Μην ξεχάσετε στην παταγια να πάτε στο μπαρ που έχει θερμοκρασία 20-C είναι στον πεζόδρομο
μην ξεχασετε στην soi 6 εχει τις καλυτερες κοπελες σε beer bar και επειδη εχει μειωθει πολυ η κινηση και αναμενεται η high season να ειναι για κλαματα, θα ειστε σε ενα μουνολειβαδο κυριολεκτικως, και οι τιμες ειναι σε κατιουσα..
επισης στην soi 11 παιζουν απλα μασατζιδικα (οχι body to body) με 200 μπατ το μασαζ για μια ωρα, αλλα με αλλα 500 μπατ παιζει αριστο bbbj και cim.
αντε ρε, συγκινηθηκα παλι. have fun.
επισης συναγωνηστης με ενημερωσε οτι αυτη την περιοδο τα freelancers λογω αναδουλειας μαζευονται απο νωρις το απογευμα στον πεζοδρομο σε τρελλους αριθμους και ψωνιζονται, ενω παλια σκαγανε αργα στις ντισκο και ειχαν την μυτη ψηλα, γνωστες λενε οτι φετος δεν θα υπαρξει high season. επισης μην ξεχασετε να τσεκαρετε στην παραλια και στα εμπορικα κεντρα για τις free, υπαρχουν πολυ φθηνα διαμαντακια με τρελλο gfe. μην απογοητευτειτε απο τα milfοειδη της παραλιακης, καντε βολτες, θα βρειτε διαμαντια, ομως μετα τις 7 το απογευμα που σχολανε απο τις δουλειες.
beer bars δεν συνιστω, χαμηλη ποιοτητα σε εμφανιση,και μικρη πιθανοτητα να βρεθει κατι καλο, a gogo, καλα κοματια αλλα ακριβουτσικα και ξεπετουλες, εγω προτεινω freelancers αλλα εκτος ντισκο. τεσπα, δεν εχει σημασια, μου φαινεται θα ξανααναβαλω το gfe που εχω προγραμματισει και θα δρασω οπως ξερω εγω καλυτερα, αλλα υπαρχει χρονος για ολα.
καλα βολια συντροφοι