Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Εφόσον δεν είστε ο  Λουσιάνο δεν  καταλαβαίνω  γιατί ενοχλήστε. 
Απαντήσεις όμως  επί του  θέματος δεν μας δώσατε.
Διαθέτεται  τις Απαραίτητες ΓΝΩΣΕΙΣ;
Εάν   δεν τις διαθέτεται,  τότε πως  εκφέρεται λοιπόν γνώμη
;
εσενα τι σε κοφτει? Γκομενα του εισαι?και στο φιναλε εσυ τι μαιντανος εισαι που θα μου υποδειξεις τι θα πω?

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
207
Πόντοι
21
Αθήνα-ΒΚΚ 453€ (για ελάχιστες θέσεις) ...μόλις μου έστειλαν mail απο την QATAR !
Για όσους μπορούν και το προγραμματίζουν μιά χαρά είναι...

Για πότε ήταν αυτό;

Τέλος εύχομαι να εξακολουθούμε να πληρώνουμε με ευρώ γιατί με δραχμή η Ταυλάνδη θα γίνει ανάμνηση.
Καλή χρονιά και πάλι σε όλους.

Δηλαδή με πιθανή νίκη Τσίπρα, σε μια εβδομάδα, σταματάνε αυτόματα και οι εξορμήσεις μας στην Ταϋλάνδη;  :P

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Για πότε ήταν αυτό;

Δηλαδή με πιθανή νίκη Τσίπρα, σε μια εβδομάδα, σταματάνε αυτόματα και οι εξορμήσεις μας στην Ταϋλάνδη;  :P

- Την ημέρα που το πόσταρα έλεγε για 3 μέρες...
- Έτσι κι αλλιώς εκεί που έχει πάει το ευρώ...μάλλον θα γεμίσουμε Ασιάτες σεξοτουρίστες !

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Η προσφορά της QATAR ήταν 5-16 Ιανουαρίου για όλο το 2015 τιμές 450-550 €

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για πότε ήταν αυτό;

Δηλαδή με πιθανή νίκη Τσίπρα, σε μια εβδομάδα, σταματάνε αυτόματα και οι εξορμήσεις μας στην Ταϋλάνδη;  :P
Θα απαντήσω σαν έλληνας πολιτικός.

Η δήλωσή μου διαστρεφλωθηκε σκοπίμως απο τους πολιτικούς μου αντιπάλους και τα σκοτεινά κεντρα που τους υποστηρίζουν. Είναι ολοφανερο οτι επιχειρούν τη πολιτική μου εξόντωση.

Ποτέ δεν αναφερθηκα στο τσίπρα. Αναφερθηκα απλά στο ενδεχόμενο επισττοφής στη δραχμή.

Θα πρέπει ομως να δούμε το πράγμσ θετικά.  Αν μαζί με την ελλαδα χρεωκοπήσει καιη ταιλάνδη τότε όλα θα συνεχισουν όπως είναι σήμερα χωρίς καμμία αλλαγή γιατι μαζί με τη δραχμή θα υποτιμηθείκαι το μπατ.

Το παραπανω ενδεχομενο είνσι πολύ πιθανον αρα δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Α και νσ μην ξεχάσω. Η λάσπη δεν με σγγιζει !!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Απαντω στα γρηγορα στο φορουμ σε καναδυο φιλους που με ρωτησαν...συμφωνω με το λορδο οτι για αυτους που εχουν κανει λιγα η καθολου ταξιδια στην ταυλανδη καλυτερα να το ξεχασουν το λαος...να πω επιγραμματικα οτι και με τις 3 κοπελλες που ειχα παρε-δωσε η συζητηση γινοταν αποκλειστικα στα ταυλανδικα και μερικα λαοσιανα που ειναι σχεδον τα ιδια με τα ισανεζικα...και οι τρεις δεν ηξεραν οχι μονο να μιλησουν αγγλικα αλλα ουτε καν να διαβασουν λατινικους χαρακτηρες! τους εδειχνα το προφυλακτικο το durex και δεν ηξεραν να το διαβασουν!! φυσικα δε λεω οτι ολες και ολοι ειναι ετσι...αυτοι και αυτες που εχουν παρε δωσε με τουριστες συνεννοουνται ανετοτατα στα αγγλικα...αλλα τετοιος αναλφαβητισμος μου χει τυχει πολυ σπανια στην Ταυλανδη ενω εκει τον εβρισκα καθημερινα μπροστα μου
επισης παρολο που ειναι απο τις πιο φτωχες χωρες του κοσμου μερικα πραγματα ειναι ακριβοτερα απο την ταυλανδη...ας πουμε χοτελια, ενοικιαση μηχανων και φαγητο δεν ειναι κατα αναγκη φτηνοτερα...μονο η γαλλικη κουζινα μου φανηκε πιο φτηνη...το μηχανακι κατω απο 300Β δεν παιζει σχεδον με τιποτα...χοτελια επισης αρκετα ακριβα αν αναλογιστουμε που ειμαστε...ο λογος νομιζω ειναι οτι το λαος δε φαινεται να παραγει σχεδον τιποτα..

για το φιλο που ρωτησε μασαζ καλυτερα στην Ταυλανδη...εφωσον δεν τον ενδιαφερει η θαλασσα, η τσιανγκ μαι ειναι καλη επιλογη...ουντον τανι μου φαινεται καπως αποτομη εισαγωγη

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Νέο βίντεο από το πάρκο της Σαντορίνης στην Ταϊλάνδη, όπως είναι σήμερα.
Έχουν περάσει σκέπαστρα πάνω από τα κτίρια, προφανώς για την βροχή.

FUKARAS

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Απαντω στα γρηγορα στο φορουμ σε καναδυο φιλους που με ρωτησαν...συμφωνω με το λορδο οτι για αυτους που εχουν κανει λιγα η καθολου ταξιδια στην ταυλανδη καλυτερα να το ξεχασουν το λαος...να πω επιγραμματικα οτι και με τις 3 κοπελλες που ειχα παρε-δωσε η συζητηση γινοταν αποκλειστικα στα ταυλανδικα και μερικα λαοσιανα που ειναι σχεδον τα ιδια με τα ισανεζικα...και οι τρεις δεν ηξεραν οχι μονο να μιλησουν αγγλικα αλλα ουτε καν να διαβασουν λατινικους χαρακτηρες! τους εδειχνα το προφυλακτικο το durex και δεν ηξεραν να το διαβασουν!! φυσικα δε λεω οτι ολες και ολοι ειναι ετσι...αυτοι και αυτες που εχουν παρε δωσε με τουριστες συνεννοουνται ανετοτατα στα αγγλικα...αλλα τετοιος αναλφαβητισμος μου χει τυχει πολυ σπανια στην Ταυλανδη ενω εκει τον εβρισκα καθημερινα μπροστα μου
επισης παρολο που ειναι απο τις πιο φτωχες χωρες του κοσμου μερικα πραγματα ειναι ακριβοτερα απο την ταυλανδη...ας πουμε χοτελια, ενοικιαση μηχανων και φαγητο δεν ειναι κατα αναγκη φτηνοτερα...μονο η γαλλικη κουζινα μου φανηκε πιο φτηνη...το μηχανακι κατω απο 300Β δεν παιζει σχεδον με τιποτα...χοτελια επισης αρκετα ακριβα αν αναλογιστουμε που ειμαστε...ο λογος νομιζω ειναι οτι το λαος δε φαινεται να παραγει σχεδον τιποτα..

για το φιλο που ρωτησε μασαζ καλυτερα στην Ταυλανδη...εφωσον δεν τον ενδιαφερει η θαλασσα, η τσιανγκ μαι ειναι καλη επιλογη...ουντον τανι μου φαινεται καπως αποτομη εισαγωγη

ευχαριστω πολυ φιλε φαντομα

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Η βασική  διαφορά  με την Ταΐλάνδη,  και γιαυτό πολλοί φίλοι μιλούν  για την απόκτηση η την κατοχή  εμπειρίας πριν την επίσκεψη στο Λάος
Είναι ότι, είναι παράνομη η συνεύρεση οποιαδήποτε κυρία  της Λαοτιανής  φυλής άνευ γάμου με οποιοδήποτε αλλοδαπό.
Αναγράφεται  σαν βασικός κανόνας στην πίσω πλευρά  της  πόρτας  των περισσότερων  ξενοδοχείων εκεί.
Ακόμη  και αυτών  που είναι φιλικά προσκείμενα στους “επισκέπτες”.
Άλλωστε η προσπάθεια της  κυβέρνησης εκεί  είναι στο να  μην μετατραπούν σε ένα ακόμα σεξουαλικό παράδεισο.
Φυσικά  υπάρχουν ευαγή ιδρύματα.
Αλλά χρειάζεται  ακόμα και εκεί ιδιαίτερη προσοχή

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Η βασική  διαφορά  με την Ταΐλάνδη,  και γιαυτό πολλοί φίλοι μιλούν  για την απόκτηση η την κατοχή  εμπειρίας πριν την επίσκεψη στο Λάος
Είναι ότι, είναι παράνομη η συνεύρεση οποιαδήποτε κυρία  της Λαοτιανής  φυλής άνευ γάμου με οποιοδήποτε αλλοδαπό.
Αναγράφεται   σαν βασικός κανόνας στην πίσω πλευρά  της  πόρτας   των περισσότερων  ξενοδοχείων εκεί.
Ακόμη  και αυτών  που είναι φιλικά προσκείμενα στους “επισκέπτες”.
Άλλωστε η προσπάθεια της  κυβέρνησης εκεί   είναι στο να  μην μετατραπούν σε ένα ακόμα σεξουαλικό παράδεισο.
Φυσικά  υπάρχουν ευαγή ιδρύματα.
Αλλά χρειάζεται  ακόμα και εκεί ιδιαίτερη προσοχή
συμφωνω απολυτα μαζι σου..ετσι ακριβως ειναι!
Γι'αυτο θα σε παρακαλουσα να μην προτρεχεις

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Η προσφορά της QATAR ήταν 5-16 Ιανουαρίου για όλο το 2015 τιμές 450-550 €
επειδη ολα αυτα που μας λες τα βλεπουν και αλλοι..να εισαι πιο σοβαρος..οι προσφορες ηταν απο 520.. Ελαχιστες και σε δρομολογια γαμησετα!! Και εφταναν μεχρι 750-800 για κατι καλο!! Και βεβαια ολα αυτα non change non refaunt...λοιπον λιγο προσοχη σε αυτα!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
δεν θα τολεγα οτι ειναι  για ψαγμενους τη σημερινη εποχη, και εννοω τωρα που εγινε η θαλασσα γιαουρτι.... Πριν απο δεκαπεντε εικοσι χρονια ναι!αλλα αυτοι εμειναν στην ιδια ταξη...και φυσικα αλλλο να εισαι Bkk και να ψαχνεσαι και αλλο Αθηνα!! ?

Η βασική  διαφορά  με την Ταΐλάνδη,  και γιαυτό πολλοί φίλοι μιλούν  για την απόκτηση η την κατοχή  εμπειρίας πριν την επίσκεψη στο Λάος
Είναι ότι, είναι παράνομη η συνεύρεση οποιαδήποτε κυρία  της Λαοτιανής  φυλής άνευ γάμου με οποιοδήποτε αλλοδαπό.
Αναγράφεται   σαν βασικός κανόνας στην πίσω πλευρά  της  πόρτας   των περισσότερων  ξενοδοχείων εκεί.
Ακόμη  και αυτών  που είναι φιλικά προσκείμενα στους “επισκέπτες”.
Άλλωστε η προσπάθεια της  κυβέρνησης εκεί   είναι στο να  μην μετατραπούν σε ένα ακόμα σεξουαλικό παράδεισο.
Φυσικά  υπάρχουν ευαγή ιδρύματα.
Αλλά χρειάζεται  ακόμα και εκεί ιδιαίτερη προσοχή

Πως συμφωνείτε σε κάτι που διαφωνείτε, όταν ο φίλος  αναφέρεται ότι είναι το Λάος  χώρα για   ψαγμένους και έμπειρους;
Μάλλον  αντιφάσκετε   ολίγον,   μάλλον εσείς  προτρέχετε.

επειδη ολα αυτα που μας λες τα βλεπουν και αλλοι..να εισαι πιο σοβαρος..οι προσφορες ηταν απο 520.. Ελαχιστες και σε δρομολογια γαμησετα!! Και εφταναν μεχρι 750-800 για κατι καλο!! Και βεβαια ολα αυτα non change non refaunt...λοιπον λιγο προσοχη σε αυτα!

Το ίδιο  θα έλεγα και σε εσάς, λίγο περισσότερο προσοχή    με την θάλασσα  και το γιαούρτι. 
Για να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα η προβλήματα πολύ μεγαλύτερα από την διαφορά    της τιμής ενός εισιτηρίου  σε κάποιον που θα πάει ανενημέρωτος  η  εσφαλμένα πληροφορημένος  στην χώρα του Λάος.
Η με νοοτροπία  σεξουαλικής  συμπεριφοράς από τα σόι  του Πουκέτ η της Παττάγια.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Συγκεκριμένα ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ : Στις 13/1 μπορούσα να κλείσω 29/1-17/2 στα 453€ !!!

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Τώρα για καλά ή κακά δρομολόγια δεν το έψαξα περισότερο γιατί δεν μ`ενδιαφέρει άμεσα...

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα για καλά ή κακά δρομολόγια δεν το έψαξα περισότερο γιατί δεν μ`ενδιαφέρει άμεσα...
Τι να πω ρε φιλε?εκλεισες και δεν ειδες δρομολογια αναμονες κλπ? Up to you βεβαια... Αλλα σπυ ξαναλεω και παλι επειδη ειμαι μελος στην privilage with gold card και παιρνω ολες τις προσφορες... Η συγκεκριμενη ηταν απο 520€! Τωρα εσενα πως στο δωσανε 453 δεν ξερω!χωρις βεβαια να το αμφισβητω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom