Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
βλεπω εχουν ξεκινησει οι νεοι πορνομεταναστες στο βασιλειο του σιαμ !

και εις ανωτερα ! ευγε για την αποφαση οσων το επιχειρουν !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εχουμε κανα νεοτερο με το αποτελεσμα της ψηφοφοριας στην μιανμαρ ?

λογικα πρεπει να εχει τελειωσει η καταμετρηση των ψηφων ... για να δουμε αλλαξει κατι εκει !

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
sos sos  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ειχε γραψει καποιος καποτε τον δεκαλογο της ταυλανδης κοπελας--το εχει κανενας να μου το στειλει??

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Sai Mai μια χαρά είσαι... δηλαδή εσύ περίμενες πως θα βρεις δουλειά έξω από το Soi Cowboy; Αν και έχει το Shrinakarin εκεί!
Βασικά θα σου πρότεινα όταν με το καλό ξεκινήσεις 2-3 μέρες ξενοδοχείο στην περιοχή και βόλτες μέχρι να βρεις κάτι που σ'αρέσει. Γενικά τα σχολεία βοηθάνε να βρεις αν το ζητήσεις. Γραφεία θα σε γδάρουν δεν υπάρχει λόγος...
ΥΓ. Θέλεις και condo με τη μία... Περίμενε λίγο βιαστηκέ εδώ εμείς μια πενταετία και και μένουμε σε σπίτι με αυλή! :P
εχει λεφτα ο κρητικος ρε!κανει εξαγωγη συναλαγματος...και καλα κανει απο το να του τα φανε οι Τσιπραιοι και οι αλλοι αλητηριοι...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
ρε φιλε και συ και αλλοι πατε πρωτη φορα εκει ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ DAITING SITES
παντε εκει εξερευνηστε λιγο , παιξτε , κολληστε δε δαγκωνουν τι ειστε απο αλλο πλανητη ?
αμαν πια με τα σαιτ 15 φορες εχω παει μπορει παραπανω δε θυμαμαι και ποτε δεν μπηκα στο κοπο να ανοιξω κατι ταυφρεντλυ και ξερωγω ...αντ κανα φουμπου και αυτο τρωει ακυρο μολις φτασω
ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΩΟΥΚΡΑΝΙΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ
ολα μονα τους γινονται
γκομενα μη επαγγελματια για πρωτη φορα στο λεω στα ισα αποκλειετε η εστω τρομακτικα δυσκολο
απλα δεν θα καταλαβεις και πολυ αν ειναι επαγγελματιας
το θεμα ειναι να αποφυγεις τα τραβελια ( εκτος αν δεν εχεις θεμα)
+ 1 για τα sites
Ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτά στην Ανατολική Ευρώπη ούτε πουθενά αλλού.Στην Ταυλάνδη ενας λόγος περισσότερος να μην το κάνω φυσικά.Αν δεν δώ την γυναίκα απο κοντά πως μιλάει και πως φέρεται δεν μου λέει τίποτα.Ασε που στις φωτογραφίες οι πιο πολλές είναι πολύ διαφορετικές απο οτι είναι στην πραγματικότητα...προς το χειρότερο βέβαια :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
+ 1 για τα sites
Ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτά στην Ανατολική Ευρώπη ούτε πουθενά αλλού.Στην Ταυλάνδη ενας λόγος περισσότερος να μην το κάνω φυσικά.Αν δεν δώ την γυναίκα απο κοντά πως μιλάει και πως φέρεται δεν μου λέει τίποτα.Ασε που στις φωτογραφίες οι πιο πολλές είναι πολύ διαφορετικές απο οτι είναι στην πραγματικότητα...προς το χειρότερο βέβαια :grin:

Μην απαξιωνετε τα "εργαλεία".

Την οποια αξια του καθε εργαλείου την αναδικνυει ο "μαστορας" που το χειρίζεται.  :2funny:

Αν το χειριστείς σωστα το εργαλειο σιγουρα αποδιδει. Αυτο βεβαια που μπορει να αποδωσει χωρις να αντικαθιστα τη χειροπιαστή δια ζώσης επαφή.

Απλά την συμπληρωνει κανοντας την υπο προυποθεσεις πιο επιλεκτικη και πιο στοχευμένη.

Καλο ειναι να δινουμε σε καθε πραγμα την αξια που του πρεπει χωρις ουτε να το υπερθεματιζουμε ουτε να το απαξιωνουμε.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
ρε φιλε και συ και αλλοι πατε πρωτη φορα εκει ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ DAITING SITES
παντε εκει εξερευνηστε λιγο , παιξτε , κολληστε δε δαγκωνουν τι ειστε απο αλλο πλανητη ?
αμαν πια με τα σαιτ 15 φορες εχω παει μπορει παραπανω δε θυμαμαι και ποτε δεν μπηκα στο κοπο να ανοιξω κατι ταυφρεντλυ και ξερωγω ...αντ κανα φουμπου και αυτο τρωει ακυρο μολις φτασω
ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΩΟΥΚΡΑΝΙΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ
ολα μονα τους γινονται
γκομενα μη επαγγελματια για πρωτη φορα στο λεω στα ισα αποκλειετε η εστω τρομακτικα δυσκολο
απλα δεν θα καταλαβεις και πολυ αν ειναι επαγγελματιας
το θεμα ειναι να αποφυγεις τα τραβελια ( εκτος αν δεν εχεις θεμα)

Θα διαφωνίσω μαζί σου. Είχα ξεκινήσει επαφές από thaifriendly 1-2 μήνες πρίν έρθω μπανκοκ. Είχαν γίνει οι πρώτες επαφές από εκεί και συνάντηση όταν ήρθα. Μια χαρά δούλεψε το σύστημα και αν εξαιρέσεις μερικά μασάζ που έκανα περνάω πολύ καλά με μόνο κόστος το φαγητό τους άντε και κανένα ταξί όταν βαριέμαι να βγω και τους λέω να έρθουν αυτές να με συναντήσουν. Σίγουρα κάποιοα  προφίλ και συγκεκριμένα οι φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά πολλά έχουν αρκετές φωτογραφίες και καλές και κακές οπότε παίρνεις μια ιδέα του τι θα συναντήσεις... Με τα site προετοιμάζεις το έδαφος ώστε όταν φτάσεις να μην πολύ-ψάχνεσαι. σίγουρα είναι εύκολο να βρείς και χωρίς αυτά τεμάχια όταν έρθεις αλλά οι περισσότερες που θα έρθουν να σου μιλήσουν ή θα βγούν μαζί σου το κάνουν για τα λεφτα...
Το παν είναι να ξέρεις να το δουλέψεις σωστά και αποδίδει...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
+ 1 για τα sites
ε ναι ρε τασο , αλλωστε παλια τι γινοταν χωρις αυτες τις αηδιες τις απατες με τα ντειτινγκ....πολυ καλητερα ζουσες την περιπετια στο αγνωστο ......το 2004 τελευταια στιγμη αλλαξα τα σχεδια και αντι για καπου στην ελλαδα μπηκα σε ενα αεροπλανο για ταυλανδη ,το πρακτορειο (η φοβερη η μαρια απο το σανφλαιτ χαχα) μου ειπε πανε και θα περασεις καλα και δεν θα ξεκολας ,αυτο μου εφτανε...αργοτερα βεβαια αρχισα να τσιμπαω πληροφορειες και απο ιντερνετ οκ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ πας εκει και αφηνεσε να σε παρασυρει το κυμα
ΣΤΟ ΜΟΝΟ που θελει συγκεντρωση ειναι τα φραγκα που θελουν να ρουφιξουν τα πουτανακια...θελει γκαζι φρενο εκει

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΔΕΝ διαφωνω ρε παιδια ,ασους και μαιντ, ειναι χρησημο....ΑΛΛΑ , για καποιον που δεν εχει δει κατι διαφορετικο απο τα γειτονικα μας στανταρ λειτουργειας του συστιματος σεξοτουρισμου ( σιτυ τουρ , στουντιο , βιζιτες ,ντειτινγ σαιτς κλπ) ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ προς τον εαυτο του να ζησει την εμπειρια της προσεγγισης στο αγνωστο
για καποιον που εχει δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ακομα και τρανς για αυτους που ενδιαφερωνται) ΤΟΤΕ ΝΑΙ , ανοιγεις κατι σαν το ταυφριεντλι για να εχεις και μια διαφορετικη προσεγγιση
για μενα προσωπικα παντως ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ,ισως αν θελησω να βρω γυναικα συζυγο τοτε μονο και αυτο...παιζει σε μεγαλη εκπληξη,ΓΙΑΤΙ καθε φορα το αντιμετωπιζω σαν πρωτη φορα ( εστω τις πρωτες μερες)
αυτα σαν προσωπικη αποψη , ο καθενας βεβαια κανει αυτο που του αρεσει και θεωρει σωστο αποφασιζει και ξεαποφασιζει οποτε θελει και λογαριασμο δεν δινει

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Θα διαφωνίσω μαζί σου. Είχα ξεκινήσει επαφές από thaifriendly 1-2 μήνες πρίν έρθω μπανκοκ. Είχαν γίνει οι πρώτες επαφές από εκεί και συνάντηση όταν ήρθα. Μια χαρά δούλεψε το σύστημα και αν εξαιρέσεις μερικά μασάζ που έκανα περνάω πολύ καλά με μόνο κόστος το φαγητό τους άντε και κανένα ταξί όταν βαριέμαι να βγω και τους λέω να έρθουν αυτές να με συναντήσουν. Σίγουρα κάποιοα  προφίλ και συγκεκριμένα οι φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά πολλά έχουν αρκετές φωτογραφίες και καλές και κακές οπότε παίρνεις μια ιδέα του τι θα συναντήσεις... Με τα site προετοιμάζεις το έδαφος ώστε όταν φτάσεις να μην πολύ-ψάχνεσαι. σίγουρα είναι εύκολο να βρείς και χωρίς αυτά τεμάχια όταν έρθεις αλλά οι περισσότερες που θα έρθουν να σου μιλήσουν ή θα βγούν μαζί σου το κάνουν για τα λεφτα...
Το παν είναι να ξέρεις να το δουλέψεις σωστά και αποδίδει...
και ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΤΕΙΣ?/ θελω να πω οτι αυτη ειναι η ουσια οχι ποσες φορες θα βαλεις κρεας μεσα....τωρα αν καποιος εχει σοβαρο προβλημα στο να μετακινειτε η να συνενοηθει εστω και στα βασικα η η ειναι μεγαλης πολυ ηλικιας και δεν θελει να βγαινει η δεν βλεπετε στο φιναλε ΤΟΤΕ οκ ειναι η καλητερη λυση
εγω παντως αν δεν κανω τα χιλομετρα , τα ξενυχτια,τα καμακια δωσω και ΦΑΩ χυλοπιτες η με προλαβουν λογω πλειοδωτησης στη γωνια ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ , ΠΡΩΤΙΜΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΠΛΗΚΤΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ και να βλεπω φοτωγραφιες , αυτο το κανω και στο φεισμπουκ
φιλε ασους , κανουμε τις ακριβες αυτες διακοπες για ολο το πακετο , οχι για να πηδηξουμε συγκεκριμενες πουτανες εστω και υπο την καλυψη ενος προφιλ κοριτσιου απο το χωριο η μιας κοπελας με σοβαρη δουλεια με φωτο
φωτο ειναι ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ δεν ξερεις τι ειναι απο πισω
εκει θα τη δω θα παιξω θα το διασκεδασω ,ε,θα καταβαλω και μια ψευτοπροσπαθεια ''να τη ριξω'' (και καλα τωρα)θα φυγουν ποτακια , μπιτακια στα κλαμπ , ε αυτα ειναι διακοπες (για μενα παντα)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μην απαξιωνετε τα "εργαλεία".

Την οποια αξια του καθε εργαλείου την αναδικνυει ο "μαστορας" που το χειρίζεται.  :2funny:

Αν το χειριστείς σωστα το εργαλειο σιγουρα αποδιδει. Αυτο βεβαια που μπορει να αποδωσει χωρις να αντικαθιστα τη χειροπιαστή δια ζώσης επαφή.

Απλά την συμπληρωνει κανοντας την υπο προυποθεσεις πιο επιλεκτικη και πιο στοχευμένη.

Καλο ειναι να δινουμε σε καθε πραγμα την αξια που του πρεπει χωρις ουτε να το υπερθεματιζουμε ουτε να το απαξιωνουμε.
το σκεφτικα ξερεις...με φεισμπουκικα ραντεβου..και τα χειριστικα καλα , περιμενανε μια χαρα αυτες που γουσταρα..
ΟΣΟ ομως και να γουσταρα αυτες τις συγκεκριμενες ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ και απο τσατ ΦΑΓΑΝ ΑΚΥΡΟ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ..η εστω πηγαν σε δευτερευουσες προταιρεοτητες
σαν το χειροπιαστο δεν εχει....ΕΙΔΙΚΑ οταν προκειτε για ατομα που δεν εχουν παρει μια ιδεα του τι παιζετε και πως εκει
τωρα ο καθενας ειπαμε , οπως θελει πραττει και κουμαντο και ελεγχο ΚΑΝΕΙΣ

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
και ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΤΕΙΣ?/ θελω να πω οτι αυτη ειναι η ουσια οχι ποσες φορες θα βαλεις κρεας μεσα....τωρα αν καποιος εχει σοβαρο προβλημα στο να μετακινειτε η να συνενοηθει εστω και στα βασικα η η ειναι μεγαλης πολυ ηλικιας και δεν θελει να βγαινει η δεν βλεπετε στο φιναλε ΤΟΤΕ οκ ειναι η καλητερη λυση
εγω παντως αν δεν κανω τα χιλομετρα , τα ξενυχτια,τα καμακια δωσω και ΦΑΩ χυλοπιτες η με προλαβουν λογω πλειοδωτησης στη γωνια ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ , ΠΡΩΤΙΜΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΠΛΗΚΤΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ και να βλεπω φοτωγραφιες , αυτο το κανω και στο φεισμπουκ
φιλε ασους , κανουμε τις ακριβες αυτες διακοπες για ολο το πακετο , οχι για να πηδηξουμε συγκεκριμενες πουτανες εστω και υπο την καλυψη ενος προφιλ κοριτσιου απο το χωριο η μιας κοπελας με σοβαρη δουλεια με φωτο
φωτο ειναι ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ δεν ξερεις τι ειναι απο πισω
εκει θα τη δω θα παιξω θα το διασκεδασω ,ε,θα καταβαλω και μια ψευτοπροσπαθεια ''να τη ριξω'' (και καλα τωρα)θα φυγουν ποτακια , μπιτακια στα κλαμπ , ε αυτα ειναι διακοπες (για μενα παντα)

Μια χαρά και έτσι, απλά εγώ δεν έχω έρθει για διακοπές αλλά για δουλειά, οπότε ούτε τα τρελά ξενύχτια μπορώ να κάνω ούτε πολύ χρόνο για παιχνιδια έχω... Ούτε άσχημος είμαι, ούτε πολύ μεγάλος, απλά για μένα είναι πιο εύκολα έτσι... Αυτός ο τρόπος δεν αποκλείει και το παιχνίδι που θέλεις να κάνεις εσύ... πάντα υπάρχει αυτό όταν συναντηθείς και εκεί θέλει καλό χειρισμό...πρώτα από εκεί, συνάντηση και αν δεν μου αρέσει-δεν της αρέσω πάμε στην επόμενη. Μέχρι τώρα καλά την έχω βολέψει πάντως..

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μια χαρά και έτσι, απλά εγώ δεν έχω έρθει για διακοπές αλλά για δουλειά, οπότε ούτε τα τρελά ξενύχτια μπορώ να κάνω ούτε πολύ χρόνο για παιχνιδια έχω... Ούτε άσχημος είμαι, ούτε πολύ μεγάλος, απλά για μένα είναι πιο εύκολα έτσι... Αυτός ο τρόπος δεν αποκλείει και το παιχνίδι που θέλεις να κάνεις εσύ... πάντα υπάρχει αυτό όταν συναντηθείς και εκεί θέλει καλό χειρισμό...πρώτα από εκεί, συνάντηση και αν δεν μου αρέσει-δεν της αρέσω πάμε στην επόμενη. Μέχρι τώρα καλά την έχω βολέψει πάντως..
οκ σε καποιον μονιμο σιγουρα αλλαζουν οι παραμετροι....και για να μην παρεξηγηθουμε;) δεν αναφεροομουν σε σενα για τα ''ειδικα'' χαρακτησηστικα ,αλλα για κατι τετιους ανθρωπους που σαφως εχουν δικαιωμα να περασουν καλα με τη βοηθεια τις τεχνολογιας
αλλα και παλι δεν θα εχεις απειρες ευκαιριες στο χωρο δουλειας για γνωριμιες? στανταρ!
εν παση περιπτωση...ισως να μην εχω ασχοληθει και να ειμαι λιγο προκατηλειμενος , τεσπα σιγουρα καποια αποτελεσματα θα υπαρχουν

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
ε ναι ρε τασο , αλλωστε παλια τι γινοταν χωρις αυτες τις αηδιες τις απατες με τα ντειτινγκ....πολυ καλητερα ζουσες την περιπετια στο αγνωστο ......το 2004 τελευταια στιγμη αλλαξα τα σχεδια και αντι για καπου στην ελλαδα μπηκα σε ενα αεροπλανο για ταυλανδη ,το πρακτορειο (η φοβερη η μαρια απο το σανφλαιτ χαχα) μου ειπε πανε και θα περασεις καλα και δεν θα ξεκολας ,αυτο μου εφτανε...αργοτερα βεβαια αρχισα να τσιμπαω πληροφορειες και απο ιντερνετ οκ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ πας εκει και αφηνεσε να σε παρασυρει το κυμα
ΣΤΟ ΜΟΝΟ που θελει συγκεντρωση ειναι τα φραγκα που θελουν να ρουφιξουν τα πουτανακια...θελει γκαζι φρενο εκει
Στο μυαλό μου είσαι ρε Στέφανε,ετσι ακριβώς.Χάθηκε η γοητεία του άγνωστου με τα θετικά και τα αρνητικά του.Ο καθένας οπως μπορεί και οπως γουστάρει φυσικά.Καλά κάνουν κάποιοι και ασχολούντε με τα dating sites αφού εχουν και αποτελέσματα οπως λένε.Απλά εμένα δεν μου βγαίνει...είμαι παραδοσιακός :)

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
οκ σε καποιον μονιμο σιγουρα αλλαζουν οι παραμετροι....και για να μην παρεξηγηθουμε;) δεν αναφεροομουν σε σενα για τα ''ειδικα'' χαρακτησηστικα ,αλλα για κατι τετιους ανθρωπους που σαφως εχουν δικαιωμα να περασουν καλα με τη βοηθεια τις τεχνολογιας
αλλα και παλι δεν θα εχεις απειρες ευκαιριες στο χωρο δουλειας για γνωριμιες? στανταρ!
εν παση περιπτωση...ισως να μην εχω ασχοληθει και να ειμαι λιγο προκατηλειμενος , τεσπα σιγουρα καποια αποτελεσματα θα υπαρχουν

Στην δουλειά υπάρχουν 5-6 στο σύνολο των 30-35 πολύ καλά κομμάτια αλλά δεν μπλέκω ποτέ... Βγήκα μαζί τους για ποτό, κάποιες έδειξαν ενδιαφέρον αλλά δεν προχώρησα. 

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Αντε, σήμερα δοκίμασα και το απευθείας καμάκι... πήγα σε ένα μπαράκι στο κέντρο.... Δεν έχει τη χάρη που νόμιζα... δεν είσαι ο κυνηγός αλλά το θήραμα.... πολλές μόνες και όλες να κοιτάζουν να χαμογελάνε και απλά να περιμένουν ένα νεύμα για να έρθουν κοντά σου....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ε τι περιμενες?
σε χαλασε κιολας
τι θες να ειναι , σαν ελλαδα η ξερω εγω βουλγαρορωσιες να ειναι ακινητες σαν παγωμενο σκατο και να πας να μιλησεις και να κανουν σαν να τους εβρισες μανα και πατερα?
χαμογελουν και περιμενουν ,αν γουσταρεις καλεις , απο που και ως που θηραμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom