Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
και στα μπουρδελα πισω απο τη βιλκα τοσα παιρνουν , και οι παρανομες απο εφημεριδα 80......τωρα για ρωσικα αγγουρια θα μιλαμε σαυτο το θρεντ?
όχι βέβαια. ..έχεις δίκιο. Αλλά όταν σας παίρνουν τα μαιμουδια 50 για ένα γαμήλιο σορτ   η 100 για τρίωρο. Τα 120 του φάνηκαν πολλά? Αυτό ήταν η απορία μου...κ βεβαια οποίος πάει ταυ θα ψωνίσει τοπικά. Παλιά πήγαινα Τσεχία κ μου πάσαραν ουκρανες.παροτι είμαι φαν φανατικός. Τις έδιωχνα καθόσον στην Τσεχία είχα πάει για Τσέχες κι όχι ότι άλλο. Κατά βάση συμφωνούμε με άλλο σκεπτικό ομως

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μαζευόμαστε βλέπω  :boobies:

Και λίγα με την Μίνα.. Αλλα είπαμε εσύ είχες άλλη Μίνα..

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
όχι βέβαια. ..έχεις δίκιο. Αλλά όταν σας παίρνουν τα μαιμουδια 50 για ένα γαμήλιο σορτ   η 100 για τρίωρο. Τα 120 του φάνηκαν πολλά? Αυτό ήταν η απορία μου...κ βεβαια οποίος πάει ταυ θα ψωνίσει τοπικά. Παλιά πήγαινα Τσεχία κ μου πάσαραν ουκρανες.παροτι είμαι φαν φανατικός. Τις έδιωχνα καθόσον στην Τσεχία είχα πάει για Τσέχες κι όχι ότι άλλο. Κατά βάση συμφωνούμε με άλλο σκεπτικό ομως

Μας αρέσει η κτηνοβασία αδελφέ  επάνω η κάτω απο το φοίνικα.
Όσο  για τον  "πάγο" του βορρά τον βάζω μόνο στην βότκα.
Γούστα......

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εμενα μου φανηκαν παρα πολλα αφου στα στουντιο του βαρδαριου 30 δινουν οι στερημενοι για να διωξουν τα χοντρα με καμια τζατζικιστιανη η ουζμπεκα πολυθρονα
50 για σορτ θα δωσεις εσυ που θα πας ΑΝ πας, πρωτη φορα και επιβαλεται αφου τοσα δινεις για το 12λεπτο στη φυλης? η στο βαρδαρη στη σαπφους στην κυρια που της λειπουν 150 ενσημα και θα σε μιλησει με φωνη σιβηριανου νταλικερη ΑΓΚΟΥΑΠΗ ΜΩ...
τα μαιμουδια 1000000000000000000000000 πιο πανω απο τα ανατολικα τρακτερ... αν και τα βαρεθηκα και αυτα της ταυλανδης δηλαδη , αν το θελησουν παιζει να καταφερουν να παρουν και το σπιτι σου αν το παιξουν καλα το παιχνιδι τους και σε καψουρεψουν

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
απο 30 δεκ θα ειμαι κατω
O Balos επανηλθε....αρκετα παιξατε..καιρος να σοβαρευτουμε και λιγο!!καθε κατεργαρης στον παγκο του! χαχαχα
warnmute.gif

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
βρε βρε καλωστονε τον μπαλομενο που χει ψωλη μεγα

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
O Balos επανηλθε....αρκετα παιξατε..καιρος να σοβαρευτουμε και λιγο!!καθε κατεργαρης στον παγκο του! χαχαχα
Balo γερά , και γάμα τα μουνιά !!!! χαχαχααχαχαχα !
Που χάθηκες ρε μούτρο εσύ ?
Πάλι παντόφλα και strap-on απ'την κυρά έπεσε ?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Καλώς ήρθατε πίσω  αγαπητέ balos, ας  ελπίσουμε  να  ασχοληθείτε  με  την μεταφορά γνώσεων μέσα  από γόνιμο διάλογο,  χωρίς επιθετικές  κριτικές.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Καλώς ήρθατε πίσω  αγαπητέ balos, ας  ελπίσουμε  να   ασχοληθείτε  με  την μεταφορά γνώσεων μέσα  από γόνιμο διάλογο,  χωρίς επιθετικές  κριτικές.
φροντισες εσυ γονιμε....να ερθω πισω? αν ναι να σε υπερευχαριστησω!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Θα σε παρακαλέσω  να   γράφεις την γνώμη σου χωρίς  να κρίνεις την γνώμη   των άλλων .  
Όλοι  είμαστε ενήλικοι  και   μπορέσουμε  να διαβάσουμε  και να κρίνουμε χωρίς αντεγκλήσεις.
Φυσικά χωρίς  χαρακτηρισμούς  η  επιθετικούς  προσδιορισμούς.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Θα σε παρακαλέσω  να  γράφεις την γνώμη σου χωρίς  να κρίνεις την γνώμη  των άλλων . 
Όλοι  είμαστε ενήλικοι  και  μπορέσουμε  να διαβάσουμε  και να κρίνουμε χωρίς αντεγκλήσεις.
Φυσικά χωρίς  χαρακτηρισμούς  η  επιθετικούς  προσδιορισμούς.

Mε συγχωρεις αλλα εαν ελεγα τον balo χαζο μαλλον θα πω και εσενα που σε τρωει ο κολος σου.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Mε συγχωρεις αλλα εαν ελεγα τον balo χαζο μαλλον θα πω και εσενα που σε τρωει ο κολος σου.

Δεν σε καταλαβαίνω    με τρώει  ο κώλος  μου η είμαι χάζος  γιατί απαιτώ τον πρέπων σεβασμό για το άτομό μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom