Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Στις 5 ΝΟΕ ποιοι είμαστε στην Thai τελικά?

Θα μείνει κανένας BKK?

Ρίξτε pm για το Ταϋλανδέζικο στον Πειραιά να γνωριστούμε επιτέλους..
Συντροφε,ειπαμε...Το ραντεβου 6 Νοεμβριου ειναι εις την κεντρικην λεωφορο της αμαρτιας,στη Πατονγκ του Πουκετ..Και οχι εις την Μπανγκοκ..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
liomas,ξερεις καλα πως η ασιατικη ομορφια ειναι μονοδρομος, εγω το πηρα αποφαση πλεον, κανονισε κανα ταξιδακι για ται. οτι νεο εχεις απο κορεα, ενημερωσε.
πιπι, θα ειμαι και γω σε αυτο το ραντεβου :dancing:, με gfe ομως :headbang: :headbang:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
[quote author=mgreek link=topic=2495.msg270742#msg270742 date=11927046

Ρίξτε pm για το Ταϋλανδέζικο στον Πειραιά να γνωριστούμε επιτέλους..
[/quote]Ναι ρε παιδιά δε κανονίζουμε για λίγη ταυλανδέζικη κουζίνα πριν το μεγάλο-δίχως γυρισμό-ταξίδι

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
να πουμε μια συναντηση κυριακη βραδυ?

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αφου διωξω εναν φιλο για ασια απο το αεροδρομιο για να μη χαθει μετα την 19.00 ειμαι διαθεσιμος

X_man

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Aσχετο με την Ασία .......λόγο του ότι θα πάω στην Πράγα αρχές Νοέμβριου ξέρει κανείς τίποτα εκεί ??

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Aσχετο με την Ασία .......λόγο του ότι θα πάω στην Πράγα αρχές Νοέμβριου ξέρει κανείς τίποτα εκεί ??
ελα την κυριακη στην συναντηση, θα αλλαξεις γνωμη για πραγα :dancing:, σιγουρα

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αν με βολευει το μερος ερχομαι και γω

Sikelos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά sorry αλλα μπόρεσα και διάβασα μονο 150 σελίδες μετά έχασα τον μπούσουλα, για αυτό θα ήθελα άμα γίνετε να μου απάντηση κάποιος σε μερικές ερωτήσεις.
Ευχαριστώ.
1)θα πάω πρώτη φορα κάτω αλλα δεν βρίσκω παρέα κατά πόσος επικίνδυνο είναι να είμαι μονος και άσχετος εκεί κάτω.
2)Λόγο κωλύματος με φωτογραφίσεις και υπολογιστές θέλω να πάρο μαζί μου την φωτογραφική και το laptop ποσο επικίνδυνο είναι αυτό προς τα αντικείμενα άμα τα έχω μέσα στο ξενοδοχείο??
3)Υπάρχει κανένα πρόβλημα στο αεροδρόμιο άμα έχω μαζί μου υλικό αυτό που θα βγάλω εκεί??
4)Οι κοπέλες άμα τις δόσης κάτι παραπάνω είναι ok για φωτογράφιση όπως εδώ με τις τσέχες??
5)Υπάρχουν κάποια εμβόλια που πρέπει να κάνω πριν παω ταξίδι εκεί,λόγο δουλειάς prin πάμε κάπου μας ταράζανε, κύριος άμα ήταν σε περίεργες χώρες.
6)διάβασα τις τιμές που λέτε για τα ξενοδοχεία αλλα είδα ότι μερικά post είναι αντικρουόμενα ,μετά έκανα και μια ερευνα στο net και εκεί eida ότι η τιμές είναι από 5000 έως και 7000 τοπικό νόμισμα,Έχετε να προτείνεται κάτι.
7)Επειδή ο σκοπός είναι κατά 80% το sex και 20% μουσεία και τα sχετικά ποιο μέρος προτείνεται ,έχει τις καλύτερες κοπέλες??
8)λεφτά  περνώ από εδώ συνάλλαγμα σε μετρητό ? περνώ μαζί μου πιστωτικές κάρτες??

Επειδή αυτή την στιγμή κάποια απορία θα μου έχει ξεφύγει δεν υπάρχει περίπτωση, οποιος έχει κάτι να προστέσει θα ήταν ευπρόσδεκτος.

Και πάλι χίλια συγγνώμη άμα σας κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις και το μεγάλο post μου.

Ps:Από περιοχή δεν έχω χαμπάρι για αυτό ρωτάω ,για εποχή σκεφτόμουνα φεβρουάριο με μάρτιο,
λεφτά γύρο στα 2000-2500 euro
για 10-15 μέρες μαζί με τα εισιτήρια είναι καλά ??

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κατ'αρχην ποτε και που θα πας,πατταγια,πουκετ η αλλου?υπαρχουν ειδικοι για καθε μερος

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μια αλλη καλη πληροφορια ειναι οτι οσο περναει ο καιρος το ευρω αξιζει περισσοτερα μπατ.αυτη τη στιγμη ειναι 1 ευρω=45 μπατ.τον γεναρη θα φτασει τα 50μπατ και απο φεβρουαριο θα πεφτει.μετα απο σεπτεμβρη θα ανεβαινει και παλι.δηλαδη απο περυσι μεχρι τωρα το ευρω ειχε απο 41μπατ μεχρι 48μπατ.στα 1000ευρω η διαφορα ειναι 7000μπατ η +7 κοριτσια ανα νυχτα :dancing:ψιλα γραμματα θα μου πειτε αλλα η πληροφορια ειναι πληροφορια και  μπορει να χρειαστει σε καποιους.το ιδιο ισχυει και για την σχεση ευρω/δολλαριου.τωρα ειναι 1ευρω=1.43δολ.απο περυσι μεχρι τωρα το ευρω πηγε απο 1.25δολ σε 1.43δολ.στα 1000ευρω κερδισαμε 180δολ/125ευρω/5.6 κοριτσια σε σχεση με τους αμερικανους :dancing: και οσο παει ανεβαινει.να λεμε και τα καλα του ευρω.τωρα γιατι ανεβαινει το πετρελαιο σε ευρω ενω θα επρεπε να πεφτει ειναι αλλη ιστορια :headbang:

Sikelos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σε αυτό που λες για το συνάλλαγμα δεν έχεις άδικο
κύριος όταν είναι μεγάλο ποσα η διαφορα είναι καλή.
Το  $ σε αναλογια mpat  ποια είναι ??
συμφέρει ας πούμε να κανεις δολάρια και μετά mpat η mpat κατευθείαν από euro??

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το δολαριο εχει πεσει σε αναλογια με το μπατ.ητοι τωρα ισχυει 1δολ=31μπατ.απο περυσι 1δολ=37μπατ εχει χασει 6μπατ.στα 1000δολ ειναι μειον -6000μπατ/-6 κοριτσια ανα νυχτα  :rockon: αρα οι αμερικανοι  :knockinb: λιγοτερο!ρε ειμαι και γαμω τους οικονομικους αναλυτες χαχαχαχαχα! :rockon: :rockon: :rockon:
μπορει και να τα εχω μπερδεψει βεβαια γιατι στα μαθηματικα ημουν ασχετος :tickedoff:

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γενικα δηλαδη σε μια πενταετια 2002-2007 εχει γινει το εξης
στα 1000δολ μειον -13000μπατ/13 κοριτσια ανα νυχτα
στα 1000ευρ συν  +2000μπατ/2 κοριτσια ανα νυχτα
ολες οι τιμες ειναι στο περιπου και λαμβανουμε υποψιν οτι δινουμε 1000μπατ για τα κοριτσια ανα νυχτα μινιμουμ αποδεχτη τιμη.η καλυτερη στιγμη ητανε το φθ(η)νοπωρο 2005 οπου το 1ευρω=53μπατ

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
επισης δεν κλεινομε ποτε ξενοδοχειο απο πρακτορειο παρα μονο οταν φτασουμε κατω με παζαρια ειτε απο εδω  οπου βλεπουμε τις τρεχουσες τιμες,διαθεσιμοτητα και προσφορες για ολα τα ξενοδοχεια στην ταυλανδη!ο τσιφουτης στην ταυ λεγεται cheap charlie :)
παραδειγμα εδω family-inn/ για το family inn στο πουκετ/πατονγκ.απο 53ευρ μονο 10ευρ μεχρι 31οκτ και 20ευρ απο 1νοε και χωρις χρεωση για τις κοπελες/νυχτα αν το κλεισεις ονλαιν οπως γραφει στο κουτακι more info.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
στο αβαταρ μου εχω το λινκ της BANKONG BANK με ολες τις ισοτιμιες

προσωπικα δεν παω ποτε να κλεισω εκει ξενοδοχειο γιατι ξερω ακριβως τι θα κανω σε τι ξενοδοχειο θελω να μεινω και ποσα θα διαθεσω για ξενοδοχειο

αν τυχει κατι εκτακτο αλλαζει το θεμα

αλλα απο τη στιγμη που οι περισσοτεροι πατε παταγια πουκετ και μπανκονγκ γιατι να μην το κλεισετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom