Μωρε αν μπορούσα να τα βρονταγα ολα στην ταυλανδη εκει θα ημουν απο σημερα ουτε αυριο δε θα περιμενα...θα μπορούσα να γράψω πολλα για το λαός αλλα βαριεμαι ασε που ελαχιστοι θα μπορούσαν να τα αξιοποιήσουν σωστά...καλώς η κακώς θελει απο γλώσσα ταυλανδικων και πανω για να γινει το παιχνιδι σωστά...και για να μην παρεξηγηθώ μιλαω για vientiane...πηγα πολυ δύσπιστος γιατι διαβαζα ενα σωρο παπαριες στα φόρουμ ασε που δυσκολα βρισκεις και πληροφοριες...αλλα για μενα αυτο ειναι καλο... πέρυσι Χριστούγεννα ειχα παει τσιανγκ μαι αλλα φέτος επέλεξα vientiane...στο μονο που για μενα υστερεί η vientiane έναντι της τσιανγκ μαι ειναι η φυσιολατρεια...δεν εχει ουτε βουνά ουτε ζούγκλες ουτε καταρράκτες σε κοντινές αποστάσεις...σε ολα τα υπόλοιπα δεν εχει τιποτα να ζηλέψει
Αντι να ειμαι λοιπον εκει, εχω κολλησει στην ΒΚΚ σα να λεμε κατι σαν Χονγκ Κονγκ η ακομα και Λονδίνο η και γιατι οχι Νεα Υόρκη..γιατι τι αλλιως να πεις οταν οι τιμες στα ψιλό-καλα κομμάτια (τιποτα το πολυ ιδιαίτερο δηλαδη) του levels η mixx ξεκινάνε απο το τάληρο αλλα αναλογως του που θα πέσεις η πως θα σε κόψει μπορει να ακούσεις ακομη και 7 η 10 καφετια...
το κορυφαιο το ακουσα βεβαια χτες στο levels...μια σιτεμένη 35 πατημένα σιγουρα να μου λεει με απύθμενο θράσος και παράπονο "there are no young handsome men in here"...σε ενα χώρο γεμάτο νεαρούς, καλοντυμένους και εμφανισιμους σε μεγαλο ποσοστό φαρανγκ...
η σεξ σκηνή της παταγιας στέκεται ακομη καπως απο πλευράς τιμών αλλα θα δουμε για πόσον καιρο ακομα...και εκει το χιλιάρικο εχει γινει σταθερά διχιλιαρο για τα κόμματια απο το πανω ράφι του ινσομνια η ibar...δε θα με εξέπλησσε καθολου αν του χρονου γινει τριχίλιαρο εξάλλου ποσο πια απέχει η ΒΚΚ απο την παταγια τα νεα μεταδίδονται γρηγορα...
Εν ολίγοις, αν δεν ειχα τα dating sites να με προμηθεύουν με gigs σε standby για τις δύσκολες ωρες δεν ξερω τι θα εκανα..περιττο να πω οτι ηδη ψαχνω κενό να την κανω παλι προς τα πανω