Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κυκλαδες θα αργησω εγω σου τα εγραψα!! μη με βαζεις στη πριζα δε θελω κ πολυ!!!

fletsis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν ηξερα που να γραψω σορυ.στις 23 οκτ φευγουμε 5 ατομα για πατταγια
περυσι ειχα παει πουκετ.θα γυρισουμε στισ 12 νοε οποιος θα ειναι εκει αυτες τις μερες
ασ πει να πιουμε καμια μπυρα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οποιος θα ειναι εκει αυτες τις μερες
ασ πει να πιουμε καμια μπυρα
τελικα αν συναντηθουμε ολοι για μια μπυρα και αν τηλεφωνηθουμε εκει απο μια φορα...
δεν νομιζω να περισεψει χρονος για κατι αλλο..
καλα να περασετε φιλε.

Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μην ξεχάσετε στην παταγια να πάτε στο μπαρ που έχει θερμοκρασία 20-C είναι στον πεζόδρομο  :fart-in-bed:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μην ξεχάσετε στην παταγια να πάτε στο μπαρ που έχει θερμοκρασία 20-C είναι στον πεζόδρομο  :fart-in-bed:
μην ξεχασετε στην soi 6 εχει τις καλυτερες κοπελες σε beer bar και επειδη εχει μειωθει πολυ η κινηση και αναμενεται η high season να ειναι για κλαματα, θα ειστε σε ενα μουνολειβαδο κυριολεκτικως, και οι τιμες ειναι σε κατιουσα..
επισης στην soi 11 παιζουν απλα μασατζιδικα (οχι body to body) με 200 μπατ το μασαζ για μια ωρα, αλλα με αλλα 500 μπατ παιζει αριστο bbbj και cim. 
αντε ρε, συγκινηθηκα παλι. have fun.
επισης συναγωνηστης με ενημερωσε οτι αυτη την περιοδο τα freelancers λογω αναδουλειας μαζευονται απο νωρις το απογευμα στον πεζοδρομο σε τρελλους αριθμους και ψωνιζονται, ενω παλια σκαγανε αργα στις ντισκο και ειχαν την μυτη ψηλα, γνωστες λενε οτι φετος δεν θα υπαρξει high season. επισης μην ξεχασετε να τσεκαρετε στην παραλια και στα εμπορικα κεντρα για τις free, υπαρχουν πολυ φθηνα διαμαντακια με τρελλο gfe. μην απογοητευτειτε απο τα milfοειδη της παραλιακης, καντε βολτες, θα βρειτε διαμαντια, ομως μετα τις 7 το απογευμα που σχολανε απο τις δουλειες.
beer bars δεν συνιστω, χαμηλη ποιοτητα σε εμφανιση,και μικρη πιθανοτητα να βρεθει κατι καλο, a gogo, καλα κοματια αλλα ακριβουτσικα και ξεπετουλες, εγω προτεινω freelancers αλλα εκτος ντισκο. τεσπα, δεν εχει σημασια, μου φαινεται θα ξανααναβαλω το gfe που εχω προγραμματισει και θα δρασω οπως ξερω εγω καλυτερα, αλλα υπαρχει χρονος για ολα.
καλα βολια συντροφοι

Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάλι δεν συνιστώ τις freelancers γιατί δεν ξέρεις αν είναι καθαρή η κοινός χωρίς αρρώστια άσε που κλέβουν και λίγο ας πούμε κινητά κ.λ.π ενώ αν πάρεις από το μπαρ μπορεί να στοιχίσει 200 έως 300 βατ ο go-go 500 έως 600 αυτά είναι για το μπαρ η κοπέλες  συμφωνία αλλά ότι γίνει πας στο μπαρ και βρίσκεις άκρη εγω συνιστώ μπαρ :thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Α ξέχασα αυτές του μπαρ κάθε πρώτη του μίνα κάνουν εξέταση γιατί διαφορετικά δεν τις πληρώνουν και τις διώχνουν ενώ αυτές του δρόμου ούτε ξέρουν που πέφτει ο γιατρός λίγη προφυλάξει παραπάνω δεν βλάφτει  :fart-in-bed:

fletsis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μπορειτε να μου πειτε κανενα καλο ξενοδοχειο και φθηνο
εκει που γινεται ο χαμος?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το freelancer ομως σου δινει αλλη μαγεια, ασε που αν φας χυλοπιττα απο freelancer ειναι ονειρικη..
επιμενω οτι οι κοπελες των μπαρ ειναι κατωτερες εμφανισιακα, ειναι τριτης διαλογης, οτι ειναι εξω απο την ws ειναι δευτερη αποσταξη. τσεκαρισμενο, και αρκετα βλαχες θα λεγα. τεσπα.
θελω να κανω τα παραπονα μου, αν δεν ηταν οι συναγωνηστες απο το φορουμ αυτες τις μερες θα ημουν κατω, παραειναι μακρια ο νοεμβρης, παρασυρθηκα απο τον  zaichik και τον flynow που ειχε πει απο την ανοιξη για 3/11,  ετσι την πατησα, ενταξει δεν ειναι πολλες ακομα αλλα λεμε..
φιλε fletsis, εγω μενω στο royal twins palace 2 road. εκανε και ανακαινηση, ειναι στην καρδια των γεγονοτωνκαι με τεραστια δωματια. τσεκαρε το, και δωσε ενα φιλακι στην ΚΕΝ την ρεσεψιονιστ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
.... τεσπα, δεν εχει σημασια, μου φαινεται θα ξανααναβαλω το gfe που εχω προγραμματισει και θα δρασω οπως ξερω εγω καλυτερα, αλλα υπαρχει χρονος για ολα.
καλα βολια συντροφοι

ετσι μπραβο ασε τα πολλα σιροπια με μια γυναικα!!! η πατταγια σε περιμενει!!! και αν ειναι και ετσι οπως τα λες τοτε ΣΟΥΠΕΡ!!!
βεβαια μην αφησεις το πουκετ !!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ο συντροφος elf ειναι στο παρθενικο του ταξιδι εδω και 5 μερες ηδη!!! ακομη δεν εχει γραψει ανταποκριση αλλα αναμενουμε !!!

κατω στην ταυλανδη για να πεις οτι κανεις καποια παρεα με ελληνες πρεπει απλα να τυχει πανω σε κανα σκηνικο που να κανεις χαβαλε, συναντησεις του τυπου να πιουμε μια μπυρα ή εναν καφε με 10 ή 15 διαφορετικα ατομα σου λιγοστευουν το χρονο και σε βγαζουν εκτος κλιματος !!!
τον καφε τον πινουμε εδω στην ελλαδα για να αναπωλησουμε τις μνημες του ταξιδιου !!! οχι εκει την ωρα που ζουμε την μαγεια !!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
mimiko μη μου μιλας εμενα για σεξ τριπ γιατι τοχω φαει με το κουταλι.οσο για  to gfe, ξερεις για πιο λογο το επιδιωκω.
τι εγινε σημερα? πηγατε για φαγητο? εγω ξυπνησα αργα, γι αυτο δεν πηρα τηλ.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
mimiko μη μου μιλας εμενα για σεξ τριπ γιατι τοχω φαει με το κουταλι.οσο για  to gfe, ξερεις για πιο λογο το επιδιωκω.
τι εγινε σημερα? πηγατε για φαγητο? εγω ξυπνησα αργα, γι αυτο δεν πηρα τηλ.

οχι δεν εγινε συναντηση σημερα.

οσο για το σεξ τριπ το λεω εφοσον ισχυουν αυτες οι αλλαγες που σου ειπαν ως προς την διαθεσιμοτητα αξιζει να το ζησεις , αυτη η κατασταση ειναι αυτη που ειχα περασει πριν ενα χρονο εγω και δεν την ξαναβρηκα!!! ετσι με αυτο τον τροπο !!!
υπομονη η 3/11 πλησιαζει !!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παντως για τον νοεμβριο θα ειναι ολο το bourdela.com !!! κατω στα περιχωρα την ταυλανδης!!! εχει μαζευτει λαος !!! να μας χορηγησουν μπλουζακια του γλομπεου οι χορηγοι !!!
kostasf16 καλυτερα που περιμενεις μεχρι τον νοεμβριο για να πας και δεν πηγες τωρα τον οκτωβριο πιστευω!!! ετσι μετα ο φεβρουαριος θα ειναι ποιο κοντα !!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
και ο γεναρης κοντυτερα, δεν την ξαναπαταω..

οσο μπορεις και βρισκεις χρονο καλο ειναι !!!
παντως οι μερες κοντευουν και αυτο ειναι που εχει σημασια !!! σκεψου οτι εχεις 20 ολοκληρες μερες στην διαθεση σου κατω στην ταυλανδη !!!

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
προς ανταποκριτες στο μετωπο.συναδερφοι να στελνετε και τιμες απο τα κοριτσια,ποτα,φαγητα,ξενοδοχεια κλπ.επισης σε ποιο καλο εστιατοριο,μασαζ κλπ.θα μου πεις τωρα οτι πολλα ζηταω αλλα σκεψου οτι βοηθας τα συντροφια που δεν εχουν παει ακομα στην μαχη και τους δινεις τροφη για το μυαλο.ευχαριστω οπως και να χει.

Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα και καμιά  μέρα αύριο για παταγια. Κυριακή βράδυ θα πίνω στον πεζόδρομο και θα κάνω παζάρια στα μπαρ με θεϊκά κορίτσια. Εγώ δεν είμαι ωραίος σαν μερικους για να κολισω και να βγάλω γκόμενα από αυτές στο δρόμο. Εγώ για κακή μου tύχει πληρώνω.    :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom