Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
ε τι περιμενες?
σε χαλασε κιολας
τι θες να ειναι , σαν ελλαδα η ξερω εγω βουλγαρορωσιες να ειναι ακινητες σαν παγωμενο σκατο και να πας να μιλησεις και να κανουν σαν να τους εβρισες μανα και πατερα?
χαμογελουν και περιμενουν ,αν γουσταρεις καλεις , απο που και ως που θηραμα

Μα αυτό δεν είναι παιχνίδι... τις έχεις έτοιμες στο πιάτο και απλά διαλέγεις.. Θήραμα γιατί όλες περιμένουν ένα νεύμα για να σε φάνε...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Μα αυτό δεν είναι παιχνίδι... τις έχεις έτοιμες στο πιάτο και απλά διαλέγεις.. Θήραμα γιατί όλες περιμένουν ένα νεύμα για να σε φάνε...
Κατάλαβα...εσένα σου αρέσουν φαίνεται οι "δύσκολες"... :grin:

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Κατάλαβα...εσένα σου αρέσουν φαίνεται οι "δύσκολες"... :grin:

Μα παιχνίδι είναι όταν υπάρχει και κάποια δυσκολία... αν το μόνο που έχεις να κάνεις είναι η επιλογή...δεν έχει την ίδια χάρη....

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μα παιχνίδι είναι όταν υπάρχει και κάποια δυσκολία... αν το μόνο που έχεις να κάνεις είναι η επιλογή...δεν έχει την ίδια χάρη....

''Παιχνίδι'' φιλαράκο γίνεται με τις γκόμενες όχι με τις πουτάνες.

Οι πουτάνες απλά κάνουν όρεξη τη τσέπη σου. Τώρα αν έχεις και μια καλή εμφάνιση αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τις πουτάνες μια και συνδυάζουν ''Business @ Pleasure''.

Αν πράγματι θελεις να κάνεις παιχνίδι με γκόμενες αυτό προφανώς δεν μπορεί να γίνει σε μέρη - στέκια που συχνάζουν πουτάνες.

Πρέπει να πάς σε άλλα μαγαζιά για αυτή τη δουλειά.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Αντε, σήμερα δοκίμασα και το απευθείας καμάκι... πήγα σε ένα μπαράκι στο κέντρο.... Δεν έχει τη χάρη που νόμιζα... δεν είσαι ο κυνηγός αλλά το θήραμα.... πολλές μόνες και όλες να κοιτάζουν να χαμογελάνε και απλά να περιμένουν ένα νεύμα για να έρθουν κοντά σου....
Πηγαινε Σαββατο η Κυριακη μια βολτα στο Σιαμ.
Δοκιμασε ενα βραδυ (Παρασκευη, Σαββατο, Κυριακη εχει και σοου, εδω.(Πρεπει να κλεισεις τραπεζι πρωτα)

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Η απάντηση στην ερώτηση περί dating sites είναι πολύ εύκολη,εάν αναρωτηθεί κανείς αντίστοιχα ποιές Ελληνίδες  καταφεύγουν σε αυτά.
Τώρα εύκολες η δύσκολες.
Ο  βαθμός   δυσκολίας παραμένει, όσο κινήσε στις   τουριστικές  περιοχές  του κέντρου, ιδιαίτερα η περιοχή πέριξ της Σούκουμβιτ πολύ χαμηλά .
Προσπάθησε  να κινηθείς  λίγο ποιο βόρια  στην πέριξ της Ράμα  9 περιοχής  στα εκεί μάλλ η καφέ η στα κλαμπ.
Ακόμα και εκεί  η  εμφάνιση και το χρήμα είναι κλειδί  αλλά ξεκλειδώνει πολύ λιγότερες πόρτες
Όπως λέγαμε και στα  video games που μικρότεροι  παίζαμε  next level.

Θα  ήθελα πολύ να μάθω πόσοι από τους  φίλους εδώ  έχουν επισκεφθεί περιοχές στην δυτική όχθη του ποταμού.

Μια  αγαπημένη περιοχή  για  γνωριμίες με τα λεγόμενα κορίτσια της “διπλανής  πόρτας”, είναι η  περιοχή  Phasi Charoen και ιδιαίτερα  γύρω  από το Siam University.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Θα  ήθελα πολύ να μάθω πόσοι από τους  φίλους εδώ  έχουν επισκεφθεί περιοχές στην δυτική όχθη του ποταμού.

Μια  αγαπημένη περιοχή  για  γνωριμίες με τα λεγόμενα κορίτσια της “διπλανής  πόρτας”, είναι η  περιοχή  Phasi Charoen και ιδιαίτερα  γύρω  από το Siam University.
Χαχα πιασε κοκκινο φιλε δυτικη οχθη βρισκομαι...ολη αυτη η περιοχη που ανεφερες phasi charoen, bang khae, rama 2, ratburana, nong khaem, samut sakorn μεχρι ακομα και pinklao, bang yai ειναι η κυριως ακτινα δρασης μου...καλα γκομενακια σε οποιαδηποτε απο τις παραπανω περιοχες που πεφτει στην αντιληψη μου στα dating sites ανεβαινει στην πρωτη γραμμη πρωτεραιοτητας...τωρα για αγαπημενη περιοχη αν εχεις χρονο ελα λιγο ακομα πιο δυτικα περιοχη nong khaem περιξ του south east asia university...
Αλλα για μενα οι πραγματικες πιπινομανες ειναι αλλου οπως bang kapi/ramkamhaeng, ladphrao και bang na...ιδιαιτερα bang kapi/ramkamhaeng ειναι σκετη κολαση...

Τωρα για τα dating sites τη γνωμη μου την εχω πει...για καποιον που μενει ΜΟΝΙΜΑ ταυλανδη ειναι ενα απο τα πολλα μονοπατια που πρεπει οπωσδηποτε να "περπατηθουν"...νομιζω οποιαδηποτε συγκριση με αντιστοιχα dating sites δυτικων χωρων ειναι ατυχης γιατι παραπεμπουν στο συμπερασμα οτι εκει συχναζουν αγαμητες/χοντρες/ασχημες ταυλανδες που φυσικα δεν ισχυει...δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι τα καλυτερα σεξοπορνομπλογκς τα συστηνουν ανελλειπως...εμενα με εχουν ξελασπωσει απειρες φορες και εχουν αποσβεσει το κοστος τους και με το παραπανω...ενδεικτικα επισης να πω οτι στα dating sites εχω χτυπησει κατα μεσο ορο πιο ωραια γκομενακια απο αυτα της σεξ σκηνης..για να μην πω οτι εκει γευτηκα και το καλυτερο σεξ που δεν μπορει να συγκριθει με αυτο της καλυτερης πουτανας...γιατι αλλο σεξ κανει αυτη που το κανει γιατι το θελει και αλλο σεξ αυτη που το μυαλο της κραταει χρονομετρο η μετραει μπαχτ οσο καλα και να υποκρινεται...τωρα τα λεω ολα αυτα αλλα εχω αρχισει και βαριεμαι και τα dating sites οχι φυσικα το θεικο σεξ αλλα ολην την προεργασια και το μπλα μπλα μεχρι να τις ριξεις...να δω με τι θα ασχοληθω οταν το βαρεθω τελειως και αυτο

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Θα σου παρουμε ενα κομπολοι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
σημερα στο πατταγια παρκο με τον ψιλο τον πυργο και τεραστια θεα ολη την πατταγια!!!η καφετερια ηταν για τον πουτσο και γενικα το θεμα καφετερια δεν το εχουν στην κουλτουρα τους

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795

Μια  αγαπημένη περιοχή  για  γνωριμίες με τα λεγόμενα κορίτσια της “διπλανής  πόρτας”, είναι η  περιοχή  Phasi Charoen και ιδιαίτερα  γύρω  από το Siam University.
Καποιος φιλος που πηγαινουμε μαζι Ταιλανδη, παντρευεται σε δυο μηνες κοπελα απο τη περιοχη κατω απο το ποταμι.
Τωρα που θα συμπεθεριασουμε με εκεινη τη περιοχη.....παει και το Σκαι τρεν... μαλλον θα μετακομισουμε εκει κατω. :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εγω παντως το δηλωνω...ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΚΟΛΕΣ χαχαχαχαχαχαχα
προ 20ετιας κ βαλε ημουνστην  κω με ενα φιλο,γνωριζουμε κατι  ολλανδες μουναρες ξαδεφες νομιζω στην παραλια..
αργα το βραδυ ποτα κλπ,ετοιμες για πουτσο αυτες μετα 20 χοτσοτ..τις 1.00 τα ξημερωματα..κ λεω του δικου μου..ρε συ παει για γαμησι το θεμα μαλλον αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος.πρεπει να τις ξεμοναχιασουμε....ποια θεςεσυ ?κι οι δυο μουναρες ειναι κι αλλιως
κ μου απανταει ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ,,,και εμεινε το σλογκαν ολο το σαμμερ.. :grin: οποτε κι εγω με τις πιο ευκολες ψηφιζω!!! :fuck1:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Χαχα πιασε κοκκινο φιλε δυτικη οχθη βρισκομαι...ολη αυτη η περιοχη που ανεφερες phasi charoen, bang khae, rama 2, ratburana, nong khaem, samut sakorn μεχρι ακομα και pinklao, bang yai ειναι η κυριως ακτινα δρασης μου...καλα γκομενακια σε οποιαδηποτε απο τις παραπανω περιοχες που πεφτει στην αντιληψη μου στα dating sites ανεβαινει στην πρωτη γραμμη πρωτεραιοτητας...τωρα για αγαπημενη περιοχη αν εχεις χρονο ελα λιγο ακομα πιο δυτικα περιοχη nong khaem περιξ του south east asia university...
Αλλα για μενα οι πραγματικες πιπινομανες ειναι αλλου οπως bang kapi/ramkamhaeng, ladphrao και bang na...ιδιαιτερα bang kapi/ramkamhaeng ειναι σκετη κολαση...

Τωρα για τα dating sites τη γνωμη μου την εχω πει...για καποιον που μενει ΜΟΝΙΜΑ ταυλανδη ειναι ενα απο τα πολλα μονοπατια που πρεπει οπωσδηποτε να "περπατηθουν"...νομιζω οποιαδηποτε συγκριση με αντιστοιχα dating sites δυτικων χωρων ειναι ατυχης γιατι παραπεμπουν στο συμπερασμα οτι εκει συχναζουν αγαμητες/χοντρες/ασχημες ταυλανδες που φυσικα δεν ισχυει...δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι τα καλυτερα σεξοπορνομπλογκς τα συστηνουν ανελλειπως...εμενα με εχουν ξελασπωσει απειρες φορες και εχουν αποσβεσει το κοστος τους και με το παραπανω...ενδεικτικα επισης να πω οτι στα dating sites εχω χτυπησει κατα μεσο ορο πιο ωραια γκομενακια απο αυτα της σεξ σκηνης..για να μην πω οτι εκει γευτηκα και το καλυτερο σεξ που δεν μπορει να συγκριθει με αυτο της καλυτερης πουτανας...γιατι αλλο σεξ κανει αυτη που το κανει γιατι το θελει και αλλο σεξ αυτη που το μυαλο της κραταει χρονομετρο η μετραει μπαχτ οσο καλα και να υποκρινεται...τωρα τα λεω ολα αυτα αλλα εχω αρχισει και βαριεμαι και τα dating sites οχι φυσικα το θεικο σεξ αλλα ολην την προεργασια και το μπλα μπλα μεχρι να τις ριξεις...να δω με τι θα ασχοληθω οταν το βαρεθω τελειως και αυτο

Τα έχω περπατήσει   όλα αυτά δεν αντιλέγω.
Αλλά θες λόγο  δουλειάς;
Ποιό πολύ με τραβάνε τα  εκθεσιακά  κέντρα.
Άσε  που εκεί μπαίνει μόνο αφρός, υπάρχει   φυσική επαφή εν  αντιθέση  με   κάποιες  φωτογραφίες που οι περισσότερες απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.  
Παττάγια  όλον τον τελευταίο τον μήνα  λόγο δουλειάς και το καλύτερο το χτύπησα ήταν  στο Central  όπου  παρουσίαζε   ένα νέο συγκρότημα κατοικιών.
Μάλλον έχω φετίχ  με τα εργαζόμενα κορίτσια και την σπουδάζουσα νεολαία.

Τώρα σε αυτό το παιχνίδι τα παιδιά που κατεβαίνουν για 10-20 μέρες άντε μήνα, δύσκολα να παίξουν.
Γιατί οι περισσότερος  δεν θα σου κάτσουν και στο πρώτο ραντεβού.
Αλλά  ακόμα  και έτσι
Θέλει  να δημιουργήσεις μια αλυσιδωτή  κατάσταση για να μη ξεμείνεις ποτέ.
Άσε  που τις  τρελαίνει κιόλας, όταν τις  παίρνεις  τηλέφωνο  για αναβάλεις  το ραντεβού,  γιατί προέκυψε κάτι καλύτερο,   επικαλούμενος "φόρτο εργασία".

Όσον αφορά τώρα τα  διάφορα  αυτά σάιτ.
Έριξα  σήμερα  μια ματιά,  χωρίς  καμιά υποψία η λόγο αντιδικίας μαζί σου.
Στις πρώτες 3 σελίδες καμιά  150 γυναίκες δηλαδή,   μου κέντρισαν το ενδιαφέρον 6-7.
Από αυτές οι 3, παρόλο το νεαρό της  ηλικίας, είχαν ένα η δύο παιδιά, (για  3η 4 η τα παιδιά του Πειραιά δεν ρώτησα), που έψαχναν θύμα  να τσοντάρει.
Οι  2  υπόλοιπες έψαχναν  πελάτες.
Μία που θεώρησα  ότι ήταν ενδιαφέρουσα και μάλιστα από τον βορρά ( λευκού  χρώματος ).
Είχε όμως τα δικά της ψυχολογικά  προβλήματα, λόγο ενός αποτυχημένου έρωτα.
Μετά από κανένα μισάωρο  δικής της ψυχανάλυσης (σταματημό δεν είχε γνώστης της γλώσσας  βλέπεται, να  και τα  κακά),  ανάκρισης  γύρω από το άτομο μου, την παρουσία μου εδώ,  την παρόλα τα 40 την  αγαμία μου  γαμώτο.
Ένιωσα ράκος και την έκανα βιαστικά άνευ  μικρών πηδημάτων αλλά με μεγάλα άλματα ,

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
South East Asia University;
 Aπέναντι στην  pizza  hut  άστο έφαγα μια 2ετια εκεί κοντά.
Έχει και ωραίες νοσοκόμες απέναντι.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Στις 17 λήγει η βίζα που έχω, αλλά πρέπει να μείνω μέχρι τις 23. Αν κάνω ένα ταξίδι ως Hong Kong και γυρίσω την ίδια μέρα είναι οκ ή πρέπει να μείνω εκτός και να γυρίσω την επόμενη? το ταξίδι πρέπει να το κάνω έτσι κι αλλιώς για να συναντήσω ένα πελάτη...
:think: :think: :think: :think:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καλα οκ δεν αμφιβαλλε κανεις οτι στα διαφορα fairs παιζουν αστερια αλλα τοσες δουλειες εχουμε...ειναι δυνατον να τρεχουμε καθε λιγο και λιγακι μεσα στην κωλοκινηση στου βουδα τη μανα meuang thong thani και bitec? εδω λεμε αραζω καθε σκ χουα χιν, πινω το καπουτσινο μου και ετοιμαζω αραχτος απο το ταμπλετ τα ραντεβου της βδομαδας στην βκκ
Αλλα ναι συμβαινει να σκανε μυτη και να ειναι χειροτερες απο οτι δειχνουν στην φωτο
Δυστυχως μια τετοια μου κατσε χτες στην αγαπημενη μπυραρια tawandaeng του κωλογερου
Αλλα το καλο με αυτο το μερος ειναι οτι και τετοια στραβη να σου κατσει κανεις κεφι με τη μουσικη και τον κοσμο...αν και χτες ηταν πεσμενο το μαγαζι μαλλον εφταιγε και η βροχη
Παντως ενω το tawandaeng ειναι το πιο γνωστο εγω προσωπικα προτιμω το ξαδερφακι του το saeng jun...περισσοτερος κοσμος, καλυτερη μουσικη και πιο τσακιρ κεφι ταυλανδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom