Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κωσταφ16 αν ακουσεις τπτ για φθηνο εισιτηριο φεβ-πουκετ πεστο μου ε!μου φαινεται θα παω να μεινω κανα μηνα εκει κατω...εκει να δεις ρισετ!μεχρι και πως με λενε θα ξεχασω!αντε 3 και σημερα....μηνες!

Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ηρθα λουτρακι για να κανω σχεδια με τον φιλο μου για παταγια.  Μην ζηλευεται :piss: :piss:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Δεν έχεις δίκιο. Εχει καλό νερό.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Περπατώ και χάνω λάδια.
Μήπως παίρνω άδεια;    :dancing:

Κώστα υπομονή αγόρι μου είσαι πολύ κοντά.

Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν καταλάβατε φένετε δεν πήγα να μιλήσουμε για το Λουτράκι αλλά για παταγια :blahblah1:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω έχω ακούσει ότι είναι τσουλάκια οι Ταΐλανδές και ότι αρχίζουν να γαμιούνται από τα 13 τους.
Ενω οι Ελληνιδες,περιμενουν πρωτα να παντρευτουν και τη πρωτη νυχτα του γαμου,βγαζουν και το σεντονι εξω...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
προσεχετε με τις φτηνες πτησεις εσωτερικου ταυλανδης και γενικα ασιας

εχω πεταξει με αρκετα σαραβαλα  και εχει παει η ψυχη μου στη κουλουρη

με τα μπουρδελα και αν πεσεις και σε καμμια τροπικη καταιγιδα χεστα

ο καιρος για οσους πανε εκει τωρα ειναι λιγο αστατος και αποτι βλεπετε  καταιγιδες αναπτυσονται απο το πουθενα και ειναι απροβλεπτες

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σωστα τα λες γιατι βλεπω να πηγαινουμε καπως ετσι! :bounce:

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχει πεταξει κανεις με σιγκαπουρ ερ για πουκε?

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ενω οι Ελληνιδες,περιμενουν πρωτα να παντρευτουν και τη πρωτη νυχτα του γαμου,βγαζουν και το σεντονι εξω...
ta elinika mou teliosana kai gia arketes meres tha sas grafo....mono etsi !!!!den ime pleon mykono kai ta domatia mou ta eklisa giati exo ales protereotites  :grin: kserete esis  :dancing: lipon den exo tin dinatotita na mpeno sto internet kai as me sinxoresoun meriki(osi stelnete minimata mono sta elino-aglika gia na ta anagnorizi to pc )
a kai na thimiso oti den mporo na thimitho ta onomata sas otan mou stelnete e-mail poles fores ...opote grafte kai to paratsoukli sas kalou kakou  :helpplea: signomi gia tin kaki grafi mou ala den to kano eksepitides  :booty:
mpai moro mou mpai petao gia doumpai  :-*

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
kosats
αλλη εταιρεια ειναι αυτη απο την singapore airlines?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παιδες οι φωτο ειναι απο εδω και γενικα απο το νετ μιας και δεν εχω παει.

πολυ ωραιο αυτο το site που παραθεσες, θελει μελετη !!! το θεμα ειναι το πως θα αντιληφθει ο καθενας μας αυτα που διαβαζει και αυτα που ζει και θα ζησει εκει κατω !!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
New Visa Regulation as of October 1. 2007
Government changes Tourist Visa Regulation again
The Royal Thai consulate general in Penang, Malaysia, has indicated that officers there will now limit applications from foreigners applying to visit Thailand as tourists to just three 60 day visas.

Other Thai consulates and embassies in the region are unlikely to offer more generous visa extensions than Penang.

It seems that the current government tries everything to keep long-stay tourist as well as investors out of Thailand.

παλι αλλαξανε τους νομους εκει κατω, το εχει ο οκτωβρης τελικα για αυτους.

Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Με τις βίζες πόλη καλά κανουν για τι πάνε όλοι η τιχοδιοκτες και θέλουν να μηνούν για πάντα στην Ταϊλανδή. Καλά τους κάνουν. Εγώ πάω κάθε μηνά 10 έως 15 μέρες και δεν έχω πρόβλημα. Και όση θέλουν να επενδύσουν τούς δίνουν 3 χρονιά βίζα εφόσον καταθέσουν κάποια λεφτά.  :uzi: :fart-in-bed:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Με τις βίζες πόλη καλά κανουν για τι πάνε όλοι η τιχοδιοκτες και θέλουν να μηνούν για πάντα στην Ταϊλανδή. Καλά τους κάνουν. Εγώ πάω κάθε μηνά 10 έως 15 μέρες και δεν έχω πρόβλημα. Και όση θέλουν να επενδύσουν τούς δίνουν 3 χρονιά βίζα εφόσον καταθέσουν κάποια λεφτά.  :uzi: :fart-in-bed:

πως πας καθε μηνα?
για εξηγησε το λιγακι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom