Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αντε να δουμε ποτε στο καλο θα παω εγω!το καλοκαιρι το ακυρωσα λογω εκλογων.τον φεβρουαριο που θελω να παω παλι μου λενε για εκλογες.....ειμαι γκαντεμης?κωστα-πιλοτε-Φ16 φερε κανα βιντεο ρε συ να χαρω λιγακι!

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
10 μέρες ακριβως για να παω να κανω τις καταδυσεις μου... και να παω να δω το Πουκετ, αφου βεβαια μεινω μια βδομαδα με τον ΚωσταΦ Παταγια, οπως του υποσχεθηκα. Πριν δεν με ενοιαζε αλλα τωρα που πλησιαζει ο καιρος αρχισαν να με τρωνε τα φιδια. Κατα τα φαινομενα θα ειναι και το τελευταιο μου ταξιδι εκει, σειρα εχουν και αλλα μερη να γνωρισω.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
10 μέρες ακριβως για να παω να κανω τις καταδυσεις μου... και να παω να δω το Πουκετ, αφου βεβαια μεινω μια βδομαδα με τον ΚωσταΦ Παταγια, οπως του υποσχεθηκα. Πριν δεν με ενοιαζε αλλα τωρα που πλησιαζει ο καιρος αρχισαν να με τρωνε τα φιδια. Κατα τα φαινομενα θα ειναι και το τελευταιο μου ταξιδι εκει, σειρα εχουν και αλλα μερη να γνωρισω.

με το καλο να πας προς τα κατω, οι υπολοιποι αντιπροσωποι οργιαζουν εκει κατω !!!
γιατι λες οτι θα ειναι το τελευταιο σου ταξιδι προς τα εκει? που θα βρεις τον ιδιο συνδυασμο σε αλλο μερος? και συν του οτι ακομη δεν εχεις γνωρισει πολλα μερη σε αυτη την υπεροχη χωρα.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Στην παταγια έχω ερωτευθεί και πηγαίνω κάθε 2 εβδομάδες αλλά αυτόν τον μήνα μου βγηκαν 3 ταξίδια.  :rockon:Και λόγω της δουλειάς μου πηγαίνω και μαθαίνω πώς να διαβάζουν τα χαρτιά οι μοναχοί.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Στην παταγια έχω ερωτευθεί και πηγαίνω κάθε 2 εβδομάδες αλλά αυτόν τον μήνα μου βγηκαν 3 ταξίδια.  :rockon:Και λόγω της δουλειάς μου πηγαίνω και μαθαίνω πώς να διαβάζουν τα χαρτιά οι μοναχοί.

αναρωτιεμαι γιατι δεν μενεις καποιο συνεχομενο διαστημα και κανεις τοσα πολλα πηγαινε ελα.
π.χ. 15 μερες ταυλανδη και 15 μερες ελλαδα?
και γιατι μονο πατταγια?
αν καποιος πηγαινει συνεχεια κατω και πολυ συχνα σιγουρα δεν θα πηγαινε μονο στην πατταγια.

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου από το βροχερό Πουκετ.
τέταρτη μέρα στο νησί σήμερα .βασικά δεν είμαι και πάρα πολύ ενθουσιασμένος .ελπίζω να αλλάξει σύντομα αυτό .έχω μπλέξει με όλους τους παντρεμένους εδώ  :) kyklades,pipin,kostasf16 την έχουν δει οικογενειάρχες χαχα  :)
τις 3 από τις 4 μέρες είχα και εγώ μια σταθερή αλλά από σήμερα σηκώνω την σημαία τον butterfly!!
o kostasf16 αναχώρησε σήμερα από Πουκετ. καλά να περνάτε θα τα ξανά πούμε σύντομα .

mods sorry για τα greeklish άλλα δεν μπορώ να αλλάξω την γραμματοσειρά.

edit AssFiller : τροποποίηση σε ελληνικούς χαρακτήρες

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μιμικο, στην ηλικια σου, λιγο μεγαλυτερος, ειχα το ιδιο κολλημα με την Βραζιλια. 20 φορες πηγα. Μεγαλωνοντας καταλαβα οτι πρεπει να δω και αλλα μερη στην ζωη μου. Μου εχει μεινει η Κριμαια στην Ουκρανια, η Κολομβια (με ομορφοτερες γυναικες του κοσμου), Κουβα, Μινσκ Λευκορωσια (ωραιοτερες γυναικες στην Ευρωπη), Κυπρος, Αιγυπτος κλπ. Τωρα επειδη βολευει η Ταυλανδη λογω κοστους (εισιτηρια, γυναικες κλπ) δεν σημαινει οτι δεν θα δω και τιποτε αλλο στον κοσμο. Αν ξαναπαω προς τα εκει παντως θα κινησω προς Καμποτζη για το Ανκορ Βατ. Εξαλλου ουτε εμφανισιακα προτιμω τις κοντες σχιζοματες ουτε σεξουαλικα ειναι το κατι αλλο. Και να λεω και πασα αληθεια εαν δεν εβρισκα 450 ευρω εισιτηριο (Gulf Air), δωματια με 20 Ευρω και να πληρωνω 20 ευρω να εχω μια γυναικα δεν θα ξαναπηγαινα. Εξαλλου και οι καταδυσεις που μου αρεσουν, δεν εχει καμμια σχεση η Ταυλανδη με την Ερυθρα θαλασσα.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Mimikos δεν πάω μόνο παταγια έχω γυρίσει όλη την Ταϊλανδή αλλά παταγια κώλυσα  για τα γούστα μου είναι πιω καλά. Και έχω γυρίσει όλο τον κόσμο με την δουλειά μου αλλά την βρήκα βρε αδερφέ. :fart-in-bed:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
γύρισα πίσω στην πατρίδα Πατταγγια,το Πουκετ δεν μου άρεσε
βροχή βρωμιά και βραστές παραλίες,τα φι φι είναι φανταστικά μόνο για αυτά να πάτε αξίζει.
ο atas αποδείχθηκε καλός παίχτης,στην αρχή ήταν ντροπαλός,αλλα τον μύησα καλά νομίζω,
το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κατσω ουτε Πατταγια,κατι επαθα απο το gfe μαλλον
μια συμβουλή,μην δείτε το παρασκήνιο της Ταϊλάνδης,πληγώνει πολύ...
o kyklades pipinomaniak atas ειναι γαμώ τα παιδιά.o kyklades είναι μεγάλος γνώστης της Ταϊλάνδης.
τώρα περιμένω τον zaichik μπας και βάλω μπρος το μοτέρ...
το gfe μου έκανε μεγάλη ζημιά,φτουυυmoy
θα ανακάμψω ομως,το υπόσχομαι,
στην Πατταγια γίνεται της ποπης,χαμοοοοος.
mods. many thanks

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
όποιος έρθει Παταγια ας ρίξει τηλέφωνο,ας το ζητήσει απο τον mimiko με pm.
την Κυριακή πάω στην Rayong

feygoume

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συντροφοι γεια σας και απο μενα..εγω ειμαι ο feygoume Νο2 και με την σειρα μου σας ευχαριστω για το πλουτο γνωσης που μας προσφεραται στην προσπαθεια μας να κανουμε αυτο το ταξιδι..
ελπιζω οσοι ειστε ηδη εκει να περνατε  :rockon:τα και με καποιους να  :headbang: εκει απο βδομαδα :dancing:
επισης εξακολουθουμε να ζηταμε τις προτασεις σας για το τι (που) προτεινετε να κανουμε μετα απο μπανκονκ και πουκετ με επιπλεον διαθεσιμο χρονο 5-6 ημερων...
εχτρα ευχαριστω στους vonmakoulis kai lordjim για τις απαντησεις τους...και δυο ερωτησεις προς vonmakoulis¨..
1.H Tamiya που και τι ειναι? και
2.Η Chian Town ειναι η china town?
Μια  :jerking: και σημερα λοιπον :2funny:  και για εμας και σας υποσχομασται μια πλουσια αναφορα για τα καλα και τα ¨"κακα" του ταξιδιου μας..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
1.H Tamiya που και τι ειναι? και
2.Η Chian Town ειναι η china town?
Σύντροφε,
1. Η ταμίγια είναι ότι και η Πατπονγκ στα Δυτικά της πόλης
2. Ναι , απλά έκανα ορθογραφικό λάθος
Καλό σας Ταξίδι

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
γύρισα πίσω στην πατρίδα Πατταγγια,το Πουκετ δεν μου άρεσε
βροχή βρωμιά και βραστές παραλίες
..ενώ η Πατταγια λιακάδα, πεντακάθαρη και παραλίες με κρυστάλλινα νερά.
τα φι φι είναι φανταστικά μόνο για αυτά να πάτε αξίζει.
μια συμβουλή,μην δείτε το παρασκήνιο της Ταϊλάνδης,πληγώνει πολύ...
Τώρα μάλιστα, έρχεσαι στα λόγια μου.
Μόνο πρόσεχε πολύ μην παρασυρθείς από το gfe και μας στείλει πάλι κανένα ρεπορτάζ ο Φαντομάς με πρωταγωνιστή εσένα.
Μέμνησο του ημερολογίου.
Να περνάς καλά.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
..ενώ η Πατταγια λιακάδα, πεντακάθαρη και παραλίες με κρυστάλλινα νερά.

:2funny: :2funny: :rockon:

Το παρασκηνιο μπορει να πληγωνει αλλα η δικια μου γνωμη ειναι οτι ολα πρεπει να τα βλεπει κανεις στο μετρο του δυνατου. Εξαλλου αυτοι που δημιουργουν σχεση με κοπελλα απο μπαρ αργα η γρηγορα θα δουν αναγκαστικα και το παρασκηνιο...και οχι απλως θα το δουν αλλα θα πρεπει και να το αντιμετωπισουν κιολας.
Παντως αν το παρασκηνιο της Ταυλανδης πληγωνει (δε διαφωνω σε αυτο), μην κανετε τον κοπο να πατε Καμποτζη. Θα ειναι πολυ πιο δυσκολο εκει να απομονωθειτε στα resorts γιατι στην ουσια το παρασκηνιο ειναι φατσα-καρτα. Για τους πιο θαρραλεους και ταξιδιαρηδες βεβαια συνισταται η Καμποτζη σαν τοπος διακοπων για πολλους λογους. Παρολο που ειδα πραγματα που με σοκαραν (και ας εχω δει και τη χειροτερη εικονα της Ταυλανδης απειρες φορες) δε με ενοχλησε καθολου, για τον απλο λογο οτι ολοι (τουριστες και ντοπιοι) βραζουν στο ιδιο καζανι. Το βλεπεις σαν εμπειρια, προβληματιζεσαι, συγκρατεις τις εικονες στο μυαλο σου και συνεχιζεις...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
VON. το χάλι της Πατονγκ είναι εφάμιλλο της Πατταγια,δεν θα ξανά πάω Πουκετ.πι πι μάλιστα,ίσως και Σαμουι,αλλά και που να μείνω 20 μέρες?εδώ έχω δωματιάρα ντίσκο,πισίνα.και παω και Κο Λαρν που είναι καλύτερα απο Πουκλετ.
οσο για το gfe,ειναι απολυτα ελεγχόμενο,πίστεψε με.και το παρασκήνιο με κάνει καλύτερο.
τώρα θα τσεκάρω το  hell club.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
VON. το χάλι της Πατονγκ είναι εφάμιλλο της Πατταγια,δεν θα ξανά πάω Πουκετ.πι πι μάλιστα,ίσως και Σαμουι,αλλά και που να μείνω 20 μέρες?εδώ έχω δωματιάρα ντίσκο,πισίνα.και παω και Κο Λαρν που είναι καλύτερα απο Πουκλετ.

Η Πατονγκ ειναι η χειροτερη παραλια του Πουκετ. Νοικιασες κανενα μηχανακι να πας σε αλλες παραλιες? Νομιζω εισαι γεννημενος μονο για Παταγια  :2funny:

Φον ο δρομος που λες λεγεται Τανιγια (αντι για Ταμιγια). Για το φιλο που ρωτησε βρισκεται ακριβως παραλληλως στα σοι 1 και 2 της Πατπονγκ. Ειναι το λεγομενο "γιαπωνεζικο" σοι. Το γιατι το λενε ετσι θα το καταλαβεις με το που θα πας. Οι γυναικες που βλεπει κανεις εκει εχουν τελειως διαφορετικη εμφανιση (πιο ψηλες και πιο ασπρες) απο τις κοπελλες σε ολα τα αλλα "στεκια" που απευθυνονται αποκλειστικα σε farangs. Η αγορα της Τανιγια ειναι κυριως ασιατες (γιαπωνεζοι) και οι τιμες ειναι πολυ πιο ακριβες. Λογω της ιδιαιτεροτητας αυτης, ειναι και σχετικα πιο αδιαφορες με τη εννοια οτι δε σου φωναζουν "hello handsome man" οπως κανουν αλλου :2funny:. Παντως για χαζι αξιζει και παλιοτερα περνουσα απαραιτητως μια φορα τη βδομαδα απο το δρομο αυτο πηγαινοντας για ψωνια στο σουπερμαρκετ της Πατπονγκ.

Επισης Φον να ξερεις οτι η Νανα δεν ειναι πλεον οπως την αφησες. Εχουν γινει πολλες αλλαγες τα τελευταια χρονια και μαλιστα πολλοι λενε οτι πλεον πνεει τα λυσθοια. Οι συμπεριφορες εχουν γινει απαραδεκτες και οι τιμες εχουν ανεβει στα υψη. Δε θα συνιστουσα σε κανεναν πλεον να παει εκει. Το Soi Cowboy ακομα αντεχει αλλα για ποσο? Για αυτους που δεν εχουν φραγγα για να χτυπησουν τα "δυνατα" κομματια της Μπανγκοκ πηγαιντε κατευθειαν Παταγια.

Παιδια το σαιτ ακομα σερνεται. Εχω προσπαθησει απειρες φορες να ανεβασω φωτογραφιες απο Βιετναμ χωρις αποτελεσμα. Ευχομαι να διορθωθει το προβλημα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Sa wat dee-khrap σύντροφοι.
     Κώστα δίαβασε πολύ προσεκτικά το προηγούμενο ποστ (Νο 4805) του Φαντομά. Επιβεβαιώνει πλήρως όσα σου έχουμε πει πολλάκις εγώ και ο Λόρδος.
Επισης Φον να ξερεις οτι η Νανα δεν ειναι πλεον οπως την αφησες. Εχουν γινει πολλες αλλαγες τα τελευταια χρονια και μαλιστα πολλοι λενε οτι πλεον πνεει τα λυσθοια. Οι συμπεριφορες εχουν γινει απαραδεκτες και οι τιμες εχουν ανεβει στα υψη. Δε θα συνιστουσα σε κανεναν πλεον να παει εκει. Το Soi Cowboy ακομα αντεχει αλλα για ποσο?
Σύντροφε με τσάκισες  :headbang:. Έχω περάσει πάμπολες αξέχαστες βραδυές στο Νάνα. Αν είναι όπως τα λες με βλέπω να την βγάζω στο Νονγκ Κάι  :idiot: με ότι συνεπάγεται αυτό. Η Soi Cowboy είναι πολύ σοφτ για τα γούστα μου.
Πρεπει οπωσδήποτε να ανέβω να ξανατσεκάρω τα στέκια. Οψόμεθα.

feygoume

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μια ερωτηση της στιγμης για τους γνωριζοντες
για συναλλαγμα που συμφερει περισσοτερο?
αυτο ουτε που το σκεφτηκαμε  :jerking:

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου από το βρομερό Πουκετ.

εγινε λαθος απο τον μεταφραστή..δεν ειπα βρωμερό αλλα βροχερό Πουκετ.

edit AssFiller :τροποποίηση σε ελληνικούς χαρακτήρες

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ο μεταφραστής σας μόλις άλλαξε το βρωμερό σε βροχερό.. και τον ευχαριστούμε που κάνει τις τροποποιήσεις..

Παίδες για τυχόν λάθη κατά την τροποποίηση  από greeklish σε Ελληνικά ..σε PM pls

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom