04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Εδώ ταιριάζει το 'Ελα μουνί στο τόπο σου', στη κυριολεξία όμως !!!Και ομως αυτο το 19 χρονο μπουμπούκι ειναι λειντιμποι (εγχειρισμένο)
Και ομως αυτο το 19 χρονο μπουμπούκι ειναι λειντιμποι (εγχειρισμένο)
[/quote... αν το σπρωξες μπραβο σου!!!
Και ομως αυτο το 19 χρονο μπουμπούκι ειναι λειντιμποι (εγχειρισμένο)
Εχεις δικιο. Αντε να περασει μια βδομαδα μπας και απο το αλλο Σαββατο σας στελνω καμμιαΕδω και κανα 3μηνο ασχοληστε ολοι με ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ουστ ρεΤο δινω μια πιπα και το χυνω στα ματακια του και πειτε οτι θελετε.
ο μπαμπης ο υδραυλικος , ρε το μπαμπη τζαμπα στα κομαντα σε ειχαμεFantoma εχω κι εγω ενα καλο..
Ενωση Οικολογων-γυναικολογων-Εισαγωγεων-εξαγωγεων-απαγωγεων Ελλαδος.φιλε κωλογερε για πες μας τι θα ψηφισεις?
εγω... ενωση κωλομπαραδωνΕνωση Οικολογων-γυναικολογων-Εισαγωγεων-εξαγωγεων-απαγωγεων Ελλαδος.
τι πληροφορια να παρεις απο δω μεσα ρε αργηγε?χιλιοειπωμενα πραγματα που ανακυκλωνονται σε τακτα χρονικα διαστηματα!!Ειχα να μπω μερικες μερες στο φορουμ και λεω αντε να διαβασω καμια πληροφορια μιας και φευγω σε μερικες μερες και το μονο που βλεπω ειναι μαλακιες!Να τσακωνεται ο ενας με τον αλλον και να τρολαρουν.Αλλαξτε κινητα,αλλαξτε πμ και πειτε τα,οχι εδω μεσα!
Ποσο ειπες? μολις το ειδα στα 36.2γαματα 37 πηγε...αναμενουμε ανταποκριση απο την αγαπη bkk
Με 1500 θα ταν ακομη καλυτερο.
ΕΕΕ Ενταξει μη μασας τα δεσπινιςΑγορια ειναι της μοδας πλεον.