Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι και από μένα τις ευχές μου για καλό ταξίδι και για ένα πανέμορφο trip. Τώρα μάλιστα που επιτέλους (φτού μη το ματιάσουμε) επανήγλθε το σαϊτ, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις ανταποκρίσεις σας. Πάντα όμως νάχετε υπόψη σας ότι η΄χώρα προσφέρεται για κάθε είδους trip και όχι μόνο για σεξοτουρισμό. Ειλικρινά είναι κρίμα να κάτσετε τόσες μέρες και να μην δείτε και κάτι διαφορετικό.
  Οι ρέστοι θα σας συζητάμε την Κυριακή στο ταϋλανδέζικο πίνοντας την Singha μας.
  Λόρδε περιμένω τηλέφωνο αύριο το απόγευμα .
Sa wat dee-khrap  :sunglasses:

PATTAYA666

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
σιγνομη για τα κεφαλεα!!! ;)ευχαριστο για την αμεση απαντιση κωστα!!ναι μινιματακια σε ταιλανδες!!!για να περναει ευχαριστα η ωρα στην σκοπια!!!καλο ταξιδη αυριο και πιες και μια μπιριτσα στο λουσιφερ και για μενα τον φανταρο!!!το ονομαμου ειναι γιωργος!!!οποτε εχω εχοδουσ θα μπενο να τσεκερνο τησ εμπιριεσασ απο τηαιλανδη!!!και να σκεφτομε τησ δικεσμου διακοπεσ σε ενα χρονο απο τωρα!!!! :rockon: :2funny:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ρε σεις, να μου φιλησετε τα κοριτσια στο wet dreams bar, κατω απο την απιστευτη tiger.. πολυ τεκιλα, πολυ jenga και φοβερα κοριτσια σε αυτο το μπαρ, ωραιες καταστασεις.

ελπιζω την κυριακη να καταφερω να κατεβω πειραια στο ταυλανδεζικο, μακη, εχουμε πολλα να πουμε, δεν εχουμε μιλησει απο το καλοκαιρι..

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλο ταξιδι και απο εμενα στους αυριανους αναχωρησαντες, αλλες 14 μειναν και για μενα, που θα παει θα περασουνε....Στις 17.11 το μεσημερι θα ευρισκομαι Παταγια για να συναντησω τον ΚωσταΦ, να μεινουμε μαζι 5 μερες και μετα εγω να αναχωρησω για Πουκετ.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
zaichik υπαρχουν σημειωσεις αυτη τη φορα, περα απο την εμπειρια μου στα δρωμενα της πατταγια. κανε υπομονη.το παμε, 3ημερο στην πατταγια χωρις ιχνος gfe. ισως και 5ημερο, οποιος αντεξει..
τα σεβη μου στους "παλιους" της ταιλανδης που περιγραφουν σε βαθος την μαγεια της χωρας και δεν μενουν στα "ρηχα". ελπιζω και γω μολις γυρισω να εχω κατι "βαθυ" να γραψω. οχι φυσικα
καποιο "βαθυ λαρυγγι" :2funny:
ο bmw εφυγε? εχει χαθει.
ο φαντομας παρακολουθει και θα χτυπησει την καταληλη στιγμη, πρεπει να βρω και κατι να τον προκαλεσω :dancing:

PATTAYA666

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
κωστα περιμενω ανταποκρισεις απο pattaya!!!και φοτγραφιες!!!περιμενω!!!!ετιμοπολεμος!!!και πανετιμος για νεα ταξιδια μετα το φανταριλικη!!!παιδια οπιος παει pattaya ας τσεκαρη το moon lignt apartments ειναι στο σοι 13 πισο απο το ιτ σεντερ!!!κοριφεο και πολη φτινο 650βατ!!!τεραστιο δοματιο ολοκαθαρο ολοκενουριο και πολη χλιδατο κοντα στην walking street και πσιλο κοντα στο σοι 7-8 που εχει μερικα καλα μωρα!!!και το καλιτερο δεν χρεονουν αμα φερισ μωρο!!! ;)διτετο δεν εχετε να χασετε τιποτα!!! ;) :boobies: :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
gfe και butterfly,
παντα και τα δυο.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
15 ωρες ακομα, πιπι ετοιμος?

PATTAYA666

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
15ωρες!!!!και μετα πας στον παραδισο!!!!!!!!!!!  :boobies:κωστα παρε βιταμινες βασιλικους πολτους για να αντεξεις!!! ;) :cheesy: :cheesy: ;) :boobies:σε 24 ωρες θα πινις ποτακη στο λουσιφερ μαζι με καπιο κοντο καλιγραμο μωρο!!!! :headbang:σε ζηλεβω!!!!λιποταχτης θα γινω!!!!! :2funny: :helpplea:

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλό ταξίδι σε όσους αναχωρουν και καλή επιστροφή στην πατρίδα!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ !!! η ευχη μου στους αγαπητους συναγωνιστες και φιλους !!! η ωρα ζυγωνει λιγες ωρες μονο μειναν !!! ενα ταξιδι το οποιο προσφερει ευεξια και αναζωγονηση μαζι με ολα τα υπολοιπα !!!

vonmakoulis και lordjim ενημερωστε με για την κυριακη παρακαλω.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ο φαντομας παρακολουθει και θα χτυπησει την καταληλη στιγμη, πρεπει να βρω και κατι να τον προκαλεσω :dancing:
:knuppel: σου εχω εμπιστοσυνη, ολο και κατι θα βρεις εσυ! Εξαλλου μετα το ταξιδι σου θα εχεις και το απαραιτητο υλικο ;)

Να ευχηθω και εγω με τη σειρα μου καλο ταξιδι σε ολους οσους ερχονται στα μερη μας. Χθες μιλησα τηλεφωνικα με τον Κυκλαδες ο οποιος περναει "χαλια"  :2funny:.

Για μενα το μεγαλο ταξιδι του Οκτωβριου μολις τελειωσε αν και ετοιμαζομαι και παλι για συντομες εξορμησεις σε κοντινα μερη. Μολις λοιπον γυρισα απο το ταξιδι-οδοιπορικο μου σε Καμποτζη (4 μερες) και Βιετναμ (25 μερες). Ξεκινησα λοιπον απο Μπανγκοκ, μπηκα Καμποτζη στα νοτια συνορα κοντα στο Τρατ, κατευθυνθηκα προς Πνομ Πενχ, εν συνεχεια περασα Βιετναμ στο υψος του Δελτα του ποταμου Μεκονγκ και μετα απο μια 2ιημερη κρουαζιερα, ανεβηκα προς τη Σαιγκον (η αλλιως Χο Τσι Μιν για τους πιο κομμουνιστες), απο εκει ανεβηκα μεχρι το Ανοι (1800κμ βορειοτερα) κανοντας στασεις σε διαφορες παραθαλλασιες και ιστορικες πολεις και μετα απο ενα 3ιημερο trekking στα βουνα στο βορειοτερο ακρο του Βιετναμ στα συνορα με Κινα επεστρεψα στη βαση μου μεσω Λαος. Εχω μαζεψει τεραστιο φωτογραφικο υλικο, καμια 300ρια φωτος, πολλες απο τις οποιες εχω σκοπο να ανεβασω στο σαιτ αν δω ενδιαφερον. Το ταξιδι μου ηταν καθαρα ταξιδιαρικης και εξερευνητικης υφης αλλα Ασια ειμαστε οποτε οι αιθεριες θηλυκες υπαρξεις ποτε δεν περνανε απαρατηρητες (καθαρο ακαδημαικο ενδιαφερον :2funny:).
Θα παρω μερικες ανασες και σιγα-σιγα θα αρχισω να ανεβαζω φωτογραφιες στο αντιστοιχο θρεντ το οποιο κακως εχει παραμεληθει κατα τη γνωμη μου. Ιδιαιτερα η Καμποτζη αποτελει πρωταρχικο προορισμο πολλων που την κανουν με ελαφρα πηδηματακια απο την Ταυλανδη για τους γνωστους λογους αν και η τριτοκοσμικη κατασταση της Καμποτζης στα περισσοτερα μερη σιγουρα θα σοκαρει πολλους. Για αλλους βεβαια αυτη ακριβως ειναι και η γοητεια της.

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
συνοδοιποροι γεια σας και παλι!επιτελους το σαιτ δειχνει να συνερχεται απο το κρυολογημα που δεχθηκε.μου ελειψε η παρεα σας και οι ιστοριες σας.σε οσους φευγουν τους ευχομαι καλο ταξιδι και να βρουνε αυτο που θελουνε.το πιο βασικο ομως ειναι να γυρισουν ανανεωμενοι και με το διασημο πλεον ταυλανδεζικο χαμογελο στο προσωπο τους,την καρδια και την ψυχη τους!καλο "ταξιδι" αδερφια...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Καλά να περάσετε!Ολα να πάνε καλά (νοιώθω ότι οι ευχές είναι περιττές  :cheesy: )  Ο Νοέμβριος είναι αφιερωμένος στην Ταϊλάνδη απ' ότι κατάλαβα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λοιπον
Μιμικος και οσοι αλλοι φιλοι ενδιαφεροσαστε κλειστικε για αυριο κατα τις 10 στο Ταυλανδεζικο Νοταρα 133, οσοι πιστοι προσελθετε.
Καλο ΤΑΞΕΙΔΙ σε οσους φευγουν ΅κολοπαιδα΅να περασετε χαλια ρεεεεε :grin:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ρε μαγκες επειδη σχεδιαζω ενα ταξιδακι απο τις 24 Δεκ μεχρι τις 7 Γεναρη, μηπως εχετε να προτεινετε καμια εταιρεια για εισητηρια?

Εχω φαει τον κοσμο, εχω δει και παρα πολλες σελιδες του thread ( οχι ολες καθως δεν την παλεψα ) και δεν βρηκα λογικες τιμες για τα εισητηρια τα αεροπορικα.

Λεω να παω στην Παταγια, αλλα με τετοιες τιμες για τα γαμω αεροπλανα εχω απελπιστει, τα φτηνοτερα ειναι γυρω στα 2-3 χιλιαρικα, μην αναφερω τα ακριβοτερα.

Μηπως ψαχνω λαθος?

Αν μπορει καποιος συναγωνιστης να βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τετοιες ημερομηνιες νομιζω οτι δεν ειναι καλες για εισητηριο. παντοσ δες το
ειναι πολυ μεγαλη βαση δεδομενων απο αεροπορικα εισητηρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom