Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
βιντεο οδηγος για οσους παμε πρωτη φορα εκει και να θυμουνται οι παλιοτεροι!Πατονγκ-Πουκετ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
βλεπω εχει πεσει πολυ το θρεντ...ετσι οπως παει θα το κλεισουμε το μαγαζι!αληθεια κατι ρεπορταζ που περιμενουμε τι εγιναν?μοιραστειτε τις αναμνησεις σας εδω παιδες

υπαρχουν παρα πολλες σελιδες με αναμνησεις, συμβουλες, αναπωλησεις και οτιδηποτε σχετικο με το θεμα, σχεδον εχει εξαντληθει.

αυτη τι στιγμη ειμαστε στην αναμονη του νεου ταξιδιου!!!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
μολις γυρισα απο ταλαιπωρια ταξιδι εκτακτο  μπρασοφ  σχετικα με χειμερινες δραστηριοτητες
προλαβα να συμμετασχω σε μερικα τουρλουμπουκια και να επιστρεψω σωος

λορδε ευχ για τη προσπαθεια ειπαμε χαλαρα

σε αναμενω για ενημερωση  καλη συνεχεια

επεσε το thread ειπε καποιος  ε  ενταξει χαλαρωνει λιγο γιατι ερχονται μπουμπουνητα και τσουναμια

johnniek

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε όλους

31 και σημερα
Ακομα ειμαι μακρια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
54 μέρες ακόμη για τον παραδεισο!!!

Πως να την παλέψουμε στα Χανιά με αυτες??????
Πάρτε μια ιδέα απο τις ελεειννιδες των Χανίων----->
[youtube=425,350]<object width="425" height="353"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="353"></embed></object>[/youtube]

fletsis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πειτε μου σε ποια περιοχη να παω στην πατταγια αν ξερει κανεις
για να μεινω βρε παιδια

johnniek

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
για να μεινω βρε παιδια

αν και το πρωτο μου ταξιδι θα γινει σε ενα μηνα  :headbang: ψαχνωντας στο ιντερνετ καταλαβα ότι οπου και να πας ειναι καλα :dancing:
Παντως εαν ψαχνεις μονο για  :boobies: τοτε οσο πιο κοντα στην walking street τοσο καλυτερα
επισης καλα ειναι και κοντα στην soi6 νομιζω :think:

fletsis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω θα το ψαξω για εκει που λες

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
για να μεινω βρε παιδια
πηγαινε σε ενα απο τα τρια μεγαλα στον δευτερο δρομο, royal twins royal palace kai welcome plaza. ειναι διπλα στον πεζοδρομο μεγαλα δωματια πισινες σεκιουριτι, απο 1000 εως 1300 μπατ, 3αστερα, γυναικες ελευθερα βαζεις. εγω προτεινω το δικο μου το royal twins. μεινε στον τριτο οροφο, οχι στο 329 γιατι εκει ειναι ο δευτερος μου εαυτος.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
να χιλιοεπαναλαβω οτι ειμαι γοητευμενος απο τις ταυλανδεζες, τρελλαινομαι με τα ναζια τους τα ψεματα τους και την αθωα μπαμπεσια τους, μου θυμιζουν την πιο αγνη δεκαετια του 80ς.
τις απολαμβανω λοιπον, υποκλινομαι για αλλη μια φορα.
ο λορδος ερχεται την πεμπτη, ελπιζω να δω το χαμογελο του της επιστροφης, και ελπιζω να ενημερωσει λεπτομερως για το τι συναντησε αυτη τη φορα, κυριως για το μπαλι που θα εχουμε στοχο για το μελλον.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
με αυτες τις αντιστροφες μετρησεις σας με βαζετε στην πριζα να κατεβω και  εγω το νοεμβριο.
τηλεφωνικη επικοινωνια σημερα με τον κυκλαδες, ηταν στο αεροδρομιο πριν επιβιβαστει στην πτηση για μπαχρεϊν. λεει οτι θα κατσει μια εβδομαδα εκει πριν παει στον ταυλανδικο παραδεισο.
μπραβο του αυτοσυγκρατηση.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Πριν λίγο πήρα τα εισιτήρια   :dancing: :dancing:
Το ταξίδι πλέον είναι σίγουρο! 3 Νοεμβρίου θα επιβιβάζομαι στο αεροπλάνο της Thai  :rockon: :rockon:
και γω τα πηρα, :dancing: παρεα θα ειμαστε, και ο flynow μαζι, καλο ταξιδι. :rockon: :rockon:
καλα μονο ο κυκλαδες θα μπορουσε να το κανει αυτο, ακου μια βδομαδα στο μπαχρειν, εγω ουτε 20 ωρες δεν αντεξα. υποψιν οτι το μπαχρειν ειναι τιγκα στις ρωσιδες, λετε να μενει εκει γι αυτες, εγω παντως με τιποτα δεν αλλαζω τα ταιλανδεζικα καβλακια.
μιμικο, το βραδακι κανονισε με τον πιπι, μετα τις 9, και οποιος αλλος θελει βεβαια,

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παρακολουθωντας ενα σαιτ του εξωτερικου που ασχολειται με ταυ και ειδικα πουκετ βλεπω τον κοσμο να τσιναει.ο λογος?μα η αυξηση των τιμων και οτι γενικα εχουν ξεφυγει.οι περισσοτεροι δεν ξαναπανε κατω και δινουν 1-2 χρονια "ζωης" αν συνεχιστουν με αυτο το ρυθμο οι αυξησεις.επομενος προορισμος τους η καμποτζη που θυμιζει πουκετ πριν απο 10-15 χρονια (σε τιμες).βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ανταποκρινεται σε εμας γιατι το ευρω κερδιζει καθε χρονο εναντι του δολλαριου.στο σαιτ γραφουν πολλοι αμερικανοι και αυστραλοι.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παρακολουθωντας ενα σαιτ του εξωτερικου που ασχολειται με ταυ και ειδικα πουκετ βλεπω τον κοσμο να τσιναει.ο λογος?μα η αυξηση των τιμων και οτι γενικα εχουν ξεφυγει.οι περισσοτεροι δεν ξαναπανε κατω και δινουν 1-2 χρονια "ζωης" αν συνεχιστουν με αυτο το ρυθμο οι αυξησεις.επομενος προορισμος τους η καμποτζη που θυμιζει πουκετ πριν απο 10-15 χρονια (σε τιμες).βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ανταποκρινεται σε εμας γιατι το ευρω κερδιζει καθε χρονο εναντι του δολλαριου.στο σαιτ γραφουν πολλοι αμερικανοι και αυστραλοι.

εγω το ειχα πει οτι συγκριτικα καθε χρονο ειναι και χειροτερα απο τιμες. βεβαια αμα μαθεις το παιχνιδι την βρισκεις την ακρη σου αλλα σιγουρα δεν ειναι οπως παλιοτερα.

βεβαια οπως και να εχει ειναι και παλι φθηνα.

για την καμποτζη δεν γνωριζω αλλα το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι ταυλανδη !!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
τηλεφωνικη επικοινωνια σημερα με τον κυκλαδες, ηταν στο αεροδρομιο πριν επιβιβαστει στην πτηση για μπαχρεϊν. λεει οτι θα κατσει μια εβδομαδα εκεi

1 βδομαδα στο μπαχρειν, αυτο σηκωνει μεγαλη κουβεντα!!
αντε, να δουμε και κανα μπαχρειν sex trip να αποτρελλαθουμε!..

ρε συ κοσατς, γραψε το σαιτ που αναφερεσαι.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
το πουκετ το εχουμε πει εχει παραδωσει πνευμα
ευτυχως πουναι και οι αυστραλοι που το κρατανε
αλλαγη πορειας  τωρα  παμε βορειοτερα και ανατολικοτερα οσο το δυνατον παραθαλασια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom