων σας και όχι  μόνο προς  εμένα,  εριστικά, ειρωνικά και δεικτικά είναι. Εκτός εάν δεν έχετε την ικανότητα  να τα ξεχωρίσετε η να  υιοθετήσετε έναν άλλο τρόπο  γραφής.

Χωρίς  ίχνος  σκοπιμότητας, προσβολής η χλευασμού,  μιας  και ο σεξουαλικός  προσανατολισμός είναι δικαίωμα του καθενός.  
Δεν  θα  μπορούσε να   καταστεί δυνατή μια συνάντηση μεταξύ μας.
Η  επίσκεψη και η παραμονή  στα  gay  η τα  trans bar της Μπανγκόκ η της Παττάγια   δεν  με ενδιαφέρουν   είμαι φανατικός  ετερόφυλος.
Όποτε σας  αφήνω πεδίον ανοικτό για να   γράψετε στιγμές  δόξης.

Όσο  για το θρησκευόμενος  η   θρησκόληπτος.
Το να διαθέτει κανείς γνώσεις  για γλώσσα του πέρα από το γλωσσικό ιδίωμα  της Τρούμπας και των γύρω περιοχών δεν γνώριζα ότι είναι μεμπτό και τον καθιστά   θρησκόληπτο.
Το μόνο μου απωθημένο είναι ότι η χώρα μου έμεινε στα χέρια και το νοητικό επίπεδο κάποιων μονίμως δυσανασχετούντων που την κατάντησαν περίγελο.
Πω πω χολη.....συνεταιροι ησασταν με αυτον τον belsitο και ταχετε σπασει τωρα?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
το γαμησε το θρεντ αυτος ο γελοιος ο newfan
με τις ανοητες απειλες του "ξερω ποιοι ειστε, θα σας ξεμπροστιασω"  :jerking:
με ολα τα κομπλεξ του που ποσταρει εδω
τα καραβια του  :jerking: τα υπερλουξ διαμερισματα του  :jerking:
τη χολη που σταζει για τους περισσοτερους
κανενας σοβαρος δε θελει να γραψει  :uglystupid:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Για αλλη μια φορά το thread γινεται χωρος αντιπαραθεσεων που δεν αφορουν κανενα αλλο εκτος απο τους αντιπαρατιθεμενους.

Το thread εχει πρωτιστως ενημερωτικο χαρσκτηρα, και δευτερευοντως χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Να το πουμε λαικά.

Το thread ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο χώρος οπου καποιος θα αποδείξει ποσο μακριά την εχει. Ουτε ο χωρος οπου καποιοι θα συναγωνιστουν ως προς το ποιος την εχει πιο μακρια.

Το thread επισης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το ηλεκτρονικο σχηνικο για να παιχθεί η παρασταση "Η εκδικηση των πικραμένων κλωνων".

Επιτέλους καποιοι ας καταλάβουν οτι τα προσωπικά τους ποθημένα δεν αφορουν κανενα αλλο εκτος απο τους ιδιους.

Τι δεν καταλαβαινουν καποιοι ?? Εινσι απλο οι περισσοτεροι followers του thread τους βαρεθηκαν.

Ας παρουν το κουβαδακι τους και ας παιξουν σε αλλη πσραλία.

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Για αλλη μια φορά το thread γινεται χωρος αντιπαραθεσεων που δεν αφορουν κανενα αλλο εκτος απο τους αντιπαρατιθεμενους.

Το thread εχει πρωτιστως ενημερωτικο χαρσκτηρα, και δευτερευοντως χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Να το πουμε λαικά.

Το thread ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο χώρος οπου καποιος θα αποδείξει ποσο μακριά την εχει. Ουτε ο χωρος οπου καποιοι θα συναγωνιστουν ως προς το ποιος την εχει πιο μακρια.

Το thread επισης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το ηλεκτρονικο σχηνικο για να παιχθεί η παρασταση "Η εκδικηση των πικραμένων κλωνων".

Επιτέλους καποιοι ας καταλάβουν οτι τα προσωπικά τους ποθημένα δεν αφορουν κανενα αλλο εκτος απο τους ιδιους.

Τι δεν καταλαβαινουν καποιοι ?? Εινσι απλο οι περισσοτεροι followers του thread τους βαρεθηκαν.

Ας παρουν το κουβαδακι τους και ας παιξουν σε αλλη πσραλία.
Ναι ,καμια αντίρηση! αλλα καυ συ, απο οσα διαβαζω, εισαι ενας απο αυτους που περιγραφεις..

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Για πολλοστη φορα.
Μην ασχολειστε με τους μαλακες.
ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΑΣ!!!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ναι ,καμια αντίρηση! αλλα καυ συ, απο οσα διαβαζω, εισαι ενας απο αυτους που περιγραφεις..

Οχι φίλε κάνεις λαθος.  Οταν προκληθηκα με ειρωνικό και εμπαικτικό τροπο απαντησα μια φορά ( και μονο ) και τερμα.

Μετα το εκοψα.Επιπλεον ζητησα συγνωμη για τα "γαλλικα" που αρχικά χρησιμοποιησα.

Δεν το μετέτρεψα σε πρωινή σαπουνοπερα, το οποιο θεμα μου, ουτε χρησιμοποιησα ποτε κλωνους.

Οπως και τωρα το κοβω.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εγω παλι φιλε mindreader τη βρισκω να διαβαζω τις σαπουνοπερες των διαφορων γραφικων τυχαρπαστων...οχι να συμμετεχω ομως...που χρονος για τετοια...
Εσυ και αλλιως για πληροφορηση δεν μπαινω εδω...για πλακα μπαινω και για να γελασει λιγο το χειλακι...και ευτυχως οι σαπουνοπερες εδω βγαζουν και γελιο...γιατι ειναι δυσκολη και η ρουτινα της ταυλανδης...και φυσικα μπαινω για να θυμαμαι γιατι εφυγα αρχικα χαχα
Παντως γνωρισα πολλα καλα παιδια απο εδω...κριμα που μερικοι απο αυτους σταματησαν να ερχονται και τους εχασα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom