Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λοιπόν, αύριο το μεσημερι θα είμαι ΒΚΚ και ζητάω τα φώτα απο τους μύστες και αυτούς που ήυαν πρόσφατα στην πρωτεύουσα, για το ποιες περιοχές εκτός των τριών γνωστών ( νανάα, κάουμποι και πατπογκ ) αξίζει κανεις να επισκευτεί.
Τρείς μέρες θα μείνω ΒΚΚ και ματά 11 στο ψαροχώρι...

Και το ταξίδι αρχίζει  :cool2:

Καλα να περασεις και εαν πας στο ραφτη πες εντυπωσεις

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλα να περασεις και εαν πας στο ραφτη πες εντυπωσεις
I

Thx.

Doha αυτή την στιγμή.  Γαμάτο αεροδρόμιο άλλα έχουν ένα θέμα με τα αγγλικά. Όπως το  αν κ οι κατάρ στο ταξίδι μέχρι εδώ. Πολύ καλό γουάι φάι το αεροδρόμιο.  Κ το ταξίδι συνεχίζεται. ...

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Για πες εκεί, εκτός της σούκουμβιτ. Αυτή την ξέρω  ;)

Οι  πεζόδρομοι  στο RCA έχουν καλά κλαμπάκια στυλ Ινσόμνια  αλλά  το   να φορτώσεις δεν είναι σίγουρο και πέφτει λίγο μακριά.
Σούκουμβιτ έχει και μετά το Σόι  καουμπόι.
 Σόι  34-33 έχουν καλά μαγαζιά λίγο πιασοκώλικα (Ακριβά).
 Ποιό κέντρο  Chilom, δεν  θα στο πρότεινα,  θέλει να ξέρεις  και παρέα.

Πάντως εάν θές να δείς που συχνάζει η αφρόκρεμα της νεολαίας εδώ.
Μιά βόλτα στο RCA.
προσοχή  όμως  στην προσέγγιση τα περισσότερα  κορίτσια εκεί δεν  είναι του έπαγγέλμάτος.

Καλή διαμόνη  καλώς να έρθεις.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Οι  πεζόδρομοι  στο RCA έχουν καλά κλαμπάκια στυλ Ινσόμνια  αλλά  το   να φορτώσεις δεν είναι σίγουρο και πέφτει λίγο μακριά.
Σούκουμβιτ έχει και μετά το Σόι  καουμπόι.
 Σόι  34-33 έχουν καλά μαγαζιά λίγο πιασοκώλικα (Ακριβά).
 Ποιό κέντρο  Chilom, δεν  θα στο πρότεινα,  θέλει να ξέρεις  και παρέα.

Πάντως εάν θές να δείς που συχνάζει η αφρόκρεμα της νεολαίας εδώ.
Μιά βόλτα στο RCA.
προσοχή  όμως  στην προσέγγιση τα περισσότερα  κορίτσια εκεί δεν  είναι του έπαγγέλμάτος.

Καλή διαμόνη  καλώς να έρθεις.

kon khun krap  :grin: :grin:

sawasdee krap από ΒΚΚ. Αυτή την φορά ξεπέρασα τον εαυτό μου και μένω σε ξενοδοχείο που είναι ακριβώς δίπλα στο Dr BJ Nuru.
Η παρακμή σε όλο της το μεγαλείο...  :dancing: :dancing: :dancing:
1100 μπατόνια με πρωινό, δύο μπουκάλια νερό, φρι γουάι φάι. Best  Value In Nana λέγεται.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Καλη διαμονη,καλα να περασεις hard....Αναμενουμε νεα

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
217
Πόντοι
21
Καλά να περάσεις.

Και θέλουμε εντυπώσεις από το ξενοδοχείο και την περιοχή του.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Καλά να περάσεις.

Και θέλουμε εντυπώσεις από το ξενοδοχείο και την περιοχή του.
Για το ξενοδοχειο δεν ξερω αλλα το δρομακι είναι όλα τα λεφτα.
Ότι πιο καλτ μπορεις να βρεις στη Ν/Α Ασια.

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αυστραλός απευθύνθηκε στην πρεσβεία στην Ταϊλάνδη, ώστε να πάρει δάνειο και να πληρώσει μια ιερόδουλη. Μαζί του είχε και την ιερόδουλη.

Η επικεφαλής της διπλωματίας, Τζούλι Μπίσοπ, τόνισε ότι οι διπλωματικές αντιπροσωπείες είναι εκεί για να βοηθήσουν, αλλά και οι ίδιοι οι αυστραλοί οφείλουν να αναπτύξουν μια κουλτούρα υπευθυνότητας.

Μεταξύ των μέτρων που ενδεχομένως να ληφθούν είναι η παροχή πληροφοριών ή συμβουλών με την καταβολή χρηματικού ποσού.

«Το προσωπικό των διπλωματικών μας αντιπροσωπειών δεν είναι υποχρεωμένο να πληρώνει για να επισκευάζει τζετ σκι ή λάπτοπ. Ούτε βέβαια είναι υποχρεωμένο να παραχωρεί χώρους εντός της πρεσβείας σε πολίτες που θέλουν να κάνουν κάποια δουλειά» δήλωσε.

Η πρεσβεία στην Ταϊλάνδη δέχεται τα περισσότερα αιτήματα, καθώς η χώρα αποτελεί δημοφιλέστατο ταξιδιωτικό προορισμό για τους Αυστραλούς.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αφου πανε με 200 ευρω σε προσφορες γιατι να μην πανε?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Επειδή  ρωτήθηκα  πως  μπορεί κάποιος να πάει από  NANA  στο  RCA.
Λοιπόν  από  ASOK  το  MRT για PHETCHABURI  και μετά  moto taxi είναι αρκετά κοντά.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Επειδή   ρωτήθηκα  πως  μπορεί κάποιος να πάει από  NANA   στο  RCA.
Λοιπόν  από   ASOK  το  MRT για PHETCHABURI  και μετά  moto taxi είναι αρκετά κοντά.

Thx. Το γκούκλαρα κ το βρήκα. Άλλα με την κωλοβροχή που με βρήκε έξω απο το ogoto κατά τις 10 με κανε να το αναβάλλω. Έκανα το εξής τραγικό όμως. Πήρα τουκ τουκ με την βροχή απο εκεί μέχρι την νανάα. Απίστευτη εμπειρία. Απίστευτο γέλιο. Κ τρόμος βεβαίως βεβαίως!!! Κ έγινα και παπί.. Γαμάτα ήταν   :cheesy:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Κρίμα    πάντως αξίζει τον κόπο.  Σόρρυ  για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά  πολύ δουλειά  τελευταία

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Να ρωτησω τους ειδημονες εαν καποιος αποφασισει να παραμεινει Ταυλανδη 3 με 5 μερες παραπανω μερες παραπανω απο μηνα και εκτος του να τρεχει να ανανεωνει ποιο πριν την visa με το visa run ή να παει εξαρχης στην πρεσβεια για να βγαλει μεγαλυτερη διαρκεια αντιμετωπιζει καποιο προβλημα πχ υπερβολικα προστιμα? ή κατι άλλο.!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Να ρωτησω τους ειδημονες εαν καποιος αποφασισει να παραμεινει Ταυλανδη 3 με 5 μερες παραπανω μερες παραπανω απο μηνα και εκτος του να τρεχει να ανανεωνει ποιο πριν την visa με το visa run ή να παει εξαρχης στην πρεσβεια για να βγαλει μεγαλυτερη διαρκεια αντιμετωπιζει καποιο προβλημα πχ υπερβολικα προστιμα? ή κατι άλλο.!

Εάν αληθεύουν κάποιες πληροφορίες  μου  και αν δεν είναι η πρώτη  φορά,  μέχρι και  απαγόρευση εισόδου την επόμενη φορά. Το πρόστιμο  ειναι  500 μπάτ  την μερα.

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά

Αρχισα να ψήνομαι και εγω για ενα ταξιδακι εκει κάτω απο οταν άρχισα να διαβάζω αυτο το θέμα,
αλλά γεννήθηκαν κάποιες απορίες που δεν λύνονται με τις 100 πρώτες σελίδες που έχω διαβάσει διότι
αναφέρονται στο 2007. Φαντάζομαι οτι κάποια πράγματα μπορεί να έχουν αλλάξει απο τότε.
Πάω στις απορίες λοιπόν:

1) Σκέφτομαι να πάω μόνος μου. Είναι ασφαλές ή θα έχω πρόβλημα?
2) Με πόσα την βγάζετε την μέρα εκεί? Εξαρτάται απο το τί ζωή θες να κάνεις θα μου πείς. Σωστά αλλά ας πούμε μια μέτρια κατάσταση.
Το φαγητό της ημέρας και μια γυναίκα πόσο θα μου κοστίζει περίπου?

Έχω βρεί αρκετά φτηνά είσητηρια απο την Σουηδία που μένω (400 ευρω απευθείας) και σκέφτομαι να το κάνω το ταξιδάκι.   

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά

Αρχισα να ψήνομαι και εγω για ενα ταξιδακι εκει κάτω απο οταν άρχισα να διαβάζω αυτο το θέμα,
αλλά γεννήθηκαν κάποιες απορίες που δεν λύνονται με τις 100 πρώτες σελίδες που έχω διαβάσει διότι
αναφέρονται στο 2007. Φαντάζομαι οτι κάποια πράγματα μπορεί να έχουν αλλάξει απο τότε.
Πάω στις απορίες λοιπόν:

1) Σκέφτομαι να πάω μόνος μου. Είναι ασφαλές ή θα έχω πρόβλημα?
2) Με πόσα την βγάζετε την μέρα εκεί? Εξαρτάται απο το τί ζωή θες να κάνεις θα μου πείς. Σωστά αλλά ας πούμε μια μέτρια κατάσταση.
Το φαγητό της ημέρας και μια γυναίκα πόσο θα μου κοστίζει περίπου?

Έχω βρεί αρκετά φτηνά είσητηρια απο την Σουηδία που μένω (400 ευρω απευθείας) και σκέφτομαι να το κάνω το ταξιδάκι.     
με εισητηριο 400ε?εχεις λινκ?δεν ειμαι σουηδια,αλλα ευκολα ερχομαι,,,θενκσ
υγ τι ρωτας,,150 την μερα κι εισαι ωπα

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
με εισητηριο 400ε?εχεις λινκ?δεν ειμαι σουηδια,αλλα ευκολα ερχομαι,,,θενκσ
υγ τι ρωτας,,150 την μερα κι εισαι ωπα
ευχαρίστως..
μπές εδώ: αλλά βάλε απο στοκχολμη έτσι?
Αυτη η τιμή που ανέφερα είναι για τον Μάιο όμως.
Στα 150 βάζεις και ξενοδοχείο μέσα?
γιατι για ενα πιατο φαγητό και ένα φυστίκι πολλά ακούγονται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom