You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Να παρατηρησω επισης οτι πουθενα, καμμια κοπελα δεν σου φορτωνεται για ποτα, κερασματα κλπ. Εαν θελεις δινεις, εαν οχι, παλι με το χαμογελο. Παρατηρουσα γενικα γυρω μου και με εντυπωσιασε, παντα εγω ρωτουσα ποσο, καμμια δεν μου ειπε παρε με για πηδ...α. Στα μπαρακια ειναι 300 Βατ για μαγαζι και στις go go bar (κατι σαν στριπτιζαδικα) 600 Βατ το μαγαζι. Παντως, οπως ειπανε και οι παλιοι, καλυτερα οι ντισκο, και παιχνιδι κανεις, και μεγαλη δυνατοτητα επιλογης εχεις και δεν δινεις στο μαγαζι νταβατζηληικι. Επισης, στη ντισκο Marine, μεσα τουαλετες, ηταν αρκετα αγορακια και σου προσφερανε επιτοπου πιπα για .... (δεν ξερω, δεν ρωτησα). Παντως δεν πρεπει να ηταν ακριβα, εως οτου πλυνω χερια και μου κανουν με το ζορι μασαζ στον ωμο για κανενε 5λεπτο (20 Βατ), 2 πιπωσανε.
να πω και εγω οτι οι κοπελες στα κλαμπ διασκεδαζουν οπως ολος ο κοσμος, δεν ενοχλουν κανεναν ( μαλλον ενοχλουν γιατι ειναι κουκλες και μυριαδες ) χορευουν πολυ και αν αρεσουν σε καποιον και αρεσει και σε αυτες, πανε μαζι του. μερικες μαλιστα οταν τους μιλησεις δειχνουν λιγο σαν να ενοχληθηκαν, αν εισαι ευγενικος χαλαρωνουν, αν τους πεις κοπλιμεντο δειχνουν αλλες τριγυρω και λενε απορημενες οτι υπαρχουν αλλες καλυτερες ( σαν τις ελληνιδες δηλαδη χα )Να παρατηρησω επισης οτι πουθενα, καμμια κοπελα δεν σου φορτωνεται για ποτα, κερασματα κλπ. Εαν θελεις δινεις, εαν οχι, παλι με το χαμογελο. Παρατηρουσα γενικα γυρω μου και με εντυπωσιασε, παντα εγω ρωτουσα ποσο, καμμια δεν μου ειπε παρε με για πηδ...α. Στα μπαρακια ειναι 300 Βατ για μαγαζι και στις go go bar (κατι σαν στριπτιζαδικα) 600 Βατ το μαγαζι. Παντως, οπως ειπανε και οι παλιοι, καλυτερα οι ντισκο, και παιχνιδι κανεις, και μεγαλη δυνατοτητα επιλογης εχεις και δεν δινεις στο μαγαζι νταβατζηληικι. Επισης, στη ντισκο Marine, μεσα τουαλετες, ηταν αρκετα αγορακια και σου προσφερανε επιτοπου πιπα για .... (δεν ξερω, δεν ρωτησα). Παντως δεν πρεπει να ηταν ακριβα, εως οτου πλυνω χερια και μου κανουν με το ζορι μασαζ στον ωμο για κανενε 5λεπτο (20 Βατ), 2 πιπωσανε.
εμενα μου εχει τυχει να μου αρνηθουν αρκετες, ισως γιατι ηταν πολυ μικροσκοπικες και εμοιαζα γιγαντας διπλα τους. δε ζητανε ποτε να τις κερασεις, και γιαυτο το λογο τις κερναω παντα, ωραιο κλιμα γενικως, τι αλλο θελει ο τουριστας?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αυτη ειναι η NAN γεννηθεις 26-03-89, απο το πρωτο ταξ. της ειχα παρει και δωρο ενα αρκουδακι ισα με το μποι της, μη γελατε ηταν ψιλουτσικη 1.58 , 500 μπατ το αρκουδι. 4 μερες με το μωρακι, πως να μην τρελλαθεις
Συνημμένα
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
προσεξτε, ειστε στο λουσιφερ, εχετε βρει ταυλανδεζα, ειστε χαλαροι και γυρνατε το κεφαλι, και βλεπετε αυτες στις φωτο, τι κανετε? α) δε δινετε σημασια β) διωχνετε αυτη που εχετε και ορματε στην αλλη ? πιο κατω θα βρειτε αλλη κλπ. ειναι τρελλα
Συνημμένα
Γιατι δεν οργανωνουμε ομαδικο ταξιδι για Ταυλανδη, αλλα με καμια δεσμευση για παρεα μεταξυ μας?????????? ξεκιναμε ολοι μαζι βρισκομαστε εκει αν θελουμε για καφεδακια ποτακια. ο καθενας δικο του προγραμμα αμα γουσταρει ή παρεα. να πουμε μια ημερομηνια και να οργανωθουμε!!!!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Παιδια ειλικρινα δεν ξερω πως μπορειτε και μαματε αυτες τις μπαζο-Ταυλανδεζες. Εγω μπορεί να μαμαω κωλο η μουνι αλλα το μυαλό μου είναι στη φάτσα!
Φιλαράκο εγώ το καλοκαίρι περιμένω να έρθει μια ταυλανδέζα γνωστή μου στην Αθήνα που άμα τη δεις θα μέχρι αύριο!