Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ακριβως ετσι ειναι...
Οπου να' ναι σκαει η φουσκα των ακινητων (5.000 ευρω το τετραγωνικο παρακαλω στο κεντρο της Μπανγκοκ)...τα τραπεζικα δανεια δεν εξυπηρετουνται...συνεπως σκανε οι τραπεζες..και.."IMF-Welcome back"...
Και ενα αρθρο,στα ελληνικα που εξηγει με λιγα και απλα λογια,τι συνεβη το '97 στην αρχη της Ασιατικης οικονομικης κρισης που ειχε ξεκινησει απο τη Ταυλανδη..

Οποιαδηποτε ομοιοτητα με αυτο που ζουμε στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια,ΔΕΝ ειναι συμπτωματικη...

Δεν  το είχα διαβάσει, αλλά περιγράφει τα πάντα με τον σωστό τρόπο.
Άλλο  όμως να το ζεις.
Καθημερινά στη είσοδο του γραφείου, στεκόντουσαν 5- 100 άτομα μήπως πάρω κάποιον για δουλειά .
Η αλήθεια είναι ότι χάλασα πάρα πολλά  χρήματα εκείνο τον καιρό προσπαθώντας να βοηθήσω όσο μπορούσα.
Το εισέπραξα αργότερα πίσω με  πολύ καλές φιλίες  αλλά και οικονομικά με  πάμπολλες δουλειές που μου  δόθηκαν.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
το 1977 καποιος φιλος Ταυλανδος εκει διευθυντης σε φαρμακευτικη εταιρεια μου ειχε πει περιπου τα ιδια αλλα χρονια πριν λες και ηταν προφητης.

θα εμφανιστουν καποιοι σωτηρες και θα αγορασουν newfan μην ανυσηχεις ολα ειναι ενα καλογραμμενο σεναριο.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
το 1977 καποιος φιλος Ταυλανδος εκει διευθυντης σε φαρμακευτικη εταιρεια μου ειχε πει περιπου τα ιδια αλλα χρονια πριν λες και ηταν προφητης.

θα εμφανιστουν καποιοι σωτηρες και θα αγορασουν newfan μην ανυσηχεις ολα ειναι ενα καλογραμμενο σεναριο.

Ναι το ξέρω  σίγουρα θα έρθουν αυτοί που περιμένουν  δημιουργώντας το πρόβλημα  ξαναέρθουν να αγοράσουν.
Άλλωστε  και στην Ελλάδα το ίδιο έγινε και εκεί δεν ανησύχησε  κανείς.
Να ανησυχήσω γιατί;
Γιατί κάποιοι  θα σπρώξουν πάλι έναν λαό  στην ένδεια και την ανεργία.
Να ανησυχήσω γιατί;
Γιατί  ο κάθε Ευρωπαίος θα μπορεί να κάνει διακοπές με τα μισά λεφτά;
Να ανησυχήσω γιατί;
Επειδή  μια ακόμα στρατιά νέων θα  οδηγηθεί  πάλι στα σκλαβοπάζαρα χωρίς  να είναι επιλογή του, απλώς μην έχοντας επιλογή
Όχι δεν θα ανησυχήσω για αυτό.
Αλλά για αυτούς που βλέπουν τα πράγματα  να έρχονται  και δεν κάνουν τίποτα, αλλά και αυτούς που δεν ανησυχούν  γιατί  κάπως τους  βολεύει.
Δεν με ενοχλεί ο οποιοσδήποτε πουλά το  κορμί του από επιλογή
Με ενοχλεί όταν κάποιοι δημιουργούν συνθήκες και  κάποιοι άλλοι επαναπαύονται σαν γύπες  στο ποιό  ψηλό κλαδί περιμένοντας ποιό   θύμα  θα πέσει πρώτο   να το κατασπαράξουν και ο νοών νοείτο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ναι το ξέρω  σίγουρα θα έρθουν αυτοί που περιμένουν  δημιουργώντας το πρόβλημα  ξαναέρθουν να αγοράσουν.
Άλλωστε  και στην Ελλάδα το ίδιο έγινε και εκεί δεν ανησύχησε  κανείς.
Να ανησυχήσω γιατί;
Γιατί κάποιοι  θα σπρώξουν πάλι έναν λαό  στην ένδεια και την ανεργία.
Να ανησυχήσω γιατί;
Γιατί  ο κάθε Ευρωπαίος θα μπορεί να κάνει διακοπές με τα μισά λεφτά;
Να ανησυχήσω γιατί;
Επειδή  μια ακόμα στρατιά νέων θα  οδηγηθεί  πάλι στα σκλαβοπάζαρα χωρίς  να είναι επιλογή του, απλώς μην έχοντας επιλογή
Όχι δεν θα ανησυχήσω για αυτό.
Αλλά για αυτούς που βλέπουν τα πράγματα  να έρχονται  και δεν κάνουν τίποτα, αλλά και αυτούς που δεν ανησυχούν  γιατί  κάπως τους  βολεύει.
Δεν με ενοχλεί ο οποιοσδήποτε πουλά το  κορμί του από επιλογή
Με ενοχλεί όταν κάποιοι δημιουργούν συνθήκες και  κάποιοι άλλοι επαναπαύονται σαν γύπες  στο ποιό  ψηλό κλαδί περιμένοντας ποιό   θύμα  θα πέσει πρώτο   να το κατασπαράξουν και ο νοών νοείτο.
Είναι ακριβώς όπως το λες.

