Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
"Εσο ετοιμος"...10 και μεσημεριασε..
Η επισκεψη αυτη τη φορα θα ειναι ινκογκνιτο...Ειπα στο μωρο οτι δε θα παω...
Δε θελω να ακουω για GFE και αηδιες...Θα το παιξω "freelance" εραστης..
Ε..και αμα πεσει πεινα..Θα εμφανιστω "φαντης-μπαστουνι" στο μωρο,να του κανω και εκπληξη...

σοφη αποφαση...
χαιρομαι που μαθαινεις γρηγορα !!!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αλλαγη πορειας ο πιπινομανιακ  λολ

ολοι καπου εκει θα παιζουν σε λιγα χρονια

να μπαινουμε και να βγαινουμε απαρατηρητοι μακρυα απο προηγουμενα νταβατουρια για να φρεσκαρεται και λιγο το ενδιαφερον

και μενα μετα απο τις πρωτες εξορμησεις με χαλαγε κατι και μολις το καταλαβα τι ηταν οι επισκεψεις μου αποκτουσαν περισσοτερο ενδιαφερον

Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για σας παιδιά προχτές ειρθα και φεύγω σήμερα. Πάλι για την παταγια. Όταν έφευγα στις24 ειρθε και με βρήκε ο FLETSIS και του έκλισα δωμάτιο με πιο οικονομική τιμή και να μην πληρώνει για τα κορίτσια  και αύριο πηγαίνουν και 4 φίλοι του και αυτοί έχουν την τιμή την δικιά μου στο WELCOME PLAZA  εγώ θα είμαι από 28 -10εως 7 -11.Παιδια πέρασα πολύ καλά με τον φίλο μου τον παναγιοτι από το Λουτράκι .Μονω που οι γηνεκες δεν τελείωσαν. Εμένα μια τσουλα με έκλεψε που την πήρα από τον δρόμο μου πίρε 1500 μπατ μαλακια μου που την πήρα από τον δρόμο. Πρώτη φορά και τελευταία από τον δρόμο. Βιάζομε τώρα γιατί πάω αεροδρόμιο αλλά μόλις έρθω θα τα πούμε πιο αναλυτικά και με τον FLETSI. Φιλιά και δρόμο για παταγια.  :grouphug: :fart-in-bed: :rockon:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
δεν ξεκινας τις ενημερωσεις? εχω ακουσει τα καλυτερα για την μαλαισια,
μην με υπολογιζεται για την κυριακη, τωρα θα ξαναφαω ταιλ. μονο στην ταιλανδη,
κυκλαδες ανεμενε, 9 και ξημερωνει, πιπι εισαι ετοιμος/
να δινει παρων η ομαδα του νοεμβριου,
Κωστη
Τα εγραψα περιληπτικα πιο πριν αλλα για σενα θα τα ξαναπω.
Η Μαλαισια ειναι η ακριβοτερη χωρα της Ασιας ισως και απο τη Σιγκαπουρη.
Μεσος ορος 50 Ευρω, το μωρο. Πορνεια ανοικτη , πχ στο δρομο δεν εχει, υπαρχουν μονο 2 μπαρ για ψωνιστηρι, το ενα και καλλυτερο ειναι το Beαch Club, ενα τετραγωνο μακρυα απο τους διδυμους ουρανοξυστες, εκει παιζουν Βιετναμεζες (κουκλια) και κινεζες αντε και καμμια Ινδονησια, με μερικους τραβελους, κουκλια εν σχεση με τα δικα μας μπαζα για καποιον που γουσταρει τετοιες καταστασεις.
Οι ντοπιοι δεν πατανε εκει ευκολα λογω του ποσου που ζητανε οι κοπελες. Αυτοι τη βγαζουν σε στουντιο μασαζ που ειναι πολυ πιο προφυλαγμενα λογω αστυνομιας και μαθευονται απο στομα σε στομα.
Υπαρχουν επισης "σπιτια" αλλα πρεπει να σε παει ντοπιος και αρκετα φραγκατος, εκει με γυρω στο 100ρικο Ευρω θα βρεις μοντελλα κυριολεκτικα Μαλαισιες (που ειναι ιδιες με τις Ινδονησιες) Κινεζες αλλα 2μετρες και Καταπληκτικες Ινδες.
Με πηγαν 2 φορες και μπορω να ομολογησω οτι ΑΞΙΖΕ ειδικα η Ινδη.
Και για να το εμπεδωσουν ολοι το ξαναλεω, go go bars ΜΟΝΟ στη Ταυλανδη θα βρειτε.

