Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βλεπω και o Ατας και ο ΚωσταςΦ συνδεδεμενοι απο Phuket και Pattaya αντιστοιχα και ευελπιστω οτι γραφουν στιγμη αυτη καποια reports οποια σκοπευουν να ανεβασουν στο θρεντ.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Συντροφοι,καλησπερα απο το παραδεισενιο Πουκετ..
Για οσους αναρωτιουνται πως γραφω ελληνικα...Δεξι κλικ στο language bar,και add τα ελληνικα...Τοσο απλο..
Τεταρτη μερα παρεα με ατας και κυκλαδες,οργωνουμε το Πουκετ!!!...Να επανορθωσω μια ανακριβεια,που εκ παραδρομης ανεφερε ο συντροφος Ατας..ΔΕΝ ειμαι παντρεμενος!..Το τανα-που που εσπρωχνα τον Αυγουστο,εχει χαθει απο προσωπου Πατονγκ!!!Ανοιξε η γη και το καταπιε...!!!
Παραμενω λοιπον ελευθερας βοσκης και οτι κυκλοφορει καλο,χτυπιεται..
Σημερα εχω ραντεβου,να ερθει στο ξενοδοχειο,ενα μωρο που καμακωσα χτες σε μια ντισκο,που ωραιοτερο δεν εχω δει στη Ταυλανδη...Αν κατσει τελικα (που θα κατσει) και το πηδηξω...ΤΕΛΟΣ..
Για του λογου το αληθες παρακαλω τον συντροφο Ατας να επιβεβαιωσει...
Θα εβαζα και στοιχημα οτι ηταν "αγορακι"...αλλα ευτυχως ειναι κοριτσακι...Και τρελλος ΜΟΥΝΑΡΟΣ μαλιστα...
Προετοιμαζομαι ψυχολογικα ολη τη μερα για το μεγαλο βραδυνο πηδημα...Πηγαμε το απογευμα και στο Ελληνικο εστιατοριο του Νικου και φαγαμε...Ολα τα φαγητα του ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ..
Χτυπησαμε κατι μπριζολακια πιπερατα με πατατες ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...
Γιατι καλες οι γαριδες και τα ρυζια αλλα που και που πρεπει να τρωμε και λιγο τσι-τσι να στηλωθουμε..!!Ελληνες ειμαστε!!Αλλωστε στην Ελλαδα τα ρυζια τα εχουμε για να τα πεταμε στους γαμους..Οχι να τα τα τρωμε...
Anyway..Αυτα μεχρι στιγμης απο Πατονγκ..
Τα λεμε..

zafkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
35
Πόντοι
1
γατε πιπιν στειλε κι αλλα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω δεν μπορω να γραψω ελληνικα σορυ,
λοιπον, εκει που ελεγα τελος το gfe, τελικα κατρακυλισα..
zaichik σου ετοιμαζω τη φιλη της, ειναι χυμωδης και αρκετα καβλιαρα, τσεκαρισμενη, αντε μπας και κανουμε καμια παρτουζα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αυριο παω στη rayong, εξακολουθω να βλεπω το παρασκηνιο, θα παρω ATARAX μετα..
στην παταγια παιδια γινεται τρελλο πανηγυρι, pussyland κανονικη, της ποπης..
atas μαζεψε τα και ελα εδω, θα παθεις πλακα το υποσχομαι..
βεβαια ειναι και καταθλιπτικα, πολλοι νταγλαραδες με μουστακια απο το χερι, και γέροι σαν και μενα πολλοι, χαλια σας λεω..
μιλησα και με τον mcgreek, fantoma θα σε παρω αυριο το απογευμα τηλεφωνο, μετα την raynog

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ισως χρειαστω ψυχολογικη υποστηριξη. ειπαμε, το παρασκηνιο πληγωνει..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
kostasf16 προχωρα μπροστα !!!!
ειμαστε μαζι σου !!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ο πιπιν σε καλο του βγηκε που δεν συναντησε την παλια του αυγουστου !!! τωρα το αχτυπητο τριδυμο που αποτελειται απο τους ατας κυκλαδες και πιπιν οργωνουν την bangla της πατονγκ !!! και διαδιδουν στις ταυλανδεζες οτι "WE ARE SPARTANS !!!" απο την αλλη ο kostasf16 νιωθει περιορισμενος με το gfe που ειπε να δοκιμασει !!! αλλα οπως και να εχει ως ο σκληρος της πατταγιας θα βρει τον δρομο του τωρα που παιζει εντος εδρας !!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
μια ερωτηση της στιγμης για τους γνωριζοντες
για συναλλαγμα που συμφερει περισσοτερο?
αυτο ουτε που το σκεφτηκαμε  :jerking:
Μα ειναι δυνατον οταν εδω και καποια χρονια εχουμε ενα απο τα πιο ισχυρα νομισματα να ρωτατε τι νομισμα θα παρετε μαζι σας;
Ευρω σε ολο το κοσμο απροβληματιστα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :rockon:

Το παρασκηνιο μπορει να πληγωνει αλλα η δικια μου γνωμη ειναι οτι ολα πρεπει να τα βλεπει κανεις στο μετρο του δυνατου. Εξαλλου αυτοι που δημιουργουν σχεση με κοπελλα απο μπαρ αργα η γρηγορα θα δουν αναγκαστικα και το παρασκηνιο...και οχι απλως θα το δουν αλλα θα πρεπει και να το αντιμετωπισουν κιολας.
Παντως αν το παρασκηνιο της Ταυλανδης πληγωνει (δε διαφωνω σε αυτο), μην κανετε τον κοπο να πατε Καμποτζη. Θα ειναι πολυ πιο δυσκολο εκει να απομονωθειτε στα resorts γιατι στην ουσια το παρασκηνιο ειναι φατσα-καρτα. Για τους πιο θαρραλεους και ταξιδιαρηδες βεβαια συνισταται η Καμποτζη σαν τοπος διακοπων για πολλους λογους. Παρολο που ειδα πραγματα που με σοκαραν (και ας εχω δει και τη χειροτερη εικονα της Ταυλανδης απειρες φορες) δε με ενοχλησε καθολου, για τον απλο λογο οτι ολοι (τουριστες και ντοπιοι) βραζουν στο ιδιο καζανι. Το βλεπεις σαν εμπειρια, προβληματιζεσαι, συγκρατεις τις εικονες στο μυαλο σου και συνεχιζεις...
Φιλε μου
Μην ξεχναμε οτι ολοι μας οταν ζουμε σαν τουριστες ειμαστε κατα καποιον τροπο αποστασιωποιημενοι απο τα δρωμενα στη χωρα που επισκεπτομαστε αρα μας ενοχλουν λιγωτερο απο τους ανθρωπους που ζουν εκει.
Πιστεψε με επειδη οταν ειχα πρωτοπαει Καμποτζη η Pnom Penh ειχε ακομη επιγραφες στα Βιετναμεζικα και οι δρομοι ειχαν την ασφαλτο του 1960 επαθα σοκ αλλα οταν ειδα τις ομορφιες αυτης της χωρας με αγγιξε πολυ βαθεια. Ασχετα εαν στο Ankor Wat υπαρχουν ακομη τρυπες απο σφαιρες.
Ναι Ναι και οι τουριστες δεν τις βλεπουν!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φιλε μου
Μην ξεχναμε οτι ολοι μας οταν ζουμε σαν τουριστες ειμαστε κατα καποιον τροπο αποστασιωποιημενοι απο τα δρωμενα στη χωρα που επισκεπτομαστε αρα μας ενοχλουν λιγωτερο απο τους ανθρωπους που ζουν εκει.
Πιστεψε με επειδη οταν ειχα πρωτοπαει Καμποτζη η Pnom Penh ειχε ακομη επιγραφες στα Βιετναμεζικα και οι δρομοι ειχαν την ασφαλτο του 1960 επαθα σοκ αλλα οταν ειδα τις ομορφιες αυτης της χωρας με αγγιξε πολυ βαθεια. Ασχετα εαν στο Ankor Wat υπαρχουν ακομη τρυπες απο σφαιρες.
Ναι Ναι και οι τουριστες δεν τις βλεπουν!!
Φιλε Λορδε νομιζω το ιδιο πραγμα λεμε με διαφορετικα λογια. Μην ξεχνας επισης οτι στην ουσια δεν ειμαι ακριβως τουριστας γιατι οπως ξερεις μενω στην Ταυλανδη και οι 2 χωρες εχουν παρα παρα πολλες ομοιοτητες (απο τη γλωσσα μεχρι τη φυση). Επισης ουτε ταξιδευω σαν τουριστας αλλα σαν ταξιδιωτης. Να προσθεσω κιολας οτι το ματι μου εχει σχετικα συνηθισει να βλεπει ακραιες καταστασεις λογω των πολλων περιηγησεων μου στο Ισααν. Αυτο που ειπα και φανταζομαι συμφωνεις ειναι οτι στην Καμποτζη θα τους ειναι πολυ πιο δυσκολο να κρυφτουν μεσα στα resorts με τις πισινες γιατι πολυ απλα η φτωχεια ειναι πολυ πιο φανερη απο την Ταυλανδη (οπου πρεπει να ψαξεις και λιγο για να τη βρεις). Η αληθεια ειναι βεβαια οτι αν ταξιδευουμε παντου με αεροπλανο, απο αεροδρομιο σε αεροδρομιο, μετα σφαιρα στο πουλμαν και στο ξενοδοχειο με την πισινα, την αλλη μερα παλι πουλμαν και σφαιρα στο Siem Reap για Angkor Wat μαλλον θα μας ερθει πιο μαλακα! Αλλα και παλι ειναι αδυνατον να μην δουμε το χαλι (ακομα) των δρομων. Εγω απο την αλλη βεβαια δεν ταξιδευω ετσι. Οπως ελεγα και στον Μιμικο χθες στο τηλεφωνο, ταξιδευω παντα με λεωφορειο εφωσον βεβαια υπαρχει και η ευχερεια χρονου γιατι μου επιτρεπει να δω πραγματα και να ζησω καταστασεις που με το αεροπλανο πολυ απλα θα τις εχανα. Για παραδειγμα το ταξιδι με λεωφορειο απο Koh Kong (νοτια Καμποτζη) μεχρι Πνομ Πενχ θα μου μεινει αξεχαστο!
Τι να πρωτοπεριγραψω? Τις 3 μικροσκοπικες ψαροβαρκες που ειχαν ενωσει οι "ναυπηγοι" με δεξιοτεχνικο τροπο με ταβλες ξυλου σε μια "σχεδία" που τη χρησιμοποιουσαν σαν φερυ-μπωτ για να περασουν στην αλλη μερια του ποταμου. Και μαλιστα εβαζαν πανω πουλμανακια, αγροτικα με γουρουνια κτλ. Το χειροτερο βεβαια ειναι οτι αναγκαστικα επρεπε να ανεβω και εγω! 
Η τους τυπους που δουλευαν με τα λασπωμενα "ρουχα" και τα λασπωμενα λεφτα που "εστρωναν" τη λασπη στο δρομο μεσα στην βροχη καθε φορα που περνουσε ενα αυτοκινητο προκειμενου να μπορει να περασει το επομενο αντι μερικων ριελς (το τοπικο νομισμα)!

Πολυ ενδιαφερον αυτο που λες για Βιετναμεζικες επιγραφες. Ας μην ξεχναμε αλλωστε οτι μεχρι το 1989 οι Βιετναμεζοι ειχαν τον ελεγχο και την κυριαρχια της Καμποτζης.

ισως χρειαστω ψυχολογικη υποστηριξη. ειπαμε, το παρασκηνιο πληγωνει..
ρε Κωστα μηπως υπερβαλλεις λιγο? Που το ειδες το παρασκηνιο απο ολα αυτα τα μερη? Στην Πουκετ και την Παταγια?  :think: Πηγαινε μια βολτα βαθεια μεσα στο Ισααν...εκει να δεις ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ οχι παρασκηνιο ;). Βεβαια αν ηδη χρειαζεσαι ψυχολογικη υποστηριξη με αυτα που ειδες ασε το καλυτερα για αλλη φορα! 

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Την δευτέρα όλοι στο αεροδρόμιο έρχεται ο fletsis. 4.30 να συναντησουμε τον fletsi. και τους φίλους του που έρχονται από παταγια για τελευταία ενημεροση. Δόξα το θεό ο fletsis. γύρισε πίσω γιατί δεν είχε αλες Ταϊλανδέζες να πάει και πιγεναι και με μισές –μισές δειλαδι μισό Ταϊλανδέζα και μισό Ινδή σαν πρώτο στάδιο ουφ γύρισε. :rockon: :fart-in-bed:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Θα οργανώσετε καμιά συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο;

Prho

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ενα ακομα business trip επιβεβαιωθηκε,παω Bangkok 14/11 (2μερουλες δουλεια) και μετα Πατταγια 16/11 για διακοπες, ελπιζω να πετυχω καποιον κατω.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
θα ειμαι παταγια απο της 22-11 εως 2-12.prho σου εστιλα προσοπηκο μηνιμα με τν αριθμο μου της ταιλανδης.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους σας και απο τον συνοδοιπορο ATAS  :dancing:
ειμαστε ολοι καλα και νομιζω περναμε πολυ καλα  :booty:
πολλα χαιρετισματα να προσθεσω στον φιλο μου τον φαντομα οπου τον κουβαντιαζουμε πολυ συχνα....  :grin: ;)

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χθες επιβεβαιωσα και το ταξί, ο Mr Toom, θα στειλει παλι την σεξι σωφερινα να με παει στην Παταγια για 1200 Βατ. Κανονισα και το ξενοδοχειο μου, θα παω στο Jasmine Mansion για 2 μερες, με 1100 Βατ, την ημερα, σουιτα με μπαλκονι και πρωινο. Εχω μια προσμονη να παμε στο Hell Club με την κιτρινη γραμμη (οι κοπελες πισω απο γραμμη κανουν anal) και παιρνεις εκει απο 2 και επανω (ητοι στο στοιχειο μου). Επιβαλλεται μια φορα, τουλαχιστον, να το δοκιμασω. Να παμε και στο Λουσιφερ τις 2 βραδιες, μονο και μονο για την τραγουδιστρια (εκτος και εαν ο Κωστας εχει βαρεθει να πηγαινει εκει καθε μερα). Μετα δεν ξερω που θα με βγαλει. Πηρα ταξιδιωτικο σακιδιο αυτο που κρεμανε στην πλατη και οπου με βγαλει. Αν δεν ερθει η Ταβαν μαζι μου, λεω να τραβηξω και προς Καμποτζη. Ειρήσθω εν παρόδων, έχει εξαφανισθεί..., Παντως προγραμμα πριν τις 2 πρωτες μερες δεν εχω, θα το κανω εκει επι τοπου. Με Πουκετ δεν ξερω τι θα κανω, αλλα μαλλον θα αποφυγω τα τουριστικα μερη. Εμειναν 5 μερες ακομη.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ξέχνα το hell club,μεγάλη μαλακιά,τα κλαίω τα3800 mpat ακόμα,θα γράψω λεπτομέρειες
κατά τα αλλά,έκανα 2 ημέρες butterfly αλλά δεν πέτυχα κάτι καλό ακόμα,αυτη τη φορα εχω πολλές μέρες και δεν έβαλα μπροστά το f16..
η  noy δίπλα πάντα, sorry παιδιά αλλα με καυλώνει απεριόριστα,
αύριο πάω μπανακι στο kho larn,καιρός πολυ καλος,κοιμάμαι χωρίς a/c

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
zaichik προτείνω ξεσάλωμα εδω,και μονοήμερη στο Σαμετ,δεν μπορώ άλλο gfe, έλεος
όποιος θέλει το τηλέφωνο μου ας στειλει pm στον mimiko να του του το δώσει. 
εχθές πήγα στην Ραγιονγκ αλλά δεν είδα παρασκήνιο ευτυχώς,κάτι έτυχε και το έχασα,
VON ψάχνω απεγνωσμένα το ημερολόγιο αλλα τζίφος,πες που να ψάξω.
thanks mods..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Προχωρα μπροστα !!! λεπτομερειες ξερω θα μας δωσεις μολις γυρισεις !!!
παντως μην χασεις να πας και μια μερα bangkok να απολαυσεις body2body με 1200 baht το 2ωρο !!!

Δείξε τους τι σημαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ στην Ταϊλάνδη !!!
Ξέρω θα μας ξανά κάνεις ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom