KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
kosats μονο σε πρακτορειο παμε. απο την λιγοστη εμπειρια μου, προτεινω κλεισιμο μονο αεροπορικα, κανεις δεν ξερει που του αρεσει καλυτερα και ποσο θελει να κατσει σε καποιο μερος, εκτος αν ειναι χριστουγεννα πρωτοχρονια. ολα ειναι τοσα πολλα εκει και τοσο ευκολα. μαρκησιε αυτοι που λενε μπαζα τις ταυλ. απλα δεν ξερουν τι "παιζει " εκει κατω, βλεπουν τις φωτο αλλα σε αλες ειναι αβαφες σε αλλες ειναι πρωι και μολις ξυπνησαν ,δεν βαζουν μεικ απ ,γιατι το δερμα τους ειναι πεντακαθαρο ειναι ατριχες κτλ. και τα κωλαρακια τους, τι να πουμε γιαυτα, αχ βαχ. παντως οι κοπελες των μπαρ οι ελευθερας βοσκης ειναι οι καλυτερες, οι εντελως κουκλες σου δινουν την αισθηση του επαγγελματια, και εμενα αυτο δεν μαρεσει πολυ. μαρκησιε οσο για τις 40 κιλες μην τις φοβασαι καθολου, εγω αποκλειστικα σχεδον χτυπαω τετοιες και δεν μασανε καθολου, η τελεια εφαρμογη, τα κορμακια τους ειναι λαστιχα, goodyear,εχω κατι φωτο της poui που νομιζεις οτι ειναι παιδι, δεν ειναι ομως ειναι τσεκαρισμενο. βαλτε κι αλλες φωτο, εγω συνεχιζω.