και λες τωρα εσυ..ρε φουστη μου εχω τρελλαθει και θελω να παω κατω αλλα κανεις απ'οσους ξερω δεν ειναι διαθεσιμος!σε πιανει πανικος στην ιδεα οτι θα πας μονος σου και δεν ξερεις τι θα βρεις!οχι πια!η λυση ειναι ειναι να διαβασεις ολες τις σελιδες απο αυτο το θρεντ και μετα αυτο το σαιτ ειναι ο απολυτος και λεπτομερεστατος οδηγος για την νυχτερινη ζωη και οχι μονο στο πουκετ.εχει τιμες,χαρτες,δραστηριοτητες,μαγαζια,οδηγο συμπεριφορας κλπ.απευθυνεται σε οσους δεν εχουν παει ακομα κατω-οπως και γω-και λυνει ολες τις αποριες μας! αυτο εδω ειναι στα ελληνικα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
ξενοδοχεια με τις τιμες και διαθεσιμοτητα δωματιων της τρεχουσης περιοδου με καλες προσφορες της τελευταιας στιγμης νομιζω βεβαια πως κατω κανεις καλυτερο ντιλ αλλα καλο ειναι να κανεις πρωτα μια ερευνα αγορας απο τον καναπε! +φωτο απο τα ξενοδοχεια και περιγραφη προσφερομενων υπηρεσιων
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σύντροφε η φωτό αυτή είναι από το Nana Entr. Center ή κάνω λάθος ?αλλη μια για τον καφε!
αστρολογος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ετσι μπορις να εισαι στιν παταγια. [flash=200,200][/flash]
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
μην με ανακατευετε...ελα να ξυπναμε!!κωσταααααααααΦ16
με εχει τσακισει η αναμονη..
φιλε kosats ορεξατος ξαναγυρισες στο θρεντ, ανεβασε το λιγο,
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
πως να κλεισεις σε ξενοδοχειο και να χασεις τη μαγεια της ελευθεριας στην ταιλανδη?ξενοδοχεια με τις τιμες και διαθεσιμοτητα δωματιων της τρεχουσης περιοδου με καλες προσφορες της τελευταιας στιγμης
ωραια! να κλεισει καποιος σαν εμενα για πατογκ, και αν δεν μαρεσει και θελω πι πι με τον πιπι?
και αν θελω και κραμπι μετα?
και που να ξερω ποσο θα μου αρεσει το πουκετ? συμβολαιο εχω?
και αν δεν μου αρεσει αυτο που θα κλεισω και θελω περισοτερη χλιδα?
και αν απο το σουβαρναμπουμι παρω παλι αναποδες και παω σφαιρα στην πατταγια για το γνωστο σπορ? και αν, και αν, και αν?
ακουμπηστε στο προβλημα μου σας παρακαλω και απαντηστε μου.
τι προβλημα ρε κωστα..
αν και ειμαι της γνωμης να δεις και κατι αλλο εκτος απο την παταγια, μαλλον απο συνηθεια θα παρεις στο αεροδρομιο ταξι και θα την κανεις για εκει.
φευγετε ολοι γαμωτο, σας ζηλευω αλλα.. οταν θα γυρνατε εσεις θα φευγω εγωωωωωωωωω!!
κοσατς, ωραιο το μωρο στο ποστ #4369..
αν και ειμαι της γνωμης να δεις και κατι αλλο εκτος απο την παταγια, μαλλον απο συνηθεια θα παρεις στο αεροδρομιο ταξι και θα την κανεις για εκει.
φευγετε ολοι γαμωτο, σας ζηλευω αλλα.. οταν θα γυρνατε εσεις θα φευγω εγωωωωωωωωω!!
κοσατς, ωραιο το μωρο στο ποστ #4369..
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Μακη κανεις λαθος...Ολες οι φωτο ειναι απο το Soi Crocodille καθετα στη Bangla απο τη παραλια Patong στο Phuket...Σύντροφε η φωτό αυτή είναι από το Nana Entr. Center ή κάνω λάθος ?
Ατιμε Kosats μας αναψες βραδιατικα!!!!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ρε παιδια, τι σκηνικο ειναι αυτο? δεν θυμαμαι τετοιο πραμα στην παταγια, εκει ολες ειναι στο δρομο. αμαν τι θα δω παλι, και το θεμα ειναι οτι παω με γυναικα, που πας ρε καραμητροοοοΜακη κανεις λαθος...Ολες οι φωτο ειναι απο το Soi Crocodille καθετα στη Bangla απο τη παραλια Patong στο Phuket...
παιδες οι φωτο ειναι απο εδω και γενικα απο το νετ μιας και δεν εχω παει.
Συνημμένα
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
"Many a romance has blossomed from the GFE and sometimes it develops into the WE (wife experience). This may be followed by the divorce experience and the going home with no money experience."
καλοοο.
το λινκ που εβαλε ο κοσατς πιο πανω ειναι πολυ κατατοπιστικο για οσους πανε πρωτη φορα, εγω θα πω κατι,
η ταιλανδη και οι ταιλανδεζες ειναι σαν τα πατατακια, ποτε δεν τρως μονο ενα.
καλοοο.
το λινκ που εβαλε ο κοσατς πιο πανω ειναι πολυ κατατοπιστικο για οσους πανε πρωτη φορα, εγω θα πω κατι,
η ταιλανδη και οι ταιλανδεζες ειναι σαν τα πατατακια, ποτε δεν τρως μονο ενα.
αστρολογος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Προς όλους τους αναγνώστες που θέλουν να πάνε στην Ταϊλανδή. Ποτέ μα ποτέ μην πάνε με την γινεκα τους. Οποίος πάει Ταϊλανδή και σπέσιαλ παταγια με την γινεκα του είναι σαν να περνι το κεσεδάκι μαζί του η κοινώς το φαΐ από το σπίτι του.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Η Μπανγκλα ειναι ενας κεντρικος δρομος που δεν εχει πολλα μπαρακια..Εχει και εμπορικα μαγαζια πολλα...
Το "παιχνιδι" γινεται στα soi που ειναι καθετα στη Μπανγκλα,που ειναι γεματα απο μπαρακια το ενα διπλα στο αλλο..(Οπως το soi crocodile της φωτογραφιας,υπαρχουν αλλα 4-5)..
Στη Μπανγκλα ειναι το νυφοπαζαρο,που μαζευονται αριστερα δεξια οι Freelancers,πριν την "κανουν" για τις ντισκο,"προς αγραν πελατων" (πω-πω μορφωσις!!!)
Το "παιχνιδι" γινεται στα soi που ειναι καθετα στη Μπανγκλα,που ειναι γεματα απο μπαρακια το ενα διπλα στο αλλο..(Οπως το soi crocodile της φωτογραφιας,υπαρχουν αλλα 4-5)..
Στη Μπανγκλα ειναι το νυφοπαζαρο,που μαζευονται αριστερα δεξια οι Freelancers,πριν την "κανουν" για τις ντισκο,"προς αγραν πελατων" (πω-πω μορφωσις!!!)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
και γω στο γκρουπ του φεβρουαριου, με ξεχασατε?δωσε μας τα φωτα σου pipinomaniac!να ετοιμαζεται το γκρουπ του φεβρουαριου παρακαλω!με μενα μεσα=πρωτα ο θεος-!
ο αστρολογος νομιζει οτι θα χασω κατι απο τη μαγεια του νυφοπαζαρου της ταυλανδης? ΠΟΤΕ!
δεν θα χασω ομως ουτε και το gfe σε καμια περιπτωση