το καλιμ ριζορτ ειναι πολυ μακρια απο την φαση και απομονωμενο.δες εδω τιμες και χαρτη και αποφασισε αν σε βολευει.Έχει δει κάποιος αυτή την προσφορά; αξίζει;
Αναφέρει και για joiner...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Κοιτα να δεις... τρια χρονια πηγαινω Thai (Επαγγελματικους λογους αλλα παντα δοκιμαζω τα τοπικα προιοντα), και μολις ειδα το θεμα, καλα εχετε καλυψει το θεμα απολυτα και διαβαζοντας το ειδα και 2-3 πραγματακια που μου ειχαν ξεφυγει. Ωραια η παταγια αλλα το phangan ειναι αλλη φαση,για τρελα 2ημερα. Ετοιμαζω για νεα επισκεψη μεσα Νοεμβρη αν ολα πανε καλα...
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
για μενα στο ASIA HOTEL πουναι και κοντα στη πιατσα
ριξε μια ματια γινετε και καλο πανηγυρι στο ξενοδοχειο
αγαπητε φιλε
σε ποια πιατσα ειναι κοντα το ASIA HOTEL και τι τιμη εχει περιπου?
Pelopidas(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Συνιστώ ανεπιφύλακτα το ΝΑΝΑ, ακριβώς απέναντι από το NANA ENTERTAINMENT PLAZA, δίπλα στον ομώνυμο σταθμό του υπέργειου μετρό (skytrain)* και μ έ σ α στην οδό Sukhumvit!
Με 25 Ευρώ τη βραδιά μένεις σε ξενοδοχείο με αξιοπρεπή και μεγάλα δωμάτια (βεβαιώσου ότι θα κλείσεις εγκαίρως δωμάτιο με θέα σε ψηλό όροφο) που διαθέτουν μεγάλο ψυγείο που μπορείς να γεμίσεις με προμήθειες και όχι το κλασικό mini bar. Παρά τον αέρα 80's που αποπνέει, τα υδραυλικά και η καθαριότητα είναι ΟΚ και το προσωπικό που φαίνεται να έχει μείνει από εκείνη τη δεκαετία είναι ιδιαίτερα ευγενικοί και εξυπηρετικοί άνθρωποι. Το πρωινό είναι υποδειγματικό και φυσικά δεν χρεώνει "είσοδο" για τις φιλενάδες σου ενώ η ντίσκο του ξενοδοχείου δεν υπάγεται στο ωράριο ...Παπαθεμελή και λειτουργεί όλη τη νύχτα.
* Η εύκολη πρόσβαση στο Skytrain σου ανοίγει τους δρόμους της Μπανγκόκ αφού τα δύο μετρό διασταυρώνονται συχνά και σε πάνε σχεδόν παντού, ακόμη και στις όχθες του Chao Praya για να μεταφερθείς και με την συγκοινωνία του ποταμού στα ανεξάντλητα στενά της μητρόπολης.
Με 25 Ευρώ τη βραδιά μένεις σε ξενοδοχείο με αξιοπρεπή και μεγάλα δωμάτια (βεβαιώσου ότι θα κλείσεις εγκαίρως δωμάτιο με θέα σε ψηλό όροφο) που διαθέτουν μεγάλο ψυγείο που μπορείς να γεμίσεις με προμήθειες και όχι το κλασικό mini bar. Παρά τον αέρα 80's που αποπνέει, τα υδραυλικά και η καθαριότητα είναι ΟΚ και το προσωπικό που φαίνεται να έχει μείνει από εκείνη τη δεκαετία είναι ιδιαίτερα ευγενικοί και εξυπηρετικοί άνθρωποι. Το πρωινό είναι υποδειγματικό και φυσικά δεν χρεώνει "είσοδο" για τις φιλενάδες σου ενώ η ντίσκο του ξενοδοχείου δεν υπάγεται στο ωράριο ...Παπαθεμελή και λειτουργεί όλη τη νύχτα.
* Η εύκολη πρόσβαση στο Skytrain σου ανοίγει τους δρόμους της Μπανγκόκ αφού τα δύο μετρό διασταυρώνονται συχνά και σε πάνε σχεδόν παντού, ακόμη και στις όχθες του Chao Praya για να μεταφερθείς και με την συγκοινωνία του ποταμού στα ανεξάντλητα στενά της μητρόπολης.
Asia hotelαγαπητε φιλε
σε ποια πιατσα ειναι κοντα το ASIA HOTEL και τι τιμη εχει περιπου?
1850 tbaht περιπου 41 ευρω internet rate
[youtube=425,350]<object width="425" height="353"><param name="movie" value="
hi pedes fovero to post k ta tailandezakia fovera...makari na tan etsi k mia fili p exo apo ki...
tespa to tsekaro gia na paw k epidi gustaro na dokimaso nea pragmata k exo mathi oti exoun polla ladyboys eki k ine k merika poli gavliarika... ama kseri kanenas ti pezi as postari kamia pliroforia...
tespa to tsekaro gia na paw k epidi gustaro na dokimaso nea pragmata k exo mathi oti exoun polla ladyboys eki k ine k merika poli gavliarika... ama kseri kanenas ti pezi as postari kamia pliroforia...
MIMIKOS
οταν λεω πιατσα εννοω και τα καλα μαγαζια για ψωνια + τα υπολοιπα
δεν χρειαζεται ναν ειναι πανω απο τα μπαρ
οποιος θελει να κανει καμακι σοβαρο και να συναντησει καμμια χαι κλας ελευθερη επαγγελματια πρεπει να παει στο μπαρ που ανεβαζω φωτο
οταν πας για 3 μερες μπανκονγκ καλο ειναι να πηγαινεις σε καλο ξενοδοχειο
οταν πας για μεγαλα διαστηματα κυνηγας και το οικονομικο
και το ΑΣΙΑ ειναι παλιο αλλα ειναι πολυ καλο
οταν λεω πιατσα εννοω και τα καλα μαγαζια για ψωνια + τα υπολοιπα
δεν χρειαζεται ναν ειναι πανω απο τα μπαρ
οποιος θελει να κανει καμακι σοβαρο και να συναντησει καμμια χαι κλας ελευθερη επαγγελματια πρεπει να παει στο μπαρ που ανεβαζω φωτο
οταν πας για 3 μερες μπανκονγκ καλο ειναι να πηγαινεις σε καλο ξενοδοχειο
οταν πας για μεγαλα διαστηματα κυνηγας και το οικονομικο
και το ΑΣΙΑ ειναι παλιο αλλα ειναι πολυ καλο
Συνημμένα
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
σημερα επιστρεφει ο λορδος, ποτε εφυγε, ποτε γυρναει, τεσπα.
αντε να παιρνουμε σειρα κι εμεις γιατι παραπηγε ο καιρος..
η μπανγκοκ θελει να εισαι παρεα με καποιον που ειναι γνωστης απο χρονια, αν πας ασχετιλα οπως πηγα εγω δε λεει, θα φριξεις απο τα μποτιλιαρισματα και τη ζεστη. απο την αλλη να πας στο νανα και να γαμας εκει δε λεει, πας στην πατταγια που εχει πληθωρα προσφορων και καθαριζεις το τοπιο. αυτα με την ταπεινη μου γνωμη.
αντε να παιρνουμε σειρα κι εμεις γιατι παραπηγε ο καιρος..
η μπανγκοκ θελει να εισαι παρεα με καποιον που ειναι γνωστης απο χρονια, αν πας ασχετιλα οπως πηγα εγω δε λεει, θα φριξεις απο τα μποτιλιαρισματα και τη ζεστη. απο την αλλη να πας στο νανα και να γαμας εκει δε λεει, πας στην πατταγια που εχει πληθωρα προσφορων και καθαριζεις το τοπιο. αυτα με την ταπεινη μου γνωμη.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
o lordjim πρεπει να πει ολη την αληθεια για την καμποτζη.
τελευταιο ταξιδι συναγωνηστη
τελευταιο ταξιδι συναγωνηστη
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Λοιπον ναμαι παλι πισω.
Καλως σας βρηκα ολους, και με την ιδια διαθεση αποτι βλεπω.
Περιλιπτικα.
1,Μαλαισια : Παρα πολλες Βιετναμεζες, κουκλες, ακριβα για τα στανταρ της Ταυλανδης περιπου 50Ευρω, ηλικιες 20-25.
2,Ινδονησια-Μπαλι :Παρα πολλες ελευθερας βοσκης 20-25 Ινδονησιες, κοντες οπως αρεσουν στον Κωστα 20 Ευρω, τα chicken Farm εξελιγμενα με περιπου 50-60 κοπελλες για επιλογη, ιδια τιμη και ωραια δωματια ,με αιρκοντισιον.
3, Σιγκαπουρη : Βιετναμεζες, Κινεζες, Ινδονησιες, Πολλες Ρωσιδες, και Λατινοαμερικανες, ακριβα και εκει περιπου 100 Ευρω αλλα η ποιοτητα ΑΑΑ.
Συναντηση στο Ταυλανδεζικο απο βδομαδα και με τον Μακη που κατι του εχω.
Ναστε ολοι καλα και να ταξιδευεται οπου και οπως θελετε, Κανε καλο στην ΥΓΕΙΑ.
Τωρα τα κεφαλια παλι μεσα.
Καλως σας βρηκα ολους, και με την ιδια διαθεση αποτι βλεπω.
Περιλιπτικα.
1,Μαλαισια : Παρα πολλες Βιετναμεζες, κουκλες, ακριβα για τα στανταρ της Ταυλανδης περιπου 50Ευρω, ηλικιες 20-25.
2,Ινδονησια-Μπαλι :Παρα πολλες ελευθερας βοσκης 20-25 Ινδονησιες, κοντες οπως αρεσουν στον Κωστα 20 Ευρω, τα chicken Farm εξελιγμενα με περιπου 50-60 κοπελλες για επιλογη, ιδια τιμη και ωραια δωματια ,με αιρκοντισιον.
3, Σιγκαπουρη : Βιετναμεζες, Κινεζες, Ινδονησιες, Πολλες Ρωσιδες, και Λατινοαμερικανες, ακριβα και εκει περιπου 100 Ευρω αλλα η ποιοτητα ΑΑΑ.
Συναντηση στο Ταυλανδεζικο απο βδομαδα και με τον Μακη που κατι του εχω.
Ναστε ολοι καλα και να ταξιδευεται οπου και οπως θελετε, Κανε καλο στην ΥΓΕΙΑ.
Τωρα τα κεφαλια παλι μεσα.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλώς μας ήρθες σύντροφε. Έυχαρίστως να βρεθούμε να τα πούμε και δια ζώσης. Αναμενω πμ για λεπτομέρειες.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα στα παιδιά ...όλοι καλά λοιπόν στο χωρίο μου όλα καλά και μπορώ να πω ότι ο καιρός είναι πολύ καλός φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και σας εύχομαι γρήγορα να έρθετε γιατί η ευτυχία δεν μπορεί να περιμένει
χαιρετισμούς σε όλους
Edit AssFiller : τροποποίηση σε ελληνικούς χαρακτήρες
χαιρετισμούς σε όλους
Edit AssFiller : τροποποίηση σε ελληνικούς χαρακτήρες
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
στις 3/11 θα ειμαστε πολλοι,Στις 5 ΝΟΕ ποιοι είμαστε στην Thai τελικά?
flynow-atas και γω, τιμη μου να μυησω δυο νεους.
λορδε καλως ηρθες, ενδιαφεροντα ολα για τις βιετναμεζες , περιμενουμε λεπτομερειες
Επισκέπτης
στις 3/11 θα ειμαστε πολλοι,
flynow-atas και γω, τιμη μου να μυησω δυο νεους.
λορδε καλως ηρθες, ενδιαφεροντα ολα για τις βιετναμεζες , περιμενουμε λεπτομερειες
Γεια σου ρε Κωστή με τις ασιάτισσές σου!!! Ένας συνάδελφος από την δουλειά έφυγε προχθές για Κορέα. Χθες λοιπόν ήρθε η πρώτη ενημέρωση από αυτόν... Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!