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λευτερια στην βορεια Μυκονο αδερφια!Ο φεβρουαριος ειναι κοντα...μη σου πω να το κανω γεναρη γιατι δεν μπορω-δεν μπορω να περιμενωωωω!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
rokos,τα παρακατω ειναι για σενα, μπραβο ρε θηριο
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
επεστρεψα και εγω πριν απο λήγες μερες απο πατταγια και bangkok. 17 μερες πατταγια και 2 μπανγκοκ. έχω να πώ και αρνητικές και θετικές εντυπώσεις.
ΘΕΤΙΚΑ είναι όπως όλοι αναφέρετε το πολύ καλό gfe που σου προσφέρουν εκει οι κοπέλες και γενικά η πολύ θετική τους συμπεριφορά σε όλα.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
το πρώτο σοκ το έπαθα βγαίνοντας από το αεροδρόμιο. τουλάχιστον εγώ αυτό το κλίμα δεν μπορώ να το συνηθήσω. ζεστή-υγρασια-μολυνση-άσχημη μυρωδια.
στην πατταγια εμεινα στο day-night που έκανε αρκετά καλύ τιμή 4100 η βδομαδα (περιπου 586 βατ η μέρα) όπου εμεινα αρκετά ευχαριστημένος.
άλλο αρνητικό τα ταξι όπου τσακονόμουνα σχεδόν συνέχεια, γιατι είχα το τιμολογιο του τουρίστα και εγω ήθελα το κανονικό τιμολόγιο. αποτελεσμα να νοικιάσω αυτοκίνητο για να μην καθομαι να τους παρακαλάω και να έχω την ησιχία μου και να μπορώ να πάω και καμια βόλτα εκτος πατταγιας και τελικά ήταν η καλύτερη λύση.
τι έχει το οδήγημά τους που μου λεγατε πριν πάω οτι ειναι περίεργο? λίγο επιθετικά οδηγάνε αλλά γενικά κανενα πρόβλημα αμα εισαι με ΙΧ. με μηχανακι θα φοβόμουνα.
πολυ κουραστική η πτήση μέσω αμμαν που πήγα 2,5+ 7 ωρες αναμονή + 8,5 ώρες αλλα τα 590 ευρω δεν τα βρήκα αλλού.
παντος γενικοτερα πολυ βρομιά που δεν την περίμενα σε τετοιο βαθμό.
δεν λεω οτι δεν μου άρεσε, και μου άρεσε και καλά πέρασα και σύγουρα θα ξαναπάω άλλη μια φορα κάποια στιγμή (αλλά νομίζω οτι δεν ειναι για συνέχεια)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ELF καλως ηλθες,αν και δεν φανηκε να σου αρεσε και πολυ,
απο μυρωδιες η πατταγια εχει πολλες, εγω προτιμω του λουσιφερ..
17 μερες ειναι πολλες για πατταγια.
το ξενοδοχειο που εμεινες το εχω τσεκαρει και γω, παλιουτσικο ειναι με μικρα δωματια, και τα λουξ που ειδα μικρα ειναι. η τιμη πολυ καλη παντως.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά 6-12 θα είναι κανένας  άλλος στην BKK?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ε..και αμα πεσει πεινα..
πεινα εκει? εισαι τρελλος?
τελικα θα με αφησετε μονο μου να το παιζω gfe?
δεν πειραζει ομως, πρεπει να δω και αλλα μερη, και ετσι ειναι ευκαιρια,
ποσες μεινανε, 6 ?

Επισκέπτης
Kωστή φοβερές οι Κινεζούλες αλλά.... λέω να διευρίνω λίγο τους ορίζοντές μου!!! Τον Φεβρουάριο μου έσκασε ταξιδάκι για Βραζιλία (Ρίο). Και.... ξέρεις τι γίνεται εκείνη την εποχή στο Ρίο, ε? Ναι, καλά κατάλαβες... το αποκριάτικο καρναβάλι!!! :rockon:

Τέλος πάντων, ας πάω πρώτα με το καλό και θα σου πω ;)

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κώστα την άλλη βδομάδα τέτοια ώρα θα έχουμε φτάσει!!!! :)

BARBAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
6/11 στη bangla αλλα τι ωρα και που ακριβως;

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ελα παιδια...να μαζευομαστε....6 και νυχτωσε...!!!

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
10
Πόντοι
1
  Άραγε αυτή την εποχή πως να είναι ο καιρός στο Κo-Chang;
  Το επισκέφτηκα τον Ιούλιο και οι συνθήκες που επικρατούσαν δεν μου επέτρεψαν να επιδοθώ σε φυσιολατρικές δραστηριότητες. Ας είναι όμως γιατί αποζημιώθηκα από άλλης πλευράς…
  Ας πάρω όμως τα πράγματα απ’ την αρχή. Έφτασα με mini van σ’ ένα από τα λιμάνια που βρίσκονται απέναντι από την βορειοανατολική ακτή του νησιού παρακάμπτοντας το Τrat. Η θάλασσα ήταν σχετικά ήρεμη. Με φέριμποτ πέρασα απέναντι και αμέσως με ταξί (τύπου Πατάγιας) κατευθύνθηκα στην δυτική πλευρά του νησιού που βρίσκονται και οι καλές παραλίες. Σταμάτησα στην White Sands και κατέλυσα στο Alina hotel (περίπου 20 ευρώ). Από την μια πλευρά βλέπει στον κεντρικό δρόμο και απ’ την άλλη βλέπει θάλασσα. Υπερυψωμένο από την πλευρά της αμμουδερής παραλίας για να προφυλάσσεται όταν αγριεύει ο καιρός.
  Ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου με οδήγησε στο δωμάτιο και βλέποντας πως είμαι ασυνόδευτος θέλησε να μου προσφέρει τις καλές του υπηρεσίες. Με τα λιγοστά αγγλικά του και κυρίως με κινήσεις των χεριών προσπαθούσε να μου δείξει σε ποιο μέρος θα βρω γυναικεία συντροφιά. Είχα ήδη κάποιες ενδιαφέρουσες αλλά ελλιπείς πληροφορίες οπότε άδραξα την ευκαιρία. «Ladyyy», μου έλεγε και έδειχνε προς την σωστή, όπως αποδείχτηκε, κατεύθυνση. Τον ευχαρίστησα (μετά φιλοδωρήματος) και αποφάσισα να κατοπτεύσω, ως ανιχνευτής, την γύρω περιοχή. Ο καιρός άρχιζε να χαλάει όμως, έτσι περιορίστηκα σε μια ακτίνα 100 μέτρων. Σκέφτηκα να μείνω στο δωμάτιο 2-3 ώρες και μετά να βγω κατευθείαν για δείπνο και εν συνεχεία για διασκέδαση. Από το μπαλκόνι είχα καλή θέα. Η βροχή ήταν έντονη, ο άνεμος δυνατός και τα κύματα ολοένα και πλησίαζαν. Όπως ήταν φυσικό δεν υπήρχε καμμία δραστηριότητα στη παραλία.
