Mr Kavlitsekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυριο να πας οπωσδηποτε στο κολονζε στην ρατσαντα να κανεις ενα μποντι να το ευχαριστηθεις !!!!!
Πως πάω εκεί?
Και γράψε μου αγγλικά πως το λένε να το γκουγκλαρω να το βρω το μασατζιδικο..
Ας το διάολο και τρόμαξα. Έψαχνα να το βρω στο google αλλά δεν το έβρισκα με τπτ και λέω, πάει, τα παιξα. Χάζεψα τελείως στην Ται. Μία με το κοστούμι, μία με το μασατζίδικο που μου πες, τετέλεσται είπα. Ευτυχώς που μου πες για πρωτευουσα και ανάσανα. Πατάγια είμαι απο χθες και νόμιζα ότι έλεγες για πατταγια. Πάντως σε ευχαριστώ για το τιπ..
Αν σου είναι εύκολο, γράψε για το ξενοδοχείο στην Pattaya που μένεις, τιμές τοποθεσία κλπ. Συλλέγω πληροφορίες γιατί σιγά σιγά έρχεται και η σειρά μου για εκεί (Pattaya, Bkk).Υ.Γ. Ευτυχώς στη Παττάγια δεν έχει αλλάξει τπτ απο άποψη ωραρίων και χαβαλέ...
Λοιπόν, έχω κάμποση ώρα στην διάθεση μου οπότε ας κάνω ένα report.
Κατ αρχάς το ταξίδι με την Κατάρ σούπερ. Παρόλο που ήταν γεμάτο και στις δύο πτήσεις οι θέσεις αρκετά άνετες και σερβίρουν δωρεάν αλκοόλ, μέχρι και σαμπάνια στην οικονομική θέση, που δεν το χω ξαναδεί . Οι ανταποκρίσεις μόλις με ένα ενδιάμεσο 2ωρο ενώ και το αεροδρόμιο στην Ντόχα ολοκαίνουργιο και με καλές τιμές στα Duty Free. Επιπροσθέτως δεν σε πρήζουν καθόλου με ελέγχους οπότε όλα οκ.
2. ΠΑΤΤΑΓΙΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΤΡΟΧΑΙΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ολα ΙΝΤΕΡΝΑΤΙΟΝΑΛ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ,ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΧΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΚΤΟ! ΕΠΕΜΕΝΕ Ν ΑΠΑΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ 600 ΜΠΑΤ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ 300 ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΩΝΙΑΣΕ...
Όσο για τις τιμές όντως είναι γύρω στο κατοστάρικο την ημέρα (βάζοντας μέσα και διάφορα ψώνια, σουβενίρ κλπ) χωρίς το χοτέλ. Μάλιστα μπορεί να πέσει και λίγο χωρίς να πέσει και η ποιότητα, αρκεί να κάνεις παζάρια και να λειτουργείς έξυπνα. Π.χ που εγώ πίνω κάμποσο, έχω βγάλει golden card στο insomnia με 500 baht όπου έχω 20% έκπτωση και έκανα απόσβεση μέσα σε 1 μέρα την κάρτα. Επίσης αγόρασα κάποια φαγητά και ποτά απο το bic c οπότε περιορίζω και τα λεφτά που ξοδεύω σε ποτά - αφού πίνω ντραφτ στα αγκογκο - και πέρνω μπουκάλι στο insomnia όπου με αυτό κερνάω και τις γκόμενες κ 'οτι δεν πιω το κάνω κάβα.
ΠΟΛΛΑ ΤΑ 120???ΤΟ ΡΩΣΣΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΙΛΑ ΖΗΤΗΣΕ 120 ΕΥΡΩ....
ΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕς για φιλιπινες στο αντιστοιχο θρεντΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑΥΛΑΝΔΗ/ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΛΟ
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
3.ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ GREEN BELTS MAKATI ΚΑΙ ΧΑΒΑΝΑ ΜΠΑΡ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΚΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΝΑ ΡΩΣΣΙΔΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ¨)
και στα μπουρδελα πισω απο τη βιλκα τοσα παιρνουν , και οι παρανομες απο εφημεριδα 80......τωρα για ρωσικα αγγουρια θα μιλαμε σαυτο το θρεντ?ΠΟΛΛΑ ΤΑ 120???