Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

feygoume

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αρχοντες της thai και του sex .ευχαριστουμε για τις πληροφοριες που μας δωσατε
σε αυτες τισ 309 σελιδες .11 νοε φευγουμε τρεις νεοι τρεις φιλοι τρια παιδια (συνολικη ηλικια 101)
για 15 μερες οταν γυρισουμε (αν γυρισουμε) (ολοι) .θα χαρουμε να σας δωσουμε εντυπωσεις.ευχαριστουμε ολους και :rockon: :rockon: respect στον kostaf16

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αλλοι 3 για τον νοεμβρη, με τοσο κοσμο κατω θα ανεβουν και οι τιμες :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αλλοι 3 για τον νοεμβρη, με τοσο κοσμο κατω θα ανεβουν και οι τιμες :2funny: :2funny:

κωστα αν πανε ολα καλα με βλεπω να ειμαι μαζι σας στην πτηση της 3 νοεμβριου!!! ξεπεταω εκκρεμοτητες σιγα σιγα ωστε να αποδεσμευτω για ενα δεκαημερο τουλαχιστον !!!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
mimikos
βιαστικο σε βλεπω
μηπως εχεις βαλει στο ματι καμμια κοντη του κωστα ???

εγω τελη μαρτιου ταυλανδη  τωρα στις 8 νοεμβρη εχει σιγκαπουρη κινα μπας και καταφερω να φερω ενα μωρο να μου μαγειρευει κινεζικο

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
mimikos
βιαστικο σε βλεπω
μηπως εχεις βαλει στο ματι καμμια κοντη του κωστα ???

εγω τελη μαρτιου ταυλανδη  τωρα στις 8 νοεμβρη εχει σιγκαπουρη κινα μπας και καταφερω να φερω ενα μωρο να μου μαγειρευει κινεζικο
αγαπητε μου κωστα με τον κωσταφ16 δεν εχουμε τα ιδια γουστα. εμενα μου αρεσουν οι πανω απο του μετριου υψος γυναικες !!!
αλλωστε αυτος ειναι πατταγιανος!!! εγω ειμαι πουκετιανος !!!

φιλε θα χαιρομουν πολυ να ησουν σε αυτο το ταξιδι μαζι μας κατω, εισαι πολυ εμπειρος σε αυτη την χωρα λογω της μακροχρονης εμπειριας σου.

σκεφτεσαι να φερεις κινεζα στην ελλαδα?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
6 Νοεμβριου το μεσημερι,συναντηση των απανταχου Ταυλανδοπληκτων.. :rockon:
Τοπος συναντησης Patong beach-Phuket..
Παρακαλουνται οι ενδιαφερομενοι,να δηλωσουν το συντομοτερο τη συμμετοχη τους,ωστε να καθοριστει και το ακριβες σημειο και η ωρα συναντησης...
Υ.Γ:Για οσους εχουν ηδη ζευγαρωσει,μπορουν να φερουν και "το επιπλο" μαζι τους... :dancing:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ποσοι θαμαστε ρε γαμωτο κατω, αρχιζω και ανησυχω, θα μου χαλασετε το gfe ρεεεε :2funny:
ο bmw θα κανει ερευνα αγορας στην κινα, κωστα, χαραξε τον δρομο, γινε ο νεος μαρκο πολο :rockon:
παρτε και μια ταιλανδεζα για πρωινο :dancing:

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    51,5 KB · Εμφανίσεις: 19

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
6 Νοεμβριου το μεσημερι,συναντηση των απανταχου Ταυλανδοπληκτων.. :rockon:
Τοπος συναντησης Patong beach-Phuket..
Παρακαλουνται οι ενδιαφερομενοι,να δηλωσουν το συντομοτερο τη συμμετοχη τους,ωστε να καθοριστει και το ακριβες σημειο και η ωρα συναντησης...
Υ.Γ:Για οσους εχουν ηδη ζευγαρωσει,μπορουν να φερουν και "το επιπλο" μαζι τους... :dancing:

πιπιν θα παμε στα πιπι? χιχιχιχιχι
μαζωξει θα γινει κατω!!! εγω λεω να μας τυπωσουν οι διαχειριστες του site μπλουζακια με τον γλομπεο να φοραμε κατω !!!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
αρχοντες της thai και του sex .ευχαριστουμε για τις πληροφοριες που μας δωσατε
σε αυτες τισ 309 σελιδες .11 νοε φευγουμε τρεις νεοι τρεις φιλοι τρια παιδια (συνολικη ηλικια 101)
για 15 μερες οταν γυρισουμε (αν γυρισουμε) (ολοι) .θα χαρουμε να σας δωσουμε εντυπωσεις.ευχαριστουμε ολους και :rockon: :rockon: respect στον kostaf16
Καλό ταξίδι και αριστοτεχνικά γαμήσια… περιμένουμε ανταποκρίσεις.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πιπιν θα παμε στα πιπι? χιχιχιχιχι
μαζωξει θα γινει κατω!!! εγω λεω να μας τυπωσουν οι διαχειριστες του site μπλουζακια με τον γλομπεο να φοραμε κατω !!!
Ναι!Ναι!..Και να παμε στα καλα και "δοκιμασμενα" a go go,να κολλησουμε αυτοκολητη επιγραφη "[glow=red,2,300]Approved by bourdela.com[/glow]"

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μαζωξει θα γινει κατω!!!
EKTAKTH συναντηση με vonmakoulis να μου πει κανα ερημονησι να παω, γιατι στην μπανγκλα θα ακουω συνεχεια "που εισαι ρε μαλακα"  "ελα ρε μαλακα" ασε που θα μυριζει τσιγαριλα στα soi

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
EKTAKTH συναντηση με vonmakoulis να μου πει κανα ερημονησι να παω, γιατι στην μπανγκλα θα ακουω συνεχεια "που εισαι ρε μαλακα"  "ελα ρε μαλακα" ασε που θα μυριζει τσιγαριλα στα soi

στο πουκετ υπαρχει μια ταυλανδεζα που αμα σε καταλαβει οτι εισαι ελληνας σου λεει: "Που πας ρε Μαλακα!!!" πολυ γελιο !!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν αντεχω να με πουν μαλακα και στην ταιλανδη, ποτε!!

chrisath

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κάποιος (απ' τους παλιούς και πολυταξιδευμένους του forum) να μου πεί:
Αν πάρω το κινητό μου και στην Bankog και αλάξω την κάρτα SIM με μιά καινουργια ταυλανδέζικη  τύπου free2go , wat's up κλπ. είναι ΟΚ. ? (Συμβατότητες συσκευών κλπ.).  Θα μπορώ να καλώ Ελλάδα ? Βρίσκω εύκολα κάρτες ανανέωσης?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

"Ο πρωτάρης στην Thai"

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
φυσικα κανενα προβλημα με τις συσκευες και το ρευμα, εννοηται οτι θα παρεις ταιλανδεζικη sim, να εισαι στο κλιμα..

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αν με πει ταυλανδεζα μαλακα θα της κανω της 2 τρυπες 1 η μηπως το παρακανω  ?  λολ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom