Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
το πουκετ το εχουμε πει εχει παραδωσει πνευμα
ευτυχως πουναι και οι αυστραλοι που το κρατανε
αλλαγη πορειας  τωρα  παμε βορειοτερα και ανατολικοτερα οσο το δυνατον παραθαλασια
καταρχην αγαπητε μου φιλε καλωσηρθες.
τι εννοεις δηλαδη μονο πατταγια απεμεινε για τον ιερο σκοπο?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
καταρχην αγαπητε μου φιλε καλωσηρθες.
τι εννοεις δηλαδη μονο πατταγια απεμεινε για τον ιερο σκοπο?

μαλλον θελει να πει οτι αναπτυσσονται καινουριες περιοχες τριγυρω λιγοτερο πατημενες απο την ταυλανδη. και νομιζω, αξιζουν την προσοχη μας τωρα που ειναι ακομα παρθενες..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αναπτυσσονται καινουριες περιοχες τριγυρω λιγοτερο πατημενες
η ταιλανδη θα ειναι για καιρο ακομη ενας υπεροχος προορισμος. μην βιαζομαστε να την κανουμε στην ακρη.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
με ψήνει ο μιμίκος για ταυλάνδη τον φλεβάρη...και βλέπω να ενδίδω στις σειρήνες του.....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
με ψήνει ο μιμίκος για ταυλάνδη τον φλεβάρη...και βλέπω να ενδίδω στις σειρήνες του.....

μη το σκεφτεσαι καθολου ταλος.. ασε που ο μιμικος ειναι περπατημενος εκει κατω και θα σου μαθει τα κατατοπια και τις παγιδες..  :rolleyes:
σε καλοσωριζω στο κλαμπ, απο τη στιγμη που εγραψες εδω μεσα δεν υπαρχει δρομος διαφυγης, απλα κανονιζεις ημερομηνιες..  ;)

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
ΒREAKING NEWS για τους φίλους της Ταϊλάνδης

Προφητικός ο ΚώσταςBMW λίγα ποστς πριν που είπε ότι έρχονται μπουμπουνητά και τσουνάμι...

Μα καλά ποιος ανόητος και αθεόφοβος πήγε τους δόλιους τουρίστες στη σπηλιά τέτοια εποχή??

Κατά τα άλλα ο λαοπρόβλητος Βασιλιάς μπήκε στο νοσοκομείο με μια αδιαθεσία. θα κλείσει τα 80 στις 5 Δεκεμβρίου 2550 (2007).

Χαιρετισμούς στον ανταποκριτή μας Φαντομά και τον απεσταλμένο μας Κυκλάδες.

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ε και γω στο γκρουπ φεβρουαριου!775 ευρω περιπου εχει με ται τον φεβρουαριο!για πουκετ μιλαμε ετσι? :rockon: :rockon: :rockon:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κωστα
δεν ειπα εγω οτι τελειωσε η ταυλανδη
απλα αυτο το μερος παραβρασε και δεν τρωγετε
τωρα στο μελλον θα παιζουν οι συνδυασμοι που ελεγα παλια
ταυλανδοσιγκαπουροκινεζοβιετναμεζες
εκει ψηλα στα συνορα βιετναμ κινας και ταυλανδης  λαος και μπουρμα θα μετατοπιστει το ενδιαφερον
εκει γινονται οι μιξεις οι καταλληλες για να βγουν τα μωρα που λατρευω εγω και πιθανολογω και ο ροκος  λολ

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
πελοπιδα
εγω το ειπα γιατι μερικες περιοχες πλυμηρυζουν με το παραμικρο και εχω τυχει σε τεοιες παπαριες
δεν ειναι οτι θα πνιγεις ευκολα αλλα γινεσε και κωλος αν εισαι ντυμενος
οι μπορες ειναι μικρης διαρκειας αλλα με μπολικο μερο γιαυτο και την πατησαν και οι αλλοι
εδω μπαινεις σε ενα μαγαζι και βγαινεις μετα απο 5 λεπτα και εχει ριξει καρεκλες και μετα παλι λιακαδα
ειναι σαν τις ταυλανδεζες μπουρδελοπουτανιαρης καιρος κυριως μεχρι νοεμβρη αλλα μερικες φορες και μεχρι τελος νοεμβρη

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
kosats και talοs43 με το καλο να ξεκινησουμε τον φεβρουαριο,
ροκος και εσυ ξεκινας να μαθαινεις τα κολπα κατω, ειδη εχεις διαβασει αρκετα και παρατηρησες επισης στο ταξιδι σου, εισαι παρατηρητικος ανθρωπος και αυτο ειναι καλο!!!

τωρα για το θεμα του οτι η ταυλανδη σε μερικα χρονια δεν θα ειναι ετσι οπως ειναι και οτι το ενδιαφερον θα μεταφερθει σε γειτονες χωρες ειναι ακομη νωρις να το πουμε.
σιγουρα ετσι οπως προχωραει η εξελιξη δεν μπορουμε να προσδιορισουμε το χρονικο πλαισιο της αλλαγης.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
εκει γινονται οι μιξεις οι καταλληλες για να βγουν τα μωρα που λατρευω εγω και πιθανολογω και ο ροκος  λολ

που το καταλαβες ρε συ κωστα, γατος εισαι!!  :2funny:

ειναι σαν τις ταυλανδεζες μπουρδελοπουτανιαρης καιρος κυριως μεχρι νοεμβρη αλλα μερικες φορες και μεχρι τελος νοεμβρη

μπορεις να το κανεις λιανα αυτο?  :think:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6

δειχνει καλος στην αρχη σε παρασυρει να βγεις και να περπατησεις σε πιανει η μπορα και σε πηδαει μετα λολ

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω εχω να σου πω οτι δεν πρεπει να χασεις τετοια φαση σαν αυτη που γινεται κατω, τωρα πουκετ-πατταγια δεν εχει και πολυ σημασια, αν και θα ελεγα οτι για εναν αντρα ειναι must να περασει λιγο απο πατταγια ετσι για να μεινει με το στομα ανοιχτο και να μην το κλεισει ποτε..
bmw το θεμα με τις μιξεις με ενδιαφερει και μενα, ειδικα οταν εχει και βιετναμεζες. μακαρι να κατσει η φαση και αυτη τη φορα με τον flynow να παμε καμποτζη για βιετναμεζες.
κατα τα αλλα αναμενουμε, εγω εκλεισα ημερομηνιες για το 2008 :dancing:, δεν σας λεω ομως πιο πολλα γιατι θα με παρετε για τρελλο.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλυτερα να πεις στο κοσμο οτι εχεις κανει συμβαση με τη ΤΗΑΙ γιατι σε λιγο θα αρχισουν να σε ρωτανε που πως και τι  λολ

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καλυτερα να πεις στο κοσμο οτι εχεις κανει συμβαση με τη ΤΗΑΙ γιατι σε λιγο θα αρχισουν να σε ρωτανε που πως και τι   λολ
δεν μπορω να αντισταθω στις ταιλανδεζες, γι αυτες παω, και κριμα που χανω αλλα ταξιδια σε αλλες χωρες, κριμα, παλαιοτερα δεν σκαγανε ευκαιριες για ταξιδια και μου την εσπαγε, τωρα με την ταιλανδη συνεχεια ακουω για ταξιδια, αλλα πως να ανταλλαξεις καποια αλλη χωρα με την ταιλανδη. δεν γινεται , ειναι μονοδρομος. εγω δεν αλλαζω.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
να μην αλλαξεις ρε συ, οσοι σε ξερουμε καταλαβαινουμε τη μουρλια σου γιατι την ιδια εχουμε κι εμεις, αλλοι λιγοτερο και αλλοι περισσοτερο. θα λιωσουμε στ' αεροπλανα της thai ρεεεεε (αντε και της gulf..)

fletsis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες.Εγω ειχα παει περυσι πουκετ
και εμεινα με το στομα ανοιχτο.Φετος θα παω πατταγια και απο οτι εχω διαβασει
εδω αξιζει να παω.Εχω ταξιδεψει σε πολλα μερη,σαν την Ταυλανδη δεν υπαρχει
{για το σκοπο που πηγαινω εννοειται}.Ειμαι μουνακιας τι να κανω