Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Sikelos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Στο site που μου έχεις ποιο πάνω με τα ξενοδοχεία έχει μια στήλη που λέει full rate και μια που λέει offer from .Τι είναι η κάθε μια κοίταξα στο site δεν αναφέρει :(

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
επισης καλο σαιτ για πληροφοριες για ξενοδοχεια ειναι αυτο διαθετει και ιντερακτιβ δορυφορικο χαρτη για να δεις απο ψηλα που και πως ειναι η τοποθεσια του ξενδοχειου.

Στο site που μου έχεις ποιο πάνω με τα ξενοδοχεία έχει μια στήλη που λέει full rate και μια που λέει offer from .Τι είναι η κάθε μια κοίταξα στο site δεν αναφέρει :(
full rate ειναι η κανονικη τιμη
offer from τρεχουσα τιμη προσφορας
πατα επανω στο ξενοδοχειο για περισσοτερες πληροφοριες

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
sikele αυτο που ρωτας σχετικα με τις φωτογραφιες εκει κατω θελει προσοχη επειδη μπορει να βρεθεις μπλεγμενος, αν θυμασαι ακομη και η εκπομπη "Εικονες" χρειαστηκε να παρει αδεια για να τραβηξει στα μπαρ και τα συναφη μερη. για φωτογραφιες τυπου voyer ουτε να το σκεφτεσαι, θα κοιταξω μηπως σου βρω και τα σχετικα link να διαβασεις περι του θεματος.

Sikelos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
mimikos2000 and kosats 
Ευχαριστώ παιδιά για τις απάντησης σας :)
τώρα μου μένουν άλλες 6-7 απορίες ακόμα  ;)
Ελπίζω μέχρι να κανονίσω το ταξίδι αν έχω μάθει τι ακριβώς πρέπει να κάνω.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για σήμερα μπορώ και εγώ για τον Πειραιά, Κυριακή δύσκολο...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και ο KOSTASF16 στο g(a)fe του :boobies:
ναι, επιμενω , δεν πρεπει να χανουμε το gfe που μας προσφερουν απλοχερα αυτες οι κοντες γυναικες,
απ την αλλη ομως ειναι και το body to body massage στην πατονγκ, που πρεπει να παω, το christine, και να δουμε πως θα καταφερω να παω. ο κυκλαδες στο πουκετ περιφερεται? νομιζω του ειχα δωσει το κινητο μου, αν οχι ας πει να του το ξαναστειλω.
πιπινομανιακ ποσες μεινανε ρεεεεεε

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παιδες
Μαλλον τη Κυριακη μπορω, Θα επιβεβαιωσω αυριο, Μακη εαν παω να ερθεις, εχεις παραδοση.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το σαιτ επεσε λιγο πριν γινει η συναντηση, ετσι καποιοι δεν ηρθαν, θα γινουν και αλλες συναντησεις, και πολλες στην ταιλανδη,
11 και σημερα μεινανε,  :rockon:
ο κυκλαδες χαλαρωνει στο πουκετ. :dancing:
μας περιμενει
:)

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Από λήψη υπερβολικής δόσης της γενετικής εκδοχής του "Βιάγκρα", έχασε τη ζωή του ένας Αμερικανός τουρίστας. Ο 58χρονος που είχε φθάσει στην πόλη αυτή μια ημέρα πριν το θάνατό του, πήρε τρία δισκία "Καμάγκρα", ένα φαρμακευτικό σκεύασμα με τα ίδια συστατικά με αυτά του Βιάγκρα, πριν πέσει στο κρεβάτι με μια κοπέλα που γνώρισε σε ένα μπαρ της παραλιακής πόλης Πατάγια. Η γυναίκα ανέφερε στην αστυνομία μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ότι ο άνδρας κατέρρευσε και σταμάτησε να αναπνέει κατά τη συνεύρεσή τους. Η αστυνομία κάνοντας έρευνα εντόπισε μια συσκευασία για τέσσερα χάπια Καμάγρα αλλά μέσα υπήρχε μόνο ένα. Οι αρχές θα προχωρήσουν σε νεκροψία στο πτώμα του άτυχου τουρίστα. Το Βιάγκρα - που συμβάλλει στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων - έχει κατηγορηθεί για πολλούς θανάτους ανδρών στις ΗΠΑ παρά το γεγονός ότι η παρασκευάστρια εταιρία υποστηρίζει ότι η χρήση του είναι απόλυτα ασφαλής.

47 ακομη...

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
kalispera sas kai pali filarakia....exete xeretismata kai apo ton filo mou ton ntino !
exoume iperoxi parea kai mporo na po oti pernao iperoxa  :dancing: :dancing:
fisika o filos kostas ixe dikio kai argisa poli na kimitho me kiritsaki ....omos tora treleftea sinantisa ton erota  :2funny: :2funny:
koukli kai poli kalo plasma me katanoisi  :P
fisika kobo tin plaka kai thimizo oti olas tous se agapoun mono otan tis agaliazis me ta euro sou  :2funny: :2funny: ;)
ante kai kales diadromes se olous  :-*

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
lipon na po oti exo katapliktiki eksipiretisi apo ton mpampi kai apo ton dimitri (ksenodoxos + idioktitis nixterinou kentrou ) kai gia ola afta efxaristo ton filo mimiko pou mou ekane tin proti epafi me ton dimitri stin thesaloniki

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αντε ρε παλιοπαιδα μου λειψατε!kykladesgr να περνας καλα ρεεεεεε!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ο elf24 πρέπει να επέστρεψε από κάτω.Φίλε elf μην κάνεις τον κινέζο ( μάλλον τον Ταϊλανδέζο  :cheesy: ) , μας χρωστάς ένα report.Περιμένουμε  ;)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λοιπον φιλοι
Λογω του σαιτ και της βροχης δεν τα καταφερα ΑΛΛΑ λεω απο τωρα για την Κυριακη στο Ταυλανδεζικο, οσοι πιστοι δηλωσετε.
Μακη στειλε μου με πμ το κινητο σου, εχω των 2 Κωστηδων για να συνενοηθουμε σε περιπτωση προβληματος.
Αντε και εχω λυσαξει να φαω TOM YAM.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν ξεκινας τις ενημερωσεις? εχω ακουσει τα καλυτερα για την μαλαισια,
μην με υπολογιζεται για την κυριακη, τωρα θα ξαναφαω ταιλ. μονο στην ταιλανδη,
κυκλαδες ανεμενε, 9 και ξημερωνει, πιπι εισαι ετοιμος/
να δινει παρων η ομαδα του νοεμβριου,

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
lipon na po oti exo katapliktiki eksipiretisi apo ton mpampi kai apo ton dimitri (ksenodoxos + idioktitis nixterinou kentrou ) kai gia ola afta efxaristo ton filo mimiko pou mou ekane tin proti epafi me ton dimitri stin thesaloniki

κυκλαδες εισαι φιλος και χαιρομαι που περνας καλα!!!

στο university bangla εχει πολλα να μαθει καποιος !!!

επιτελους το site συνηλθε και με αυτο το τροπο ξαναανοιξε η διοδος επικοινωνιας μας !!!
χωρις το bourdela και το θρεντ αυτο ημασταν σαν να ειμαστε στην βροχη χωρις ομπρελα!!! οπως ειπε και ο φιλος μακης !!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
"Εσο ετοιμος"...10 και μεσημεριασε..
Η επισκεψη αυτη τη φορα θα ειναι ινκογκνιτο...Ειπα στο μωρο οτι δε θα παω...
Δε θελω να ακουω για GFE και αηδιες...Θα το παιξω "freelance" εραστης..
Ε..και αμα πεσει πεινα..Θα εμφανιστω "φαντης-μπαστουνι" στο μωρο,να του κανω και εκπληξη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom