KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Τι θες να σου απαντησει βρε; Οτι πηγε για μεταπτυχιακα ή για διακοπες;
Πες του το πιο τρυφερα. Μην του χαλας το ρομαντζο
Τι θες να σου απαντησει βρε; Οτι πηγε για μεταπτυχιακα ή για διακοπες;
σε ενα ταξιδι με τη βρωμογκαλφ μιια φιλη αεροσυνοδος της γκαλφ ελληνιδα , μας ειχε ξεναγησει στα μυστικα του μπαχρειν που για να τα απολαυσεις θες πολλαααααα λεφτα.
" ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ "
φιλαράκο χωρίς να είμαι σίγουρος έχω την εντύπωση ότι τη τύπισα τη φόρτωσα ένα βράδι την τελευταια φορά που ήμουν κάτω.Αυτή θα τη θυμασαι σιγουρα λοιπον.
Μηπως θυμασαι ποσα ζηταγε?
φιλε οι ρωσοι γαλαντομοι?Περί των τιμών φορτώματος που έγινε πρόσφατα συζήτηση έχω γράψει σε πρόσφατο post μου τι έπαιζε φέτος.
Ας δούμε όμως κάποια βασικά.
Οι τιμές όλων των commodities διεθνώς καθορίζονται ( με εξαίρεση τις περιπτώσεις τεχνητής χειραγώγησης απο καρτέλ ) βάσει προσφοράς και ζήτησης.
Ενα άλλο όμως χαρακτηριστικό των αγορών είναι ότι σε περιόδους μειωμένης ζήτησης και άρα κρίσης η μείωση τιμών είναι πιο μιικρή σε επώνυμα ακριβά προιόντα παρά σε προιόντα ευρείας καταναλωσης. Και η μερσεντές και το φιατάκι θα φθηνήνουν στη κρίση αλλά ποσοστιαία η μεσεντές θα φθηνήνει λιγότερο η δε φεράρι πιθανόν καθόλου, γιατί συνήθως για μια μεγάλη πλειοψηφία άνθρωπων που αποτελούν το αγοραστικό τους κοινό ''money is not a problem''
Οι παραπάνω γενικοί κανόνες έχουν και στη τοπική αγορά την εφαρμογή τους. Τη συγκεκριμμένη εποχή η τοπική αγορά πορνείας της ταιλάνδης μαστίζεται απο μειωμένη ζήτηση κυρίως λόγω της κρίσης στη ρωσσία που έχει στερήσει απο την τοπική αγορά ένα σημαντικό αριθμό πελατών, αλλά και δευτερευόντως απο την ευρωπαική κρίση που δεν πάει πίσω και αυτή. Ιδιαίτερη αξία έχει επίσης το γεγονός ότι ευρωπαίοι και ρώσσοι θεωρούνται απο τους γαλαντόμους ( σε σχέση με άραβες ινδούς κινέζους και πακιστανούς ) και σχετικά ποιοτικούς τους πελάτες.
Σαν αποτέλεσμα λοιπόν έρχεται το γεγονός ότι οι τιμές στις μετρίου και κάτω του μετρίου εμφανίσεως γκόμενες έχουν υποχωρήσει και μάλιστα αρκετά. Ασχέτως αν παριστάνουν στην αρχή τις ακριβές στο τέλος του παζαριού θα πέσουν και μάλιστα πολύ. Στις άνω όμως του μετρίου και κυρίως στα αστέρια τους, οι τιμές δεν έχουν υποχωρήσει καθόλου για να μην πω ότι έχουν αυξηθεί κιόλας προσεγγίζοντας σταδιακά τα ευρωπαικά επίπεδα τιμών.
Διάφοροι φίλοι έχουν αναφερθεί αναλυτικά σε διάφορες επιμέρους παραμέτρους που επηρεάζουν τις τιμές οπως για παράδειγμα πόσο νωρίς η αργά φορτώνεις, πόσο ικανός είσαι στο παζάρι, πόσο γνώστης είσαι των διαφόρων στρατηγικών που χρησιμοποιούν για να σου πάρουν εξτραδάκια κλπ.
Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω εκτός απο ένα. Το πόσο ρόλο παίζει η δική σου εμφάνιση ως πελάτη στη διαμόρφωση της τελικής τιμής. Προσωπικά πιστεύω ότι στη πλειοψηφία των κοριτσιών δεν παίζει ρόλο. Ισα ίσα που για την ίδια αμοιβή στη πλειονότητα τους προτιμούν τους γέρους φαράνγκ διότι ξέρουν ότι σε αντίθεση με τους νεους δεν θα τις ξεπατώσουν στο boom boom.. Επιπλέον οι γεροφαραγκ είναι στην πελιοψηφία τους μαλακοαγαπούληδες και άρα πιο επιρεπεις στα εξτραδάκια και στις πιθανές μελλοντικές χορηγίες. Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα αλλά προσωπικά πιστεύω ότι στατιστικά είναι λίγες. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτό που για εμάς είναι διασκέδαση, για αυτές είναι δουλειά και μάλιστα απο ψυχολογικής απόψεως σκληρή δουλειά. Βλεποντας το λοιπον επαγγελματικά επιζητούν την καλύτερη αμοιβή μέσω της μικρότερης καταπόνησης.
Τέλος εύχομαι να εξακολουθούμε να πληρώνουμε με ευρώ γιατί με δραχμή η Ταυλάνδη θα γίνει ανάμνηση.
Καλή χρονιά και πάλι σε όλους.
Πραγματι ανηκω στην κατηγορια των μιλφολαγνων,παροτι κωλογερος που στην ηλικια μου οι περισσοτεροιΥπαρχει και η κατηγορια του κωλογερου
Ρε παιδια μια βοηθεια.
Don Mueang η Don Muang ειναι το ιδιο?
Μιλαω για περιοχη Αεροδρομιου.
Γραφετε και με τις δυο ονομασιες?
Στο google που εψαξα το ειδα να ειναι το ιδιο.
φιλε οι ρωσοι γαλαντομοι?
ακομα πιο αστειο , ποιοτικοι?????
με 1 εκατομυριο να κυκλοφορει ο καθενας στη τσεπη , ευρω , παλι ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ απο ολους θα ειναι σε ολες τις κατηγορειες
εκτος ισως απο τις αγορες ποτων και λοιπων ειδων απο σεβεν ιλεβεν και μπλουζακια απο τη λαικι της παρασκευης
στο γαμιση? 1 στους 10 ερχοταν χωρις γυναικα και απο αυτους 1 στους 20 ψωνιζε πολυ απλα γιατι ξεσουρωτος μονο στον υπνο ηταν και απο αγγλικα ουτε στον υπνο του
λοιπον
ΤΑ ΡΩΣΟΕΙΔΗ που ερχονται ταυλανδη ειναι ωγαλμενοι απο τα εργα του 50 απο γκουλακ , κολχοζ , και λοιπες υπεροχες περιοχες ...η μονη διαφορα ειναι οτι ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ερχοταν φορτωμενοι λεφτα που ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ
μονο ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΙΟΥΝΕ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