Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχουμε πλιροφοριες για τον κερο  :think:.... βλεπο πολες κατεγιδες {"αφτι" "τιν" "φορα" "ο" "μεταφραστις" "μου" "τα" "εβγαλε" "πολι" "ανορουογραφα"} :tickedoff: :tickedoff:
κυκλαδες Αν Εννοείς εμένα  σε πληροφορώ τα ελληνικά μου είναι ανορθόγραφα γιατί ήμουνα Αμερική 30 χρόνια  και για να φέρνομε σωστός χρησιμοποιώ  μεταφραστή  YES YES YES  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Εγώ μένω στην παταγια στο Welcome plaza και είναι 900 μπατ το Νοέμβριο αλλά άμα χρησιμοποίησης το όνομα μου θα πληρώσεις 700 μπατ. :)kai δεν χρεωνει για το γκομενακι.
Στο Welcome Plaza εχω μεινει. Δηλαδη την επομενη φορα θα πω οτι ερχομαι απο τον αστρολογο?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τηλεφωνικη γευση απο walking street στην πατταγια ειχα πριν λιγο, ολη η βουη του δρομου ακουγοταν , οι κραχτες των agogo οι μουσικες απο τα μπαρ οι φωνουλες απο τις ταιλανδεζες, ωραια αισθηση. οι ανακατες εικονες και τα χιλιαδες χαμογελα, και τα χαρακτηριστικα "hello welcome welcoooom"

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αααααχ.....ωρες ωρες απογοητευομαι που δεν εχω παει ακομα...αλλα οι συντροφοι με επαναφερουν...να σαι καλα πιλοτε που εκανες αυτο το θρεντ!δοξα και τιμη στον KOSTASF16 
:grouphug:

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οκ τέλειωσαν τα ψέματα σε 3 ώρες αεροδρόμιο για τον παράδεισο θα τα πούμε όταν γυρίσω στις 25 Οκτωβρίου εσείς που μείνετε εδώ να σκέφτεστε ένας συμπολίτη σας πίνει στην υγειά σας  και σκέφτεται τι άσκημα περνάτε εδώ στην Ελλάδα. :rockon: :2funny: :fart-in-bed: :bounce-glasses:

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πριν λίγο πήρα τα εισιτήρια  :dancing: :dancing:
Το ταξίδι πλέον είναι σίγουρο! 3 Νοεμβρίου θα επιβιβάζομαι στο αεροπλάνο της Thai  :rockon: :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ροκο, οπως μας καταντησαν στην ελλαδα ουτε να τον παιξουμε μας αφηνουν, μας ευνουχισαν οι καριολεεεεεες

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Κουίζ Παρατηρητικότητας:
Τι κοινό έχει η φωτογραφία με την Ταυλάνδη;;;;
Κάτι μου λέει ότι τα Sex Trip έχουν κατακόρυφη άνοδο.... :rockon: :rockon: :rockon:
Κώστα δεν πιστεύω να άνοιξες ταξιδιωτικό γραφείο..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• thai.jpg
    thai.jpg
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 32
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
:rockon: :rockon:

Συνημμένα

• livingdolls_showcase_pic017.jpg
    livingdolls_showcase_pic017.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 34
  • livingdolls_showcase_pic064.jpg
    livingdolls_showcase_pic064.jpg
    54,7 KB · Εμφανίσεις: 54
  • livingdolls_showcase_pic066.jpg
    livingdolls_showcase_pic066.jpg
    58,5 KB · Εμφανίσεις: 50

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ροκο, οπως μας καταντησαν στην ελλαδα ουτε να τον παιξουμε μας αφηνουν, μας ευνουχισαν οι καριολεεεεεες

...σε μερικους ομως τ' αποθεματα μαλακιας κωστα δεν τελειωνουν ποτε!
οσο για μας αστα να πανε, τα' χουμε πει, τα' χουμε ματαξαναπει.. τεσπα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δε λεω , ειναι γλυκια η αναμονη , οχι ομως παντα, καποιες στιγμες χανεται ο ελεγχος, και χανεται επικινδυνα.
ειδικα οταν βλεπεις τα πιπινια λιγο πιο πανω,απο το livingdolls,flynow σημειωνε με stabilo.
ΠΟΣΕΣ?
και χανεται ο ελεγχος οταν εχεις αποφασισει για gfe φασεις, και που να κρυφτεις ? ας μας πει ο βον ενα ερημονησι στην ταιλ. να κρυφτουμε και να μη βλεπουμε τους πειρασμους

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πληρης χαρτης της πατονγκ

Συνημμένα

• pliris_xartis.jpg
    pliris_xartis.jpg
    246,6 KB · Εμφανίσεις: 18

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλοι και σντροφοι οπως λεει και ο μακης
Σας χαιρετω απο Σιγκαπουρη, μολις σημερα πηρα λαπτοπ και μπορω να μπω στο νετ, λεπτομερεις περιγραφες οταν γυρισω.
Κωστα F16 θα σου κανω ενημερωση, Μακη στο πηρα αυτο που ζτησες, Κωστα BMW ακομη και σημερα που ημουν στην SIM LIM SQUARE δεν τα βρηκα, ουτε Μαλαισια ουτε Ινδονησια, λυπαμαι φιλε.
Θα τα πουμε απο κοντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom