pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Εξαιρετικό κσι επίκσιρο !!!
Παραφράζοντας λιγάκι η πολύ του στίχους του Κωστή Παλαμά
“Η Μεγαλοσύνη των εραστών δεν μετριέται με το χρήμα. Με της ψ..ης το πύρωμα μετριέται και με σπέρμα.”
Καλό βόλι σε όλους εκεί στην πατρίδα, ψηφίστε εκείνον που θα κοιτάξει τους Έλληνες, όχι τους υπηρέτες 2 αφεντάδων.
καλο ειναι προεδρε εχει και στο αιμπαρ τετοια παντως και ινσομνια19 ετών και 2500β/δυο μαμησακια χεχε
Εγω θα τα δινα τεκίλα αυτα δεν τα βρισκεις ουτε στο ibar ουτε στο insomnia
ελα ρε μεγαλεGood day Vietnam
φιλιά από Βιετνάμ θα είμαι ακόμα εδώ για λίγες ημέρες.
Ταϊλάνδη δεν είναι, αλλά έχει και εδώ τα τυχερά.
Στο Χό Τσί Μίνχ βεβαία ποιο εύκολα τα πράγματα
Μάλλον τα έχεις μπερδέψει Σαϊγκόν όχι Σαγκάη.
Σαγκάη προς Κίνα μεριά.
Σαϊγκόν είναι το παλιό όνομα του Χό Τσί Μίνχ
Βρίσκομαι στο Ανόι, εδώ ποιό δύσκολα τα πράγματα ελάχιστα τα μέρη και ποιό πολύ με γνωριμίες γίνετε παιχνίδι.
δυσκολα του βαζεις του ανθρωπου στη γεωγραφια , βαλε κατι απο μολδοουκρανορωσια ντε που τοχειΤαϊλάνδη δεν είναι, αλλά έχει και εδώ τα τυχερά.
Στο Χό Τσί Μίνχ βεβαία ποιο εύκολα τα πράγματα
Μάλλον τα έχεις μπερδέψει Σαϊγκόν όχι Σαγκάη.
Σαγκάη προς Κίνα μεριά.
Σαϊγκόν είναι το παλιό όνομα του Χό Τσί Μίνχ
Βρίσκομαι στο Ανόι, εδώ ποιό δύσκολα τα πράγματα ελάχιστα τα μέρη και ποιό πολύ με γνωριμίες γίνετε παιχνίδι.
Αφου θα εισαι εκει ακομα μερικες μερες κανε καμια εκδρομή halong bayGood day Vietnam
φιλιά από Βιετνάμ θα είμαι ακόμα εδώ για λίγες ημέρες.
Αφου θα εισαι εκει ακομα μερικες μερες κανε καμια εκδρομή halong bay
Αφου θα εισαι εκει ακομα μερικες μερες κανε καμια εκδρομή halong bay
Πηγαινε στα φοβερα καφε που εχει γυρω απο τη λιμνη στο κεντρο και πιες 1 καφεδακι στην υγεια μου!!
α καλως και τον σελφι ραιτ ναου , οχι δεν χρειαζετεΕσυ αγαπητε Στεφαν περα απο Papaya και soi 6 ξερετε τπτ αλλλο?
Ασε ρε παληκαρι μου...
Πηγαινε στα φοβερα καφε που εχει γυρω απο τη λιμνη στο κεντρο και πιες 1 καφεδακι στην υγεια μου!!
Λόρδε χρωστάς 11400 Ντόνκ (0,45 εύρω) για το καφεδάκι.
Φαρμακείο η γειτονιά.
για ριχτε ρε παιδια καμια προχειρη περιγραφη με λιγες λεξεις τι παιζει κατα βιετναμ μπας και βγουμε απτο κλουβι του σοι 6 του ελ κει μετρο και της γουοκιν οταν βρεθουμε κατω (συντομα)
αν δεν ειναι κοπος και ευχαριστω εκ των προτερων