Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ξεκαρφωτη συναντηση.. ειχα παει με καποια φιλαρακια, που προσπαθω να τους βαλω στ' ολο κλιμα της ασιας, για καυτερα και τσουπ.. να' σου και ο μιμικος..

η συντομη ερευνα μετα το φαγητο, στα κωλομπαρα της περιοχης για ευρεση κιτρινων κορασιδων απεβη ακαρπη.. μιμικο, θα το ξαναψαξουμε, ειμαι σιγουρος οτι στο μπαρ που σου εδειξα παιζουν κιτρινες.

rokoss σιγουρα θα παιζουν, οπως και τα δυο φιλιππινεζικα μαγαζια που πετυχαμε ειναι αξια να τα περπατησουμε, την επομενη φορα με περισσοτερη ευκαιρια χρονου ολα θα γινουν,

θα ηθελα να πω οτι ο rokoss γυρισε σοφοτερος απο την ταυλανδη !!!
ΑΞΙΟΣ !!!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

καλως τον και καλως να ερθεις.

παντως, εγινα μαρτυρας ενος περιστατικου στην περιοχη. ενας τυπος, μαλλον ελληνας, αγκαλια με μια σκουροχρωμη, λεπτεπιλεπτη σχιστοματα, εψαχναν για ξενοδοχειο, μαλλον για τριωρο. μπηκαν και βγηκαν απο τρια ξενοδοχεια που ειναι στη σειρα στην περιοχη..
που την πετυχε ο κεραταααας!!!  :headbang:

υγ. μη γραφεις με κεφαλαια, θ' αναγκαστω να σου διαγραψω το μηνυμα..  :2funny:

Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αστρολογε μονο πατταγια πηγαινεις?

οσο για το ξενοδοχειο σε ευχαριστω πολυ αλλα μην ξοδευεσε ...  :rockon:

απο ποτε κατεβαινεις κατω?
Τώρα μόνο παταγια πηγαίνω πάω πολλά χρόνια Ταϊλάνδη και όλα τα μέρη εκεί τα έχω γυρίσει και  λόγω τις δουλειάς μου έχω γυρίσει όλων τον κόσμο άλλα κόλλησα στην Ταϊλανδή. Στα μπαρ μου έχουν φαΐ αρκετά λεφτά μέχρι τώρα και ακόμα δεν με σέβονται και όποτε πηγαίνω συνεχίζουν να μου τρώνε της άτιμες δεν σέβονται τον παλιο. :new_shocked:

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Ερώτηση άσχετου (εγώ): Πόσο χρονών μπορεί να είναι το λιγώτερο μια κοπέλα που μπορείς να μαμήσεις...?
Και το ρωτάω εγκυκλοπεδικά καθότι έχω ακούσει και διαβάσει διάφορα.

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυστηρα απο 18 και πανω αλλιως θα κανεις την νυφουλα στις ταυλανδεζικες φυλακες

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους.Διαβάζω το forum απο τον Αυγουστο οταν το ανακάλυψα.Είχα ήδη αποφασίσει να πραγματοποιήσω το ταξίδι στη Ταυλάνδη που είναι ένα ονειρο ζωής για μένα.Φέτος βρήκα παρέα συγκεκριμένα 1 φίλο μου και έτσι ο κύβος ερίφθη.
Αναχώρηση 10/12 Επιστροφη 10/01
Τhai airways τιμή εισητηρίου 803 Ευρώ με φόρους
Ξενοδοχείο έχω κλεισει μονο bangkok για τις 3 πρωτες μέρες.Μετά σκεφτομαστε 3 μέρες Pattaya και στη συνεχεια θα κατηφορίσουμε Νότια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, το forum με βοήθησε να συλλεξω απίστευτα σημαντικές πληροφορίες    :rockon: :rockon: :rockon:

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μπραβο συντροφε!με το καλο να πας και να [move]"γυρισεις"[/move]
Εννοειται οτι θα στειλεις ανταποκριση και πληρες ρεπορταζ οταν επιστρεψεις! :dancing:

johnniek

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους.

ο κύβος ερίφθη :dancing:.
Αναχώρηση  :grin: 15/11 Επιστροφη  :'( 26/11 με Τhai airways τιμή εισητηρίου 713 Ευρώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναγωνιστες, το forum με βοήθησε να συλλεξω απίστευτα σημαντικές πληροφορίες για το συγκεκριμενο ταξιδι

Ελπιζω να βρω καποιον απο εσας εκει

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ελλαδίτες καλησπέρα σας ίσος για τελευταία φορα για φέτος !
ΤΑΥΛΑΝΔΗ
ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΠΑΝΓΚΟΚ
Δ/νση : 21/159 South Sathorn Road, 30th floor,Thai Wah Tower II,Bangkok 10120
Τηλ. : (00662) 6791462 - Fax : 6791463
E-mail : bagremb@ksc.th.co
Επικεφαλής Αρχής : ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους.

ο κύβος ερίφθη :dancing:.
Αναχώρηση  :grin: 15/11 Επιστροφη  :'( 26/11 με Τhai airways τιμή εισητηρίου 713 Ευρώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναγωνιστες, το forum με βοήθησε να συλλεξω απίστευτα σημαντικές πληροφορίες για το συγκεκριμενο ταξιδι

Ελπιζω να βρω καποιον απο εσας εκει
Στις 14 νοεμ. Φθάνω παταγια μέχρι τις 28. αν πας παταγια γράψε μου να τα πούμε στην Ταϊλανδή :rockon: :rockon:

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κωσταφ16 φευγουνεεεεεεεε τ'ακουυυυυς?

johnniek

Μέλος
Εγγρ.