Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Pipino κουβαλα και εσυ ενα φακο σαν και αυτον που εχουν οι σεκιουριταδες στο insomnia και ανοιγουν το δρομο..
Εεεε εσυ θα το χεις για να βλεπεις τις φατσες απο τα μακιγιαρισμενα φταντασματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα για τα γκαπα γκουπα δεν εχω καμια ιδεα.
Πες το ψεμματα.. :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Αλλος τροπος για να τσεκαρεις τη γκομενα ειναι να της ζητησεις να βγειτε μαζι μια φωτο με το κινητο, το φλασ θα τα αποκαλυψει ολα!! :grin:
Μετα το πως θα τη κανεις ειναι δικο σου θεμα. ;)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Αλλος τροπος για να τσεκαρεις τη γκομενα ειναι να της ζητησεις να βγειτε μαζι μια φωτο με το κινητο, το φλασ θα τα αποκαλυψει ολα!! :grin:
Μετα το πως θα τη κανεις ειναι δικο σου θεμα. ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :cool2:

Γαμάτο αυτό που συμβαίνει στην παττάγια. Μπορούμε όλοι μας να περάσουμε καλά όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας αρκεί να μην μιζεριάζουμε  :thumbsup:

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Καμια σχεση η σημερινη παταγια με την προ 10ετιας.
Ειναι απολυτα φυσιολογικο καποιοι να γκρινιαζουν

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Λοιπον ....και εγω πιστευω με τις γνωσεις και την εμπειρια μου στην χωρα του χαμογελου και της ακρατης σεξουαλικοτητας..να μπορεσω να δωσω καποιες αλλες καινουργιες και διαφορετικες παραστασεις,γιατι κακα τα ψεματα,οι ιδιοι και οι ιδιοι γραφουν εδω μεσα, ανακυκλωνοντας τα ιδια και τα ιδια!!
Καλη χρονια σε ολους καλα ταξιδια και καλα γαμησια!!!
Το καλο της φετινης σαιζον ειναι οτι μειωθηκαν κατα πολυ αυτοι οι αξεστοι Ρωσοι και θελω να να πιστευω οτι θα εξαφανιστουν εντελως!!αυτοι πιστευω εκαναν την μεγαλυτερη ζημια στη χωρα!
αυτο ειναι ενα ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΕΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ζηλεύω που πηδάτε τέτοια μωρα και μαλώνετε για 1500 μπατ (40ευρα) και εμείς γράφουμε 2 σελίδες κριτηκή για τα βλαχορωσίδια των 200.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ποσο δικιο εχεις.....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Προσωπικα επειδη δε μου αρεσει το στυλ διασκεδασης με μουσικη "γκαπα-γκουπα" και κατσικοχορευτες να σε σκουντανε και να πεφτουν επανω σου συνεχεια,τα φωτα χαμηλα-σχεδον κατασκοταδο και τα φωτορυθμικα με τα λειζερ να σου βγαζουν τα ματια,αν υπηρχε φρηλανσεραδικο
α)Με τα φωτα ορθανοιχτα για να μπορεις να ξεχωριζεις τι αγοραζεις (και να μη τρομαζεις την επομενη μερα το πρωι οταν βλεπεις τη γκομενα αβαφτη)
β)Χωρις μουσικη η εστω να παιζει ψαλμωδιες η Ταυλανδεζικα μοιρολογια χαμηλα
Θα ημουνα θαμωνας!! :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αντε ν πω και εγω καμια μαλακια ολο σοβαρα λεω
για τις γκομενες του ινσομνια αι μπαρ κλπ κλπ και ολης της ασιας , ΔΕΝ με νοιαζει :
ΠΟΣΑ ζητανε
τι θελουν
πως το θελουν
τι αισθανονται
αν λενε ψεματα η αληθεια
αν εχουν 70 σπονσορες
57 γκομενους
περιπτερο στη μεση της πλατειας
ΜΕ ενδιαφερει :
ΠΟΣΑ δινω
αν γουσταρω
οταν θελω να γουσταρω
να κανω παζαρια μονο στα μπλουζακια και μαιμουδες
σε οσα απο τα παραπανω σκονταφτουμε , ευχαριστω πολυ για το χρονο σου , παω παρακατω
ΣΙΓΟΥΡΑ στο τελος θα βρω αυτο που θελω , ΟΤΙ ωρα το θελω οπου το θελω και στην τιμη που ΕΓΩ  αξιολογω

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Χρονια πολλα στον γιαννακη του θρεντ,
Ξερει αυτος ;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ναι χρονια πολλα στους γιαννηδες εχω 2 εδω στανταρ

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
:headbang: :headbang:

Οι εκατομμυριούχοι των δύο εβδομάδων καταστρέφουν την Πατάγια…
Εσυ δηλαδη που κανεις τον εξυπνο...τι εκατομυριουχος εισαι?
Της ημερας ισως??sorry κιολας...αλλα χορτασαμε με τετοια!!πληρωνετε ολοι σας 3000 κ 4000 και καποιοι 5000! Και το παιζεται και συμβουλατορες!
Ολοι τα δινουμε δεν αντιλεγω..αλλα λιγο ψυχραιμια και αυτοσυγκρατηση δεν βλαπτει φιλε hard!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Εσυ δηλαδη που κανεις τον εξυπνο...τι εκατομυριουχος εισαι?
Της ημερας ισως??sorry κιολας...αλλα χορτασαμε με τετοια!!πληρωνετε ολοι σας 3000 κ 4000 και καποιοι 5000! Και το παιζεται και συμβουλατορες!
Ολοι τα δινουμε δεν αντιλεγω..αλλα λιγο ψυχραιμια και αυτοσυγκρατηση δεν βλαπτει φιλε hard!

Βλέπω παρακολουθείς τα ποστ μου  κ καταλαβαίνεις κ τι γράφω :tooth:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΔΕΣ, ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ!!  :grin: :grin:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ρε συ newfan τα ταιλανδεζικα πιο πολυ τα καταλαβενω απο τα ελληνικα που γραφεις.
Μην μας μπερδευεται  :tooth:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ρε συ newfan τα ταιλανδεζικα πιο πολυ τα καταλαβενω απο τα ελληνικα που γραφεις.
Μην μας μπερδευεται  :tooth:

Ζητώ ταπεινά συγνώμη  μάλλον  δεν  διαθέταμε  τους  ίδιους  δασκάλους  στην  γλώσσα.
Η δεν κατόρθωσα  να  ακολουθήσω  την εξέλιξη της  από  ελληνική σε γκρίκλις  λόγω    μακροχρόνιας απουσίας.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Tα γκρίκλις τα μισω και εγω.
Στο facebook γραφω μονο ελληνικα σε chat και στα Post εκτος αν θελω να πω κατι στα αγγλικα για τις ταιλανδεζες.
Στην αρχη οταν εκανα facebook εγραφα γκρίκλις αλλα οταν ειχα παρει στυλο και χαρτι και μπερδευομουν τρελαθηκα και τα εκοψα αμεσως.
Καλο ειναι να γραφουμε ελληνικα οπουδηποτε.Θα ξεχασουμε σαν λαος την γλωσσα μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom