You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
καλα δε παιζει και κατι τετοιο , αποτι καταλαβα ειναι ξενερα παντωςοχι εκει ρε
θα βγουμε σε κανα βιντεο με πορτοκαλι μπλουζα γονατιστοι κι εμεις!
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
Προτιμω τις Ελληνιδες παντως.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
Πωπω stefan σε φανταζομαι με πορτοκαλι μπλουζακι και να λες το πατερ ημων....ζω για την στιγμη
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Καλα, εσυ εχεις κονε και βρισκεις αφροκρεμα, ο ´απλος λαος´ θα βρει οτι εμεινε απο τις ναπαλμ του πολεμου του βιετναμ1,65 και πάνω
Στήθος συνήθως σε καλή επάρκεια και γενικά ωραία κορμιά.
πχ σσσσ!!!!!! κοιμάται.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
ασε κοστακη εμεις αν παμε μονο παραλυτες μαιμουδες θα βρουμε
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Το παραπανω βεβαια δεν το γραψα για το newfan εσενα κτλ, το εγραψα για οσους πανε πρωτη φορα να ξερουν οτι τετοια θα γαμησουν μονο με φωτοσοπασε κοστακη εμεις αν παμε μονο παραλυτες μαιμουδες θα βρουμε
Θελει πολυ χρημα χρονο και κοπο να βρεις τετοια
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
Εγω παντως αυτο ελεγα και στεφαν θα ηθελα να παω ενα 4ημερο Βιετναμ για να δω καποιες ομορφιες που εχει αλλα και οταν φτασω εκει να ποσταρω στο facebook μου ενα.... Νιωθει ετοιμοπολεμος _ στην περιοχη Goodmorninggggg Vietnammm
κλαιωωωωωω ζω για αυτην την μεγαλη στιγμη
κλαιωωωωωω ζω για αυτην την μεγαλη στιγμη
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςΠροτιμω τις Ελληνιδες παντως.
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εμεις μην ειμαστε απο διπλα με την αλλη πορτοκαλι κελεμπια κι ας πει κ το χριστος ανεστη ο στεφαν,, :o :o :oΠωπω stefan σε φανταζομαι με πορτοκαλι μπλουζακι και να λες το πατερ ημων....ζω για την στιγμη
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
για ομορφια μιλαω.
Κατα ταλλα μαρεσουν οι κορεατισσες και οι japanese
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ομορφια ,,,στην δεκατη δεκατη πεμπτη σειρα στην ευρωπη,,,δηλ μεση κ κατω,,,για ομορφια μιλαω.
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Για να μην σας κάνω τον καμπόσο, οι γυναικίες συντροφιές όλες τις ημέρες που μένω και θα μείνω εδώ, είναι ευγενή προσφορά των φίλων και συνεργατών εδώ.
Δύσκολο να βρει κάτι τέτοιο δίχως να γνωρίζεις κάποιους, όχι φυσικά ότι τα διάφορα κλαμπάκια που πήγα, η ποιότητα είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Το αντίθετο θα έλεγα.
Την συγκεκριμένη την έχω κρατήσει δεύτερη μέρα και τα φιλαράκια εδώ με κοίταγαν παράξενα.
Άλλωστε είχαν κανονίσει για την αντικαταστάτρια, πολύ ωραιότερη από ότι είδα, αλλά λίγο ψυχρή.
Μου αρέσει η μικρή είναι μαμούνι.
Δύσκολο να βρει κάτι τέτοιο δίχως να γνωρίζεις κάποιους, όχι φυσικά ότι τα διάφορα κλαμπάκια που πήγα, η ποιότητα είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Το αντίθετο θα έλεγα.
Την συγκεκριμένη την έχω κρατήσει δεύτερη μέρα και τα φιλαράκια εδώ με κοίταγαν παράξενα.
Άλλωστε είχαν κανονίσει για την αντικαταστάτρια, πολύ ωραιότερη από ότι είδα, αλλά λίγο ψυχρή.
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
κανε κανα βιντεο απο καφε η κλαμπακια να δουμε τι παιζει ;)Για να μην σας κάνω τον καμπόσο, οι γυναικίες συντροφιές όλες τις ημέρες που μένω και θα μείνω εδώ, είναι ευγενή προσφορά των φίλων και συνεργατών εδώ.
Το αντίθετο θα έλεγα.
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
σαν την αλλη επανω με φωτοσοπ αλλα τετοιες τεκιλα σε περιμενουν πως και πως
Το photoshop εάν αναφέρεσαι στην δική μου φωτογραφία που το είδες αγαπητέ Στεφάν;
Σε πληροφορώ λοιπόν ότι τραβήχτηκε την ίδια ώρα που την έστειλα με ένα νέο huawei p7 mate που αγόρασα με 250$ εδώ.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
τεκιλα αγαπη μου δηλαδη?σαν την αλλη επανω με φωτοσοπ αλλα τετοιες τεκιλα σε περιμενουν πως και πως
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ποσταρε καμμια φωτο η βιντεο λοιπον,,,τι περιμενεις? εκει εισαι,,Το photoshop εάν αναφέρεσαι στην δική μου φωτογραφία που το είδες αγαπητέ Στεφάν;
Σε πληροφορώ λοιπόν ότι τραβήχτηκε την ίδια ώρα που την έστειλα με ένα νέο huawei p7 mate που αγόρασα με 250$ εδώ.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια