Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
Στα 150 βάζεις και ξενοδοχείο μέσα?
γιατι για ενα πιατο φαγητό και ένα ''φυστίκι'' πολλά ακούγονται...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Στα 150 βάζεις και ξενοδοχείο μέσα?
γιατι για ενα πιατο φαγητό και ένα ''φυστίκι'' πολλά ακούγονται...
ναι,,,,κ μ ενα φυστκι θα την βγαλεις μονο?2 απαραιτητα,αλλιως τι να λες..
εγω υπολογιζω απο τα συντροφια,,30ε χοτελ,,15 φαγητα καφεδες 5-10 διαφορα,κ 3χ 30 τα γκολ,,κι ανα τριημερο ρεπο,μονο ρηλαξ κ ξανα μανα μετα, ;)

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
ναι,,,,κ μ ενα φυστκι θα την βγαλεις μονο?2 απαραιτητα,αλλιως τι να λες..
εγω υπολογιζω απο τα συντροφια,,30ε χοτελ,,15 φαγητα καφεδες 5-10 διαφορα,κ 3χ 30 τα γκολ,,κι ανα τριημερο ρεπο,, ;)

έχεις πάει φίλε?

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
:grin: :grin: :grin: οχι!!!!! αλλα εχω σπουδασει εξ αποστασεως απο τα ποστ των συντροφων,  :dancing: :dancing: :dancing: ταχω  τσεκαρει σε δεκα σαιτ παντως ,,οι τιμες εκει ειναι
,αν εχει μονο 400 το εισητηριο,το βαζω προγραμα για αρχη φλεβαρη,,, ;)

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
:grin: :grin: :grin: οχι!!!!! αλλα εχω σπουδασει εξ αποστασεως απο τα ποστ των συντροφων,,αν εχει μονο 400 το εισητηριο,το βαζω προγραμα για αρχη φλεβαρη,,, ;)
σου είπα..400 είναι για τον μάιο και απο την στοκχόλμη.
ελπίζω να απαντήσει και καποιος που έχει πάει πρόσφατα στην Τάι για να μάς λύσει τις απορίες απο πρώτο χέρι.

Και εγω απο τα πόστ σπουδάζω μέχρι στιγμής και σκέφτομαι να κατέβω εκέι για τα εργαστήρια...:)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
σου είπα..400 είναι για τον μάιο και απο την στοκχόλμη.
ελπίζω να απαντήσει και καποιος που έχει πάει πρόσφατα στην Τάι για να μάς λύσει τις απορίες απο πρώτο χέρι.

Και εγω απο τα πόστ σπουδάζω μέχρι στιγμής και σκέφτομαι να κατέβω εκέι για τα εργαστήρια...:)
μαιο???οχι ρε μαν,,τοτε ειναι για ουκρανιες πολωνιες μολδαβιες κλπ,,,φλεβαρη δεν εχει 400αρι??
οποιος κ να γραψει,αυτες ειναι οι τιμες ,εχω διαβασει οτι σαιτ σχετικο

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
μαιο???οχι ρε μαν,,τοτε ειναι για ουκρανιες πολωνιες μολδαβιες κλπ,,,φλεβαρη δεν εχει 400αρι??
οποιος κ να γραψει,αυτες ειναι οι τιμες ,εχω διαβασει οτι σαιτ σχετικο
τον φλεβάρη έχει 700αρι..
οπότε σε βλέπω για ουκρανίες , πολωνίες... :)

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Το 3x30 τα γκολ θα σας βγει λίγο πιο ακριβό, αλλά με 6000 τη μέρα περνάτε άνετα. Απλά κάντε το 3x30 1x30 και 1x60.
Υπάρχουν και πιο ακριβές καταστάσεις, αλλά δεν είναι ανάγκη να τις κάνετε κάθε μέρα.

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
ρε μάγκες συγνώμη αλλα δεν νομίζω οτι κατάλαβα.
το κανετε πιο λιανά?
τί είναι το 3χ30? 3 γκόμενες την ημέρα επί 30 ευρώ?
κάποιος που πήγε πρόσφατα μπορεί να μου πεί πόσο κάνει να πάρω μια για όλη μέρα?
και το θέμα της ασφάλειας επίσης αν ξέρει κάποιος γιατι μάλλον θα πάω μόνος μου.
ευχαριστώ

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Καταρχήν που θέλεις   να πας.
Άλλο   τιμολόγιο  η Παττάγια, άλλο το Πουκέτ   και άλλο η Μπανγκόκ.
 Υπολόγιζε  1000 – 1500 μπάτ ξενοδοχείο,  άλλα 1000 φαγητό, 500- 700 ποτά,  εάν ψωνίσεις φρείλανσερ
1000-2000, εάν  όχι  3000, κανένα  500  μικροέξοδα και μετακινήσεις, δηλαδή  ένα μέσον όρο και  κάτω  γύρω στις  6000 μπάτ.

Ασφάλεια γενικά σε  καλά επίπεδα αρκεί ο χαρακτήρας σου  να μην είναι ιδιαίτερα οξύθυμος.
   Καλό θα ήταν  να αποφεύγεις τα λέντυμποι  και  τα απόμερα σοκάκια  

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
με το α380 600 ευρωπουλα  για καποιον που θελει και την εμπειρια του συγκεκριμενου αεροπλανου

η προσφορα ισχυει για 3 μερες και τιμα το ξεκινημα του με μπανκονγκ με το τερας της Qatar

για λεπτομερειες στο σιτε της καταρ

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Λοιπόν, έχω κάμποση ώρα στην διάθεση μου οπότε ας κάνω ένα report.

Κατ αρχάς το ταξίδι με την Κατάρ σούπερ. Παρόλο που ήταν γεμάτο και στις δύο πτήσεις οι θέσεις αρκετά άνετες και σερβίρουν δωρεάν αλκοόλ, μέχρι και σαμπάνια στην οικονομική θέση, που δεν το χω ξαναδεί . Οι ανταποκρίσεις μόλις με ένα ενδιάμεσο 2ωρο ενώ και το αεροδρόμιο στην Ντόχα ολοκαίνουργιο και με καλές τιμές στα Duty Free. Επιπροσθέτως δεν σε πρήζουν καθόλου με ελέγχους οπότε όλα οκ.

ΒΚΚ τώρα. Το ξενοδοχείο που έμεινα λέγετε Best Value Inn και είναι στο τέλος της 7/1 ακριβώς δίπλα στο Dr BJ’s Nuru. Όσοι ξέρετε από τον δρόμο καταλαβαίνεται  :pipa3: :pipa2: :zfuck: :fuck1:  Ούτε 3 λεπτά με τα πόδια από την στάση νανάα του υπέργειου, πολύ καθαρό όλως περιέργως, μεγάλο safe που χωράει άνετα notebook, γουάι φάι  φρι και αρκετά γρήγορο, καθημερινή υπηρεσία καθαρίσματος, εξυπηρετικό και χαμογελαστό προσωπικό με σχετικά καλά αγγλικά,  μπάνιο κ δωμάτιο μεγαλούτσικο, φρι 2 νερά, ψυγείο με μίνι μπαρ σε τιμές πολύ λογικές, ζήτησα και πήρα δωμάτιο στην πίσω μεριά που βλέπει σε αλάνα οπότε δεν είχα πρόβλημα φασαρίας. Βέβαια η ηχομόνωση λίγο χάλια αλλά wtf, 3300 μπατόνια έδωσα για τρείς μέρες…. Γενικά θα το πρότεινα αφού είναι σε σούπερ τοποθεσία κ πολύ τίμιο για τα λεφτά του.

Στα του αγώνα τώρα.  Η χούντα γάμησε την ΒΚΚ  :headbang: :headbang: 2:30 κλείνουν τα πάντα, ακόμα και τα στριτ βανομπαράκια της σούκουμβιτ που τόσο χρώμα έδιναν και έχω περάσει τόσο καλά στην πόλη της καρδίας μας  :smitten: Ακόμα και το corner  στην καουμπόι έκλεισε 2:30. Μπαρ φάιν στης σόι καουμπόι περί τα 900 και 2000 το σορτ και 4000 το λόνγκ. Στην Νανάα περί τα 600 το μπαρφάιν, σορτ και λόνγκ ίδιες τιμές αλλά διαπραγματεύσιμες, ειδικά το λόνγκ. Σπάνκις στην Νανάα και Μπακαρα στην κάουμποι τα καλύτερα σε ποιότητα. Μπακαρά όμως έπρεπε να πάρεις ποτό για να μπεις μέσα!!! Πατπόνγκ πήγα μόνο βόλτα, αρκετός κόσμος αλλά δεν μπήκα σε κάποιο αγκόκο. Είχα σκοπό να πάω στο ogoto massage και μετά βόλτα στα κοντινά αγκόκο και μετά  RCA αλλά η χθεσινή βροχή τα γάμησε οπότε πήγα χοτέλι αφού ήταν η τελευταία βραδιά στην ΒΚΚ.
Κλάμπ. Το κόρνερ στην κάουμπόι όπως πάντα σούπερ και με λάιβ, αλλά τέρμα οι σίσα μέσα στο μαγαζί. Άλλη μία παράπλευρη απώλεια, για μένα τουλάχιστον, της χούντας. 700 το μπαρφάιν, καβλάντισα με μία γκόμενα εκεί που τις πλήρωσα τα ποτά, 4 + 4 δικά μου σκότσια, 1250 μπατόνια σύνολο. Η γκόμενα ήθελε 2000 για να την φορτώσω, που θα τα έδινα αν δεν μου λεγε ότι πρέπει να πληρώσω μπαρφάιν. Σημειωτέων ότι το μαγαζί είχε κλείσει αλλά αυτή επέμενε να πληρώσω και το μπαρφάιν και ας είχε κλείσει το μαγαζί. Πήρε τα αρχίδια μου κ πήγα για ύπνο.
Insanity. Χάλια μαύρα. Λίγος κόσμος, 300 μπατόνια είσοδος, όχι ιδιαίτερα όμορφες και αυτές οι λίγες γκόμενες, το μόνο καλό η μουσική του οπότε ήπια μία μπύρα και την έκανα. Climax. Γεμάτο, 250 μπατόνια είσοδο (με ποτό όπως και το insanity) ωραίες γκόμενες, καλή μουσική, φόρτωσα μία που καβλάντιζα μαζί της, ήθελε 3000 για λονγκ, τελικά της έδωσα 2000. Πολύ καλή στο κρεβάτι, δεν μετάνιωσα που πλήρωσα πρώτη φορά τόσα. Εξάλλου είναι ΒΚΚ οπότε ήμουν προετοιμασμένος.

Μασάζ. Έκανα την μαλακία και δεν πήγα στο addict που πήγα πέρυσι διότι είπα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Δοκίμασα το ogoto με ball massage. Μπαίνω, σταμπάρω μία μουνάρα που περιέργως δεν την έχει στο site αλλά μετά κατάλαβα γιατί. Μαλακίες οι τιμές του σάιτ, λέει είναι παλιές. Πήρα το πρόγραμμα 1700 μπατ με μπόλ μασάζ και χάνττζοπ για τέλος. Μέσα στο δωμάτιο η τύπισσα το προσπάθησε αλλά δεν το είχε. Αντί για τάι που ζήτησα μου έκανε όιλ, αν αυτό που μου κανε είναι μπολ μασαζ, είναι για τα πανηγύρια, με πρηξε να την πηδήξω με εξτραδακι αλλά εγω είχα ξενερώσει και είπα όχι, τελικά το μόνο καλό είναι πως αντί για χάνττζοπ μου πήρε πίπα. Ούτε έξτρα έδωσα ούτε τιπ ούτε τπτ. Άλλη μία απόδειξη ότι σε γενικές γραμμές οι μουνάρες είναι κομοδίνα  :rolleyes:

Τσιμπουκάδικο. Βαρέθηκα να πηγαίνω συνέχεια στο dr BJ και σε συνδιασμό ότι ήταν έξω από το χοτέλι μου και δεν είχα σκοπό να με πρήζουν συνέχεια, διάλεξα το Som’s heaven. Σούπερ πίπα, η τύπισσα τα πέταξε όλα και έπαιξε και 69, cim, πολύ καθαρό δωμάτιο με δερμάτινο καναπέ και νιπτύρα. 700 μπατόνια το μαλί + 100 η τσάνγκ.
Γίνανε και άλλα αλλά αυτά είναι τα βασικά.

Pattaya here I come  :cool2:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλα να περασεις και εαν πας στο ραφτη πες εντυπωσεις

Thx Λόρδε. Δηστυχώς δεν πήγα διότι μου έτυχε μία μαλακία ελλάδα και έπεσε αρκετά το μπάτζετ οπότε δεν μπορω να διαθέσω πολλά λεφτά για κοστούμι. Μάλλον με κόβω να ράβω κανά κοστούμι από κανένα ινδό εδώ στην παττάγια, αν ράψω τελικά, και θα το έχω υπόψιν για την επόμενη φορά. Βέβαια έψαξα να το βρω και να κάνω μια επίσκεψη για να αποκομίσω μία πρώτη εντύπωση, αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη που είναι το σοι που μου πες. Βέβαια παραδέχομαι ότι δεν το έψαξα και τόσο πολύ αφού δεν το έκοβα να ψώνιζα, οπότε μετά απο κανά 10λεπτο ψάξιμο το παρέτησα. Ευχαριστώ πάντως και όπως είπα, next time...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φίλοι του thread. Σήμερα βράδι πετάω και εγώ με Turkish για Μπανγκόκ - Πατάγια. Θα υπάρξει ανταπόκριση.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Thx Λόρδε. Δηστυχώς δεν πήγα διότι μου έτυχε μία μαλακία ελλάδα και έπεσε αρκετά το μπάτζετ οπότε δεν μπορω να διαθέσω πολλά λεφτά για κοστούμι. Μάλλον με κόβω να ράβω κανά κοστούμι από κανένα ινδό εδώ στην παττάγια, αν ράψω τελικά, και θα το έχω υπόψιν για την επόμενη φορά. Βέβαια έψαξα να το βρω και να κάνω μια επίσκεψη για να αποκομίσω μία πρώτη εντύπωση, αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη που είναι το σοι που μου πες. Βέβαια παραδέχομαι ότι δεν το έψαξα και τόσο πολύ αφού δεν το έκοβα να ψώνιζα, οπότε μετά απο κανά 10λεπτο ψάξιμο το παρέτησα. Ευχαριστώ πάντως και όπως είπα, next time...

ΑΑΧΧΧ Σε εφαγε η Μπανγκοκ, ποιο σοι βρε αφου σου ειπα ειναι επι της Σουκουμβιτ διπλα απο το Landmark!!
Αλλα ετσι ειναι η ρουφιανα η πολη, ΑΜΥΑΛΗ!!

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
ρε μάγκες συγνώμη αλλα δεν νομίζω οτι κατάλαβα.
το κανετε πιο λιανά?
τί είναι το 3χ30? 3 γκόμενες την ημέρα επί 30 ευρώ?
κάποιος που πήγε πρόσφατα μπορεί να μου πεί πόσο κάνει να πάρω μια για όλη μέρα?
και το θέμα της ασφάλειας επίσης αν ξέρει κάποιος γιατι μάλλον θα πάω μόνος μου.
ευχαριστώ

Κατ'αρχάς ξεκινάμε από το που θα πας.
Αν πας Μπανγκόκ μπορείς να βρεις από 1000-1500 όλη μέρα (ελευθέρας βοσκής), με 2000 (από μικρά μπαρ με κάτι λιγότερο από 500 το μπαρφαιν) ενώ οι περισσότερες στα γκόγκο δεν θα πέσουν κάτω από 3500-4000 (με τα μπαρφαιν να είναι από 700-1000). Στις τιμές περιλαμβάνω και τα μπαρφαιν.

Στην Παττάγια οι ελευθέρας είναι με 1000-1200, από τα μικρά μπιρ μπαρ με 1500-2000 (από μικρά μπαρ με κάτι λιγότερο από 500 το μπαρφαιν) , ενώ στα γκόγκο από 2600-3500 (με τα μπαρφαιν να είναι από 600-1000). Στις τιμές περιλαμβάνω και τα μπαρφαιν.

Το ότι μπορεί να ζητήσουν τα διπλά στην αρχή δεν σημαίνει ότι δεν θα πάνε με λιγότερα.
Υπάρχουν μερικές με κάτι διχίλιαρα και βάλε μπαρφαιν, συνήθως δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Σωστός ο Andrew...
Για Πατάγια :
Ξενοδοχείο 900-1000 μπατ
Φαγητό-καφέδες 400-500 μπατ
Ποτά-μπύρες κλπ 600-800 μπατ
Μασαζ-σεξ 2000 μπατ
άλλα 200 μπατ

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
οι τιμες στο περιπου ειναι  αυτες
με 120 ευρω την ημεραπερνας αρκετα καλα 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
ΑΑΧΧΧ Σε εφαγε η Μπανγκοκ, ποιο σοι βρε αφου σου ειπα ειναι επι της Σουκουμβιτ διπλα απο το Landmark!!
Αλλα ετσι ειναι η ρουφιανα η πολη, ΑΜΥΑΛΗ!!

:P  Όντως με έφαγε η ΒΚΚ. Κατάλαβα ποιο λες. Το είδα και μάλιστα το χάζεψα λίγο και είπα να μπω αλλά λέω άστο καλύτερα να βρω την γαμημένη σοι και να τσεκάρω αυτό που μου πες  :idiot:  Και βέβαια δεν βρήκα την σοι διότι δεν έχει σοι ακριβώς δίπλα στο Landmark  :S

Όσο για τις τιμές όντως είναι γύρω στο κατοστάρικο την ημέρα (βάζοντας μέσα και διάφορα ψώνια, σουβενίρ κλπ) χωρίς το χοτέλ. Μάλιστα μπορεί να πέσει και λίγο χωρίς να πέσει και η ποιότητα, αρκεί να κάνεις παζάρια και να λειτουργείς έξυπνα. Π.χ που εγώ πίνω κάμποσο, έχω βγάλει golden card στο insomnia με 500 baht όπου έχω 20% έκπτωση και έκανα απόσβεση μέσα σε 1 μέρα την κάρτα. Επίσης αγόρασα κάποια φαγητά και ποτά απο το bic c οπότε περιορίζω και τα λεφτά που ξοδεύω σε ποτά - αφού πίνω ντραφτ στα αγκογκο - και πέρνω μπουκάλι στο insomnia όπου με αυτό κερνάω και τις γκόμενες κ 'οτι δεν πιω το κάνω κάβα.  

Υ.Γ. Ευτυχώς στη Παττάγια δεν έχει αλλάξει τπτ απο άποψη ωραρίων και χαβαλέ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom