όχι βέβαια. ..έχεις δίκιο. Αλλά όταν σας παίρνουν τα μαιμουδια 50 για ένα γαμήλιο σορτ η 100 για τρίωρο. Τα 120 του φάνηκαν πολλά? Αυτό ήταν η απορία μου...κ βεβαια οποίος πάει ταυ θα ψωνίσει τοπικά. Παλιά πήγαινα Τσεχία κ μου πάσαραν ουκρανες.παροτι είμαι φαν φανατικός. Τις έδιωχνα καθόσον στην Τσεχία είχα πάει για Τσέχες κι όχι ότι άλλο. Κατά βάση συμφωνούμε με άλλο σκεπτικό ομως
εμενα μου φανηκαν παρα πολλα αφου στα στουντιο του βαρδαριου 30 δινουν οι στερημενοι για να διωξουν τα χοντρα με καμια τζατζικιστιανη η ουζμπεκα πολυθρονα
50 για σορτ θα δωσεις εσυ που θα πας ΑΝ πας, πρωτη φορα και επιβαλεται αφου τοσα δινεις για το 12λεπτο στη φυλης? η στο βαρδαρη στη σαπφους στην κυρια που της λειπουν 150 ενσημα και θα σε μιλησει με φωνη σιβηριανου νταλικερη ΑΓΚΟΥΑΠΗ ΜΩ...
τα μαιμουδια 1000000000000000000000000 πιο πανω απο τα ανατολικα τρακτερ... αν και τα βαρεθηκα και αυτα της ταυλανδης δηλαδη , αν το θελησουν παιζει να καταφερουν να παρουν και το σπιτι σου αν το παιξουν καλα το παιχνιδι τους και σε καψουρεψουν