δες παντως την royal jordanian εγω πήγα και ηρθα με 590.τετοιες ημερομηνιες νομιζω οτι δεν ειναι καλες για εισητηριο. παντοσ δες το
ειναι πολυ μεγαλη βαση δεδομενων απο αεροπορικα εισητηρια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
mgreek καλο ταξιδι και σε σενα!!!
οι αλλοι ηδη πρεπει να εχουν ριξει μερικους !!!
πριν λιγο ολοκληρωθηκε και η συναντηση με vonmakoulis και lordjim !!!
ειναι δυο ανθρωποι πολυταξιδευμενοι και εμπειροι , και εγω ως νεαρος και με ορεξη για μαθηση περασα δυο ωρες ακουγοντας και μαθαινοντας σπουδαια πραγματα !!!
οι αλλοι ηδη πρεπει να εχουν ριξει μερικους !!!
πριν λιγο ολοκληρωθηκε και η συναντηση με vonmakoulis και lordjim !!!
ειναι δυο ανθρωποι πολυταξιδευμενοι και εμπειροι , και εγω ως νεαρος και με ορεξη για μαθηση περασα δυο ωρες ακουγοντας και μαθαινοντας σπουδαια πραγματα !!!
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Ασχετο με το θεμα μας αλλα μου φανηκε ενδιαφερον το γεγονος οτι το στοματικο/πρωκτικο στην Σιγκαπουρη ηταν παρανομο μεχρι προσφατα και μολις πριν απο 10 μερες νομιμοποιηθηκε η πρακτικη!
Ας καλωσορισουμε λοιπον τη Σιγκαπουρη στο ετος 2007!
Ακουγεται σαν ανεκδοτο, σαμπως ομως ανεκδοτο δεν ειναι και το γεγονος οτι η πορνεια στην Ταυλανδη απαγορευεται απο το νομο .
Ακουγεται σαν ανεκδοτο, σαμπως ομως ανεκδοτο δεν ειναι και το γεγονος οτι η πορνεια στην Ταυλανδη απαγορευεται απο το νομο .
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Ασχετο με το θεμα μας αλλα μου φανηκε ενδιαφερον το γεγονος οτι το στοματικο/πρωκτικο στην Σιγκαπουρη ηταν παρανομο μεχρι προσφατα και μολις πριν απο 10 μερες νομιμοποιηθηκε η πρακτικη!
Παντως μπορω να βεβαιωσω οτι πριν 15 ημερες που ημουν Σιγκαπουρη εβρισκες ΠΑΝΤΟΥ πουτ.... , ολη η Orchard Road απο τις 11 μμ και μετα ηταν τιγκα στα ελευθερας βοσκης Βιετναμεζες, Κινεζες, Ινδονησιες, Φιλλιπινεζες, Ρωσιδες, και Λατινοαμερικανες ιδιαιτερα Κολομβια Βραζιλια.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Χαιρετώ από Πατονγκ,να πω οτι τα μουνια ειναι καλύτερα μακραν.
εγω ,σταθερά με gfe.
εχω καιρο για ψώνισμα μετα.προτιμάω την pattaya.
ευχαριστω τους mods για την μεταφραση
edit AssFiller : τροποποίηση σε ελληνικούς χαρακτήρες
εγω ,σταθερά με gfe.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
εγω ,σταθερά με gfe.
Εισαι αδιορθωτος !!!
Να περνας καλα βρεεεεεε.
edit AssFiller : τροποποίηση σε μικρούς χαρακτήρες
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Για σας παιδιά σήμερα γύρισα από παταγια δεν είμαι καινούργιος είμαι ο αστρολόγος αλλά άλλαξα όνομα γιατί όλες στην παταγια με φωνάζουν tilac έτσι και εγώ αυτό ονομάστηκα doctortilac. Περάσαμε πολύ ωραία στην παταγια συνάντησα και τον FLETSI με 5 φίλους του. Συμβουλή. Τρέξτε όλοι στην παταγια γιατί ο FLETSIS δεν θα αφήσει γκόμενα για κανέναν. Εγώ και οι φίλοι του ξεχωρίσαμε από μια και του τις δείξαμε. Τρέξτε να προλάβετε.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
εγω ,σταθερά με gfe.
χαιρομαι που σου αρεσει το πουκετ τελικα !!!
καλα να περνας και πες μας και νεα απο τον atas κραταει ακομη μικρο καλαθι?
ειρθε η ωρα να τα μαζευουμε και μεις (τρεις τον αριθμο) σιγα -σιγα για 15 μερουλες αναχωρηση σαββατο 10/11 για bangok 5 μερες και μετα πουκετ.τη μερα τουριστες μουσεια και ναοι(δεν γινετε να κανουμε τοσα μιλια και να μην δουμε πεντε πραγματα)και το βραδυ σεξοτουριστες στους ναους του ερωτα(συγκινητικο )
καλα να περασουμε και καλα να περνανε οσοι βρισκονται εκει.
ΥΓ την χαζεψαμε την γκομενα στο φαρμακειο 3 αντιλιακα και 50 κουτακια προφυλακτικα ...τα λογια της εχασε πολυ γελιο
ΥΓ την χαζεψαμε την γκομενα στο φαρμακειο 3 αντιλιακα και 50 κουτακια προφυλακτικα ...τα λογια της εχασε πολυ γελιο
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
ειρθε η ωρα να τα μαζευουμε και μεις (τρεις τον αριθμο) σιγα -σιγα για 15 μερουλες αναχωρηση σαββατο 10/11 για bangok 5 μερες και μετα πουκετ.τη μερα τουριστες μουσεια και ναοι(δεν γινετε να κανουμε τοσα μιλια και να μην δουμε πεντε πραγματα)και το βραδυ σεξοτουριστες στους ναους του ερωτα(συγκινητικο )
Η πιο σωστη τοποθετηση για ταξειδι.
Φιλε μου επειδη εθεσες σωστα το θεμα, πρωι αξιοθεατα και το βραδυ χχχχ ειμαι στη διαθεση σου για οποιαδηποτε πληροφορια θες.
Για assfiller επιτηδες ειχα γραψει κεφαλαια, αλλη φορα σε παρακαλω μη βιαστεις να τα διορθωσεις, φωναζα επιτηδες.
φιλε iordjim και οποιος αλλος εχει προταση επειδη τις 10 απο τις 15 μερες τις κλεισαμε μπανγκοκ-πουκετ μετα λεμε για καποιο νησακι εκει κοντα για απολυτη χαλαρωση αλλα να εχει και 5 πραγματακια να κανεις καντε καμμια προταση αν δεν βαριεστε με λιγες λεπτομεριες θετικα-αρνητικα
Το γνωρίζω…Προσπάθησε όμως να κάνεις χρήση κεφαλαίων στο ελάχιστο.Για assfiller επιτηδες ειχα γραψει κεφαλαια, αλλη φορα σε παρακαλω μη βιαστεις να τα διορθωσεις, φωναζα επιτηδες.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Επειδη το Πουκε θα σας καλυψει απο την αποψη του νησιου, με ολα τα εξτρα μεσα + εκδρομες Phi Phi + Krabi, θα σας προτεινα να πατε Chiang Mai οπου θα δειτε το πραγματικο οχι τουριστικα τοσο αναπτυγμενο προσωπο της Ταυλανδης, και παντα με μεγαλη ευχερεια "παρεας" επιτοπου.φιλε iordjim και οποιος αλλος εχει προταση επειδη τις 10 απο τις 15 μερες τις κλεισαμε μπανγκοκ-πουκετ μετα λεμε για καποιο νησακι εκει κοντα για απολυτη χαλαρωση αλλα να εχει και 5 πραγματακια να κανεις καντε καμμια προταση αν δεν βαριεστε με λιγες λεπτομεριες θετικα-αρνητικα
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Παιδιά προχθές ειρθα και κάνη κρύο εδώ γι αυτό έκλισα για της 21 – 11 έως 2 – 12 για παταγια
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Δηλαδη εαν εκανε ζεστη εδω δεν θα πηγαινες;Παιδιά προχθές ειρθα και κάνη κρύο εδώ γι αυτό έκλισα για της 21 – 11 έως 2 – 12 για παταγια
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Παιδιά προχθές ειρθα και κάνη κρύο εδώ γι αυτό έκλισα για της 21 – 11 έως 2 – 12 για παταγια
α ρε τι κανει ο κοσμος για να ζησει!!!
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σύντροφοι, δεν ξέρω πόσο θα κάτσετε στην Μπανκονκ αλλά αξίζει οπωσδήποτε να επισκευτήτε -με σειρά προσωπικής αξιολόγησης- α) την αγορά του Σαββατοκύριακου (Jatujak ή Chatuchak Market) -αν βέβαια μείνετε Σαββατοκύριακο-.φιλε iordjim και οποιος αλλος εχει προταση επειδη τις 10 απο τις 15 μερες τις κλεισαμε μπανγκοκ-πουκετ μετα λεμε για καποιο νησακι εκει κοντα για απολυτη χαλαρωση αλλα να εχει και 5 πραγματακια να κανεις καντε καμμια προταση αν δεν βαριεστε με λιγες λεπτομεριες θετικα-αρνητικα
Ανετη πρόσβαση με Skytrain. Απλά θα πάθετε την πλάκα σας. β) Την Chian Town (πρόσβαση με πλοιάριο ή ταξί). Μπορεί να φρικάρετε από το πλήθος, αλλά αξίζει πραγματικά. γ) Το ναο Wat fra prao (με ταξί). Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλά αξιοθέατα στην πόλη και δεν θα βαρεθείτε ούτε στιγμή. Και φυσικά για το βράδυ αφιερώστε από ένα βράδχυ για εξερεύνηση των κάτωθι περιοχών α) Nana (με εναέριο ή ταξι) και οπωσδήποτες το Nana entr. Center, β) Patpong , soi1 kai 2 (με εναέριο ή ταξι) kai 3) Tamiya (με ταξί). Αν κάτσετε παραπάνω από 3 μέρες στείλτε πμ να σας πω περισσότερα.
Για πουκέτ ρωτήστε το Μιμίκο.