Ουσιαστικά οι τεράστιες δανειοδοτήσεις σε εθνικό επίπεδο είναι ο σύγχρονος τρόπος ασκήσεως δουλεμπορίου.  Είναι ο τρόπος να στραγγαλίζονται οικονομικά και άρα να υποδουλώνονται λαοί ολόκληροι.

Και να  μην ξεχνάμε βέβαια ότι για να δουλέψει το δουλεμπόριο σε εθνικό επίπεδο προυποθέτει και την σύμπραξη των τοπικών φυλάρχων/σωτήρων. Χωρίς αυτούς δεν λειτουργεί το σύστημα. Και για αυτό το λόγο ένα μέρος από τα κέρδη που προκύπτουν από το δουλεμπόριο τα καρπώνονται αυτοί.

Και για να μη παρεξηγηθώ. Δεν είμαι κομουνιστής. Πιστεύω στη ελεύθερη οικονομία. Η δημοκρατία όμως και ελεύθερη οικονομία για να λειτουργήσουν σωστά χρειάζονται ικανούς ηγέτες με πραγματική αγάπη για τη χώρα τους και όχι δοσίλογους/φυλάρχους/σωτήρες που μόνο το προσωπικό τους συμφέρον κοιτάνε. Αυτούς όμως τους πουλημένους φυλάρχους τους ψηφίζουμε και τους εκλέγουμε εμείς. Τελικά οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν, και λούζονται τις συνέπειες των επιλογών τους.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
για να ειμαι ειλικρινης επειδη εζησα σιγα σιγα την ανοικοδομηση του μπανκονγκ ,μεγαλα ξενοδοχεια , πρωτη αερογεφυρα ,ασφαλτοστρωσεις και λοιπα  πιστευα οτι μεσα απο το ολο μπαχαλο

οτι κατι καλο θα εβγαινε γιατι ειναι χωρα Τουριστικη περα απο το σεξ οπως ειπες....αλλα με τα χρονια να περνανε αισθανομουν αν και εβλεπα τεραστια εργα οτι ειναι κατι απατηλο.

Η νεολαια πιστευε οτι λιγο το σχολειο λιγο οι δουλειες οτι κατι φαινεται στο μελλον...κατι καλυτερο για ις οικογενειες τους αλλα απο τι φαινεται και απο τα λεγομενα σου αφου

ζεις εκει θα επανελθουν ισως παλι στη δεκαετια του 70.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!
μπραβο στον newfun που την ξεκινησε και σε οσους συμμετειχαν

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6

Ουσιαστικά οι τεράστιες δανειοδοτήσεις σε εθνικό επίπεδο είναι ο σύγχρονος τρόπος ασκήσεως δουλεμπορίου.  Είναι ο τρόπος να στραγγαλίζονται οικονομικά και άρα να υποδουλώνονται λαοί ολόκληροι.

Και να  μην ξεχνάμε βέβαια ότι για να δουλέψει το δουλεμπόριο σε εθνικό επίπεδο προυποθέτει και την σύμπραξη των τοπικών φυλάρχων/σωτήρων. Χωρίς αυτούς δεν λειτουργεί το σύστημα. Και για αυτό το λόγο ένα μέρος από τα κέρδη που προκύπτουν από το δουλεμπόριο τα καρπώνονται αυτοί.

Και για να μη παρεξηγηθώ. Δεν είμαι κομουνιστής. Πιστεύω στη ελεύθερη οικονομία. Η δημοκρατία όμως και ελεύθερη οικονομία για να λειτουργήσουν σωστά χρειάζονται ικανούς ηγέτες με πραγματική αγάπη για τη χώρα τους και όχι δοσίλογους/φυλάρχους/σωτήρες που μόνο το προσωπικό τους συμφέρον κοιτάνε. Αυτούς όμως τους πουλημένους φυλάρχους τους ψηφίζουμε και τους εκλέγουμε εμείς. Τελικά οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν, και λούζονται τις συνέπειες των επιλογών τους.

Τα κάστρα πέφτουν πάντοτε από μέσα η  ελληνική ιστορία  είναι πλούσια σε παραδείγματα  παλαιά  η  πρόσφατα.
Εφιάλτης, Πήλιος Γούσης και άλλοι.
  Μια μικρή έρευνα που έκανα τον προηγούμενο μήνα ήταν αρκετή  για να διαπιστώσω  ότι πίσω  από τις ψευδεπίγραφα  ελληνικές επιχειρήσεις που συνεχώς πιέζουν  για μικρότερους μισθούς στον βωμό της  ανταγωνιστικότητας κρύβονται  γερμανικών  και  αγγλικών συμφερόντων  επιχειρήσεις
Όσο  για την Τρούμπα  κοντά είμαστε  πάλι στην αναβίωση της.
Αποτέλεσμα της φτώχειας και  όχι επιλογή ήταν και αυτή.
Εάν δεν υπήρχε  ο θεσμός της οικογένειας  και η σύνταξη του παππού και της γιαγιάς,  θα ήταν  η ποιο προσοδοφόρα τουριστική ατραξιόν της  χώρας.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720

μπράβο φίλε , εξαιρετική ανάγνωση των γεγονότων ! επίσης πολύ καλό και το άνω άρθρο

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
newfan
λες την πραγματικοτητα για την Ταυλανδη!αν και γνωστα ολα αυτα.
Εγω θα κανω μια παρατηρηση μονο-επειδη ξερω την Ταυλανδη πολυ πιο παλια απο σενα...παντα ετσι και χειροτερα ηταν τα πραγματα εκει,απλα η παγκοσμια συγκυρια τους βοηθησε να ανεβασουν το βιοτικο τους επιπεδο!βεβαια ειναι πολυ καλυτερα απο τους γειτονες τους για τον βασικωτερο λογο οτι δεν ειχαν ποτε πολεμο!
Η φουσκα βεβαια ειναι ετοιμη για να σκασει και αυτο θα γινει απο οτι φαινεται συντομα!

ntavelis87

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια παλιους και νεους για ολες τις πληροφοριες!παταγια απο σημερα για πρωτη φορα!α και ενα αστειο! πηγα σε ενα ξεναδοχειο για να ρωτησω τιμες και μου ειπαν απο 1 οκτωβρη αρχισε η χαι σηζον!

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια παλιους και νεους για ολες τις πληροφοριες!παταγια απο σημερα για πρωτη φορα!α και ενα αστειο! πηγα σε ενα ξεναδοχειο για να ρωτησω τιμες και μου ειπαν απο 1 οκτωβρη αρχισε η χαι σηζον!
αναμενουμε εντυπωσεις και πληροφοριες , η χαι σιζον ποσο κραταει ? και τη τιμες παιζουν?

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255

Καλη διαμονη Παοκι μου!!!και να προσεχεις....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!Ωραια και καλα ολα αλλα παντα εχουμε τον νου μας!!!
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

tsiligi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
skeftomai na vgalo 3-4 mhnes tailandi na fygo apo mesa dekemvri einai kapoios pou tha taxidepsei kata kei na ta poume mh pame stokoi teleios proti fora thai ego kathe pliroforia akoma k gia na meinoume fthina eisitiria k tetoia ama psaxnei kapoios trelo pareaki gia ekei as erthoume s epafi..kalispera se olous..... :2funny:

tsiligi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
σορυ για τα λατινικα προτι φορα οκ......

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
skeftomai na vgalo 3-4 mhnes tailandi na fygo apo mesa dekemvri einai kapoios pou tha taxidepsei kata kei na ta poume mh pame stokoi teleios proti fora thai ego kathe pliroforia akoma k gia na meinoume fthina eisitiria k tetoia ama psaxnei kapoios trelo pareaki gia ekei as erthoume s epafi..kalispera se olous..... :2funny:

Μαλλον βαριεσαι να διαβασεις.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
newfan
λες την πραγματικοτητα για την Ταυλανδη!αν και γνωστα ολα αυτα.
Εγω θα κανω μια παρατηρηση μονο-επειδη ξερω την Ταυλανδη πολυ πιο παλια απο σενα...παντα ετσι και χειροτερα ηταν τα πραγματα εκει,απλα η παγκοσμια συγκυρια τους βοηθησε να ανεβασουν το βιοτικο τους επιπεδο!βεβαια ειναι πολυ καλυτερα απο τους γειτονες τους για τον βασικωτερο λογο οτι δεν ειχαν ποτε πολεμο!
Η φουσκα βεβαια ειναι ετοιμη για να σκασει και αυτο θα γινει απο οτι φαινεται συντομα!

[size=12pt]
Για ποιά  εποχή ομιλείτε αγαπητέ;  Βοηθήστε  με σας  παρακαλώ  να εμβαθύνω τις  γνώσεις  μου
[/size].

[size=12pt]Ποιά ειναι η  ηλικία σας αγαπητέ;[/size]

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
την πηρα απο το γνωστο φυσιολατρικο σαιτ και την ποσταρω....
στην παταγια φυσικα !!!

Συνημμένα

• 1926837_10200933346854745_1980561099_n.jpg
    1926837_10200933346854745_1980561099_n.jpg
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom