Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Στις 17 λήγει η βίζα που έχω, αλλά πρέπει να μείνω μέχρι τις 23. Αν κάνω ένα ταξίδι ως Hong Kong και γυρίσω την ίδια μέρα είναι οκ ή πρέπει να μείνω εκτός και να γυρίσω την επόμενη? το ταξίδι πρέπει να το κάνω έτσι κι αλλιώς για να συναντήσω ένα πελάτη...
:think: :think: :think: :think:

καμμιά βοήθεια?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Επίσκεψη  στο  immigration καλύτερα τα  visa run έχουν γίνει επικίνδυνα στις μέρες μας.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
οπότε βγαίνω και μπαίνω την ίδια μέρα
Αν δεν εχεις πολλα visa runs η σταμπες στο διαβατηριο και επειδη θα πας και αεροπορικως νομιζω εισαι οκ...αν θες να σαι σιγουρος ριξε και μια ματια στο thaivisa στο section που μιλανε για βιζες...εχω παρα πολλα χρονια να κανω visa run

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357

Ενδιαφέρον το άρθρο, διάβασα και σε διάφορα forum. Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως μάλλον δεν θα έχω πρόβλημα μιας και έχω και εισιτήριο επιστροφής λίγες μέρες μετά οπότε θα δοκιμάσω hong kong και επιστροφή. Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.896
Πόντοι
19.795
Παντως ενω το tawandaeng ειναι το πιο γνωστο εγω προσωπικα προτιμω το ξαδερφακι του το saeng jun...περισσοτερος κοσμος, καλυτερη μουσικη και πιο τσακιρ κεφι ταυλανδες
Ναι αλλα αυτο ειναι περισσοτερο για νεολαια, το ιδιο και η μουσικη, εμεις οι κωλογεροι τι να κανουμε εκει ρε Φαντομα;

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Καλημέρα,
τελικά όλα καλά, βγήκα με την πρωινή πτήση, έκανα τις δουλειές μου στο Χονγκ Κονγκ και επέστρεψα με την βραδινή χωρίς κανένα πρόβλημα για την νέα βίζα. Πιο πολύ με ζάλισε η τύπισσα στο check in στο Χονγκ Κονγκ αν έχω βίζα για Ταϊλάνδη, και αν έχω εισιτήριο να γυρίσω πίσω ΧΚ ή ή ή....

Τι μωρά κυκλοφορούν εκεί ρε παιδιά? Κλάσεις ανώτερα... δεν ήξερα που να κοιτάξω... Πολύ πιο περιποιημένες από τις εδώ..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.372
Πόντοι
22.266
Καλημέρα,
τελικά όλα καλά, βγήκα με την πρωινή πτήση, έκανα τις δουλειές μου στο Χονγκ Κονγκ και επέστρεψα με την βραδινή χωρίς κανένα πρόβλημα για την νέα βίζα. Πιο πολύ με ζάλισε η τύπισσα στο check in στο Χονγκ Κονγκ αν έχω βίζα για Ταϊλάνδη, και αν έχω εισιτήριο να γυρίσω πίσω ΧΚ ή ή ή....

Τι μωρά κυκλοφορούν εκεί ρε παιδιά? Κλάσεις ανώτερα... δεν ήξερα που να κοιτάξω... Πολύ πιο περιποιημένες από τις εδώ..
ιλε λογικο μου ακούγεται αφου υπαρχει και περισσοτερο χρημα σε τοκυο ταιβαν χονγκ κονγκ και σεουλ οι μιτρινες εεκι να είναι και πιο περιποιηενες

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
ιλε λογικο μου ακούγεται αφου υπαρχει και περισσοτερο χρημα σε τοκυο ταιβαν χονγκ κονγκ και σεουλ οι μιτρινες εεκι να είναι και πιο περιποιηενες

Καλα ρε ρεμαλι ..εκει κατω εφτασε η χαρη σου ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.372
Πόντοι
22.266
Καλα ρε ρεμαλι ..εκει κατω εφτασε η χαρη σου ...
η Turkish airlines μας ενωνει και κανει τις πτησεις ευχαριστες!!!εγω συ ειχα πει από παλια αλλα θεμα χρονου δεν μπορουσες αλλα και παλι σου λεω αντε για κουβα γεναρη,ψηνεσε?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Before & After
Εκει να σας αρμεγουν ζωααα εε ζωααα!!!  :zfuck:

Εκει ζωον να σε αρμεγει και να βγαζει σε μενα τα βυζια της στο skype τζαμπα.

Συνημμένα

• Page1.jpg
    Page1.jpg
    334,9 KB · Εμφανίσεις: 29

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
η Turkish airlines μας ενωνει και κανει τις πτησεις ευχαριστες!!!εγω συ ειχα πει από παλια αλλα θεμα χρονου δεν μπορουσες αλλα και παλι σου λεω αντε για κουβα γεναρη,ψηνεσε?

Μπα δε νομιζω ..εγω θα σερνω το γερικο κορμι μου σε Βιεννη , Λονδινο και καμια θεσαλονικη ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.372
Πόντοι
22.266

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.372
Πόντοι
22.266
Μπα δε νομιζω ..εγω θα σερνω το γερικο κορμι μου σε Βιεννη , Λονδινο και καμια θεσαλονικη ...
γερομο μεν ορεξατο δε!!!!και εγω υπερ των ευρωπικου κινηματογραφου είμαι αλλα καλο είναι να βλπεις και να αποαυμανεις την διαφορτικοτητα!!!για αυτό φτιξε βαλιτσες για γεναρη για κουβα!!!και φυγαμε!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εσυ ελεγες οτι ειναι χαλια , κατι για δρακους και μαγισσες ελεγες
τι τα αλαζεις τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom