Παιδιά sorry αλλα μπόρεσα και διάβασα μονο 150 σελίδες μετά έχασα τον μπούσουλα, για αυτό θα ήθελα άμα γίνετε να μου απάντηση κάποιος σε μερικές ερωτήσεις.
Ευχαριστώ.
1)θα πάω πρώτη φορα κάτω αλλα δεν βρίσκω παρέα κατά πόσος επικίνδυνο είναι να είμαι μονος και άσχετος εκεί κάτω.
2)Λόγο κωλύματος με φωτογραφίσεις και υπολογιστές θέλω να πάρο μαζί μου την φωτογραφική και το laptop ποσο επικίνδυνο είναι αυτό προς τα αντικείμενα άμα τα έχω μέσα στο ξενοδοχείο??
3)Υπάρχει κανένα πρόβλημα στο αεροδρόμιο άμα έχω μαζί μου υλικό αυτό που θα βγάλω εκεί??
4)Οι κοπέλες άμα τις δόσης κάτι παραπάνω είναι ok για φωτογράφιση όπως εδώ με τις τσέχες??
5)Υπάρχουν κάποια εμβόλια που πρέπει να κάνω πριν παω ταξίδι εκεί,λόγο δουλειάς prin πάμε κάπου μας ταράζανε, κύριος άμα ήταν σε περίεργες χώρες.
6)διάβασα τις τιμές που λέτε για τα ξενοδοχεία αλλα είδα ότι μερικά post είναι αντικρουόμενα ,μετά έκανα και μια ερευνα στο net και εκεί eida ότι η τιμές είναι από 5000 έως και 7000 τοπικό νόμισμα,Έχετε να προτείνεται κάτι.
7)Επειδή ο σκοπός είναι κατά 80% το sex και 20% μουσεία και τα sχετικά ποιο μέρος προτείνεται ,έχει τις καλύτερες κοπέλες??
8)λεφτά περνώ από εδώ συνάλλαγμα σε μετρητό ? περνώ μαζί μου πιστωτικές κάρτες??
Επειδή αυτή την στιγμή κάποια απορία θα μου έχει ξεφύγει δεν υπάρχει περίπτωση, οποιος έχει κάτι να προστέσει θα ήταν ευπρόσδεκτος.
Και πάλι χίλια συγγνώμη άμα σας κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις και το μεγάλο post μου.
Ps:Από περιοχή δεν έχω χαμπάρι για αυτό ρωτάω ,για εποχή σκεφτόμουνα φεβρουάριο με μάρτιο,
λεφτά γύρο στα 2000-2500 euro
για 10-15 μέρες μαζί με τα εισιτήρια είναι καλά ??