  Τελικώς ξαναβγήκα και ιδού τα ευρήματα. Περίπου 400 μέτρα νοτιότερα επί της κεντρικής οδού αλλά από την άλλη πλευρά βρίσκεται μια συστάδα από μπαρ, γύρω στα δέκα beer bars προσανατολισμένα στην εξυπηρέτηση του ξένου επισκέπτη. Και ακριβώς μετά το τελευταίο υπάρχει ένα πολύ καλό ιταλικό εστιατόριο. Εκεί κάθισα για βραδινό με συντροφιά την μουσική που ερχόταν από δίπλα. Ήρθε επιτέλους και η στιγμή της επιλογής ερωτικής παρτενέρ. Δεν χρειάστηκε να προσπεράσω το πρώτο μπαρ που συνάντησα καθώς μου τράβηξαν την προσοχή δυο νόστιμα χαμογελαστά πρόσωπα. Συνήθως το ποσοστό επιλεξιμότητας είναι μια στις πέντε στα beer bars για να πέσει στο μία στις δέκα όταν πρόκειται για go go bars. Εκεί τις γυναίκες τις βλέπεις ημίγυμνες και τα κριτήρια γίνονται αυστηρότερα. Αν δε μιλήσουμε για αξεγάδιαστη  ομορφιά τότε τα ποσοστά κατακρημνίζονται.
  Η δικιά μου δεν ήταν καλλονή ήταν όμως υπέροχη και – ας το αναφέρω κι’ αυτό- οικονομική (τιμές Πατάγιας). Στο δωμάτιο άρχισα όπως πάντα με γλωσσική διδασκαλία. Αν πέσω σε ορεξάτη καθηγήτρια αυτό μπορεί να πάρει αρκετή ώρα. Μάλιστα απαραιτήτως κάποια αποσπάσματα ηχογραφούνται ή γράφονται στο βίντεο. Σε ξεχωριστά αποθηκευτικά μέσα οι αισθησιακές ταινίες (περισσότερο ή λιγότερο τολμηρές) και σε άλλα η σειρά μαθημάτων για την εκμάθηση της ταυλανδικής. Έξω λυσσομανούσε και τα κύματα έσκαγαν με ορμή στην προστατευτική βάση του κτιρίου. Σκοτάδι, ερημιά και παταγώδης θόρυβος συνέθεταν ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό. Μέσα τα πράγματα πήγαιναν μια χαρά. Η κοπέλα ήταν αισθησιακή, πρόθυμη και ευχάριστη.
  Είχα σκοπό να μείνω παραπάνω από ένα βράδυ. Το νησί έχει πολλά να προσφέρει (σε βουνό και θάλασσα) αλλά πρέπει να βοηθάνε και οι καιρικές συνθήκες. Έτσι την άλλη μέρα το πρωί αντικρίζοντας την ίδια εικόνα αποφάσισα να φύγω. Κανόνισα μάλιστα η επιστροφή να γίνει με πούλμαν, οικονομικότερη και μάλλον πιο άνετη μετακίνηση.
  Άραγε αυτή την εποχή πώς να είναι ο καιρός στο Κo-Chang;

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εμένα μια τσουλα με έκλεψε που την πήρα από τον δρόμο μου πίρε 1500 μπατ μαλακια μου που την πήρα από τον δρόμο. Πρώτη φορά και τελευταία από τον δρόμο.

τελικα, ειναι μαλακια απο πολλες αποψεις να παιρνεις γυναικα απο το δρομο.
εχω ακουσει και απο αλλους για κλοπες απο ελευθερες, μια τρακοσαρα (ευρω, αν ηταν μπατ δε θα το ανεφερα καν) του ξαφρισε μια ξυπνια ενος γνωστου μου στη μπανγκοκ.
ασε που δεν ξερεις τι σκατα αρρωστιες κουβαλανε, τουλαχιστον οι μπαροβιες εχουν και ενα (τυπικο?) βιβλιαριο υγειας.
τελος παντων, ειναι επιλογη του καθενος απο που θα βρει την παρεα του..

κωστα, καλο ταξιδι ρε αρχοντα!!!  :rockon: :rockon:  :cheesy: :cheesy:

BARBAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ποιος αλλος πεταει δευτερα 5/11 με thai για bangkok-phuket ;

Stories

Νέο!