Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Το προβλημα φιλε mindreader,δεν ειναι αυτες που κρυβουν χρονια απο την ηλικια τους...Αλλα αυτες που προσθετουν.. ;)
Να στο παιζει ενηλικη και λιγο πριν την ανεβασεις δωματιο να ανακαλυπτεις πως ειναι κατω των 18 και ειτε εχει πλαστη ταυτοτητα,η καθολου.. :headbang:

Συνήθως τέτοιες περιπτώσεις προσπαθούν να σε "ψήσουν" για δικό τους χώρο για να μη φάνε "πόρτα" απο το ξενοδοχείο...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φίλοι pipinomaniac και geo70 έχετε δίκιο.

Και σε θέματα ασέλγειας ανηλικου η νομοθεσία τους είναι πολύ αυστηρή.

Αν τη πατήσεις σε πήρε ο διάολος, θα γίνεις πρωταγωνιστής στο ταιλανδέζικο εξπρες του μεσονυκτίου.

Σε κάποια αλλα sites ( οπως pattaya addicts ) έχω διαβάσει και για περιπτώσεις στησίματος με ανήλικες με σκοπό τον εκβιασμό, γράφει όμως ότι πολλές απο αυτές οι περιπτώσεις ελέγχονται τελικα και ώς μυθεύματα.

Γενικότερα καλό είναι να είσαι υποψιασμένος και να φυλάγεσαι.

Κάτι ξέρει ο φίλος κωλόγερος που βαράει ( κατα δήλωση του ) μόνο μιλφόνια και έχει το κεφάλι του ήσυχο !!! :2funny: :2funny:

xhamster

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
ποσα χρονια ειχα να διαβασω τα σχολια σας  :) 2006 νομιζω , πρωτοπηγα το 2002 αξεχαστα χρονια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σαν δυδιμος αδερφος της Λιας απο το κωλομπαρο το φηβερ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Φιλαράκο δεν διαφωνούμε. Ασ διευκρινίσω.  Αυτό που έγραψα είναι ότι συγκριτικά με άλλες φυλές όπως για παράδειγμα ινδούς, πακιστανούς, ιρανούς που είναι τσίπιδες και σχετικά βρώμικοι, η κινέζους που είναι εντελώς αδιάφοροι για γυναίκες, οι ρώσοι θεωρούνται απο τα κορίτσια μια σχετικά καλή περίπτωση πελάτη.Ουσιαστικά η καλύτερη μετά τους ευρωπαίους και τους αμερικάνους. Το ότι οι ρώσοι σουρώνουν συνέχεια  ( απο συζητήσεις που έχω κάνει μαζί τους ) τα κορίτσια το θεωρούν πελεονέκτημα γιατί μετά δεν πολυγαμάνε και ξεραίνονται στον ύπνο. Το μόνο που ενοχλεί τα κορίτσια ( σύμφωνα με τα λεγόμενά τους πάντα ) είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις οι ρώσοι ξερνάνε η ότι χρειάζεται να τους υποστηρίζουν στο περπάτημα ενώ είναι συνήθως γομάρια.

Τέλος όπως σωστά επισημαίνεις οι περισσότεροι απο αυτούς βρέθηκαν με λεφτά απο το πουθενά. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακριβώς που ξοδεύουν αδιακρίτως. Και μπορεί να πληρώνουν πολύ πιο πάνω απο τα όρια της αγοράς απλά και μόνο για να έχουν μια πολύ ωραία γλάστρα δίπλα τους την ώρα που μπεκρουλιάζουν. Κάποια απο τα κορίτσια μου έλεγαν ότι αμα δεις κάποιον να κυκλοφορεί με δυο ταιλανδές μαζί το ίδιο βράδι μάλλον είναι ρώσος.

Για τους παραπάνω λόγους θεωρούνται απο τα κορίτσια ''ποιοτικοί'' πελάτες.

Ασχέτως αν εμας μας φαίνονται ( και όχι αδίκως ) άξεστοι βλαχαδεροί μεθύστακες.
Για το δε ντύσιμο τους δεν το συζητάμε είναι μνημείο κακογουστιάς σε κωμικό σημείο.
συμφωνουμε
εγω πιστευω παντως οτι στα μονα μερη που θα τους λειψουν οι βλαχορωσοι ειναι το τουκ κομ οι πωλητες κατσαριδων και ακριδων , καποια χοτελ που τους επαιρναν εργολαβια και το φουντ παρκ στο σεντραλ που ηταν σαν να ειναι στρατοπεδο συγκεντρωσης τους
πολυ λιγοτερο στις γκομενες που πρωτιμουν 1000 φορες τους κινεζους και λοιπους σχοιστοματιδες , δεν συζηταμε για πακοιδη και μοχαμεντιδες που τρωνε χ λογο τσιπιας τους αλλα και ακαταμαχητης βρωμας...μονο οι ρωσοι τους συναγωνιζονται σε αρωμα μασχαλοαρχιδιλας

FUKARAS

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι μου γειασας.διαβαζω τη σελιδα αυτη περιπου 10 χρονια.μετα απο πολλες αναποδιες που μου ετυχαν εβγαλα εισητηριο για μπανκονκ το μαρτιο.ειμαι 50+ και θα παω πρωτη φορα ταυλανδη.εχω διαβασει για παταγια και πουκετ και λογω που πανε ολοι τουρισμο εκει,ειπα να παω προς τη κεντρικη και βορεια χωρα.εχω δει κατι πολεις π.χ. κον καεν,ουντο θανι,μηπως ξερει κανενας φιλος τι παιζει απο εκεινη τη μερια?δεν με ενδιαφερει η θαλασσα,μονο το μασαζ,και καπου καπου καμια εκτονωση γιατι γερασαμε και μουνι δεν πιασαμε.επισης για ΛΑΟΣ, ξερει κανεις τι παιζει?σας ευχαριστω εκ των προτερων.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
φιλοι μου γειασας.διαβαζω τη σελιδα αυτη περιπου 10 χρονια.μετα απο πολλες αναποδιες που μου ετυχαν εβγαλα εισητηριο για μπανκονκ το μαρτιο.ειμαι 50+ και θα παω πρωτη φορα ταυλανδη.εχω διαβασει για παταγια και πουκετ και λογω που πανε ολοι τουρισμο εκει,ειπα να παω προς τη κεντρικη και βορεια χωρα.εχω δει κατι πολεις π.χ. κον καεν,ουντο θανι,μηπως ξερει κανενας φιλος τι παιζει απο εκεινη τη μερια?δεν με ενδιαφερει η θαλασσα,μονο το μασαζ,και καπου καπου καμια εκτονωση γιατι γερασαμε και μουνι δεν πιασαμε.επισης για ΛΑΟΣ, ξερει κανεις τι παιζει?σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Το Λαος το ξεχνας, πηγαινε Chiang Mai

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
φιλε lordjim ευχαριστω πολυ,μαλον το λαος μονο για ταλαιπορεια φενεται και εγω δεν αντεχω
Μωρε αν μπορούσα να τα βρονταγα ολα στην ταυλανδη εκει θα ημουν απο σημερα ουτε αυριο δε θα περιμενα...θα μπορούσα να γράψω πολλα για το λαός αλλα βαριεμαι ασε που ελαχιστοι θα μπορούσαν να τα αξιοποιήσουν σωστά...καλώς η κακώς θελει απο γλώσσα ταυλανδικων και πανω για να γινει το παιχνιδι σωστά...και για να μην παρεξηγηθώ μιλαω για vientiane...πηγα πολυ δύσπιστος γιατι διαβαζα ενα σωρο παπαριες στα φόρουμ ασε που δυσκολα βρισκεις και πληροφοριες...αλλα για μενα αυτο ειναι καλο... πέρυσι Χριστούγεννα ειχα παει τσιανγκ μαι αλλα φέτος επέλεξα vientiane...στο μονο που για μενα υστερεί η vientiane έναντι της τσιανγκ μαι ειναι η φυσιολατρεια...δεν εχει ουτε βουνά ουτε ζούγκλες ουτε καταρράκτες σε κοντινές αποστάσεις...σε ολα τα υπόλοιπα δεν εχει τιποτα να ζηλέψει

Αντι να ειμαι λοιπον εκει, εχω κολλησει στην ΒΚΚ σα να λεμε κατι σαν Χονγκ Κονγκ η ακομα και Λονδίνο η και γιατι οχι Νεα Υόρκη..γιατι τι αλλιως να πεις οταν οι τιμες στα ψιλό-καλα κομμάτια (τιποτα το πολυ ιδιαίτερο δηλαδη) του levels η mixx ξεκινάνε απο το τάληρο αλλα αναλογως του που θα πέσεις η πως θα σε κόψει μπορει να ακούσεις ακομη και 7 η 10 καφετια... :headbang: :uglystupid:  
το κορυφαιο το ακουσα βεβαια χτες στο levels...μια σιτεμένη 35 πατημένα σιγουρα να μου λεει με απύθμενο θράσος και παράπονο "there are no young handsome men in here"...σε ενα χώρο γεμάτο νεαρούς, καλοντυμένους και εμφανισιμους σε μεγαλο ποσοστό φαρανγκ...
η σεξ σκηνή της παταγιας στέκεται ακομη καπως απο πλευράς τιμών αλλα θα δουμε για πόσον καιρο ακομα...και εκει το χιλιάρικο εχει γινει σταθερά διχιλιαρο για τα κόμματια απο το πανω ράφι του ινσομνια η ibar...δε θα με εξέπλησσε καθολου αν του χρονου γινει τριχίλιαρο εξάλλου ποσο πια απέχει η ΒΚΚ απο την παταγια τα νεα μεταδίδονται γρηγορα...

Εν ολίγοις, αν δεν ειχα τα dating sites να με προμηθεύουν με gigs σε standby για τις δύσκολες ωρες δεν ξερω τι θα εκανα..περιττο να πω οτι ηδη ψαχνω κενό να την κανω παλι προς τα πανω

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Φαντομα,
Καλη χρονια.
Ποτε θα ´χαλαρωσεις´ εσυ?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μωρε αν μπορούσα να τα βρονταγα ολα στην ταυλανδη εκει θα ημουν απο σημερα ουτε αυριο δε θα περιμενα...θα μπορούσα να γράψω πολλα για το λαός αλλα βαριεμαι ασε που ελαχιστοι θα μπορούσαν να τα αξιοποιήσουν σωστά...καλώς η κακώς θελει απο γλώσσα ταυλανδικων και πανω για να γινει το παιχνιδι σωστά...και για να μην παρεξηγηθώ μιλαω για vientiane...πηγα πολυ δύσπιστος γιατι διαβαζα ενα σωρο παπαριες στα φόρουμ ασε που δυσκολα βρισκεις και πληροφοριες...αλλα για μενα αυτο ειναι καλο... πέρυσι Χριστούγεννα ειχα παει τσιανγκ μαι αλλα φέτος επέλεξα vientiane...στο μονο που για μενα υστερεί η vientiane έναντι της τσιανγκ μαι ειναι η φυσιολατρεια...δεν εχει ουτε βουνά ουτε ζούγκλες ουτε καταρράκτες σε κοντινές αποστάσεις...σε ολα τα υπόλοιπα δεν εχει τιποτα να ζηλέψει

Αντι να ειμαι λοιπον εκει, εχω κολλησει στην ΒΚΚ σα να λεμε κατι σαν Χονγκ Κονγκ η ακομα και Λονδίνο η και γιατι οχι Νεα Υόρκη..γιατι τι αλλιως να πεις οταν οι τιμες στα ψιλό-καλα κομμάτια (τιποτα το πολυ ιδιαίτερο δηλαδη) του levels η mixx ξεκινάνε απο το τάληρο αλλα αναλογως του που θα πέσεις η πως θα σε κόψει μπορει να ακούσεις ακομη και 7 η 10 καφετια... :headbang: :uglystupid: 
το κορυφαιο το ακουσα βεβαια χτες στο levels...μια σιτεμένη 35 πατημένα σιγουρα να μου λεει με απύθμενο θράσος και παράπονο "there are no young handsome men in here"...σε ενα χώρο γεμάτο νεαρούς, καλοντυμένους και εμφανισιμους σε μεγαλο ποσοστό φαρανγκ...
η σεξ σκηνή της παταγιας στέκεται ακομη καπως απο πλευράς τιμών αλλα θα δουμε για πόσον καιρο ακομα...και εκει το χιλιάρικο εχει γινει σταθερά διχιλιαρο για τα κόμματια απο το πανω ράφι του ινσομνια η ibar...δε θα με εξέπλησσε καθολου αν του χρονου γινει τριχίλιαρο εξάλλου ποσο πια απέχει η ΒΚΚ απο την παταγια τα νεα μεταδίδονται γρηγορα...

Εν ολίγοις, αν δεν ειχα τα dating sites να με προμηθεύουν με gigs σε standby για τις δύσκολες ωρες δεν ξερω τι θα εκανα..περιττο να πω οτι ηδη ψαχνω κενό να την κανω παλι προς τα πανω

Μα ακριβως Λαος Καμποτζη και Μυανμαρ ειναι για ψαγμενους και οχι για αρχαριους!!

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μα ακριβως Λαος Καμποτζη και Μυανμαρ ειναι για ψαγμενους και οχι για αρχαριους!!
δεν θα τολεγα οτι ειναι  για ψαγμενους τη σημερινη εποχη, και εννοω τωρα που εγινε η θαλασσα γιαουρτι.... Πριν απο δεκαπεντε εικοσι χρονια ναι!αλλα αυτοι εμειναν στην ιδια ταξη...και φυσικα αλλλο να εισαι Bkk και να ψαχνεσαι και αλλο Αθηνα!! Επειτα εσυ ρε lordin αν δεν κανω λαθος μονο  Bkk εχειςπαει.. Πως εκφερεις λοιπον γνωμη?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
δεν θα τολεγα οτι ειναι  για ψαγμενους τη σημερινη εποχη, και εννοω τωρα που εγινε η θαλασσα γιαουρτι.... Πριν απο δεκαπεντε εικοσι χρονια ναι!αλλα αυτοι εμειναν στην ιδια ταξη...και φυσικα αλλλο να εισαι Bkk και να ψαχνεσαι και αλλο Αθηνα!! Επειτα εσυ ρε lordin αν δεν κανω λαθος μονο  Bkk εχειςπαει.. Πως εκφερεις λοιπον γνωμη?

Μονo απο οτι διαβαζω LUSIANO!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
δεν θα τολεγα οτι ειναι  για ψαγμενους τη σημερινη εποχη, και εννοω τωρα που εγινε η θαλασσα γιαουρτι.... Πριν απο δεκαπεντε εικοσι χρονια ναι!αλλα αυτοι εμειναν στην ιδια ταξη...και φυσικα αλλλο να εισαι Bkk και να ψαχνεσαι και αλλο Αθηνα!! Επειτα εσυ ρε lordin αν δεν κανω λαθος μονο  Bkk εχειςπαει.. Πως εκφερεις λοιπον γνωμη?

Θα  θέλατε να μας δώσετε τις  γνώσεις σας αγαπητέ  αντί να ασκείτε    μόνο  κριτική;
Λοιπόν  οι εμπειρίες σας από την  χώρα του Λάος;

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
τον lusiano τον βλεπεις ακομα και στον υπνο σου !!μαλλον στον εχει σφυριξει,και δεν τον ξεχνας. με. τιποτα!

Εφόσον δεν είστε ο  Λουσιάνο δεν  καταλαβαίνω  γιατί ενοχλήστε. 
Απαντήσεις όμως  επί του  θέματος δεν μας δώσατε.
Διαθέτεται  τις Απαραίτητες ΓΝΩΣΕΙΣ;
Εάν  δεν τις διαθέτεται,  τότε πως  εκφέρεται λοιπόν γνώμη
;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom