vonmakoulis πες για τα κινεζικα μπουρδελα,ειναι στην μπανγκοκ?
και παρακαλατε μην αρχισουν να ψηλωνουν, αλλιως θα με χασουν..
να σας πω σημερα για την tuktaa, ταυλανδεζα που ζει και δουλευει στην μπανγκοκ αλλα που και που πεταγεται στην πατταγια για ξεπετες και χρηματικες αρπαχτες βεβαια,και θα ρωτησω τον vonmakoulis ,γιατι αυτη την εποχη, τελη απριλη, ειχε τοσες πολλες απο μπανγκοκ?
και συνεχιζω για την tuktaa, ενα βραδυ με το φιλο αποφασισαμε να παμε λιγο και σε αλλο μπαρ απο το λουσιφερ, πηγαμε στο μαριν, μεγαλο κλαμπ στο οποιο μου εκανε εντυπωση οτι πολλοι σεκιουριτι με φακους βλεπανε με διακριτικοτητα τι κραταγαν οι πελατες, τεσπα, σαυτο το μπαρ ειχα ψωνισει στο προηγουμενο ταξιδι, μπαινοντας μεσα ηταν μισοαδειο, ειχε βεβαια πολλα κοριτσια αλλα οχι την πληθωρα του λουσιφερ, σταθηκαμε διπλα σε μια παρεα απο ταυλ. γιατι μας εκανε εντυπωση μια πλατινε ταυλανδεζα, μαλλια πλατινε τρελλο κορμακι, δεν νομιζω να υπαρχει αλλη με τετοιο μαλλι, μετα απο λιγο μιλαω σε μια που μου αρεσε, επρεπε να ψωνισω γιατι ο φιλος μου την ειχε κρατησει απο την προηγουμενη μερα και βιαζοταν να φυγουμε, λοιπον μετα απο λιγο αρχισε να λεει που θα παμε κτλ. και μου την εσπασε και την παρατησα, δεν ειχα και πολυ ορεξη για πηδημα και αποφασισα να γυρισω μονος στο ξενοδ, λιγο πριν την εξοδο ομως βλεπω μια κοντη ( τι αλλο θα εβλεπα) και ασυναισθητα της πιανω τον κωλο, σηκωνει το κεφαλι να με δει και μου χαμογελαει φυσικα, τη ρωταω αν θα ερθρι μαζι μου και δεχεται, ενημερωνει τις φιλες της και φευγουμε, στο δρομο την βλεπω καλυτερα και συνεχιζουμε, ειχα βγαλει λαυρακι γιατι η εν λογω κοντη δεν κολωνε πουθενα, τα εκανε ολα και πρωκτικο, δεν ειμαι ιδιαιτερα φιλος.. αλλα δεν ξερω πως μου ηρθε και της ζητησα, στην πρωτη "διεισδυση¨" τραβηχτηκε λιγο, μετα ομως χαλαρωσε και αναστεναζοντας βαθια μουρμουραγε "no honey no honey". αλλα εδειχνε να το απολαμβανει. θεωρω οτι δεν προσποιουνται, και μου κανει εντυπωση αυτο. ετσι λοιπον για πανω απο μιση ωρα και σε τρεις στασεις εγινε το θαυμα, και αντεχε και σκληρο χτυπημα η κοντη..
σε προηγουμενα ποστ ειχα πει οτι ειναι τοσο μικρη η τρυπουλα τους που ουτε καν την βλεπεις, κι ομως καμια φορα ολα γινονται.
αυτα με την tuktaa, λειο δερμα μαυρο μαλλακι κεφατη, και cim παρακαλω... ολα τα εκανε εκεινο το βραδυ, και να σκεφτειτε οτι ειχα υποσχεθει στον ευατο μου "ρεπο" γι αυτο φοβαμαι να παω πανω απο δεκα μερες, πως θα αντεξω, οποια βλεπω δεν κρατιεμαι και κατεβαζω αμεσως αιμα.. εχω παθει οξεια ταυλανδεζιτιδα