04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Εσυ μεχρι ποσα θα έδινες να το μαμησεις?Φαντομα ποσα εδωσες να το μαμησεις?
Η τιμη ερχεται με την υποσημείωση οτι τα κανει ολα ακομη και κουλουράκι χαχα
Εσυ μεχρι ποσα θα έδινες να το μαμησεις?Φαντομα ποσα εδωσες να το μαμησεις?
Δηλαδη του ευχεσαι να ειναι ισοβιος σεξοτουριστας
ε γιαυτο και εγω θετω προυποθεση την υπαρξη κλειτοριδας και κολπικων υγρων.....δεν νομιζω να φτασαν να τα δινουν και αυτα γιατροι , γιατι μετα θα πρεπει να περναει απο συνεντευξη και ορο αληθειαςΤα φαινόμενα και οι γυναίκες δυστυχώς απατούν.
ρε παλιοψωναρε παραλυτη μαιμου τι θα ακουσουμε ακομα , ξυπολητε πριγκηψ , ναρκισσε του φωτομονταζ ,κυνηγε των καμερων και των φλας , κλπ @#%^&&$#^&*^&*&^&&^&&**...........ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ!Κοιτα εγω προσπαθω να μην ξεφευγω απο το 1500αρι γιατι δεν σηκωνει η τσεπη μου παραπανω αν και με κερασματα σε κλαμπ αλλες φορες ισως να με βγαινε και παραπανω με ποτα και μαμησι αλλα και το χαβαλε χαβαλε εξω.
Αντε να κανα καποιες εξαιρεσεις με 2000 μπατ αλλα οχι πολλες.
Οκ επηδεις ειμαι και ωραιο παληκαρι με κανουν και καποιο σκοντο καμια φορα.
Εεεεε ισα ισα να ανεβασουν το face στις φιλες μωρε...Με χρησιμοποιουν λιγο.....
Περιμενω καυστικο σχολιο απο τον Γεροstefan...
Λοιπον σαββατο εχουμε meeting lakis....Ηρθες ρε?
αυτο θα πει απογοητευση2000 για δυο φορες ειναι πολλα?
Μιλαμε για εγχειρισμένο λειντιμποι γιαυτο η τιμη ειναι χαμηλή...αν δεν ηταν θα ζητούσε τα διπλάσια...δεν ειμαι φαν του είδους αλλα το συγκεκριμένο με έβαλλε σε σκέψεις...μαλλον στη σκέψη θα μεινω...να πω οτι δεν εχει καθολου δοσοληψίες με φαρανγκ...τη βρηκα στα dek sideline οταν βρω χρονο θα γράψω και για αυτα
δεν καταλαβα?? πηρε το ματι μου το ονομα μου?? εγω εχω συνταγμα στα γουστα μου δεν καταπατειται ποτεΦαινεται οτι ειναι ladyboy την ψιλιαστικα αλλα με μπερδεψες γιατι νομιζα ηταν δικιες σου οι φωτο και εκεινη στο κρεβατι.
Οποτε ειπα σιγα μην εβαλε με ladyboy..
Aμαν μωρε με 700 baht για μια πιπα και ολα μεσα καλη ειναι...
Μεχρι και ο Srefan θα πηγαινε
Συγγνωμη,αν ηταν με πουλι θα ζητουσε περισσοτερα? Καλα υποτίθεται το κοβει για να παρει πιο πολλα για να το κανει αποσβεση.
Αναλόγως τι ψάχνει κανείς υπάρχουν χιλιάδες απαντήσεις.
Σόι 11, Σόι 34, η περιοχή RCA, διάφορα κλαμπάκια στην Σούκουμβιτ .....................
Περί ορέξεως ο λόγος.